121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Igenigen, az AC4-ben is már volt "rendes lopakodás" meg az Ac3ban is, és az 5-ben is ugyan ez lesz az E3 demó alapján. Lesz 1-2 új mozdulat, és ebben ki is merült az újítás.
  • Totti5
    Splinter Blacklist minőségi meló volt és az egyik legjobb lopakodós cím az előző generációban. WD új IP új koncepció olyan dolgokkal ami még sosem volt. ACra igaz amit írsz, részben mert kreatív játék, csak nem tud mechanikaban megújulni, de a Unitybe már lesz rendes lopakodás és még ki tudja mi, ezért nem szabad előre leírni.

Ubisoft sok jó címet ad ki, ott a Rayman, Child of Light, Trials, Far Cry stb...
  • Ulthane
    Ratyadék fosadék címek, rókabőr, nulla újítással, valami hangzatos marketingdumával eladva évről-évre. Minden címe dög ugyanaz a koncepció, akár Splinter, akár AC, akár WD. Fej felett villogó pittyegő háromszög ha észrevesznek, ugyanazok az ellenségtípusok (pl. brut).

Az ötleteik jellemzően nagyon jók, de a megvalósítás csapnivaló. Figyeld meg az AC5-öt, ugyanaz a ratyadék szar lesz, mint az AC4, csak csilivili köntösben. Kizárólag követős és hallgatózós küldetések lesznek, ugyanolyan ellenségtípusok, még be sem léptél Párizsba, de már az összes őr téged üldöz stb.

S évről évre eladják ezt a szart, a sok hülye igénytelen, gondolkodni nem tudó játékos meg rohan, és veszi meg, és beszél arról, hogy micsoda fantasztikus játék ez az AC!

• Totti5
    Bővebben?
  • Ulthane
    A multi szarral egyetértek, de mi a különbség a nyomd a gombot harcrendszer és a nyomd a három gombot harcrendszer között? Nehogy azt mondd, hogy két gomb!! Attól nem lesz jobb egy harcrendszer, hogy több gombot kell nyomni.

Azért nem látom értelmét a sok kombónak sem, amit betesznek egy játékba: ha az embernek négy keze lenne is kevés lenne mindet használni és megtanulni.
  • Ulthane
    Maximálisan egyetértek. Ubisoft kezd egyenlő lenni az EA-val.
  • TDC Geronimo

• Kongy
    Én is végigvittem a Halo 4-et, valóban baromi szép, főleg a dzsungeles, meg a sivatagos pálya, de hogy az UC2-nél szebb, az merész állítás :) Kb egy szint szvsz.

Ez a Bloodborne meg egy shit, elég csak azt elolvasnom, hogy Dark Souls, meg a Demons Souls szellemi utódja.... :D Engem itt kihúzhatnak a potenciális vevőlistáról :D
  • SlickAdam
    mindegy amugy, ha jo a gameplay, meg az art, akkor szeretni fogom.:)
  • TDC Geronimo
    Project beast van még videóba, azt mondták ez régi. Kikerült azóta egy újabb gameplay is, ott már szebb volt, de frém ugyanolyan szutyok. Fromnál úgy látszik mindegy a hw, hozzák a saját szintjüket tech fronton :d
  • SlickAdam
    + v-sync gondok
    + kb. dark souls 2 graf (faklya...)
  • TDC Geronimo
    Megy vagy 20 fpsel nem csodálom hogy ezt hivatalosan nem mutogatták.
  • shaddam
  • arty
    szerintem nyugodtan írhatjuk a h4-ről, hogy "a legszebb" ;)
    (kb felénél vagyok, de már lenyelte az UC2-t :)) )

bungie ennyit tud, kész. biztos szép lesz ps4en, de h lesz nála sokkal szebb, az a prevgen alapján borítékolható.
  • arty
    multiról - amibe lehet h tévesen én mindenféle multit beleláttam :)

destininél én erősebbnek látom a pvp/mmo jelleget, mint a szingli/coop aspektust, bár néhány video alapján lehet ezt is félreértem és csak az egyéni, szinglit preferáló hozzáállásom miatt "utálkozok" ;)

• TDC Geronimo
    Minél többet játszom vele, annál jobban zavar ez a probléma :/

Remélem fullra ezt kijavítják, mert rettentően zavaró. Még, hogy nincs 30fps meg 30 fps között különbség. Watch Dogsnál ezerszer jobbnak érzem az egészet pedig ugyanannyi frémmel fut, mint ez és mégis...
  • Totti5
    "With Destiny on PS4, it feels as if Bungie has finally delivered the no-compromise experience it has always striven for."

Ez aranyos, de írhatták volna azt is hogy 343 elsőre megalkotta a lastgen egyik ha nem a legszebb FPS-ét, 720p és atom fix 30 fpsel, ami a Bungienak sosem sikerült.

Bár ez nem lenne hízelgő rájuk nézve.
  • Moby
    Lehet vagy 5 frém a belső lagja a mocinak, hogy ezt a nyomiságot biztonsággal tudja hozni. Annyit legalább el kell pufferelni. Mindezt azért, hogy egy 1 secnyi távon meglegyen a 30 frém, igaz hogy közben meg úgy lötyög az fps mint a k.élet, de ez nem baj :)
  • Moby
    Mert épp, hogy nem stabil. (frame pacing, nem packing)-> a 1/30-ad alá beeső frémeket 1/60-as frémekkel kompenzálja. Ezen nincs mit javítani, ez egy működési koncepció. Egy szar koncepció ugyan, de az.
  • TDC Geronimo
    Destiny alpha DF elemzés

30 fps, de ezt a frame packinget én megéreztem tegnap :/

Mondtam is havernak, hogy valami fura volt fpsbe annak ellenére, hogy stabil. Remélem ezt fullra javítják.
  • Totti5
    Kiszedtem a lényeget:

Gyönyörű a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén, hát lesz itt kihívás bőven, ahol járművek is vannak, amik irányítását nagyon eltalálták, menü tökéletesen kezelhető és nagyon letisztult.

This is Bungie Halo akarom mondani Destiny :)
  • TDC Geronimo
    Tegnap kipróbáltuk ezt a Destinyt. Jó lesz ez jó lesz ez... Gyönyörű a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén. Letoltuk azt a 3 fős "instát". Hát lesz itt kihívás bőven, ha már egy lvl 6os ilyen nehézségű. PvP meg nagyon addiktív, főleg a holdas pálya, ahol járművek is vannak. Azoknak az irányítását nagyon eltalálták. Prezentáció elsőosztályú, menü tökéletesen kezelhető és nagyon letisztult. Nekem már akkor megérné, ha csak a pvp lenne benne, mert az nagyon tetszik. Story küldi csak egy van benne az is lvl 3as és semmi extra így arról nem tudok nyilatkozni, hogy azok milyen minőségűek lesznek a későbbiekben. Tyrion lannister, mint ghost szinkron meg... hát szokni kell, mert eléggé unja magát beszéd közben :D
  • TDC Geronimo
    van valahol pass recovery az oldalukon. Storeból az acc résznél van asszem PCn. De lehet szimplán csak szarakszik a hálózatuk és azért ír weben hibás jelszót, szokott ilyet...
  • a.carkey
    Éreztem én, hogy láttam. :)
  • shaddam
    Nem duplán, de szerintem egy kicsit rá kell számolni
  • Mr Manson
    Van egy kis problémám.
    Elfelejtettem PSN jelszóm. PS4-en beenged, de PCn böngészőből nem. Megváltoztatni nem engedi. Kezdek morcos lenni ... mit lehet tenni ilyenkor?
  • bluesfool
    Sziasztok ,
    Bocs hogy itt is kérdezem meg de a ps vita fórum oldalán gyakran van pangás.
    Azt szeretném megkérdezni hogy ps vitán egy játék demonak a hely igényét duplán kell számolni mint ps3-on hogy letölti és feltelepíti, vagy csak letölti és már megy is ?
    Előre is köszönöm a segitséget.
  • warass
    Itt lehetett igényelni:

http://playstation.greatnessawaits.com/destiny.html
  • Totti5
    Dragon Age
  • Tatyla
    ez mi?
  • a.carkey
  • a.carkey
  • Kongy
    Köszi!
  • a.carkey
    Mihez adtak Destiny alpha kódot? Emlékszem, hogy adtak, csak nem emlékszem mihez. :)
  • TomStorm
    Működni fog persze.Átteszi a rendszert flash-re automatikusan.Legalábbis nálam ezt csinálta mikor cserélgettem
  • Tatyla
    és ha terraformálták,amúgy meg nem olyan mint a borderlands...
  • shaddam
    A holdon akkor sincs hang!

Más :D

• Totti5
    Ahha, nem valósághűségszimulátor és hasonló mint a Border. Hát ezt eddig is tudtam:)
  • Kongy
    Kicsit OFF de azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha van egy alap 12 gigás PS3 super slimem, és abba vettem egy 250 gigás hdd-t, akkor ha a hdd-t kiveszem működni fog a 12 giga flash memória vagy nem?
  • TDC Geronimo
    "alpha" :)

igazi alpha szoftver nem ilyen állapotban van. Ez egy jó kis marketing demo, ami úgy néz ki beválik, mert sok embernek tetszett meg most, olyanoknak is, akik videókon unalmasnak találták. Beta content jövő hónaptol sokkal tartalmasabb lesz, mint ez.

Bármilyen furcsa is, de Sonynak idén ez a 3rd party cucc lesz a system seller. Láttuk WDnél is milyen eredménye volt a co-marketingnek és Destinyt szinte már már úgy kezeli Sony, mintha sajátja lenne.