11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    Azt tedd hozzá hogy prémiummal nyomod. Nekem vért kell izzadni ahhoz hogy fejlődni tudjak, meg azoknak akiknek nincs. Fele annyi pontot szerzel egy csatában mint én kb. akkor kapunk ugyanannyit. Nyilván ezért te könnyebben ugrod át a dolgokat.

A szovjet tankok nagy része azért OP, mert a vele egy BR-ben lévő tankoknak semmi esélye nincs. Lényegében, egy játékos ilyenkor foghatná és nyomhatna egy Wrecket, és lehetünk 6an, akkor se fogjuk kiszedni, ugyanolyan vagy közel olyan BRes német tankkal (egyelőre). Volt ellenpélda is. A T28ra azért mondtam hogy OP (tegnap, ezt tegyük hozzá gyorsan), mert 11 lövéssel sikerült kiszednem 20 méterről, ami nagyon fals, főleg Simulationben. T26ra meg azért mondtuk tegnap, mert hiába lő jó helyen, az a kis kaliber nem képes akkora átütésre szemből, hogy egy lövéssel kiszedjen. De máshogy fogalmazom. Eléggé unfair hogy egy reserve tank egy már fejlesztett német T1es közepes tankot egymás után one shotol. Ezek szerver beállítási vagy engine gondok, amiket nyilván javítani fognak, de jelen állás szerint így vannak beállítva. Tudjuk hogy át lesznek variálva, de jelezni kell, különben a készítők nem fix, hogy időben kapcsolnak.

Német tanknál Nightlyn is mondtam hogy van ami OPbb mint szovjet társai. Én a Panthert meg a Tigrist (főleg utóbbit) nem érzem túl erősnek, mert van hogy egy lövéssel kiszedem szemből T34 85el, de szedtem ki 57essel is közelről. De a tegnap látottakban sok bugot lehetett érzékelni, de majd javul ez.