121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    WD, Thief, UFC, Titanfall, lastgen játékok. Ezért kár volt venni új konzolt.

Wolfensteint nem próbáltam, de az is lastgen játék.

Igen, arcomba tolhatod a címeket (Minecraft meg a sok indie szar), de ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ezekkel 20 éve sem játszottam volna, nemhogy az új konzolokon.

Nextgen konzolt nextgen játékok miatt veszünk, sorolj fel 5 darab épkézláb címet idén, ami kizárólag nextgenre jelenik meg (s nem valami ratyadék indie). Nem csodálkozom, ha nem kapok erre választ, ugyanis nem fogsz tudni, mert NINCS annyi!

• Kongy
    A Ryse egy kő lineáris hack n slash, durva látvánnyal, de faék egyszerűségű játékmenettel. Ezt a God of War is tudta 2005-ben. :D

Thief - Szintén az az "álnextgen" játék, ami mellesleg elég gyengére sikerült. Kb bármi lepipálja a lopakodás mechanikáját. Majdnem végigvittem, úgyhogy tudom.

Watch Dogs - asszem már kifejtettem róla véleményemet, nem kívánom kommentálni.

Wolfenstein - Az első óra után megunható, elavult grafikájú nextgenre erőltetett szutyok. PC-n ráadásul még problémák is voltak a futtatásával, a remek engine miatt... Ha a Doom is ilyen lesz, akkor köszönöm, nem kérek belőle.
  • Totti5
    Az hogy játék sincs nem igaz. Folyamatosan jönnek a címek. Ott van még a deadbrising3, killerinstict, zoo tycoon, titanfall stb...

Ryse mitől Qte? Szerintem egy pillanatot nem játszottál vele. Pont az a baj hogy nincs benne rendes Qte.

Thief, Wd, Ufc, Wolfenstein csak hogy párat említsek. Persze jó lenne ha nyáron holtszezonba is naponta jönne ki játék 13ezerét, hisz az a jó..... Nem az nem jó, és ebből bőven lesz szeptembertől mert lesz hogy 1 napon 3 AAA cím is megjelenik, az meg kinek jó?!!

Sok játék jön ősszel, be nem teszem megint a listát mert ha valaki szembehazudja hogy nem akkor ott nincs mit tenni.

Szerintem add fel, ferditeni itt nem éri meg mert mindenki tisztában van a felhozatallal igy megvezetni engem pl nem tudsz, mert az arcodba tolom a címeket azok meg tények.
  • Ulthane
    Akkor elmondom.

Hat hónapja jelent meg a két őj konzol, előtte hatalmas ovációval és ígéretekkel, hogy na majd a nextgen, megmutatja. A játékok új korszaka kezdődik, elképesztő lehetőségekkel, soha nem látott játékélménnyel.

Ezzel szemben most ott tartunk, hogy gyakorlatilag játék SINCS az új konzolokra, ott porosodnak a polcon, nemhogy nextgen játék. A PS4-en láttunk egy Killzone-t, ami dög unalom, ráadásul egy ostoba FPS, meg jött egy bugyuta inFamous, nulla újítással. X1-on meg ott volt a QTE-bajnok Ryse, meg a már unalomig ismert Forza, és csókolom!

Ezen felül megkaptuk a rókabőr játékok (BF, AC, NBA,FIFA stb.) álnextgen változatát, melyek egyik sem nyújtott játékélményben semmivel többet, mint a lastgen változat.

S ha mindez még nem elég, akkor azt a néhány épkézláb címet, ami idén lett volna, mind eltolták jövőre (Witcher, Division, Batman, Order stb.), azaz, ha nem jönne ősszel a Dragon Age, akkor akár az ablakon is ki lehetne baszni az új konzolokat, mert NINCS MIVEL JÁTSZANI.

Egy új konzol rajtjára mindkét nagy gyártónak legalább 8-10 ütőképes címmel kellett volna jelentkezni, ehelyett kijöttek 1-2, rég megunt játék folytatásával.

Ha ismét megnézzük azt, hogy mit ígértek, és mit kaptunk, akkor óriási a szakadék.

Szerintem, teljesen jogosan vannak felháborodva a játékosok.

S azért, hogy mentsék a menthetőt, meg hogy még több pénzt kaszáljanak, kijönnek lastgen játékok HD verzióival (Tomb Raider, TLOU, GTA5, Sleeping Dogs stb.), amik KŐRE ugyanazok a játékok, csak kicsit szebben.

