TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
De a lényeg az új patch-el jövő black markt lesz. Végre nem kell kiszórni a semmibe a nem használt burn cardokat, és könnyebb lesz hozzájutni olyanokhoz amiket használ is az ember. El lehet adni.
És nem megy a semmibe a sok EXP miközben a genváltáshoz csinálja az ember a Challengeket lvl 50-en, vagy ha már megvan a G10/Lvl50, mert ilyenkor az EXP-t is creditbe konvertálja.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Végre újra gyorsan betölti a pályákat, ideje volt kijavítaniuk a dolgot.
Ez az MFD pedig huhh. Végre nincs idõ a botokkal sz@rakodni. Én ki is venném õket, mert így is összezsúfolódik a játéktér arra a kis részre ahol a target van.
Eddig tetszik. Az is, hogy visszatértek a régi játékosok és nem csak sok banán ellen kell játszani.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
- Kevés tartalom.
- Szerver keresõ hiánya.
- A magas pinges játékosokat nem szûri és kicseszett szar 200-300 pinges játékosokkal játszani. A játék is akad miatta.
+ Viszont pihentetõ csihi-puhi lövöldözésre jó. A 6vs6 miatt jobban kiélezõdik a csapat játék!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Admin módba indítottad már(bár kétlem hogy segítene)?
Egy olyan problémám lenne,hogy feltelepítettem megint a játékot,hogy megint játsszak vele,sõt még a Season pass-t is beszereztem,de amikor betöltené a mapokat mindig "Titanfall mûködése leáll" hibát kapok.Már próbáltam szinte mindent.Frissítettem az összes létezõ drivert, sõt azt is kipróbáltam hogy újratelepítem a játékot,még a Repair the Game opcióval is próbálkoztam ,de semmi.Tudtok esetleg valami megoldást?
2 attritiont nyomtam le 110 illetve 90 pontot értem el és arra mindig figyelek, hogy a pontjaim több mint felét pilóta és titán ölésbõl szerezzem. Ne npcket grindeljek.
😞
Mert maxra vettem a grafikát!
Egy fórumon olvastam róla. Besza*ás!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Akármennyire is szerettem ezt a játékot hétrõl hétre lentebb süllyed.
Megvenni megérte, mert beleraktam 66 órát (és még tuti belemegy pár).
Viszont sajnálom, hogy nem tudták tartani a béta színvonalát, mert így a DLC-ket tuti nem veszem meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amilyen jól futott a Béta (gyorsan betöltött, gyorsan talált meccset, nem voltak mikroszakadások (fix 60fps-em van))...a teljes játék minden javítással egyre lassabb lesz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|