37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Egy T-50-es megkerülte az egész csapatunkat Kurszkon, és elkezdte puttyogtatni a 3.7cm féllánctalpasomat. Csakhogy minden lövedéke átment rajtam komoly károkozás nélkül, úgyhogy mikor megtaláltam és beleküldtem az aktuális 6 gránátot, nem köszönte meg :D
  • PiciPanzer
    Elkezdtem a német páncélvadász ágat, miután meglett a panther, én is tapasztaltam, hogy szinte ultimate struktúrája van a kis mocsoknak.
  • Toby0501
    Ment PÜ!
  • Malarki
    Nem tudom holnap mikortól lesz szerver, de én is mennék ha lehet.
    malarkiHUN néven vagyok jelen a játékban.
  • Ulvar
  • Toby0501
    Oké, de készülj fel, hogy azt a 3 óra játékidőt észre se fogod venni. :D

Közben csináltam TS-re szobát is, a leírásban ott van a "menetrend".

De ha valaki innen jobb szeretne "zajban" játszani, írjon aztán adok elérhetőséget.
  • Ulvar
    Holnap platoon? :) 15:00-ra otthon vagyok.
  • Toby0501
    Azt kell mondjam, kevés ez az 5 óra a tesztre, annyira élvezetes ez a játék, mindazok ellenére, hogy sokat bénázok még.
    Ha egy tankba többféle lőszert is lehet tölteni, hogyan tudom beállítani, hogy csata kezdetekor melyik legyen alapból betöltve?
  • Nazarov77
    Jelenleg azzal van tele a fórum hogy mennyire OP a T-50. Bugos a DM modelje és alig lehet szétlőni hiába ütöd át.
  • Glo
    Driving sklill 50+Ace :D

Főleg ha beborul, akkor meg is fullad...
  • Vaktermesz
    Voltak eszementek akkor is, 5:00 előtt kicsivel, mikor a cölöpökön ugrál át, csak pislogtam :D
  • Coral Springs
    Jól beindult a topik, alig birom követni. Nekem bőven megfelelő lesz az open beta, túlzottan nem vagyok oda a tankokért.
  • Malarki
    Hát ahhoz képest elég korrekt átütése van. Sokszor láttam hogy 2-3 ember szakaszban T-50-nel rohangálva ledarálták egyenként a csapatot.
  • twi452
    Na én nagyon jól szórakoztam ma az biztos :)
    a sim mód meg nagyon király, sikerült is ninja-znom egyet a su-122vel :D
  • twi452
    az egyik körben engem is pumpált egy ilyen de vesztére ráfordultam a su-122-vel és kapott egy szeretetcsomagot amitől elpárolgott :D
  • flashpointer2
    Az egyik áldozat egy páncélos volt :P
  • Nazarov77
    Igen elég durva a T-50, páncélban még jobb is a T-34nél a kevesebb weakspot miatt, még szerencse hogy ezen csak 45ös ágyú van..

• twi452
    jópofák de inkább csak hátráltatják a csapatot jelenleg :D
  • flashpointer2
    Mellesleg a váltóval is lehetne balancolni, Pl a tigrist sem lehetett csak igen körültkintően váltogatni különben rotty, játékban mondjuk 2p szerelés
  • flashpointer2
    Jópofa ez az új féllánctalpas csak rámnéz az ellenség és meghal :[
  • KirBal
    Valaki tudna nekem segíteni. Tegnap kaptam CBT-s behívót. Aktiváltam a csoportnál át is váltott GF testerre, de mikor belépnék kidobb azzal a szöveggel:"The game hasn't been activated for your account".Ilyenkor mi a teendő?
  • twi452
    ez a t-50 bitang kis gép :D
    első köröm vele teljesen stock-ként és pukkadt a jgdpanzer, pz4 viszonylag simán és csak úgy száguldozik a pályán :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

5 player kill volt ebből :)
  • Nazarov77
    Na egy IL-4est leszedtem már az új német AAAval :D
  • Malarki
    Help. Valamit átállítottam vagy nem tudom mi van, de most nekem kell váltogatni a sebességet. Minden játékmódban. Hogyan lehet ezt visszaállítani?
  • Ulvar
    Én tuti csapatom a BT szériával:

Remélem a jumpolásokat megtudjuk csinálni majd a játékban :D

• Nazarov77
    Na most nézem oroszok kaptak egy T-50est BT-7 és T-34 közé. T-34 L/11 átkerült rank IIbe

• Nazarov77
    Q&Aba azt mondták lesznek kezelő emberek, dolgoznak rajtuk.
  • twi452
    én rögtöm sim-be csaptam a kis t-26okkal :D
    második csatám végig is ment sikerült 3 játékost kiszedni vele meg egy pz4 ai-t valahogy :D
  • flashpointer2
    Egy vadász lelőtt egy ellenséges IL2-t, láttam hová száll le füstölve, odamentem és szétlőttem :D
    Na ez az élmény amit a tudjuk melyik játék sohasem fog visszaadni.
  • Malarki
    Háháh, hát ez brutál jó :d igaz, hogy semmit se tudok csinálni és 2 perc alatt meghalok de nagyon tetszik :D
    Valaki akar szakaszban menni? Már persze akit nem zavar hogy halál béna vagyok.
  • twi452
    első játékomban sikerült produkálni 10 perc után egy CTD-t :D
    de amúgy hű nagyon baba lesz ez
  • REED 01
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni csak nálam jelenség az,hogy a csatában nem látható a tankon a festés? Viszont a garázsban látszik. Csataközben más tankok festettek. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • twi452
    hű szuper jól néznek ki :)
  • Ulvar
    Nagy hiba, nincsen rajta ember (igen tudom a játék besorolása miatt)
  • Ulvar
    Wheeled and half-track vehicles are coming to the ‪#‎WarThunder‬ Ground Forces CBT today!

• Amaymon
    *tank
  • Amaymon
    Haha én is kaptam kulacsot, vele majd egy időben egy WoT blitz, meghívót és valami WoT championship-ről ismertetőt. Utolsó kettőt ofc delete. Nem vagyok egy tanki rajongó arra a WG játékában rájöttem, de ezt megnézem :)
  • Glo
    Ne aggódj tuti lesz még ilyen akció.
  • Gottfried
    Én is délutános vagyok ma. :(

Minden esetre érdemes megnézni minden nap délelőtt is hogy megy e a szerver.Tegnap és tegnapelőtt is volt és ráadásul nem 9-ig ahogy elvileg a megadott időpontok vannak hanem mindkét nap 11.15-ig.
  • Foxy0
    Istenem el megyek dolgozni és miről maradok le hát ilyen nincs!