Háááát...ez azért vérszegény...
  • Totti5
    Akkor neked a Sims való.
  • Ulthane
    Hát de! Egy valós, létező városban, valós épületekkel, valós autómárkákat másoló világban, valós (még ha jövőbeli) korban játszódó játék, valós fegyverekkel, valós időjárás effektekkel igenis az életre hajaz. Azt másolja. Ezért nincs Aiden Pierce-nek négy keze és hat lába. Mert az életben sincs az embernek (jó esetben).

Márpedig, egy játék, ha a valós életet másolja, akkor a lehető legtöbb dologban kutya kötelessége élethűnek, realisztikusnak lenni.

különben ott a Donkey Kong.
  • Ulthane
    Neked önmagaddal van bajod, vagy az életeddel? Anyád nem tanított meg rá, hogy illik egy nővel beszélni?
  • SlickAdam
    sony mar nem veszit a ps4-eken, nemreg volt hir.
  • arty
    "A vas hozott veszteséget, az most is az hoz. De a licenszdíjak, amit minden kiadó fizet az eladásokból + a store-on online értékesített tartalmakból az őket megillető jutalék vastagon nyereségessé tette mindkét nagy gyártót,
    nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években."

Tévedés. Csupán a géming divizio hozta össze a massziv milliárdos minuszt mindkettőnél. Nem a sonytévé és nem az ofisz.
    Javaslok egy kis informálódást a témában, kezd pl itt: http://kotaku.com/5973498/weapons-of-mass-disruption-3-how-and-why-consoles-will-die
    Sajna a guglidocson már nincs fent, itt egy kivonatolt írás róla: http://www.kitguru.net/desktop-pc/console-desktop-pc/jon-martindale/guess-how-much-microsoft-and-sony-lost-on-the-xbox-360-and-ps3/

"However despite these late improvements, it doesn’t even come close to making a dent in the expenditure. In total Microsoft saw a loss of just under $3 billion, while Sony accounts for much more of the total, itself racking
    up losses of just less than $5 billion."

Mostani gépeken a sony már csak 60$-t veszít, MS 28$-t nyer. Nem vállalnak be ujabb irgalmatlan minuszt, az a modell - amit te is írtál - bukott.

"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"
    "Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there :))."

Semmi extrát akkor mondhatod (ill mondhatod máskor is, csak baromságnak fog hangzani), amikor minden játék crysis3 kinézetű és akkor kijön egy kz4.
    Hol vagyunk még ettől, te jó ég... ótókára meg méginkább igaz, nem véletlen abba nem is kötöttél bele ;)

"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""
    "Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött
    akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt."

2010-ben se játszott 720p-ben a pécés és 2010-ben is már fanyalgott a konzolgrafon. "Ő" ilyen.
    Nehéz egyébként a nyálcsorgatást lemérni, hiszen az exkluk esetén ugye mindig savanyú a szőlő :))

"ac4-et hasonlítassz, előző genben miért nem mondjuk (...)"
    "Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam őket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a
    játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re."

Ha ennél jobb példák nincsenek (azaz azonos, crossgen címek, álá AC4), miért ezeket hoztad: "Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted" ? Pont ezt pofázom: röhejes a hasonlatod a pre-prevgen/prevgen viszonylatában, majd odatolod nagy kegyesen a prevgen/currgen viszonylatában UGYAN AZT a címet(AC4). Utóbbi fair, előbbi nevetséges.
    S ha pre-prevgen/prevgen idővonalat nézek, cross-gen címet: pl a burnout. Szintén nem volt olyan ugrás, pont mint az AC4ednél mostanság.

Vagy ha kifordítom és a te unfair, más-más játékos példáddal jövök, akkor áll a crackdown vs. infamous összevetés: drámai a difi a mostani genváltás után is (csak mint a jade empire és a mass effekt példádnál ;) )
  • Moby
    A kinézete érdekelt a legkevésbé. A grafbutítás meg ez az egész téma egy egész más kör, bár tény, hogy jó mintavétel.
  • heady
    Ahogy a jatekban 'lemerul', az nem realis, es mi marpedig csak teljesen realis jatekot akarunk. Wait...
  • arty
    Nekem sokkal elszomorítóbb diagnózisom van számodra: a játékokból kiöregedett vén fasz vagy.
  • lwb
    Amikor én 12 voltam még csak wolfenstein volt. :) Multiról meg nem is álmodtunk, meg mindegy is volt, mert úgyis c64-esem volt, mint mindenkinek.
  • Totti5
    COD minden évben kiemelkedő FPS élményt nyújt ( és igen nagyon sokan multiznak is vele, ami ezekszerint jó, de mivel egy percet nem CODoztem a 2. rész óta multiban ehhez én nem tudok semmit hozzászólni érdemben ). BF próbálja másolni a COD singlét, de még mindig nem megy nekik olyan szinten.

