121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    neked tényleg csak primitív személyeskedésre telik?
  • Kongy
    Háát nem akarlak elszomorítani, de eddig egyik sem nyűgözött le. Uncharted 4 biztos jó lesz, csak lenne már belőle gameplay...
  • TomStorm
    Majd a PS exclusive címek jönnek és ISMÉT aratnak!!De várom már..
  • arty
    hogy milyen munkát végeztek az MS/SONY-nál, azt majd az első éves pénzügyi eredményeken lemérheted ;)

hogy ez neked mennyire felel meg (olcsó, de nem tul erős hw), az megint más kérdés :)
  • arty
    "Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!!"

Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel.

"Igenis ne legyen Far Cry 4. Legyen Paradicsomleves 1. Valami új, valami friss, valami progresszív."

És Te nyilván 18-20ezerért megveszel egy tökismeretlen játékot, ha X ujságíro leírja, hogy jó? (meg még másik 7 millió is?)
    Ha ott állnék a boltban, én az FC3 élményeim alapján inkább nyúlnék az FC4 dobozáért...

(tudom, hogy ez valahol tényleg az ipar(!) halála... de nincsenek illúzióim, hogy majd pont egy fps lesz friss és progresszív, felülmulva a csiszolódó szériákat, mert _MINDEN_ újítás bejön)
  • arty
    Tény: én ugyan 1-2 év lemaradásban játszom a játékok nagyrészét, de ekkorra már egyáltalán nem érzem őket bugosnak, pláne nem félkésznek.
    Tehát a "le se szarják" része a mondandódnak biztosan nem igaz.

Mondjuk téged se nagyon láttalak telekommentelni a boxos topikot, hogy ez+az milyen bugos, mindig az aktuális címet kiemelve, most meg hirtelen "szarminden" ... hm.
  • arty
    "Impact engine semmi a fifaba? Játszottál te előtte és utána vele?"

Dehogy játszott, pláne nem komolyan.

Kazuárnak elég 3-4 évente egy fifa, akkor lát drámai változást, ezt elfogadom.
    Viszont aki 1 év alatt egy részt a végletekig kiismer, az bőven talál elég újdonságot részről részre. (különben nem venném meg...)
  • arty
    Sőt, a kiadó elvárások nélkül tömi őket zsetonnal. Nyilván :)
  • arty
    "Mafia 2-t vártam, mint a messiást. És mi lett belőle? Egy borzalom. "

Egy kurva jó kis játék, méltó az elődhöz. Persze másodszor "ugyanaz" már kevésbé volt ütős.

"Üres, ciánozott város, de tényleg. Nulla élet benne, vibrálás, semmi. Az autók fizikája, borzalmas. Túrták az orrukat a kanyarokban, mint egy koporsó, úgy viselkedtek. Pláne a rendőri üldözések, hát az borzalom. Rém ronda átvezető videók. Vérszegény sztori."

Mafia (1) sosem volt ezer activitys sandbox.
    De ha játszottál volna az elsővel vagy nem lennél ilyen megkeseredett "régen minden jobb volt" ember, belátnád.

"A játék kő lineáris volt, ez nem sandbox játék. free time activity semmi, mellékküldetés semmi. Ha megnéztétek jól, az összes(!) benzinkút belseje ugyanúgy nézett ki, és az összes benzinkutas ugyanaz a faszi volt! Giga LOL! "

Na, mégiscsak értetted te... viszont ha tudod, hogy nem ilyen a játék, miért várod/vártad, hogy gétéacopy legyen?

"Ennél azért jóval többet vártunk annyi év fejlesztése után. Az első Mafia körberöhögte a második részt, abban volt spiritusz, hangulat, látszik, hogy azt még a kis cseh csapat csinálta."

Az első Mafia első Mafia volt, ezért. A folytatás is nagyon jól sikerült, max képtelen vagy "látni".
  • Kongy
    Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak teteted?
  • Totti5
    Ezt én tudom, de nem ezen múlik egyetlen játék minősége sem. Erőből sosem elég, az a 10% ami pontosan nem mérhető amit TE vagy ÉN sosem tudunk meg mire nem ment, vagy ment el. Ezzel nem kell foglalkozni. A fejlesztőknek egy dolga van, fix 30 vagy 60 fpsre belőni a játékokat a tőlük telhető legjobb grafikai minőség mellett.

Ezek az új OS-ek a normális fejlődésen mentek át. Ezeket a funkciókat csak így tudod előhívni pl videófelvétel, vagy stream amihez kell a multitask és még sok minden máshoz stb... ezzel semmi gond nincs, nagyon jó dolgok.
  • lwb
    Az egy minimál OS volt, ami a háttérben alig vett el erőforrást. Mondjuk nem is tudtál semmit csinálni, amíg a játék futott. Az x1/ps4 esetében viszont nem így van, a sok háttérben futó alkalmazás bizony erőforrást igényel. Akár egy pc-nél.

