121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Ez igaz. Csak míg egy puska úgy sül el, hogy meghúzod a ravaszt, 150 kilométer per óra motorozás közben meghekkelni egy jelzőlámpát egy mobiltelefonnal nem egy gombnyomás kérdése...
  • Totti5
    Mint ahogy az Ac 1 gombos mászás. Hány gombos legyen? Melyik játékban kell mászás közben zongorázni ami olyan nagyon fasza? Emberek át sem gondolják amit írnak. Mászás és a hekkelés is olyan elem amit 10 másodpercenként csinálsz, ha agyon lenne bonyolítva akkor nem lenne értelme. Bármilyen lövöldözős játékban sem kezd el senki pöcsölni a fegyverekkel hanem nyomod a ravaszt.
  • Totti5
    Máskor szólj hogy csak írod de mögötte nics semmi elgondolás s akkor nem erőlködök.
  • Kongy
    A gombnyomós hekkeléssel nincs baj, elnézném nekik ha kitaláltak volna legalább KÉT minijátékot, ha már 4+1 ACT van, amit nem 2 perc végigtolni, de vagy 50-szer kötelezően a pofádba van tolva, plusz mellékküldetéseknél még 100-szor.
  • Moby
    Van egy közös bennem és a retekszoftban: ezen nem gondolkodtam.
    És van egy különbség is: nekem nem is fizettek érte.
  • Ulthane
    Mivel már a gondolati analógiákat sem tudod értelmezni és dekódolni, nem lep meg, hogy fel sem tűnt, hogy a csont fehér, villódzó térképen mennyivel szembarátabb lenne a színes ikonok használata.

Játékos vagy.
  • a.carkey
    Az, hogy nyomsz egy billentyűt/gombot és hekkkkkkelllllsz azonnal lehet, hogy primitív, de sokkal jobbat én se tudnék kitalálni, hogy ha éppen üldöznek a zsaruk, és egy sec alatt fel kell húzni egy akadályt előttük vagy kiiktatni a lámpát akkor mit kellene csinálni. A minijáték hack pedig persze lehetne jobb, de kell? Az ötlet jó. A modból látszik, hogy a PCt butították a konzolhoz. Az E3 után nem vesződtek a PCs verzióval, pl. manuálisan a multisampling onra állításakor tapasztalható teljesítménybeli visszaeséssel, mert a konzol miatt leszarták.

Olyan ubisoftosan együgyű azért nem lett. Nemcsak kinézetre, játékmenetre sem olyan lett, mint lehetett volna, de sokszor van ez így, nemcsak az Ubinál.

A TLoU trailert megnézve a NGen változattól SEM fogjuk eldobni az agyunkat textúrázás kapcsán, de ott a játékmenet legalább nem változott, így kapunk egy Tomb Raider szerű élményt.

A halom pénz esete pedig a Destiny kapcsán lesz majd érdekes. A WD mellette prosti a 6os út mentén. De éltem már meg ráköltési, felhypeolási, kiadási prostitúciót a SWTOR kapcsán, ami sokkal de sokkal durvább volt, mint ami a WD esetében ment.

WDt kipróbáltam PS4en, kipróbáltam PC4, és ha csak a grafikát nem nézzük, a lényeges különbség csak annyi, hogy konzolon kikapták a tipikus séta funkciót, ami nem rossz egy multiplatform játék kapcsán.
  • arty
    ezt mééég továbbgondoltam:

lehet, hogy van akinek jól van kalibrálva a kijelzője és nincsenek szellemi/látásbéli rendellenességei és esetleg ezért nem akadt ki nemlétező problémákon :DD
  • arty
    Az előző generáció masszív veszteséget hozott mindkét cégnek. Ebből indulj ki ;)
    Tehát hacsak nem az az érdeked, elvárásod, h dögöljön ki minkét konzol, a te szempontodból a két konzolgyáros jól döntött, amikor a butább, de olcsóbb gépeket tolta eléd.

