37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    lol

Kursk 2. perc Ai Henry he 111-el kiszedte a srác su-152jét :DD
    ki is lépett a gyerek egyből :D
  • twi452
    itt tuti népszerűbb lesz
    már talán most a bétában is nagyobb a játékosbázis mint a repülős sim-ben :D
  • vajakos21
    "pl bomberek most kapnak pilótafülkét"
    Egy darabot csináltak meg...Amíg nincs full trch tree addig ez így is marad. (nem prioritàs)Tény hogy csak sim-en hasznàlnák,igy nem akarnak pár emberért eröforràst lekötni.Valszeg ha minden tank bennt lesz akkor állnak neki.Bár itt sim népszerübb lesz talán.Az se jó ha egy két tank belsövel játszható mig a többi nem.(némi hátrány.aki ment pl do217 el és me410 el az tudja mi a külömbség a kilátásban)
  • Ulvar
    De jó, T50 mindenhol, hogy tudom legyűrni PZ2vel őket, mert volt hogy 5 tárat eresztettem egybe és semmi baja nem volt.
  • Brenor
    Már van is "belső nézet". Csak gyere be valamikor SB csatába :)
    Még nincs minden tankhoz meg a textúra úgyhogy többnyire láthatatlan tankot kell irányítani, de meg lehet szokni.
    Aminél kész van ott a parancsnoki pozísönből látni a tankot mintha a torony nyílásának a szélén ücsörögnél. Többnyire csak a tornyot látod úgyhogy nem mindig tiszta hogy épp milyen irányba áll az alja. Volt hogy addig forgolódtam amíg az ellenkező irányba indultam el mint amerre akartam. :D
    Repülőknél is van sok nézet, pl bomberek most kapnak pilótafülkét úgyhogy szerintem idővel a tank belsejébe is beleláthatunk majd :)
  • Bratyex
    Kíváncsi leszek hogy a churchill tankok majd mit fognak bírni a játékban, és milyen lesz a "köpködő" ágyúja (talán még repülők ellen is jó lesz :D), no meg persze lesz e orosz churchill III tank a játékban.

Amúgy belső nézet lesz a játékban a tankoknál? Mert erről még nem olvastam...illetve hogyan oldják majd meg, mert kis nyíláson keresztül pásztázni a tájat élmény lesz! :D Vagy szimplán a toronytetejéről ahogy most van, de az inkább külső nézet lenne. És a géppuskák használhatóak lesznek e?
  • REED 01
    Köszönöm Gottfried!!! :-)
  • Rue East
    Nem volt szándékomban CBT-zni, de ha már így osztogatták a kulcsokat, kipróbáltam.
    Én nem vagyok elájulva tőle, jó, a WOT-nál nagyságrendekkel jobb, de azt nem is tartom sokra. Ennél több ítéletet nem is akarok mondani, mert szerintem itt elég sok átmeneti/ideiglenes megoldás van (SB-ről beszélek), legalábbis remélem.
    Érdemes lenne a respawn lehetőséget is megtartani, szerintem jót tesz a játékmenetnek, erről mi a fejlesztők álláspontja?
  • Gottfried
    Ez a legutóbbi pecs óta van így.Mások látják a te festésedet a csatában,csak a sajátodat nem látod.Gondolom majd javítják.
  • Gottfried
    Az amerikaiaknak szánt idő egész héten meg lett hosszabbítva és úgy délelőtt 11-kor zárt a szerver.Gondolom pont az europaiak maitt.Mivel a héten délutános voltam,nekem ez nagyon tetszett. :)
    Hogy hivatalosan ezt miért nem kommunikálták és hogy így marad e vagy ez csak ezen a héten volt így az relytély.Minden esetre érdemes felnézni akkor is ha elvileg nincs nyitva,hátha megy.
  • REED 01
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni csak nálam jelenség az,hogy a csatában nem látható a tankon a festés? Viszont a garázsban látszik. Csataközben más tankok festettek. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • bgabor
    Szerintem számold újra.
  • PiciPanzer
    Nálunk a GMT 16:00 az pont este 6.
  • Caterpillar
    Óóóó már értem, csak fogalmazni nem sikerült megfelelően, mea culpa...

