TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
A beszélgetés még nem sírás. " a shoti is erõsebb mint a smart pistol" Naja, de még a hidrogénbomba is erõsebb nála (érv) 😄

R4ng3r
Ennyi síró tibit a smart pistol miatt még nem láttam,komolyan kártyából tudsz tolni wh-t és a smart pistol az OP. Egyáltalán nem az.... Az én meglátásom szerint még a shoti is erõsebb mint a smart pistol.... Bele kell törõdni nem sírni akinek nem tetszik nem játszik ENNYI <#idiota>

Talán mert ünnep van meg inkább játszik a jónép ( mármint azok akik nem a széllel küzdenek <#hehe> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

JethroHUN
Ennyi? 3 napig tartott a játék? <#hehe> Nem nagyon pörög ez a topik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Drágább, mintha dobozosat vennéd itthon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Harcimókus
Akinek csak kód kell fiúk,ajánlom ezt az oldalt,én a bf4 prémiumot ott vettem,semmi gond nem volt.
https://www.g2a.com/weeklysale?adid=M_1_20140313&id=2

Ozzyehh
Egy rohadt nagy negatívumot felhoznék... random crashel a játék... iszonyúan idegörlõ..

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Hát emberek kemény játék 😄, minden meccs egy adrenalin bomba.

Ezt most benézted. Csak mint kiadó van jelen az ea és nem az egyik alcsicskája fejlesztette.

Zs0lt1
nem bírja a cigány a szántást? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
szomferi
mit nem csináltak már meg neked BF-ben?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

TDC Geronimo
huh toltunk CTFet. Hát 2 kör után már pihennem kell olyan pörgõs ez is 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

N3suten
A Gyilkos robotokban már a pisztolyból kilõtt rakéta is képes volt követni a célt 1984 ... <#banplz>
-ben

és még most is ki vagytok akadva hogy ,egy játékban 30 évvel késõbb célkövetõs a pisztoly lövedéke ,ráadásul több is egyszerre ...

Tudod mi az ,hogy OP ? <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Aim assist.
TDC Geronimo
Mitõl nagyobb aimbot, mint egérrel? smart pisztoly már akkor is lockol ha a közelébe viszed célkeresztet.

Én is kontrollerrel játszom amúgy mondjuk smart pisztoly legutoljára betaba volt kezemben akkor is 2 percig kb.

Ahogyan halkan jegyzem meg pc-n is kontrollerrel, nem kevesen háborognak miatta a respawn fórumon mert controller+smartgun pc-n gyakorlatilag szinte aimbot...
Hello! Én 8400 ft ért vettem onnan

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

Sziasztok!

Érdeklõdnék hogy redditen olvastam ezt a mexicoi originen való vásárlást, esetleg vett már onnan valaki hogy nekünk mennyi adót számít fel és kb mennyire jött ki?
AnarchoiD
hat ebben tevedsz 😉 de te honnan is tudnad 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
Persze mert konzolon minden fegyverhez van célzás rásegítés van.

AnarchoiD
nemtom mivan pc-n smartgunnal de xbox -on leszednek mint a szart 😉 nem eri meg azt a nyomit hasznalni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rakjál már fel egy ilyen körrõl egy videót. Elejétõl a végéig.

shaken, not stirred

Most én is toltam meló elõtt, és bõven nem annyira op. Akkor le lehet vele szedni gyorsan egy pilotát, ha jó sokáig tudsz mögötte futni, és be tudod célozni rendesen. (ilyenkor szinte bármelyik fegyver nagy elõnyben van)

Közelharcban meg max 1szer tudsz rálockolni a többinek célzott lövésnek kell lennie. Szóval aki szerint nem kell célozni vele, az vagy hülyeséget mond, vagy alig játszott a játékkal. Engem is leszedtek vele párszor, de szinte mindig az volt, hogy elrohantam mellette és ott rohant utánam vagy 5 másodpercig, aztán meg vadul durrogtatott és mégegyszer eltalált.

Ami nagyon op, az a közelharc. Az szvsz erõsre sikeredett, vagy csak én vagyok leszokva a használatáról. 😊

shaken, not stirred

TDC Geronimo
Most toltam több, mint 1 órát és egyszer se lõttek le smart pisztollyal.

Van 1-2 map ami elég szarul fut nem tudom miért. Lagoon meg colony pl. Kb fele annyi fpsem van, mint a többin :s

Ozzyehh
Ráadásul mint már elõttem is említették semmi esélyed egy caribine-ellen, mert a pilótákba többet kell lõni.... csak úgy megsúgnám, hogy téged azért lõhettek le könnyen, mert már lent volt az életed😄 , de ezeket a majmokat simán lelehet lõni mielõtt leszednének

Ozzyehh
Bakter tiszta faszág amit beszélsz, ennyire rohadtul nem durva a helyzet, csak neked az.... rohadt sokat játszottam eddig.. egy meccset se tudok mondani amikor idegeskedtem emiatt a redvás pisztoly miatt...

*egyelõre az...😊
Tulajdonképpen ha a játék nem lenne egy élmény, és nem röhögcsélnénk végig a haverokkal, nem élveznénk már erõsen anyáznék...De a játék egyelõre de. De ha már szinte mindenki ezzel a szarral fog rohangálni, nos onnantól át fog csúszni a szar kategóriába sajnos elég erõsen...
Van miért sírni mert szégyen használni de ha elterjed kelleni fog.
20-25 pilótagyilokot és vagy 50 miniont kaszálok le vele majdnem minden meccsen. Más fegyverrel ez nekem nem megy, erõsen nem. Szánalmasan OP, és eleve ad sírásra okot hogy egy fps címben pont a játék lényegét a CÉLZÁST kiveszik a casual f*szfejek miatt.😊
Nem nem akarom használni mert értelmét veszti az egész játék.
Ozzyehh
De annak kell venni... 😊, mindenesetre teljesen felesleges ezen rinyálni és sírni, azért mert benne van a játékban ez a fegyver mindenkinek megvan az használja aki akarja, ha mindenki használhatná és te nem akkor lenne miért sírni... 😄 tehát a régi mondás lép életbe, a játék része használd te is...

