TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
https://www.g2a.com/weeklysale?adid=M_1_20140313&id=2
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-ben
és még most is ki vagytok akadva hogy ,egy játékban 30 évvel késõbb célkövetõs a pisztoly lövedéke ,ráadásul több is egyszerre ...
Tudod mi az ,hogy OP ? <#banplz>#banplz>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Én is kontrollerrel játszom amúgy mondjuk smart pisztoly legutoljára betaba volt kezemben akkor is 2 percig kb.
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Érdeklõdnék hogy redditen olvastam ezt a mexicoi originen való vásárlást, esetleg vett már onnan valaki hogy nekünk mennyi adót számít fel és kb mennyire jött ki?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
shaken, not stirred
Közelharcban meg max 1szer tudsz rálockolni a többinek célzott lövésnek kell lennie. Szóval aki szerint nem kell célozni vele, az vagy hülyeséget mond, vagy alig játszott a játékkal. Engem is leszedtek vele párszor, de szinte mindig az volt, hogy elrohantam mellette és ott rohant utánam vagy 5 másodpercig, aztán meg vadul durrogtatott és mégegyszer eltalált.
Ami nagyon op, az a közelharc. Az szvsz erõsre sikeredett, vagy csak én vagyok leszokva a használatáról. 😊
shaken, not stirred
Van 1-2 map ami elég szarul fut nem tudom miért. Lagoon meg colony pl. Kb fele annyi fpsem van, mint a többin :s
20-25 pilótagyilokot és vagy 50 miniont kaszálok le vele majdnem minden meccsen. Más fegyverrel ez nekem nem megy, erõsen nem. Szánalmasan OP, és eleve ad sírásra okot hogy egy fps címben pont a játék lényegét a CÉLZÁST kiveszik a casual f*szfejek miatt.😊
Nem nem akarom használni mert értelmét veszti az egész játék.
Ehhez hozzátenném, hogy jól kell még helyezkedni, de a lényeg akkor is ugyanaz:
"Ha már szinte nem kell célozni, akkor mi értelme?"
Szóval kurvára egyetértek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)
A videóban tökéletesen benne van minden. Közelharc közepes táv nagy táv. Minden távon halálos fegyver kivétel hatalmas távolságokban. Lockolás? Közelharcban is lockol a pisztoly pillanatok alatt és rohadtul nem kell full lock, már akkor is betalál amikor a lockos kis ikonok megjelennek és még rá se mentek a célpontra... Elég csak darálni és körbelõni az ellent 1-2 véletlen találat és a negyedig se lockolás mindent megold.
A legtöbb mappon 20-25 pilótát nyomtam le vele míg a többiek 10-15 lejobb esetben a halálom pedig 4-5nél több nem volt..
Én nem tartom profi játékosnak magam, ugyan ez a mûvelet shotgunnal vagy automata fegyverrel bizony nem megy, de azért már 20 éve nyomulgatok fps-ekkel és balfék sem vagyok. ha nálam ilyen hatású ez a fegyver akkor egy profinál végképp darálda, arról nem beszélve hogy a tetõn nézelõdõs fregelést meg akármelyik birka kivitelezni tudja...De a szemtõl szembeni közelharcban is nagyjából a szerencse dominál, fõként hogy simán beadja a játék a találatot nemcsak lock nélkül simán pisztolyként használva, hanem a locknak épphogy csak a megjelenésekor is már sokszor találatot ad még akkor is ha 1-2 méterrel az ellen mellé lõsz.. Nem beszélve arról amikor néha ezredmásodpercek alatt fullos lockot nyom az ellenfélre...
Mind mind benne a videóban, lehet szövegelni hogy hülyeség, nem nem az. A smartgun egy op szemét autistáknak fragelésre, és erõsen remélem hogy fossá fogják butítani mert mióta tegnap rászabadultak a játékosok a játékra egyre több és több ilyen görcs rohangál ezekkel a szarokkal...
A slussz poén hogy ráadásul még gyorsabban is mozogsz vele, és amikor a gyökér annyira béna hogy nem talál el mert annyira nem képes közelharcban hogy a képernyõ közepébe legyen az ellenfél (magyarul CÉLOZZON) akkor jön a rugdosás, ami """"hála a jóégnek"""" néha 2-3 méterrõl is betalál és bugos mint a franc... Ma hány ilyen smartgunos gyökeret lõttem halomra sima hátrálással úgy hogy rá se céloztam a saját smartgunnal...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB