TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Én csak a muszáj miatt csinálom a kötelezõ Challenge-k miatt. Ez az 50 Gooser azért is volt jó. <#zavart1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Én a hetesig vagy kilencesig akarok menni, azok néznek ki a legjobban. :)

Kongy
Már a CoD-oknál sem csináltam soha presztízses dolgokat, mert nem látom értelmét :D Oké, speciális jelzés a neved mellett... és? Akkor mi van? :D Lássák mennyit kockultál már a játékkal? LOL.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krinyo
Dehogy! Igazi, állítólag kipostázzák, minden gen egy centi. <#idiota>

Vadnokedli
e-pénisz. Hogy pontosítsunk. Nehogy félre legyen vezetve <#vigyor3>

Krinyo
röviden: pénisznövelõ.

Malakai
Gen1 vagy alapból, onnan lépsz Gen2-re és összesen Gen10-ig lépkedhetsz, minden Gen szintlépéskor elvesznek a feloldott fegyverek, stb, kivétel a titánok. Ellenben minden szintlépés után gyorsabban szedheted össze a dolgokat, mert gyorsabban jön az xp.
Elõnye pedig... Õ.. Na jó annyi, hogy minden challenge megvan, meg ott van a Gen10-es "dogtag" a neved mellett, na meg 3,5x-es xp szorzód a végére, nem mintha sokra mennél vele, hisz ki van maxolva. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vadnokedli
Elhiszed hogy nem lesz semmi nyoma? Csak a jövõben lesz nyoma, ha netán bejön még több Gen és könnyít rajta, szerintem.

2ND Generation Requirements
Reach Level 50

3RD Generation Requirements
Complete the following Challenges:

EVA-8 Shotgun: If It Moves…
EVA-8 Shotgun: Top Gun
40mm Cannon: If It Moves…
40mm Cannon: Titan Killer

4TH Generation Requirements

R-97 Compact SMG: If It Moves…
R-97 Compact SMG: Top Gun
Plasma Railgun: If It Moves…
Plasma Railgun: Titan Killer
Satchel Charge: Top Gun

5TH Generation Requirements

Longbow-DMR Sniper: If It Moves…
Longbow-DMR Sniper: Top Gun
Quad Rocket: If It Moves…
Quad Rocket: Titan Killer
Charge Rifle: Critically Conditioned
RE-45 Autopistol: If It Moves…

6TH Generation Requirements

R-101C Carbine: If It Moves…
R-101C Carbine: Top Gun
Arc Cannon: If It Moves…
Arc Cannon: Titan Killer
Sidewinder: Titan Killer
Gooser Challenge

7TH Generation Requirements

Spitfire LMG: If It Moves…
Spitfire LMG: Top Gun
Triple Threat: If It Moves…
Triple Threat: Titan Killer
Mag Launcher: Titan Killer
Brain Surgeon

8TH Generation Requirements

G2A4 Rifle: If It Moves…
G2A4 Rifle: Top Gun
X0-16 Chaingun: If It Moves…
X0-16 Chaingun: Titan Killer
Charge Rifle: Titan Killer
Fresh Squeezed Challenge

9TH Generation Requirements

C.A.R SMG: If It Moves…
C.A.R SMG: Top Gun
Executioner
Archer Heavy Rocket: Titan Killer
All I Do is Win
Look Out Below!
40mm Cannon: Critically Conditioned

10TH Generation Requirements

Smart Pistol MK5: Top Gun
Hemlok BF-R: Top Gun
Kraber-AP Sniper: Top Gun
Disarmed
MVP
Deadly Apparition
Death Reincarnate
X0-16 Chaingun: Critically Conditioned
Plasma Railgun: Critically Conditioned

illetve a challengek mellé el kell érned mindig a lvl 50-et

MrDevil
Valaki el magyarázná hogy vannak ezek a generation szintek, elõször eléred a lvl 50-t akkor megkapod a gen1-t ? és utána meg a challengek teljesítésével lehet a továbbiakat feloldani vagyo hogy?

Ma nyomtam kis titan last standinget.
3 kör alatt 3 50es jött és kért meg minket, hogy segítsünk nekik a gooserben.
Mind3nak megírtam, hogy várjon pár napot és leviszik 5re.
Mind3 visszaírta, hogy 1 sincs még meg nekik és hogy lehetetlen.

xd

Nagylaci
Az a vicc, hogy jól meg fogom szívni! :D Már 32 -nél járok de attól félek, hogy pont nem lesz meg az 50, és leviszik 5-re. Akkor nagyon megérte... :(

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Malakai
Ilyenkor tuti arra alapoznak, hogy mire állítsák, hogy ránéznek a statisztikára. A játékosok közt, hogy szóródik szét a gooser killek száma, vagy másiknál játékosoknál, hogy szóródik a védésért kapott pontok száma, bár ez utóbbi már egy bonyeszabb ilyen téren.