Ezzel el is veszítettük a konzolok legnagyobb erejét, a fókuszált erőforrásokat. Szerintem ez hiba volt és szerintem a jövőben olyan update-ek jönnek majd (mint most a kinect letiltós), amivel a fejlesztők kilőhetik a konzolok háttérben futó alkalmazásait, így több erőforrást szabadítanak fel a gépekben.
  • Totti5
    Nem értem amit mondasz:) X360nál is volt egy OS ami ment mindig amikor rányomtál a középső gombra ( PS3 dettó ). PS4 és X1 esetében is ugyan ez van, csak már többet tudnak, s nem mellesleg sokkal gyorsabbak.

• lwb
    Na de az x360 pontosan azért tudott ilyen sok évig talpon maradni, mert csak a játék ment, a háttérben semmi. Régi volt a vas benne, de erre volt kiélezve. Az x1 ehhez képest multitaskol, snappelsz, tv-t tolod, megy a ustream meg a fene tudja mi még. Olyan mint egy pc, csak épp a konzolban pont az lenne a jó, hogy nem olyan, mint egy pc, hanem egy kiélezett eszköz, ami minden cseppnyi erőforrást a játék kezelésére fordít. Csak az a tény, hogy a kinectet le lehet majd lőni a fejlesztőknek (az új ms info szerint), csak ez +10-15% erőforrást szabadít fel a gépben. Ha a hülye multitasking dolgokat is lelőhetik, jön erre még legalább +20%.
  • Totti5
    Igen 10 éve minden volt amit a WD nem tud:) nyilván dinamikus fények vannak a WDben is. Te most mire gondolsz konkrétan? hogy nincs árnyék az autók reflektorába ha elé állsz. Ez a te játékodat semmiben nem gátolja, látványilag sem. Ha nem látod videón felfújva rá sem hederítetenél.

Mert PCn nem elvárás már a videó, képfelvétel és egyéb dolgok? persze hogy az, mint ahogy konzolon is. Ezek már nem faék gépek mint a PS2 volt. Én nem látom az X1en hogy nem a játékra lenne kihegyezve mert minden funkciója akörül mozog. Játékokat toljanak az arcomba, a többi nem érdekel.
  • TomStorm
    Akkor már nem lesz téma.10-12k azért már mehet:)
  • lwb
    Egyébként a korai last gen játékok jobban futottak konzolon, mint pc-n az optimalizálás miatt. Emlékszem, hogy a force unleashed sokáig nem is jött pc-re, mert csak high end gépeken ment volna. A gta4 is késve érkezett és erőmű kellett neki.

Nem az a lényeg, hogy milyen vas van benne, illetve nemcsak az a lényeg. Az optimalizálás számít, hogy - legalábbis last genen - a konzol csakis a játékot futtatta, nem ment semmi a háttérben, míg a pc-n ezer dolog pl. az oprendszer, ami mind zabálta az erőforrást. Az új gennel épp az a baj, hogy annyira multimédiás izé lett snapping meg share meg lófasz, hogy lényegében ez a játékra kiélezettség kezd megkérdőjeleződni és viszi itt is a sok háttéralkalmazás az erőforrást. Így valóban jóval erősebb marad az átlag pc is már a generáció elején.

Ez pedig nem jó dolog.
  • TomStorm
    FIFA és PES 2015 amit várok nagyon.Ezekből biztos lesz Demo.Egyet kell a 2 közül választani és simán 1 éven keresztül megvan a foci:)
    És ezek is szeptember már meg is lesznek,inkább lehet v.mi ilyenre adnám ki a pénzt mint GTA5-re
  • lwb
    Van 100 ezres vga-m :), igaz most már csak kb 80-at ért, de akkor is.

Nem erről szól a történet, hanem arról, hogy kib.sztak a pc-sekkel, hogy jobban fogyjon a konzolokon. Meg elnézve a mostani e3-at tud ilyen színvonalat ez új generáció, csak az ubi valamiért nem bajlódott vele. Azért a dinamikus fények pl. nem akkora kunszt, 10 évvel ezelőtt volt már ilyen a quake 3 engine-es shooterekben.

Egyébként meg nincs performance drop a pc-n, vagy legalábbis nem jelentős. Ebből nem kis botrány lesz pár napon belül ...
  • TomStorm
    Igen az ára valóban elkeserítő sajna így,hogy már ismerjük a játékot.
  • Harlekin
    Azért fikázzák,mert manapság divat fikázni mindent!
    90 órát toltam bele és minden percét élveztem (1000 GS a játés)Tehát amit lehetett benne azt mindent megcsináltam 100% a teljesítettség.

