2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1723 Ma mehetnénk egy kollektív Titánozást, hogy ha benne vagytok, este! -
#1722 Egy tipp, távolítsátok el egymást a friend listből originen is, vegyétek fel egymást újra, és úgy próba. -
#1721 Invite-el sem működik a dolog?
A player lobby-ba szoktuk megcsinálni a party-t és utána keresünk játékmódot. -
hugopareiros #1720 azért még mindig nem rossz a helyzet
én a ~160 meccsem alatt 1 feltűnő cheaterrel se találkoztam -
foxxi #1719 Sajnos: ahogy a többiek is.... -
#1718 Na most találkoztam én is egy csíterrel. Megnéztem killcamot és targetről targetre ugrált a célkeresztje. Elszomorító, hogy Respawn mindennemű anticheat nélkül kiad egy multi only játékot. Ezt mégis hogy gondolták?
Ezért is utálok PCn fpsezni már, de sajnos titanfallnál most nem volt más választásom -.- -
#1717 eszerint igen -
#1716 Engem még mindig ez a friendre való csatlakozás idegesít, hogy miért nem tudunk haverral együtt játszani... Sehol se találtam rá neten megoldást :( -
#1715 Volt valami "takarítás"? Ráfért a játékra mert egyre több helyen találkoztam halhatatlan játékosokkal. Nem tévedés sokat közelről többször is teliberúgtam és nem nagyon zavarta őket... -
#1714 Ma első 4 körömben szinte csak shotis meg smart pisztolyosokkal találkoztam :( -
#1713 -
hugopareiros #1712 Kihasználva a szabadnapot elértem a gen3-t.
overview
kill records
time
Tényleg jól jön ez gyorsított XP szerzés, mert lényegesen kevesebb játékkal sikerült ezt a generációt átlépni:
91 meccs helyett elég volt 66.
12 óra helyett most elég volt ~10 óra. -
#1711 Na ki maradt még meg az első banhullám után? -
Tababo #1710 konkrétan voltam olyan játékban ahol 12 játékosból 11 shotival ment.
de ugye a smart az op...persze.
-
#1709 Marhára idegesít, hogy nem tudunk együtt játszani... -
hugopareiros #1708 nálam eddig mindig összejött elsőre
gondolom úgy megy, hogy ha mindkettőtöket egy harmadik fél hív meg, akkor tudtok együtt játszani -
#1707 Volt már olyan valakinél, hogy nem tudott friendlisten lévőre csatlakozni originből? Haverral beta ment rendesen, de most fullba valamiért nem adja be csatlakozást hiába vagyunk lobbyba mindketten. Másra rá tudok csatlakozni meg ő is csak egymásra nem... -
hugopareiros #1706 Nah akkor folytassuk: 22. játékóra indul -
#1705 Én nem is sza...odom vele inkább! A titán kill amúgy is egy szerencsejáték. Ugye azé a kill aki doomed állapotba küldi az meg csak mák kérdése, hogy azt a találatot ki viszi be, de sokszor nem az aki az "energiájának" 90%-át leszedte. Ezzel amúgy nem is lenne bajom, csak így már végképp szenvedés a dolog. Arról nem is beszélve, hogy a plasma railgun support fegyver, kvázi titan "sniper" szóval egy az egy ellen használhatatlan. Az ilyen chellenge-ek frusztrálóak arra meg semmi szükségem. -
#1704 Gen 3 ban 50 titánt megölni plazmával... szenvedés -
#1703 Hát ha valamit rühellek minden multi FPS-ben az a shotgun! Viszont Gen2 -ből 3-ba ennek a challenge-it kell kimaxolni. Úgyhogy csak ezért játszottam vele őszintén. Egyébként meg a többségüket amúgy is a satchel kapta el, a rush -nak meg ez a veszélye, hogy beleszaladhatsz a már felkészült védelembe. Úgyhogy nekem tiszta a lelkiismeretem! :D -
hugopareiros #1702 benne vagyok ;) :D -
#1701 Nagyon helyes, ma este pifi-pufi ? :-D -
hugopareiros #1700 de most is :) csak hellyel közzel én osztom be az időmet, így néha van idő ránézni a topicra -
#1699 Te nem dolgozol ? =P -
hugopareiros #1698 szép :D -
#1697 Fantasztikus.. shoti az igazi noob fegyver, azt tudod ugye? -
#1696 Tegnapi akció, Fracture pálya, Hardpoint játékmód. Én rush-oltam a "B" pontra mint az őrült és kicsit hamarabb értem oda mint az ellenfél majdnem komplett csapata. Shotgun és Satchel Charge volt nálam... Az eredmény az lett, hogy a srácok bele rush-oltak egy akkora pofonba, hogy a fal adta a másikat! :D
Link -
empie #1695
Köszönöm szépen -
#1694 A következő 3 DLC-t egyben, valamivel olcsóbban veszed meg már most előre. Momentán elég nagy ellenérv, hogy gőzünk sincs mit fognak tartalmazni... Új map-okat szinte biztos. -
empie #1693 Mire jó az a Season Pass? -
#1692 Legjobb lenne, ha meccs után lehetne ezt rendesen menedzselni, értsd ott lennének a be nem férő kártyák és magad eldobálhatsz amit akarsz, hogy berakd az újat, vagy nem dobsz el semmit és az új kártyák vesznek el.
A bétában meg még úgy volt, hogy az új kártyák nem kerültek be, ha tele volt a pakli, nem cserélt le magától semmit. -
hugopareiros #1691 Sajnos találtam 1 hibát a játékban ami zavar is. :(
Ugye gen1 végén kaptam 3 kártyát amivel a 3 különböző titánt le tudom hozni akármikor.
Megtelt a pakkom. Szereztem új kártyákat és a 3 titános kártyámból kettőt kidobott magától és berakott 2 szutykot helyettük.
Ezt a limitet eltörölhetnék / bővíthetnék vagy hússzal. -
#1690 Lemegy néha szépen :D -
#1689 muhaha
-
hugopareiros #1688 Személy szerint 1 dolgot tudok mondani. Én csak azért szoktam abbahagyni 3 óránként 20 percre, mert ratyi a fülesem és nyomja a fülem.
Najó ha őszinte akarok lenni akkor ez az a pár dolog ami még hiányzik nekem:
1.) Ranglista | klánlista | bármi amivel a többiek elleni eredményemet lehet kimutatni.
Engem ez hajt, hogy a többieknél jobb legyek és remélem valami ilyesmit be is építenek.
2.) Ready gomb a menetek között.
3.) Egyéni szerverek indíthatósága (dedikáltak lennének, csak be lehet állítani bizonyos paramétereket pl ne 250 pont legyen a max ponthatár hanem 500 és ilyenek).
Viszont ahogy látod, ezek egyike se érinti a játékmenetet, mert az szerintem tökéletes. :) -
Smokk #1687 Ezert lenne jo kiprobalni... :/ -
hugopareiros #1686 Ha nem szeretsz ugrálni akkor ez nem a te játékod :D -
#1685 570 KByte ~ 10.990,-
GameShop ~ 9.990,-
Utóbbi linken csak kb 21.-én lesz megint.. -
Smokk #1684 Hol lattad 10k-ert?