És ezek alapján azt látják, hogy a nagy többség nemhogy a felénél nincs de csak pár gooser killje van, így lenyomták. Szóval azt erõsen kétlem, hogy csak hasra ütés alapú ez, persze ki tudja... :P

Valószínûleg még pár szûrõt be kellett volna nyomni, hogy jobban leszûkítsék, aktivitás, gen, használt fegyverek alapján pl. Hogy lássák ki az aki próbálkozik is a challengel, mert azokra kéne alapozni. Azaz a statisztika olvasás terén lúzerkodnak. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nagylaci
Próbálom is, csak rohadt lassan haladok. :(

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

még írták, hogy van idõ megcsinálni :D

Nagylaci
Én nem tudom mit szednek ezek a Respawn -nál, de ez most már kezd egy kissé idegesítõ lenni... Elõször mindenki csodálkozott, hogy "domination"-ban a védõ 75 pontokat kap a védekezésért. Kicsit soknak tûnt, de volt jó oldala. Végre a játékokban voltak védõk is a pontokon nem csak az üres pontokat foglalgatta mindenki. Ugye elég sokan kifogásolták ezt a rendszert erre a védõnek járó pontokat levitték 25 -re(!) Most tök jó, itt is az van, hogy folyamatosan foglalgatjuk egymástól a pontokat maximum út közben találkozunk az ellenféllel. Tényleg nem lett volna jobb ötlet elõbb megnézni mit szól 50-hez a közösség??!!
Most meg ez... 50 az tényleg rohadt sok volt ebbõl az alapvetõen szerencsén alapuló, frusztráló challenge-bõl. De erre levinni 5-re?! Még én is elég jól eljutottam 20 fölé pedig nem vagyok egy nagy szám a játékban. Szóval mintha csak végletekben tudnának gondolkodni, vagy mi a fene van velük. Én is azt hittem leviszik 20-ra vagy megfelezik 25 -re. Ráadásul azt írják, hogy azoknak akik még 50-et csináltak azoknál ezt valamivel jelzik majd a játékban. Szóval a sok kis elitista pistike majd villoghat vele úgy hogy azok akiknek már nincs lehetõségük az 50-et csinálni nem is tehetnek majd róla, hogy nem annyit lõttek össze! Azt hiszem éppen most látjuk megdögleni ezt a challenge alapú prestige rendszert...

Én is csak megfeleztem volna. Ez pont jó feladat lett volna arra, hogy ne csak idõ kérdése legyen a gen10-re eljutni, hanem tényleg legyen benne kihívás.

Vadnokedli
Ennyire azért nem vittem volna le. <#schmoll2>

Vadnokedli
<#worship>vicces<#vigyor3>

Nagylaci
Itt nézd:

Link

Vadnokedli
ez ilyen vicces answer day? (Mert én ezt kétlem)
<#alien>

TDC Geronimo
lol mai anticheat FAQból :D

Q.) So what happens if I get banned?
A.) Great news: you get to keep playing Titanfall! Less-great news: you only get to play with other cheaters. You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you. Good luck.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Hát ezt mertem remélni

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#eljen>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Nagylaci
Csak összezavart, hogy nem tudod mennyi Gooser killed van! Nemá', hogy nem foglalkozol vele?!

Vadnokedli
ööö.. De? Különben hogy 'nyilatkoznék' róla? <#gonosz1>

Nagylaci
Még nem vagy Gen5-ben?

N3suten

Nekem most ez van ... egy nagyon jó körrel

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Vadnokedli
Nem számolom. csak játszok. <#alien> Mondhatni a kötelezõ kihívásokért genezek

Nagylaci
Ebben nem értünk egyet, neked mennyi van?

Vadnokedli
Hülyeség csökkenteni, eddigi egyetlen challenge ami tényleg kihívás.

Nagylaci
Vince Zampella a twitterén azt írta, hogy lejjebb viszik a Gooser -hez szükséges killek számát. Most nem is tudom, hogy örüljek vagy ne... Ha leviszik akkor lehet, hogy a 22-vel már jóformán kész is vagyok, viszont örökké hallgathatjuk majd azokat akik még 50-et csináltak elõtte.

Link

Nagylaci
Van 22 Gooser killem, meg ha így megy tovább egy idegösszeroppanásom... :D

Sörétessel nem igazán. Ha titánban vagyok csak akkor.
Kongy
Ja most nézem ki is írták, hogy szerver gondok vannak :D Na ez jól indul, pedig még csak most vettem :D Lehet várnom kellett volna még egy pár hetet :D

Kongy
Na megvettem a játékot, csak megtetszett videók alapján. Egy kört sikerült mennem, erre no servers found. WUT?

nem zoomolsz?

Nem használom mert nincs rá szükség. :)
Nagylaci
Igen, elszálltak a szerverek.

kill3r21
no server, jó ez az este :D
Nagylaci
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyit aludtak mostanában... :)

Krinyo
Beteg állatok!

Nagylaci
Vannak 10-esek is! Szóval simán létezik.

Krinyo
Létezik hogy láttam 9. genes játékost?

Nagylaci
A jobb egérgombra mit programoztál? Vagy használod egyáltalán??? :D :D :D

Level 43 és csak EVA-8 Shotgun használok 827 kill jelenleg. Már a bétába is azzal nyomtam.
Nagylaci
LOL! :D
Én level 50 és agyaggalambra lövöldözök. Csak néha álcázzák magukat a nyomorultak! :D (Minden fegyvert megszereztem. Többször...)

Krinyo
Level mennyi vagy, és milyen fegyvert szereztél meg? <#idiota>