pécéről most is mehet a nyálcsorgatás, pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??
    alapvetően nem a grafra szokott menni a vágyakozás, inkább a játékok egészére ;) nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR", sokkal inkább "bárcsak lenne RDR pécére" ;)

ha már ps3/4-es ac4-et hasonlítassz, előző genben miért nem mondjuk burnout revenge xbox vs. x360 összevetést teszel FAIR módon vele szemben? ott is kb a felbontás nőtt, meg az ocsmány postprocessz lett nextgenen plusz.

vagy ha a te mintád követem. nézz meg egy crackdown-t egy infamous3 ellen, ha ott tévéről csak minimális difit látsz, hát.... izé... szemész! ;)

úgyhogy grafikában igenis van szép ugrás (prevgen - nextgen viszonylatban), játékmenetben viszont további butulást várok: még több eladást kell produkálni az egyre növő büdzsék mellett - ehez viszont mégtöbbek, még szélesebb réteg számára kell befogadhatóvá, játszhatóvá tenni a játékokat.
  • arty
    gondolom jó sokat és mélyenszántókat gondoltál, amikor nézted a mapet ac2-ben :DDDD

jézusbazmeg....
  • lwb
    Pont lesz.rom a pénzügyi eredményeiket. A munkájukat onnan értékelem, ahol engem érint: az élményen, amit a pénzemért kapok. Az előző generációnál legalább pár év eltelt, mire azt lehetett mondani, hogy a pc beelőzte a konzolt. Most már a launch napján hátrányban vannak a konzolok. Emlékszem a force unleashedre, a gta4-re és a máig pcre ki sem jött red dead redemptionre. Vagy akár az uncharted 1-2-re. Pc-ről is ment a nyálcsorgatás.

A mostani gen ezt nem tudja hozni. Hogy ez most a vas vagy csak bénák a játékok egyelőre és majd kiforr, azt nem tudom. Az viszont tény, hogy nagyon sok a multigen játék és őszintén, olyan egetverő különbség nincs a last gen és next gen játékok között. Új konzolt érő különbség pláne nincs. Nézzél meg egy ps2-es és egy ps3-as játékot vagy egy xbobx és x360 játékot. Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted. Ég és föld. Most ac4 x360 és ac4 x1 között a füst, a hajón átcsapó hullámok és a magasabb felbontás a különbség, amit 2 méterre a tévétől a kanapén fekve már nem olyan könnyű észrevenni. Nincs olyan nagy ugrás mint sd-ről hd-re volt. Nem baj, ha grafikában nincs, de akkor legalább tolnák az új ötleteket, bármit. Erre ugyanazt a szart kapjuk codból, bfből meg acból. Csak 7209 helyett 900 meg 1080.

Ez nagyon kevés.
  • Totti5
    Te hogy oldottad volna meg a hekkelést ami nem a press X? Persze szó nincs arról hogy ész nélkül nyomkodni kell az Xet.
  • Totti5
    Valójában meg van a gémer és van a rinyagép, meg van aki azt hiszi hogy a géming a relativitás elmélettel vetekszik. Ők építsenek időgépet és menjenek vissza s nes, c64 korszakba ahol minden tökéletes volt.
  • Ulthane
    "Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!!"

"Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel."

Ezért mondtam korábban, hogy vannak játékosok, vannak gondolkodó játékosok, meg vannak intelligens és gondolkodó játékosok. Nyilván mindhárom kategóriának más az ingerküszübe. Az egyik nyeli a szart, bármi is legyen az, a másik időnként szeretne almát is enni, a harmadik pedig az almából is csak a legjobbat fogyasztja élvezettel.

• Moby
    >Gagyi, a GTA5höz képest.

