2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1763 Ja... Sose lesz meg. Míg elértem a Gen5 öt addig öltem vagy 30 at max... -
hugopareiros #1762 Szerintem teljesen teljesíthetőek a küldetések. :)
A gen 5-östől jobban tartok. Ott 50 pilótát kell kilőni miután ejectelt a titánból (küldetés neve azt hiszem a gooser) a levegőben. -
#1761 36 kill a Longbow-val! :) De most már értem miért rúgott agyon több grunt a játékban mint ahányszor lemesterlövészkedtek... -
#1760 Most majd te is mesterlövészkedhetsz! :) Kicsit nekem olyan mintha meg akarná utáltatni magát a játék... :D -
hugopareiros #1759 meglett a gen4 is :) ~10 óra játékkal, amiből 1.5 óra a plazmás szenvedés volt :D -
#1758 Próbálok vigyázni, de most már el kellene használni párat... :) -
#1757 Majd jól eltűnik a g-cibe, csak egyszer legyen egy jó köröd amivel betelíti a kártya paklid és kaputt -
#1756 Közben nem használom el a Titán kártyákat úgyhogy most már van 5 Stryder-em, 4 Ogre-m, és 3 Atlas-om. :) -
#1755 Nekem úgy level 40 re meglett minden -
#1754 30 kritikus találat a Charge Rifle -vel? Az azért szépen összejön szerintem, ha azzal játszik az ember. Quad Rocket, Autopistol nem gond. Viszont itt használni kellene a Longbow-DMR -t ami viszont nekem már teljes elmebaj. Gyűlölöm is a mesterlövész puskákat és rossz is vagyok velük kegyetlenül. Szóval jó eséllyel itt megállok. -
#1753 Ha Gen5 öt szeretnéd... akkor még kell ám szenvedned Pilot Anti-Titán fegyóval.. -
#1752 Na meglett a Gen4, de többet látni sem szeretném azt a rohadt Plasma Railgun-t... :) -
#1751 alul ... -
#1750 Hol van a 2142?! Hm? Értem a "poént" , csak a Titanfall nem éppen Battfield killer. -
#1749 Mi is a létjogosultsága ennek? Nekünk is így néz ki az origin? -
are Those Titans Fallen ?
-
#1747 Ennyi sikerült... De szerintem a második is tök egyértelmű. Talán az elsőt lehetne még esetleg megmagyarázni, de nekem már ott leesett, hogy a gyerek csal. -
#1746 Több videó is készülhetett volna mert ez így nem bizonyít semmit amíg nem érünk el egészen 0:33 ig.. -
#1745 Egy aimbotter a játékból. Hardpointban csak dekkolt a tetőkön és lőtte a headshotokat ész nélkül. Csak a szokásos... :( Sajnos akik azt írják, hogy nem találkoznak velük azoknak vagy ordas nagy mákjuk van, vagy a bazi nagy pörgésen észre sem veszik.
Youtube -
#1744 Nagyon furcsa az egész, de hogy nem nálam romlott el valami azt részeben bizonyítja, hogy csak így kapásból 3 téma a hivatalos fórumon már ezzel foglalkozik, csak az első oldalon! Szóval valami gond van a szerverekkel!
[URL=http://www.respawn.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=11461]Link #1[/URL]
[URL=http://www.respawn.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=11498]Link #2[/URL]
[URL=http://www.respawn.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=11395]Link #3[/URL] -
hugopareiros #1743 Nálam semmi ilyesmi nem fordult még elő.
Minden mapra érkezéskor ~140ről kezdődik a pingem, de mire elkezdek futni lemegy szépen fokozatosan ~50re és marad is ennyin végig. -
#1742 Nálatok semmi baj a szerverrel játék közben?! Nálam valami nagyon nem stimmel és a hivatalos fórum alapján egyáltalán nem csak nálam! A játék elején minden rendbe lévőnek látszik, úgy általában a nyugat-európai adatközponton 30-as a ping-em. Szóval amikor kezdődik a játék 40-50-es pingem van ami teljesen jó. Ez így is marad AMÍG ELLENFÉLLEL nem találkozom! Ekkor azonnal felugrik 250-300 -ra és nyilván simán leszednek. Amikor respawnolok egy "ellenfél mentes" helyen akkor a pingem megint csak tökéletes. A netem nagyon jó, szerencsés helyen lakom nulla probléma van vele, természetesen ellenőriztem. Ami nagyon gyanússá teszi a dolgot, hogy ez mindig csak velem történik, szóval én valahogy soha nem látok egy helyben ragadt ellenfelet akit gyerekjáték lelőni, ugyanis a killcam tanulsága szerint aki lelő ezt látja. Már a hivatalos fórumon is van olyan aki valami trükkre gyanakszik emiatt mert azért az fura, hogy létezik olyan hálózati probléma ami mindig csak sújtja az embert és ennyire egyoldalúan?! Ja és a dolgot az is árnyalja, hogy nem minden ellenfél esetében történik ez, csak egyik-másiknál, de majdnem minden játékban van ilyen.
A járék most jóformán játszhatatlan emiatt nálam... -
hugopareiros #1741 ezek egyike se befolyásolja 1 icipicit se a játékmenetet :) -
#1740 Testre szabható, az hogy most nem tudsz nevet adni a loadout-nak vagy nem tudod befesteni az armort az egy dolog. (speciel én a néger lány fejére elviselnék egy bukósisak félét.) -
#1739 privát meccsek, map szavazás, demo rögzítés, anti cheat, fegyverek/titánok/katonák testreszabhatósága, több játékmód stb. Lenne mit belepakolni. -
hugopareiros #1738 Mikre gondolsz amik a játékmenethez kellenek? -
#1737 Alapja jó, mert marha nagy fun, de rengeteg dolog hiányzik belőle ami eléggé elfogadhatatlan, lévén multi only fps és mással nem is kellett volna foglalkozniuk. -
#1736 Ahhoz képest, hogy az Index nem gamer magazin, az eddig legjobb, legreálisabb amit eddig olvastam. Mindenhol hasra vannak esve ettől a játéktól és dobálják a 10/10-ket, miközben eléggé közepes ez a játék. -
#1735 Na ez megoldódott ezzel ezer thx! -
hugopareiros #1734 "Fraps broke the Origin overlay. Closed Fraps, everything's working. "
Ez is igaz! Legalábbis nálam így van. Fraps nélkül mostmár ott az invite friends, fraps mellett nincs ott.
Persze eddig is megtudtak hívni engem partyba ha futott a fraps, ha nem. -
hugopareiros #1733 Nah nálam az Originben nem volt beállítva az overlay.
alkalmazásbeállítások -> origin játékpanel -> origin játékpanel bekapcsolása
most már van Invite friends gombom :) -
#1732 Nincs köze ahhoz, hogy ki hol aktiválta? :D -
#1731 Az fura... Mert nekem is ott az a gomb! -
foxxi #1730 Mert az index aztán nagy gamer magazin -
#1729 az index-en szidják a játékot :D -
hugopareiros #1728 Nekem sincs olyanom, viszont bétában volt. -
#1727 lol nekem ott nincs ilyen... Miért van ez nem tudom. -
#1726 Privát lobby-ba kell lennie az invite gomb-nak alul a leave gomb mellett.
Private Lobby
Arra rányomsz és meghívód a havert, ő visszaigazol, berakja melléd és indítasz egy meccset. -
#1725 Originen lehet csak nem? Ott se join se inv opció nincs egyikünknek se. Private lobbyba se meg játék közben se. -
#1724 Próbáltuk, semmi.