TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködik de egy kérdésem lenne: Azt irják hogy 516kb/sec-es net kell hozzá és nekem 10mb/sec-es van és nagyon lassan tölti be a pályákat a nagyon lassant arra értem hogy egy játékban már csak 8 percet tok játszani
Már alapból mikor az elsõ PLAY-re megyek már akkor nagyon lassú
mer elkezdenék játszani KB 20 évezred mire betöl és rögtön kidob és ezt irja: Connecting timed out
Nagylaci
Nekem minden mûködik.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Vmi connection hibát ír ki
Hellósztok csak nekem nem megy a szerver vagyis a játék?
Vadnokedli
Véletlenül se.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Zs0lt1
ez vmi ápr 1-i cucc lehet xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kongy
"Featuring Prime Time, a new song by Linkin Park"

NEEEE XDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

N3suten
<#taps>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Malakai
<#vigyor>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

N3suten
én még csak rádobtam a Titánomat ,de ez véletlenszerû ...
nem kell ácsorogni ,akkor biztos csak véletlen ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Kongy
Ja értem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagylaci
A bétában sacc/kb ugyanilyen volt. Igazából a hip fire -t nerfelték mert a smart pistol lock nélkül totál pontlövõ volt ami azért elég durva ha tudtál célozni a ponttal középen...

"- Slightly decreased the damage of the Smart Pistol when not locked onto a Pilot
- Slightly decreased the hip-fire accuracy of the Smart Pistol"

Szóval lock nélkül kevesebbet sebez és pontatlanabb lett. De maga a lock az olyan mint a bétában volt!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

már párszor szedtek így ki<#vigyor5>
fõleg mikor titánnal pontot foglalok

csak kártyát kaptál. megcsináltam a küldit és nem kaptam permanens titánt. csak kártyát.

Malakai
Véglegesen nem kaptál, ez valami pletyka volt szerintem csak, csak kártyák voltak, azt meg kaptál mindenféle challengekért, nekem volt 3 ogre kártyám.

Na nem mintha ez most már annyira lényeges lenne. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bétában is volt
50x kellett ellenfélre ejteni a titánod
25x kellett a striderhez

Kongy
Bétában a Smart Pistol ugyan úgy alapból rácélzott a játékosokra mint a gruntokra, meg a spectre-ökre? Csak mert akkor az nagyon noob fegyó lehetett :D Most már jobb a helyzet, csak az AI-t lehet vele aratni.

Malakai
Bétában még nem volt, csak burn cardal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
Uhh.. :( De Ogréd lehet kártya nélkül is.. :D Szerintem a leghasznosabb Burn Card eddig a -40sec a Titan Build-bõl... :) De biztos lesz ennél is jobb, még csak 26-os vagyok.

Malakai
Legjobb volt még bétában, amikor az egyik Ogre kártyámmal jártam így. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
A rodeózás jó dolog még, ha balfasz aki a titánban van :D Nem egyet lõttem már szét így.

Kongy
Hehe :D Legszarabb érzés, ha a vadiúj titánodat fél perc múlva szétzúzza egy Titanfall... :DD

Vadnokedli
Eddig egyszer, de sokszor várok és egybõl ráhívom az enemy titanra az enyémet.<#gonosz1>

Ozzyehh
Sajna meguntam, de nem szar vagy ilyesmi csak nekem lett unalmas, de ez én vagyok:D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Kongy
Veletek hányszor fordult elõ, hogy a Titánotokban úgy haltok meg, hogy egy ellenség rátok dobja le a Titánját?? Hogy rohadna meg :D

Nagylaci
Hú, neked nagyon bejött a játék ezek szerint! :D

Ozzyehh
Eladnám Titanfall-os origines accomat kérem akit érdekel jelezzen (10 ezer alatt jóval)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nagylaci
A 40-essel elég nagy teljesítmény ilyen kill-t csinálni! Az szép. :) Nekem még az "arc cannon" -al sikerült a dolog, a 40-essel még soha. Egyébként ez a challenge rendszer messze több problémát vet fel mint amennyire mûködik, szóval nem hiszem, hogy ebben a formában túl sokat találkoznánk vele késõbb. Most éppen a Gen6 -es "Brain Surgeon" miatt megy a balhé a hivatalos fórumokon. :)

Systore
én ezt 40milissel csináltam párszor, rohadt jó érzés :DD

amúgy én játszottam veled egyszer egy lobbyban pár meccset pár hete, akkor voltál 5 gen asszem.
Kongy
Tudom, és korrigáltam is.

N3suten
nem teleport ,csak katapult ...

ami után katapultálsz ,te magad is bekapcsolhatod az álca módot ,ami megnöveli az álcázottság idejét ...

Kongy
Akkor nem :(

Nagylaci
Mondjuk azért az nagyon furcsa... Nekem talán ha kettõt nem számolt valamiért összesen.

Vadnokedli
Megint 3 ból 2-t számolt csak

Nagylaci
Hú, már mióta szerettem volna ezt látni a monitoron... :D

Vadnokedli
Hogy ha STIM van betéve? <#gonosz1>

Kongy
*katapultáltál

teleportáltál WTF? :DDD

Kongy
De te magad is be tudod nyomni a cloakot manuálisan, ha kiteleportáltál :D

Nagylaci
Nevetséges ez az egész. Inkább megpusztulnak a titánjukban de akkor sem katapultálnak.

Vadnokedli
én csak most kezdtem el kb, de én minden játékmódban játszok nem csak titánban.

Nagylaci
7 óta játszom és egyet(!) tudtam összehozni... Úgy, hogy nullára verjük LTS-ben az ellenfelet és már eléggé megtanultam kilõni a katapultáló pilótákat. Szóval skill az nem kell ehhez, büdös nagy mázli az kell. :) Nekem már van 41!

Vadnokedli
Nagyon jó <#gonosz1> Pluszba 10 bõl 8 pilóta ha kiugrik eltûnik a kék égben az autoeject cloak miatt.

Nagylaci
Nekem is van, hogy nem számolja amúgy. De szerintem ez csak véletlenszerûen történik, valami hiba.

Vadnokedli
Hát nekem nem számolt <#nemtudom> 2 közül 1 et nem.

Nagylaci
Dehogynem! Amíg földet nem ér addig beleszámít.

Vadnokedli
Vicces hogy ha ejektáltl a pilóta és ha ugrik egyet a levegõben az már nem számít bele a gooserba? <#alien>

Improved Matchmaking (Beta)

ez is 1 jó dolog számomra
nem szeretek a sok töketlennel játszani, illetve jobb ha van kihívás a játékban és nem csak töketleneket kell öldökölni