TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs.
Nem tudtam, hogy itt csak arról lehet beszélni, hogy level menyi vagyok és milyen fegyvert szereztem meg.
szabolcsi vagy ugye? 😄

Vadnokedli
Ezt meg se láttam. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Üdvözlet mindenkinek.
Nem rég indítottam egy sorozatot Túravezetés néven Titanfallból.
Aki esetleg kíváncsi rá itt tudja megtekinteni.
Túravezetés Titanfall
Vadnokedli
Tudom csak elõbb az arc legyen meg.

Nagylaci
Igazából titánnal van a legjobb esély a "Gooser" killre! Vidd a chaingun-t és reménykedj, hogy az ellenfél katapultál. És nem használja az auto-eject -et... Ha szerencséd van akkor a chaingun-al könnyedén leszeded a levegõbõl a delikvenst. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Vadnokedli
Level 40 en vagyok eddig 4 et öltem az 50 bõl, most lett meg nem rég az LMG. <#alien>

Nagylaci
Nem vagyok benne biztos! Most még csak elég kevesen (relatíve) értük el a Gen5 -öt, szóval éppen hogy amikor majd az "átlag" (nem pejoratív) tömeg is elér ugyanide majd pont, hogy akkor lesz az igazi cirkusz.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Malakai
Most fel lett kapva, majd lenyugszik a többség.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nagylaci
Ne is siess annyira... 😊 Sajnos a népek már tudják, hogy léteznek a különbözõ generációk, és a "Gooser" lett a játék legismertebb kihívása. Szóval amint meglátnak a szép 5-ös csipemmel a lobby-ban azonnal figyelmeztetik egymást, hogy ne katapultáljanak, mert vadászom rájuk. Nem vicc, szinte mindenhol ez megy. És aztán tényleg... Sokan ezután inkább kinyíratják magukat a titánjukban, de akkor sem katapultálnak. Ezt a Chellenge-et kicsit jobban át kellett volna gondolni!

El kéne ahhoz jutni gen5-be, csak nincs sajna most rá annyi idõ

Nagylaci
"Gooser"-t Gen5-ben csinálja valaki? Nektek megy?! 😊

V43 1105
Valaki game..?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

BuriP
Igen annak a felemelését sokan kérték. Jó hogy tényleg figyelnek a játékosok igényeire, és úgy alakítják a játékot. Reméljük ez marad is így, és nem szól bele majd a kiadó a fejlesztõ dolgába a DLC-ket illetõleg sem!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Sok jó javítás érkezett. A legjobban a 300 pontra feltolt határnak örülök Attrition-ben.

R4ng3r
<#nevetes1><#nevetes1>
fasza kis bug

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

pont így szedtem ki 10perce egy pilótát. nekem viszont fölöttem volt egy kicsit nem alattam.

Nagylaci
Na végül is sikerült az 50 kill a Longbow -val. Annyi, hogy ebben a játékban aztán igazi szenvedés mesterlövészkedni. Senki nem teszi meg azt a szívességet, hogy egy nyomorult pillanatra akár egy helyben álljon. Szóval a végén reflexbõl lõttem pár olyan headshot -ot, hogy még én is ledöbbentem rajta! 😄 Annyit elért a játék, hogy fejlõdtem azzal a vacakkal is egy kicsit.
Gooser -re van egy módszer. Szóval azt mondják legjobb a Spitfire -el Rodeo killeket csinálni és mindenképp rajta maradni a Titánon! Amikor katapultál a pilóta akkor téged is kilõ vele együtt! Ilyenkor az ellenfél kicsit alattad pont elõtted lesz. Innentõl mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mit kell csinálni! 😄

Vadnokedli
Ja... <#banplz> Sose lesz meg. Míg elértem a Gen5 öt addig öltem vagy 30 at max... <#alien>

Szerintem teljesen teljesíthetõek a küldetések. 😊
A gen 5-östõl jobban tartok. Ott 50 pilótát kell kilõni miután ejectelt a titánból (küldetés neve azt hiszem a gooser) a levegõben.

Nagylaci
36 kill a Longbow-val! 😊 De most már értem miért rúgott agyon több grunt a játékban mint ahányszor lemesterlövészkedtek...

Nagylaci
Most majd te is mesterlövészkedhetsz! 😊 Kicsit nekem olyan mintha meg akarná utáltatni magát a játék... 😄

meglett a gen4 is 😊 ~10 óra játékkal, amibõl 1.5 óra a plazmás szenvedés volt 😄

Nagylaci
Próbálok vigyázni, de most már el kellene használni párat... 😊

Vadnokedli
Majd jól eltûnik a g-cibe, csak egyszer legyen egy jó köröd amivel betelíti a kártya paklid és kaputt <#alien>

Nagylaci
Közben nem használom el a Titán kártyákat úgyhogy most már van 5 Stryder-em, 4 Ogre-m, és 3 Atlas-om. 😊

Vadnokedli
Nekem úgy level 40 re meglett minden

Nagylaci
30 kritikus találat a Charge Rifle -vel? Az azért szépen összejön szerintem, ha azzal játszik az ember. Quad Rocket, Autopistol nem gond. Viszont itt használni kellene a Longbow-DMR -t ami viszont nekem már teljes elmebaj. Gyûlölöm is a mesterlövész puskákat és rossz is vagyok velük kegyetlenül. Szóval jó eséllyel itt megállok.

