121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #10465 Pontosan. Egy autót sem lehet eladni három kerékkel, egy gyár sem merne kijönni olyan autóval.
A kiadók merik. Mert nincs következménye. S ami dühítő: tudják, hogy hibás, tudják, hogy bugos, mégsem javítják ki.
S sajnos ezalól még az amúgy igényes Rockstar sem kivétel. Tudják, hogy a GTA5-ben hiába adsz hacukát a csókára, időnként a játék "átöltözteti". Ez BUG. Tudják, hogy ott van, mégsem javítják ki. Ez poftálanság.
15 ezer forintnyi okom van arra, hogy ha egyszer ráadok Trevorra egy ruhát, az addig ott rohadjon rajta, amíg én nem öltöztetem át. Ne jelenjen meg másik ruhában a következő átvezető videón!!!
S ez csak a jéghegy csúcsa! -
TomStorm #10464 Nem a francokat nem,egyre jobban hemzsegnek a hibáktól a játékok amik ellen simán lehetne tenni.Mondjuk kezdjük ott,hogy addig ne tegyék elénk még nincs készen -
#10463 +1
Így van. Én is ezt látom. Az abszolút fantáziahiányt, és az ehhez társuló pénzéhséget. Nemhiába nem volt az E3-on szinte új IP. A bevált brandeket kell nyomatni, azon nem bukhatnak, abból jön a sok pénz, mert a sok idióta megveszi 100. alkalommal is ugyanazt. Pl az új BF is. Videót nem néztem belőle annyira nem érdekel :D 1 év alatt szerintem nem sokat változott az a széria se, de ez igaz az AC-re is. Far Cry 4 is ugyanaz, mint a 3, csak más a helyszín. Érted a hangokat lusták voltak lecserélni... :DD
Szerintem ha fantáziát keres valaki, azt már nem kapja meg a triplaA-s játékoktól, csak max az indie játékoktól, amik erősen törnek előre. Mondjon valaki egy kreatív AAA játékot az elmúlt 2 évből, vagy egy új IP-t, ami jól sikerült (Watch Dogsot nem ér). -
#10462 Ez kúrára nem igaz. -
#10461 Impact engine semmi a fifaba? Játszottál te előtte és utána vele? Ha igen nem mondanál ilyet.
Amúgy igazad van minden szar, ezért neked nem kell játszani keress más kikapcsolódást! -
TomStorm #10460 Szerintem azt se tudják már a kiadók kik csinálják a játékokat.Adnak nekik CGI videótegy vaker dumát ez a game 100% über jó azok meg beveszik és adják szerencsétlen nép elé:D -
TomStorm #10459 Meg sürgeti őket a kiadó ez is nagy kamu.Lótúrót sürgetik őket ezeknek a csalóknak az a jó ha új project az újra sok ropogós Dolli -
TomStorm #10458 Nem fejezik be a játékokat,egyszerüen kiadják így tele hibákkal aztán szarják le és esnek neki következő résznek vagy egy új játéknak amit szintén csak úgy összedobnak.
Hiányos szar termékek,abszolút egyetértek. -
Ulthane #10457 Szerintem csürhetjük-csavarhatjuk a dolgokat, tök mindegy, kinek melyik játék tetszik vagy nem, szerintem az alábbiakban egyetérthetünk:
1. A piacot elárasztja a szarabbnál szarabb szemét, amit prémium áron próbálnak eladni.
2. A digitális terjesztés ára, pedig értelemszerűen olcsóbb mint a fizikai, lényegesen magasabb.
3. Ezért a szemétért semmilyen garanciát nem vállalnak, ellentétben bármilyen más iparággal (rossz kocsi-visszahívják, nem azt ígérted a reklámban, amit adtál - büntetés, az árul hibás - köteles vagy cserélni, stb.).
4. Az árak nem differenciáltak, holott egy jobb minőségű autó nem ugyanannyiba kerül, mint egy rosszabb. Nem lehet összehasonlítani egy ratyadék, 5 órás FPS kampányt egy 80-150 óra játékidőt kínáló minőségi játékkal, mint pl. a GTA 5. Az áruk, ugyanaz.
5. Minél rövidebb idő alatt minél nagyobb haszonszerzés a cél, nem pedig a játékosréteg igényeinek kielégítése.
6. Ez a fő oka annak, hogy minden játékban a multiszart erőltetik, pedig az igényes játékost ez hidegen hagyja, mert azok a minőségi, kidolgozott tartalomra lennének a vevők.