Krinyo
Najó, de ezt ugye nem kell reprezentatív felmérésnek venni, hogy te hánnyal találkoztál? 😄

Nincs túldramatizàlva,szerencséd volt. És egyre többen és többen lesznek.
Az EA csak kiadò,a BF a Dicenak köszönhetöen szar és minimàlis részben az EA-nak amiért nem húzta karòba a brigàdot...
Ozzyehh
Egy kicsit túldramatizáljátok a helyzetet 😄 20 meccs alatt 1 e,berkével találkoztam aki smartot használt...

Fpocok
EA játék. Le se szarják mi mit akarunk... bf?

koschwarz
"Egy dolgod van ebben a játékban - és minden más fps-ben - célozni és lõni."

Ehhez hozzátenném, hogy jól kell még helyezkedni, de a lényeg akkor is ugyanaz:
"Ha már szinte nem kell célozni, akkor mi értelme?"

Szóval kurvára egyetértek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kellemeset csalódtam a játékban <#hehe>

KonoHUN
Majd alakítanak ezen az autolockon, erre vannak a fejlesztõk egy funkcionálisan kizárólag online játéknál. Alakítják, ahogy a scenének igénye van rá 😊 Manapság mindenki azonnal akar mindent, lassítsunk már egy picit és élvezzétek az életet 😄

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

Ozzyehh
Teljesen felesleges ezen idegelnie magát 😄 benne van kész... majd kiveszik vagy csinálnak vele valamit, de nekem még egyetlen egyszer se volt vele problémám, de olyan se történt, hogy az egész meccsemet elrontotta volna 😄

Krinyo
Szerintem nem reagálja túl. Egy dolgod van ebben a játékban - és minden más fps-ben - célozni és lõni. Ha már szinte nem kell célozni, akkor mi értelme? Ez egy szimpla butított, és "legalizált" hax.

Ozzyehh
Sztem túlreagálod ezt az egészet én abszolút nem találtam zavarónak, sõt alig öltek meg vele... am minden pisztollyal gyorsabban futsz😊

Tekintettel hogy hazugnak neveztél, tessék...Ennyit a hazugságokról..

A videóban tökéletesen benne van minden. Közelharc közepes táv nagy táv. Minden távon halálos fegyver kivétel hatalmas távolságokban. Lockolás? Közelharcban is lockol a pisztoly pillanatok alatt és rohadtul nem kell full lock, már akkor is betalál amikor a lockos kis ikonok megjelennek és még rá se mentek a célpontra... Elég csak darálni és körbelõni az ellent 1-2 véletlen találat és a negyedig se lockolás mindent megold.
A legtöbb mappon 20-25 pilótát nyomtam le vele míg a többiek 10-15 lejobb esetben a halálom pedig 4-5nél több nem volt..
Én nem tartom profi játékosnak magam, ugyan ez a mûvelet shotgunnal vagy automata fegyverrel bizony nem megy, de azért már 20 éve nyomulgatok fps-ekkel és balfék sem vagyok. ha nálam ilyen hatású ez a fegyver akkor egy profinál végképp darálda, arról nem beszélve hogy a tetõn nézelõdõs fregelést meg akármelyik birka kivitelezni tudja...De a szemtõl szembeni közelharcban is nagyjából a szerencse dominál, fõként hogy simán beadja a játék a találatot nemcsak lock nélkül simán pisztolyként használva, hanem a locknak épphogy csak a megjelenésekor is már sokszor találatot ad még akkor is ha 1-2 méterrel az ellen mellé lõsz.. Nem beszélve arról amikor néha ezredmásodpercek alatt fullos lockot nyom az ellenfélre...
Mind mind benne a videóban, lehet szövegelni hogy hülyeség, nem nem az. A smartgun egy op szemét autistáknak fragelésre, és erõsen remélem hogy fossá fogják butítani mert mióta tegnap rászabadultak a játékosok a játékra egyre több és több ilyen görcs rohangál ezekkel a szarokkal...
A slussz poén hogy ráadásul még gyorsabban is mozogsz vele, és amikor a gyökér annyira béna hogy nem talál el mert annyira nem képes közelharcban hogy a képernyõ közepébe legyen az ellenfél (magyarul CÉLOZZON) akkor jön a rugdosás, ami """"hála a jóégnek"""" néha 2-3 méterrõl is betalál és bugos mint a franc... Ma hány ilyen smartgunos gyökeret lõttem halomra sima hátrálással úgy hogy rá se céloztam a saját smartgunnal...
alma2
Mar a betaban is voltak, de amikor irtam, mindenki csak hitetlenkedett...

szerintem

rádobtak 1 titánt mielõtt beszállt volna a menekülõ gépbe

Mármint mit? 😊
szomferi
ezt hívják szopásnak 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Igen valamenyi minimálisan volt, most kikapcsoltam, majd kiprobálom késöbb: ) köszi a segitséget 😊
JethroHUN
Van lapozófájl beállítva az SSD-n? HA igen, akkor valószínûleg azért.

Fpocok