Mindenki végigszalad rajta és ennyi utána meg jön a fika,hogy ez szar semmit nem lehet benne csinálni.Konkrétan minden mellékküldetés kész volt mire a 3. ep nek nekiálltam,Fullos volt mindenem, minden fegyver minden autó megvolt.A mellékküldetésekkel konkrétan olyan infokat kapsz meg amikről fogalmad se lenne olyan helyekre jutsz el ahova eszedbe nem jutna menni.
    Ki kell használni 1 játékot és akkor majd nem lesz fikázás nem csak a felszínt megkaparni és már indulhat a fikaáradat.
    10 gémerből 5 megkapja a jégkrémet és elkezdi nyalogatni a csomagolást majd kibassza,hogy ez nem is puncs.A maradékból még másik 4 eljut a kibontásig és már a csokit is lenyalta róla és leszarja és marad 1 aki élvezi a puncsot és esetleg a pálcikát is megrágcsálja.Ki járt a legjobban kinek lesz jó a szájíze??
  • Totti5
    Amikor egy konzol 120 ezer, egy PC meg 250 ezer akkor miért csodálkozik ezen bárki is? a PC erősebb, ha veszel 100 ezres VGAt akkor az erősebb, ha veszel SLIt akkor az még erősebb már most. Akkor lenne egyenrangó a konzol ha nem 120ért jelent volna meg hanem 250ért, de akkor meg bedőlt volna piac, mert annyit senki nem ad ki érte.

Ki tudja miért kapcsolták ki. Valszeg nem átlag PCn futott, ergó az egekig lehet vinni a gépigényt, az meg senkinek nem jó.

A legrosszabb szemlélet hogy a konzolnak a PC ellen kell feszülnie az összehasonlító képeken, meg videókon. Mindig alul fog maradni, most is minden címnél alulmarad ami multiplat, hisz csak ott van hasonlítási alap. Ennyi pénzért ennyi lehetséges. Aki játszani akar az leszarja, aki meg mást az építsen 2-3szor annyiért PCt és verje magát rá.
  • lwb
    TotalBiscuit itt beszél róla.
  • lwb
    Megvan a legújabb Watch Dogs botrány? Az E3 bemutató grafikai színvonala benne van a PC-s portban, csak szándékosan kikapcsolta az ubi, hogy ne legyen annyival szebb a pc port a konzoloknál. Ez mekkora köcsögség már ... Konkrétan egy pici tweakeléssel elérhető kb minden. És ez NEM modding.

Meg arról is sokat elmond azért, hogy ha már az első évében a konzolnak le kell butítani a játékokat, akkor milyen f.sza munkát is végeztek a MS-nél meg a Sonynál ... :(
  • Totti5
    Várjál várjál. Én élvezem a géminget. Rossz, bugos, félkész játékkal én is találkozok, találkoztam velük 9 évvel ezelőtt is. Olyan játékkal nem játszok ami nem érdekel és amit eleve nem szeretek. Minek izguljak azon hogy valami nem tetszik... elmegyek mellette és kész.

Nem játszottam a Far Cry 3al, csak keveset, a 20 fpses frém nekem nem jött át 360on. Viszont én úgy láttam hogy nagyon tetszett a népnek a 3. rész, és a médiának is. Egy sikeres és népszerű játék. A 2. rész kevésbé volt népszerű abban voltak hiányosságok, az első rész meg "klasszikus" ugye ma már ( mármint addig amíg nem jöttek a szörnyek számomra ).

Miért ne lehetne egy új Far Cry? a játékmechanika komplex. Lehet lopakodni, nyitott a terep, gyönyörű helyszín és élvezetes gunplay. Ennyi kell egy FPShez, ez erről szól. Van egy jól kitalált recept amit eladnak. Ha ezt minőségi címként teszik mert az FC AAA cím, akkor tegyék. Neked nem kell vele játszani, várj valami másra... biztos lesz.

AC sorozatot szeretem is meg nem is, de inkább szeretem. Egyrészt mondhatom magamról hogy FANja vagyok, de minden rész hibáját meg tudom indokolni ( amik nem az 1-2nél jöttek ki mert akkor még nagyon friss volt a recept, hanem utána főleg a 3. és 4.be csúcsosodott ki ) és magyarázni mint ahogy mindig is megtettem, de a játék pozitív részei annyira jók voltak hogy inkább koncentráltam azokra, hisz elvégre én szórakozni ülök le a gép elé és nem szenvedni. Hogy miért veszem meg mindig? mert AC különleges. Nincs másik ilyen frencsájz. Nagyon szeretném ha változna több dolgokban is, amire vannak jelenk a Unity bemutatót látva, így reménykedek.