Vadnokedli
Ha Gen5 öt szeretnéd... akkor még kell ám szenvedned Pilot Anti-Titán fegyóval.. <#zavart1>

Nagylaci
Na meglett a Gen4, de többet látni sem szeretném azt a rohadt Plasma Railgun-t... 😊

N3suten
alul ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

JethroHUN
Hol van a 2142?! Hm? <#idiota> Értem a "poént" , csak a Titanfall nem éppen Battfield killer.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vadnokedli
Mi is a létjogosultsága ennek? Nekünk is így néz ki az origin?

N3suten

are Those Titans Fallen ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Nagylaci
Ennyi sikerült... De szerintem a második is tök egyértelmû. Talán az elsõt lehetne még esetleg megmagyarázni, de nekem már ott leesett, hogy a gyerek csal.

Vadnokedli
Több videó is készülhetett volna mert ez így nem bizonyít semmit amíg nem érünk el egészen 0:33 ig.. <#alien>

Nagylaci
Egy aimbotter a játékból. Hardpointban csak dekkolt a tetõkön és lõtte a headshotokat ész nélkül. Csak a szokásos... 😞 Sajnos akik azt írják, hogy nem találkoznak velük azoknak vagy ordas nagy mákjuk van, vagy a bazi nagy pörgésen észre sem veszik.

Youtube

Nagylaci
Nagyon furcsa az egész, de hogy nem nálam romlott el valami azt részeben bizonyítja, hogy csak így kapásból 3 téma a hivatalos fórumon már ezzel foglalkozik, csak az elsõ oldalon! Szóval valami gond van a szerverekkel!

Link #1

Link #2

Link #3

Nálam semmi ilyesmi nem fordult még elõ.
Minden mapra érkezéskor ~140rõl kezdõdik a pingem, de mire elkezdek futni lemegy szépen fokozatosan ~50re és marad is ennyin végig.

Nagylaci
Nálatok semmi baj a szerverrel játék közben?! Nálam valami nagyon nem stimmel és a hivatalos fórum alapján egyáltalán nem csak nálam! A játék elején minden rendbe lévõnek látszik, úgy általában a nyugat-európai adatközponton 30-as a ping-em. Szóval amikor kezdõdik a játék 40-50-es pingem van ami teljesen jó. Ez így is marad AMÍG ELLENFÉLLEL nem találkozom! Ekkor azonnal felugrik 250-300 -ra és nyilván simán leszednek. Amikor respawnolok egy "ellenfél mentes" helyen akkor a pingem megint csak tökéletes. A netem nagyon jó, szerencsés helyen lakom nulla probléma van vele, természetesen ellenõriztem. Ami nagyon gyanússá teszi a dolgot, hogy ez mindig csak velem történik, szóval én valahogy soha nem látok egy helyben ragadt ellenfelet akit gyerekjáték lelõni, ugyanis a killcam tanulsága szerint aki lelõ ezt látja. Már a hivatalos fórumon is van olyan aki valami trükkre gyanakszik emiatt mert azért az fura, hogy létezik olyan hálózati probléma ami mindig csak sújtja az embert és ennyire egyoldalúan?! Ja és a dolgot az is árnyalja, hogy nem minden ellenfél esetében történik ez, csak egyik-másiknál, de majdnem minden játékban van ilyen.
A járék most jóformán játszhatatlan emiatt nálam...

ezek egyike se befolyásolja 1 icipicit se a játékmenetet 😊

Vadnokedli
Testre szabható, az hogy most nem tudsz nevet adni a loadout-nak vagy nem tudod befesteni az armort az egy dolog. (speciel én a néger lány fejére elviselnék egy bukósisak félét.<#alien>)

TDC Geronimo
privát meccsek, map szavazás, demo rögzítés, anti cheat, fegyverek/titánok/katonák testreszabhatósága, több játékmód stb. Lenne mit belepakolni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mikre gondolsz amik a játékmenethez kellenek?

TDC Geronimo
Alapja jó, mert marha nagy fun, de rengeteg dolog hiányzik belõle ami eléggé elfogadhatatlan, lévén multi only fps és mással nem is kellett volna foglalkozniuk.

JethroHUN
Ahhoz képest, hogy az Index nem gamer magazin, az eddig legjobb, legreálisabb amit eddig olvastam. Mindenhol hasra vannak esve ettõl a játéktól és dobálják a 10/10-ket, miközben eléggé közepes ez a játék.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Na ez megoldódott ezzel ezer thx!

"Fraps broke the Origin overlay. Closed Fraps, everything's working. "

Ez is igaz! Legalábbis nálam így van. Fraps nélkül mostmár ott az invite friends, fraps mellett nincs ott.
Persze eddig is megtudtak hívni engem partyba ha futott a fraps, ha nem.