7. A kiadókon senki nem tudja számonkérni azokat a hamis ígéreteket, amit egy-egy játék köré építenek, ezzel tévesztve meg a fogyasztókat. Gyakorlatilag következmény nélkül ámokfuthatnak a piacon.
8. A játékosokat totálisan hülyének nézik, pedig a mi pénzünkből élnek. Ha a huszonhatodik copy-paste FPS-t nulla ember venné meg a világon, mert a játékosok megtanulnának gondolkodni, mondván, hogy ugyanazt a szart sokadszorra márpedig nem nyomod le a torkomon, akkor újragondolnák a kiadók az arroganciájukat.
9. Nextgenről szó sincs, nem a játékosoknak volt szüksége új konzolokra, hanem a két nagy gyártónak, újabb és újabb dollár százmilliók bűvöletében.
10. A nextgen ki fog merülni a vizuális turbóban, ugyanis a 8 GB RAM nem hoz magával automatikusan se hozzáértést, se ötletet, se innovációt.
11. S ami számomra a leginkább bosszantó, hogy a fejlesztők nem gondolkodnak. Csak néhány példa, válogatás nélkül:
Egy fejlesztő sem mondta a főnökének
* a Tomb Raider fejlesztése közben, hogy ember, Lara ugrálós animációja annyira életszerűtlen és gagyi, hogy nem merészeljük ezt a kezünkből kiadni! Úszik a levegőben, a gravitációt meghazudtolja, nem lefelé, hanem felfelé esik! Ennyire ne legyünk már igénytelenek!
* a GTA 5 készítése közben, hogy ilyen pofátlanul csalós rendőr-rendszerrel csak magunkat égetjük, és a játékosokat fogjuk felidegesíteni! Hogy lehet, hogy a sivatag kellős közepén ha lelövök valakit, 3 másodperc múlt a semmi közepén már 4 rendőrautó van ott kapásból?
* A Watch Dogs fejlesztése közben, hogy ilyen autó fizikát egy tehetségesebb amatőr programozó két hét alatt összehoz, de ha kicsit megerőlteti magát, ennél sokkal jobbat? Vagy hogy ha egyszer az AC-ben már megcsináltuk, hogy a térképről a játékos egy gombnyomással leszedheti a számára zavaró ikonokat, akkor miért nem tesszük be ugyanezt ebbe a játékba is?
* A FIFA 14 közben, hogy ember, ne szórjuk már tele a játékos fejét hangzatos, de tartalmatlan reklámdumával, mint impact engine, ami mögött semmi nincs, és ugyanazt a szart adjuk el évről évre, nulla újítással?
...és a listát sajnos a végtelenségig lehetne sorolni... -
#10456 Ez már a te gondod. -
#10455 Mi a csalás?! Az, hogy a játék által kínált lehetőséget kihasználod? :DDD GTA 5-ben is halomszor menekültem vízbe, de még AC játékokban is néha jól jött.... Ki a fene gondolná, hogy egy 2014-es "giga nextgen" játékban olyan balf.szok, hogy a vízbe nem követnek, csak a helikopter.... :D
A rendőr terepjárók meg pörögnek egy helyben, mint valami tank :D Vicc. -
Ulthane #10454 Ez miért csalás? Ha valaki menekül a rendőrök elől, s ott az óceán, reális alternatíva, hogy ott próbál menekülni. Arról nem a játékos tehet, hogy a rendőrautó nem tud a vízen menni.
A kihívásról meg annyit, hogy ez nem kihívás. Kihívás az, ha megmászod az Everestet, vagy szabadtüdővel merülsz 200 métert. Az kihívás. Én egy játékkal szórakozni akarok, gördülékenyen játszani, nem szopatni magam, meg frusztrálni. Frusztrálni egy olyan rendőr-rendszerrel, ami láthatóan csal (mint a GTA 5-ben is). Ne haragudj, nem egyenlő felek küzdelme így, onnantól kezdve meg egy másodpercig nem akarok rendőrök elől menekülni. -
#10453 Ja hogy nem megy a lerázás csak "csalással ". Ez nem a játék hibája. Utakadályokkal és lámpákkal simán meg lehet csinálni, csak pontosan kell és persze a szerencse is nomeg hiba nélkül tekerni a városban. Van benne egy kis kihívás és máris nem jó
-
#10452 Mafia 2 nem sandbox. -
Ulthane #10451 Miért, az nem irreális, hogy fejbelőnek, és utána feléledsz?