Egyébként én is várom, hogy minden nap nyitva legyen az EU népségnek is, mert 5-re hazaérek és azt vezsem észre, hogy 9 van...
  • Caterpillar
    Lehet, de még ha így is van, akkor is több helyen sántít, pl hétvége, meg az este 6 sem jön ki sehogy.. :)
  • bgabor
    A hivatalos topikból "szedtem", ahol közzéteszik mikor megy a tesztszerver. Hétfőn, szerdán és pénteken az amerikaiaknak megy a szeró, a mi időnk szerint reggel kilenc óráig.
  • PiciPanzer
    Gondolom úgy értette, hogy emberi időben...

Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT

Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT

Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT

Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT

Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
  • bgabor
    A T-54 erősen hidegháborús tank, ahogyan az IS-3 és az IS-4 is, egyik sem harcolt a világháborúban. Plusz ha belegondolsz, rájössz hogy jelenleg az oroszokon kívül nincs olyan nemzet a játékban, akik a hidegháborúban tényezők lettek volna.

Majd ha lesznek amerikaiak és britek is a játékban akkor lesz ilyesmi.
  • PiciPanzer
    Egyenlőre ennyi infó van:

Tech tree
  • Caterpillar
    Ezt honnan szedted?

Tudtommal nem változott az up time... o.O
  • Bratyex
    Amúgy itt miért nincsenek hidegháborús tankok? Csak mert repülős részén van, szemváltozatosabb lenne a játék több tankkal, főleg hogy pár nemzetség kevéske a tank...
  • bgabor
    Ha jól értem akkor csak kedden, csütörtökön és szombat-vasárnap van tankos tesztszeró, és akkor is csak este hatig. Hát nem éppen felhasználóbarát menetrend.
  • Nazarov77
    Ugyanaz az 50mmes a lövege mindkettőnek.
  • lexlutor
    az agyuja szerintem az m-nek mas. es lehet placebo, de nekem is az az erzesem, h jo az a kotenyezes.
  • Amaymon
    Vége "bazzeg" nem tudtam kipróbálni amit még akartam :(
  • Nazarov77
    Jó az a kötényezés, egyszer meglőtt egy KV-2 és csak a torony kötényezése szakadt le más baja nem lett. Általában felfogja az első lövéseket többnyire.
  • bgabor
    Már az L nem? Az M ugyanaz csak a felesleges köténylemezekkel és magasabb battle tierrel.
  • lexlutor
    kv2 halalagyuja ellen van bmi esely azonkivul, h ne talaljon el?
  • Glo
    Főleg Kurskon, ahol el lehet vele bújni az ai-k között és onnan hentelni az ellent :))
  • lexlutor
    ez a pz3m egy alom!
  • bigmano
    Nagyon sokat fejlődött a játék amióta nem játszottam vele,jót tett ez a másfél hónap pihi így jobban látható a fejlődés....
  • twi452
    nálam görgőn van ahogy a repülősnél is :D
    sőt igazából beimportáltam onnan a beállításom és hozzáadtam a tankos dolgokat :D
  • lexlutor
    isteni! vegre latok! :)

koszonom!
  • Gottfried
    A wot utan eloszor nekem is nagyon hianyzott a zoom de meg lehet szokni.Tedd a jobb eger gombra a sniper nezetet,a kozepson meg ott a zoom.Igy faszan hasznalhato.Ha a billen van a sniper,ugy eleg korulmenyes.
  • csaba90
    V gomb lenyomásával sniper mod, és jobb klikkel még rá lehet zoomolni, ettől nincs több
  • lexlutor
    a celzashoz van valami erossebb zoomolasi opcio is valahol?
  • csaba90
    nem tudom, én még nem jöttem rá, viszont az M-el ki lehet nagyítani teljes képernyőre! általában nincs szükség nagyobbra, ha meg igen akkor úgyis a teljes képernyőset kell nézni :)
  • PiciPanzer
    Minimap méretét lehet növelni?
  • Amaymon
    áh bakker nem enged SB módban repülőgéppel menni. Akartam egyet rakétázni IL2-vel
  • Hexex86 #6216
    Oh. :) Köszönöm! :)