Ez egy marhaság. Semmi szükség nincs ehhez GTAV-re. A WD önmagában retek. Akkor is az lenne, ha a GTAV sosem születik meg. Pressxtohack. Agyrém.
    Nem gagyi, hogy lenne az, beletoltak egy halom pénzt meg munkát. Csak a végeredmény lett olyan tipikusan ubisoftosan együgyű. Mondjuk a GTA-kat verni sem lenne túl nagy kihívás, annak ellenér, hogy az 5 meglehetősen korrekt lett.
  • a.carkey
    Na jó, de mi ment a WD kapcsán!? Gagyi, a GTA5höz képest. Ok, de első menetben a GTA4et akarta verni, az 5el egy időben jött volna ki, sőt, ha a legelső májusi dátumot tudják tartani amit az E3on nyomtak, vagy legalább a novemberit, akkor náluk a labda. Először a GTA 5 miatt tolták, aztán az AC4, és így lett belőle 2014. május 27. A Mafia 2 szép volt, jó volt, de ott is tömérdek dolog maradt ki, amit bele akartak tenni, és vagy bekerült DLC formájában, vagy nem. Nem volt rossz a M2, de a város szerintem kicsi volt, és az első rész "él a város" részét nem tükrözte. Helyette volt tél is.
  • arty
    Ne terelj. 2 évente jött az UC1-2-3.
    Ezzel szemben FC1-2-3: 2004-2008-2012.

De a 2014-es FC4 már fájna, mer rókabőr. Értettelek. Mármint, h mekkora lufi a véleményed :))

• Kongy
    Így igaz.
  • Kongy
    Kétévente? Érdekes, én nem játszottam új UC játékkal lassan 3 éve... :( Lesz az a 2 év 4 is, mert nem csak egy sorozatról húzza le egyfolytában az újabb rókabőrt a ND, hanem merészkedett új IP-t is kiadni a TLoU személyében.
  • arty
    Hanem kétévente. Tehát ez az ND titka! :))

Szerintem annyi, hogy a magadnak kedves játékból "semmiseelég". Képzeld, mások az AC-vel vagy az FC-vel vannak így ;)
  • Tibi7
    Nem beszélve arról, hogy van egy jó története minden részben, parádés szinkronalakítások, van izgalom, játékélmény. Nekem ennél több nem is kell, az se érdekelne ha grafikában nem fejlődne tovább a játék. Olyan mintha egy jó filmet néznék, csak épp itt én irányítom a főszereplőt.
  • Kongy
    Semmit, a grafikán, helyszíneken kívül, de nem egy évente kib.szott szutyok. Nem kiadott, kib.szott.
  • arty
    Mesélj nekem, miféle gigantikus újításokat tudott az UC2-3 az UC1 után!?
  • Kongy
    Akarod mondani UC3. Abban volt ilyen.

Moby, nem várom csodát az UC4-től, de egy lehengerlő látványvilágú adrenalinlövöldét a kedvenc videojáték karakteremmel azért igen. Az szerintem meg is lesz.

Ja, még mielőtt azt mondanátok, hogy Nathan Drake egyszerű Indiana Jones copy, papírmasé hős, nem ezen tulajdonságai miatt szeretem, hanem főképp Nolan North miatt.
  • Moby
    Az előzezes alapján??? :D amiben volt pár mozgó bokor meg víz?
    Milyen újdonságokra lehet ez alapján számítani? :D
    Az uc-k nem azért nem hoznak újat, mert a nóti béna, hanem azért, mert ebben a rémségesen együgyű gameplayben ennyi van. Nem lett jobb a golden abyss sem, csak azért, mert a bend csinálta. A sorozat a folyamatos grafikai fejlődést hozta, ebben a 3(4) sem kivétel, sőt, a 4(5) sem lesz az. És ennyi, őrültség ettől többet várni tőle.
  • Totti5
    UC2-ben is volt ahol lóról kellett járműveken gyövő bantukra lőni.
  • Kongy
    Nálam az AC-láz kb így zajlott le amúgy:

AC1 - Aztak.rva de király a grafika, mekkora bejárható város... jó, jó kicsit repetitív, de az a látvány, az a város OMG

AC2 - Te jó ég, ezek rátesznek egy lapáttal. De királyak a küldetések, wow ilyen még nem volt, Da Vinci találmányai OMG, velencei karnevál királyság

AC Brotherhood - Wow folytatják, na erre kíváncsi leszek, Róma egész jó, de ezeket a dolgokat, mintha már láttam volna.