Rendőri üldözésnél automatikusan vízbe, fel egy motorcsónakra, helikoptert meghekkelni, és vége. A f@szom se fog a végtelen buta és életszerűen rendőrautókkal versenyezgetni, meg lámpát hekkelgetni, ami szart sem ér, legtöbbször te szívod meg.
Majd nézd meg egy üldözés közben, hogy viselkednek a rendőrautók. Ember úgy a világon nem tud vezetni, amilyen mozgást az autók produkálnak. -
Ulthane #10450 Mafia 2-t vártam, mint a messiást. És mi lett belőle? Egy borzalom.
Üres, ciánozott város, de tényleg. Nulla élet benne, vibrálás, semmi. Az autók fizikája, borzalmas. Túrták az orrukat a kanyarokban, mint egy koporsó, úgy viselkedtek. Pláne a rendőri üldözések, hát az borzalom. Rém ronda átvezető videók. Vérszegény sztori.
A játék kő lineáris volt, ez nem sandbox játék. free time activity semmi, mellékküldetés semmi. Ha megnéztétek jól, az összes(!) benzinkút belseje ugyanúgy nézett ki, és az összes benzinkutas ugyanaz a faszi volt! Giga LOL!
Ennél azért jóval többet vártunk annyi év fejlesztése után. Az első Mafia körberöhögte a második részt, abban volt spiritusz, hangulat, látszik, hogy azt még a kis cseh csapat csinálta. -
#10449 Meg ha ugrod az autózást, akkor bukod a random riasztásokat... márpedig azokat is meg kell csinálgatni, ha mindent meg akarsz szerezni. Ez amúgy egy ordenáré faszság. Felháborító. -
#10448 GTA 4 túl hajóeffektus volt még a sportkocsiknál is. GTA5 reszponzívabb viselkedése jobban bejött, de mind a kettő jó. Mafia és GTAk a legjobbak ebben nincs vita, de ahogy nézem a többiben sem:))) -
#10447 Ez olyan mint a WDben le lehet rázni a rendőrket a vízben... mint ahogy ott sem teszek ilyet mert irreális, és mert autóval, hekkeléssel kell otthagyni őket, így az LA Noirba is autóval mentem mindenhova ( már ameddig játszottam vele ), és nem skippeltem. -
#10446 LA Noire-ban lehetett skippelni az autós részeket :)
WD hekkelős minijátékról: pont ez az, hogy lehetett volna mást is kitalálni, ne mindig ezt az egyet, mert a 4-5-6. alkalommal már nem poén. Kurvára nem. De még csak nem is élvezetes. És akkor csinálj side questeket, amiben ugyanez van. Agyrém. -
#10445 nálam:
mafia2 abszolút csúcs
gta4 iszonyat élvezetes, de persze eltulzott
.
.
gta5 még éppcsak jó
.
.
100 pont
.
.
szabotőr, sleeping dogs, lanoire, szénkró1-2-3-4, gta1-2-3-vc-sa, ésatöbbi szemét - mind együtt
wd-t egyelőre nemtom elhelyezni a listára :) -
#10444 Autók irányítása s fizikája szempontjából ( szvsz, vagyis mindegyikkel játszottam és a tapasztalataim alapján )
1, Mafia 2
2, GTA5
3, GTA4
4, Watch Dogs
.
.
.
5. Saints Row
6. LA Noir
.
.
.
7. The Saboteur
8. Sleeping Dogs -
#10443 Nem volt. Az AC Unity bemutatók alapján itt már te választod meg a covert, ahogy annak lennie kell. -
#10442 Más sandboxokba nem ugyan ez? odamész megcsinálod a felfordulást, aztán autóba pattansz és menekülsz. Én értem hogy a WD minden bita szar, de ennyire nem kellene...
