2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Skril023
    Működik de egy kérdésem lenne: Azt irják hogy 516kb/sec-es net kell hozzá és nekem 10mb/sec-es van és nagyon lassan tölti be a pályákat a nagyon lassant arra értem hogy egy játékban már csak 8 percet tok játszani
  • Skril023
    Már alapból mikor az első PLAY-re megyek már akkor nagyon lassú
  • Skril023
    mer elkezdenék játszani KB 20 évezred mire betöl és rögtön kidob és ezt irja: Connecting timed out
  • Nagylaci
    Nekem minden működik.
  • Skril023
    Vmi connection hibát ír ki
  • Skril023
    Hellósztok csak nekem nem megy a szerver vagyis a játék?
  • Vadnokedli
    Véletlenül se.
  • Zs0lt1
    ez vmi ápr 1-i cucc lehet xD
  • Kongy
    "Featuring Prime Time, a new song by Linkin Park"

NEEEE XDDD
  • N3suten
  • Malakai
  • Fpocok
    Titanfall DLC
  • N3suten
    én még csak rádobtam a Titánomat ,de ez véletlenszerű ...
    nem kell ácsorogni ,akkor biztos csak véletlen ...
  • Kongy
    Ja értem.
  • Nagylaci
    A bétában sacc/kb ugyanilyen volt. Igazából a hip fire -t nerfelték mert a smart pistol lock nélkül totál pontlövő volt ami azért elég durva ha tudtál célozni a ponttal középen...

"- Slightly decreased the damage of the Smart Pistol when not locked onto a Pilot
    - Slightly decreased the hip-fire accuracy of the Smart Pistol"

Szóval lock nélkül kevesebbet sebez és pontatlanabb lett. De maga a lock az olyan mint a bétában volt!
  • Tababo
    már párszor szedtek így ki
    főleg mikor titánnal pontot foglalok
  • Tababo
    csak kártyát kaptál. megcsináltam a küldit és nem kaptam permanens titánt. csak kártyát.
  • Malakai
    Véglegesen nem kaptál, ez valami pletyka volt szerintem csak, csak kártyák voltak, azt meg kaptál mindenféle challengekért, nekem volt 3 ogre kártyám.

Na nem mintha ez most már annyira lényeges lenne. :)
  • hugopareiros
    bétában is volt
    50x kellett ellenfélre ejteni a titánod
    25x kellett a striderhez
  • Kongy
    Bétában a Smart Pistol ugyan úgy alapból rácélzott a játékosokra mint a gruntokra, meg a spectre-ökre? Csak mert akkor az nagyon noob fegyó lehetett :D Most már jobb a helyzet, csak az AI-t lehet vele aratni.
  • Malakai
    Bétában még nem volt, csak burn cardal.
  • Kongy
    Uhh.. :( De Ogréd lehet kártya nélkül is.. :D Szerintem a leghasznosabb Burn Card eddig a -40sec a Titan Build-ből... :) De biztos lesz ennél is jobb, még csak 26-os vagyok.
  • Malakai
    Legjobb volt még bétában, amikor az egyik Ogre kártyámmal jártam így. :)
  • Kongy
    A rodeózás jó dolog még, ha balfasz aki a titánban van :D Nem egyet lőttem már szét így.
  • Kongy
    Hehe :D Legszarabb érzés, ha a vadiúj titánodat fél perc múlva szétzúzza egy Titanfall... :DD
  • Vadnokedli
    Eddig egyszer, de sokszor várok és egyből ráhívom az enemy titanra az enyémet.
  • Ozzyehh
    Sajna meguntam, de nem szar vagy ilyesmi csak nekem lett unalmas, de ez én vagyok:D
  • Kongy
    Veletek hányszor fordult elő, hogy a Titánotokban úgy haltok meg, hogy egy ellenség rátok dobja le a Titánját?? Hogy rohadna meg :D
  • Nagylaci
    Hú, neked nagyon bejött a játék ezek szerint! :D
  • Ozzyehh
    Eladnám Titanfall-os origines accomat kérem akit érdekel jelezzen (10 ezer alatt jóval)
  • Nagylaci
    A 40-essel elég nagy teljesítmény ilyen kill-t csinálni! Az szép. :) Nekem még az "arc cannon" -al sikerült a dolog, a 40-essel még soha. Egyébként ez a challenge rendszer messze több problémát vet fel mint amennyire működik, szóval nem hiszem, hogy ebben a formában túl sokat találkoznánk vele később. Most éppen a Gen6 -es "Brain Surgeon" miatt megy a balhé a hivatalos fórumokon. :)
  • Systore #1852
    én ezt 40milissel csináltam párszor, rohadt jó érzés :DD

amúgy én játszottam veled egyszer egy lobbyban pár meccset pár hete, akkor voltál 5 gen asszem.
  • Kongy
    Tudom, és korrigáltam is.
  • N3suten
    nem teleport ,csak katapult ...

ami után katapultálsz ,te magad is bekapcsolhatod az álca módot ,ami megnöveli az álcázottság idejét ...
  • Kongy
    Akkor nem :(
  • Nagylaci
    Mondjuk azért az nagyon furcsa... Nekem talán ha kettőt nem számolt valamiért összesen.
  • Vadnokedli
    Megint 3 ból 2-t számolt csak
  • Nagylaci
    Hú, már mióta szerettem volna ezt látni a monitoron... :D

• Vadnokedli
    Hogy ha STIM van betéve?
  • Kongy
    *katapultáltál

teleportáltál WTF? :DDD