Annyira telített a piac, hogy simán elmehet az ember sok cím mellett mert 10 másik jön szembe. Nem kell azokon bosszankodni és leragadni. Annyi platform annyi féle modell annyi féle játék van hogy aki akarja az megtalálja a számítását....
  • LeventeV
    Nincs még minden veszve. Watch dogs is új IP és az eladásokat tekintve pedig sikeres, úgyhogy lehet ezen felbátorodnak a kiadók.

Még a generáció elején vagyunk, várjunk kicsit még, hogy mi lesz később (akár jövőre).
  • Ulthane
    Szerintem pedig ez a helyes hozzáállás.

A baj pont a tiéddel (nem személyeskedés, csak most hozzád beszélek) van. A legtöbb gémer mindennek állva tapsikol, és ők hihetik el az Ubisofttal és a hasonszőrűekkel, hogy minden rendben van! NINCS RENDBEN!

Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!! Hogy miért nem lehetett fehér alapra színes ikonokat tenni? Egy fejlesztő sem mondta a kollégáknak, hogy hé, ha már ráírjuk a játék dobozára, hogy fotoszenzitív epilepsziát okozhat, akkor legalább mi magunk ne tegyén ezért!? Hogy ne follyon már a hülyeparaszt könnye, amikor játszik!?

Igenis ne legyen Far Cry 4. Legyen Paradicsomleves 1. Valami új, valami friss, valami progresszív. Nem kell mindent lenyelni, mint a birkák, hanem igenis terelni őket. Mert ők azt csinálják, amire igény van. Ha a Far Cry 4-et megveszik majd 7 millióan, verik büszkén a mellüket, hogy "a játékosok akarják a Far Cry 5-t is, nem mi akarjuk!"

Ha viszont eladnak majd belőle 120 ezer darabot, elkezdenek gondolkodni, hogy vajon mit csinálunk rosszul...
  • Totti5
    "Far Cry 4 is ugyanaz, mint a 3, csak más a helyszín"

Bármelyik játék folytatás ugyan az mivel egy FPSből nem lesz autós szimulátor. Far Cry 4 új helyszín, új enemy, új story, új karakterek, új fegyverek, új járművek, új állatok. Nyilván a játék egy nyitott területű FPS, amin változtatni hülyeség lenne.

Úgy érzem nálatok nagyon elszaladt a ló. Ha minden szar, és semmi nem jó, akkor nem kell játékokat venni, játszani és pláne nem kell fikázni látatlanba a dolgokat.
  • Ulthane
    Ez jó ötlet!!!
  • BooMiller
  • Kongy
    Mondjuk szerintem nem kell 2 hét, és már lesz emberi áron használtan, úgyhogy lehet arra benevezek.
  • Kongy
    Nem ér meg 20 ezret. Én részemről várom az árcsökkenést, addig meg pc virágbolt... már ha fut a gépemen majd :D
  • TDC Geronimo
    Én majd akkor veszem meg használtan, ha jön hozzá story DLC. 21ért basszák meg a remasterüket.
  • Moby
    >majdnem ugynaz mintha Ps4-em lenne azért kérdezem

13k vs 21k. Valóban. Majdnem ugyanaz. Legfőképpen a "megéri-e" kontextusban marginális a különbség.
  • Ulthane
    Az, hogy kinek mi éri meg, egyéne válogatja.

Lényegesen jobb játékélményt nem fog nyújtani, az biztos. Szerintem még egyszer teljesáron már nem éri meg megvenni (18-20 ezerért).
  • TomStorm
    DE még lehet PS4 a nyár végén itt is!Na tehát Gta5 megérné?
  • TomStorm
    Persze nekem pc verza van de most a szitu majdnem ugynaz mintha Ps4-em lenne azért kérdezem
  • Ulthane
    Szerencsére van egy csomó könyv is a polcomon, s bizony szívesebben forgatom őket, mintsem hogy rókabőr játékokkal játsszak. Egy játék árából 3-4 jó könyvet veszek, s több ideig elvagyok velük, mint egy ratyadék 5 óra kampányos FPS-sel.
  • TomStorm
    Megveszitek Gta5-t Ps4-re?Szerintetek aki játszott Lastgen vele annak érdemes lehet újra beszerezni?
  • Kongy
    Na ja, meg nagy rejtély miért fagy be a játék, ha korábbi mentést akarok betölteni, egyszerűen nem tehetem meg, csak ha újrakezdem a játékot. Úgyhogy van azért itt is hiba, de ők legalább olyat alkottak, ami változatos, és voltak benne ötletek. Nem azt mint a Ubisoft. Van pár jó ötlet, és azt ismételgetik végig.... Első 1-2 órában baromira tetszett a Watch Dogs, nem értettem miért fikázzák sokan, aztán jött az önismétlés, és megértettem.