A hekkelés, vagyis a 'csövek' mozgatása egy minijáték. Azzal mi a gond? meg kell csinálni és pont. Így imitálja hogy feltöröd a rendszereket. Ez egy hekkelős játék, ennél sokkal bonyolultabb is elférne benne simán... hogy gondolkozzon a játékos egy kicsit. -
#10441 Játszhatod csak hekkelősen, játszhatod cover shúterként, játszhatod rambóza és játszhatod hekkelős lövöldözős szisztémával. GTAat egy féle képpen játszhatod... fogod a shotit és mész írtani, amivel nincs gond hogy ezek TPS cover shúterek, de a WDben van egy új szisztéma amivel élvezetesen lehet lopakodni. -
#10440 Az a repetitív, mikor 10edszer a pofádba tolja, hogy igazgasd a csöveket. Na meg az, mikor az a feladat, hogy kövesd ezt, meg azt, meg rázd le ezt meg azt. A küldetések nagy része ebből áll, plusz egy kis lövöldözés. Az utolsó 1 óra gyakorlatilag végig az, hogy üldöznek, és hogy menekülj el. -
#10439 Mi repetatív rajta? Tény, hogy a hekkelésre épülnek a küldik, de ez az alapkoncepció. WDbe is majdnem minden storyküldi más volt és kellően változatos. -
#10438 Annyi minden van benne? :DDD Ja, de az érdemi rész rohadtul repetitív. A hozzád hasonló emberek miatt van AC7. -
#10437 WD nél jelent meg sokkal rosszabb fizikával megáldott sandbox és közel sem volt ilyen fikaáradat így amit írtál azt betudom az antihypenak. Másrészt ha játszottál vele akkor tudnád hogy nem rossz csak nem olyan jó és kiforrott mint az eufória. Majd lesz jobb egy következő részben hisz a Rockstarnak sem jött össze elsőre a dolog, meg senki másnak. Hogy nincs story az hazugság, hogy repetetiv lenne az érdekes mert a tartalomba nem lehet bepeköpni annyi minden van benne.
Ha nem tetszik akkor ne játszd, de unalmas hogy mindenki alanyi jogon követeli a Wdtől hogy neki már pedig ez tetszen, de mégse és inkább ugyan azt fújja mint az erre szakosodott zinternet fikagepei. -
#10436 Még azt is sokallnám. Ilyen egyszer letolnám mókára kellene -
#10435 Vaterán most vettek tőlem 12k-ért GTA V-öt, úgyhogy a hirdető oldalban van a hiba :D -
#10434 Felőlem mehet, tőlem csak 14-ért megy el. -
#10433 Ne viccelödjél fiam, kb. 10k körül megy a jatekaim.hu -n! -
#10432 14eFt -
#10431 Mennyiért adod? :D -
#10430 Szánalom :D És ezért megint elkérnek 10+ ezer forintot.
Watch Dogs-al is egyetértek. Látszik, hogy volt 1-2 ötlet, és akkor azzal telenyomták a játékot. Jé, lehet csöveket vezetni, és ezzel hekkelni, aztán megint, újra, és újra. És a vége fele már agyfaszt kapsz, mert megint ugyanaz megy. Van 3 fajta küldetéstípus á la AC1. De komolyan.
Hol van a WD-hoz a GTA V te úristen.... Ott kb nem volt 2 egyforma küldetés, mindig megbolondították valamivel, meg voltak karakterek, nem csak ilyen papírmasé figurák, és a szinkronszínészek meg érzelemmentes felolvasók. :D Vicc. Mondom Ubisoft játékot soha többet nem veszek. Watch Dogs-ot már árulom, ha kell valakinek szóljon. -
Ulthane #10429 A lopakodós sorozat hetedik (!) részére!!!! -
TomStorm #10428 Akkor most lesz script a gugolásra ha lezárt területre érkezünk és hatalmas extra,hogy gombnyomásra is lopakodhatunk.Szép munka biztos nehéz volt 6 stúdiónak ezt összehozni..
-
Ulthane #10427 WD új koncepció, ratyadék autókkal és fizikákkal, dög unalom küldetésekkel, nulla sztorival, kidolgozatlan karakterekkel, ellenben bugyuta 8 bites játékokkal és ökörségekkel, amire semmi szükség.
Akkor lehet ilyeneket betenni egy játékba, ha maga az alapjáték normális, minőségi munka. Ne pedig annak rovására. -
Ulthane #10426 Nem volt! Az E3-on jelentették be, hogy most külön gomb lesz a rogyasztásra, most lesz benne lopakodás, eddig nem volt. Nem tudott leguggolni.