Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #7115 Kurszkon jó lehet ott nagy a nyílt tér(csak ki kell fogni).A többinél sürü az erdö és az aa.Jungle még a tengerfelöl ok.A fövenyen téblábolnak azért tankok és belátható.
Kiszedik a légvédelmet,csak nem igazán számit.Pilkanatok alatt átreppen az ember a csatamezön,és olyan aa-t találsz amit a tankok nem is látnak.Én il2,109 f2 ,pe3 és d5-el találkoztam.De biztos jó a kacsa is,föleg ha valami kempelöt találsz.Ezért bízom a bombában,azért ha bemozdul is az 500kg mèg kiütheti.
Tegyél fel képet ha lösz vele tankot.Megnézném a tank szemszögébōl.Meg persze ha vannak jó tapasztalatok/tippek.
Érdekes amúgy hogy tegnapi patch után jobb az fps földön mint levegöben.(azt nèha nem èrtem hogy làtnak meg erdö közepèn gubbasztva)