AC Revelations - Na, egész izgalmas helyszín... de ezeket a küldetéseket már unom, biztos volt erre szükség srácok?

AC3 - WUT? AC3, nem inkább 5? Minek kell ezt csinálni? Próbáltak újítani, de vontatott lett

AC4 - Nem igaz, már megint jön? Jó, szép, meg minden, de már rohadtul unom
  • Kongy
    Ebben igazad van. UC3-at annyira nem is szerettem. Az UC2 sikerében próbált megkapaszkodni (AC: Brotherhood-Revelations ehhe ehhe), ami csak többé-kevésbé sikerült neki. Azt kell, hogy mondjam, a karakterek vitték el a hátukon a játékot. Nem lett kiemelkedő, csupán egy korrekt iparosmunka. Remélem UC4 új ízt hoz a szériába, az előzetes alapján erre minden esély megvan, de amit az AC/FC kombóból láttam az alapján semmi újdonságra nem lehet számítani. Nevetséges az elefánthátról lövöldözés is. A CoD Black Ops-ban volt ez, hogy lovakról kellett tankokra lőni... lol.
  • Totti5
    S miben kiemelkedő egy UC3? minden tekintetben az UC2 volt a csúcs, ami javította az UC1 kezdeti sutaságat. UC3 már nem hozott semmit, csak új helyszín, story és az amiket az FC4 kapcsán is leírtam. UC4 sem hoz már semmit. Szebb lesz és ugyan úgy cover shúter. Last of US az hozott újat, nem az UC.
  • Kongy
    Neeem a Prince következő része nem jön, mert az AC-ben van a pénz, az a széria túlnőtte a Prince-sorozatot. A 2008-as Prince se fogyott rendesen, ellenben egy remek játék volt, minden téren kiemelkedő alkotás.
  • Kongy
    De AC és a Far Cry sem lesz rossz. Csak engem nem tudnak érdekelni. Láttam már mindent belőlük. Jöjjön inkább egy Prince of Persia, arra felkapnám a fejemet, mert 2008-ban játszottam utoljára épkézláb PoP játékkal.
  • Kongy
    A különbség az, hogy a Naughty Dog kiemelkedő játékokat csinál, az AC, és a Far Cry hajdanán JÓ volt, mára már unalmas rókabőrré vált. Majd ha évente jönnek a Naughty Dog játékok, akkor azok is izzadtságszagúak lesznek úgymond.
  • Totti5
    Kettős mérce tipikus esete, amivel nem is lenne gond, ha holnap meg nem az ellenkezőjét mondtanátok egy Far Cry vagy AC esetében.
  • Totti5
    Hogy volt? Max L.A. Noire lett megemlítve, mint nyomozás volt abba is és nyomozás lesz a Murderedbe is.
  • TomStorm
    Na ez az.
    Without Memory
  • TomStorm
    Ez nem egy holmi multiplatform game ez úgy volt,hogy Ps4 játék de mindjárt utánanézek
  • Kongy
    Félek én ettől a "hasonlítani fog a Heavy Rain-re" dologtól :D Murdered is úgy volt reklámozva, és egy nagy kalap szar lett.
  • Kongy
    Nem, csak elég ha annyit mondok: Naughty Dog. Ha bitről bitre ugyanaz lenne, mint az UC3, azt sem bánnám. Ez egy kivételes eset.
  • TomStorm
    Lesz ott még más is.Van egy olyan valami is amit Oroszok készítenek és hasonlítani fog Heavy Rain-re de nem tudom a címét.Csajjal is leszünk azt hiszem nyomozó.Nem ugrik be milyen címen láttam:)
  • arty
    egy negyedik rész? egy folytatás?!

feltörték az accod a délutáni kirohanás után? :DDD