12 évesek ezzel játszanak is egy nagyon gyenge kártya... ezt nyilván te is tudod. Te is voltál 12 éves és én is, s akkor kezdett beszippantani a géming. Ezekszerint én is megvetendő voltam, meg te is, amikor DOOM-ban, Quake-ban, Csében öltük egymást.
  • Harlekin
    A legborzasztóbb az,hogy az esetek többségében meg se tudják mondani emberek,hogy mi az ami nem jó xy gamában vagy ne adj isten ésszerű alternatívát prezentálnának hozzá!Csak a fikázás és még azok felé is akik esetleg élvezik azt amit ők meg se próbálnak élvezni...
    Ha csak +10 % realitást kapna minden játék soha senki nem játszana ez biztos.Teszem azt bf-be codba valós fizika hatna a lövedékekre mókás lenne garantálom és akkor ne keverjük bele azt,hogy a málhával való 20 perc futás után ájultan esne össze minden katona.Vagy a forzába,ha odacsapod a vasat akkor cirka 1 hétig szervizbe legyen a gép és persze addig nincs játék!!!
    Mi kell akkor 1 jó játékhoz???De tényleg mi???
  • Harlekin
    Na látod Én akkor nagyon szerencsés vagyok nem láttam e3-at és nem is érdekel mi lesz 6 hónap múlva.Néha ránézek storra és ha olyan dologba botlok ami stílusában érdekel megveszem,nem nézek videót nem érdekel más véleménye.Használom és kész ha szar ott hagyom,de ilyen még nem volt pedig aztán nem kevéssel játszottam.Ez is hogy mindig online ne legyen 6 éve minden nap liven vagyok nem volt olyan nap,hogy ne lett volna goldom.A kinectbe nem megyek bele,mert ez az 1ik ok amiért xboxom van a 360 on is minden kinect játékot végig toltam.Miért,mert érdekelt érdekelt maga az újdonság az,hogy valami más.Ja várjunk csak akkor most ez előre vitte a dolgokat,vagy nem,mert ez 1 szar bizonyos emberek szerint.Mert ugye a kinect miatt is ment a fikaáradat rendesen...
  • lwb
    10+ millió vásárlója a codnak van. Az pedig nem tud semmi kiemelkedőt, same old shit minden évben. Csak ezzel lövik egymást online a 12 évesek, ennyi a varázsa.

Lószar, légy hasonlat itt is áll. Attól, hogy valami népszerű, még nem biztos, hogy jó is lesz.
  • lwb
    A forza5 a forza 4-hez képest kevesebb contentet tartalmazott. A forza 4 26 pályával és 500 autóval indult. A folytatásoktól az emberek általában többet várnak, nem kevesebbet. Ennek ellenére jó játék a forza 5, hiányolom a porschékat belőle, de az nem az ő hibájuk, hanem az ea-porsche dealé.
  • lwb
    Figyi, egyrészt miért csak egyes stílusokon belül hasonlítgatsz játékokat? Nyilván TPS-be nincs nagyon szebb pc-n, mert az egész genre kb halott pc-n. Ugyanez volt a legutóbbi mortal kombatig igaz pc-re is, mert konkrétan nem volt verekedős játék. Összességében kell nézni.

Last gen játékokat meg miért sorolsz? Épp azt írtam én is, hogy pl az uncharted 2 a maga idejében verte a korabeli pc-s játékokat is grafikában. Konkrétan nekem érvelsz. :)
  • lwb
    Na ja, csak hát látni a következő 6 hónapot is. Nagyjából most fel lehet sorolni az összes játékot, ami év végéig ki fog jönni, gyakorlatilag már a jövő tavasszal megjelenőkből is láttunk gameplayt, az ideikből már félórás bemutatók vannak a neten, az e3-on a játékosok is kipróbálhatták. Szóval lehet előre jól látni és igenis frusztrálja az embereket az egész hülye resolutiongate botrány az xboxnál, meg a többi marhaság. És igenis jó, hogy ezzel csesztetik a MS-ot pl., mert lett eredménye a múltban is az x1 mindig online és nincs használt játék stb, stb feature-nek kikukázásával. Vagy akár a kötelező kinect dobásával.

Van különbség fikázás és kritika között. Pl. én a destinyt várom, nem is csesztem el az élményem az alfával. Várom nagyon a TLOU remasteredet is, pedig megvan a ps3-as is. De azért látom, hogy hova lehetne és kellene is még fejlődni.
  • a.carkey
    A telefon lemerül ...
  • Harlekin
    6 hónapja van nextgen,de már most csak az elégedetlenséget lehet olvasni hallani.Ezek az egyének szerint a cégek jövőre kiadnak új konzolokat vagy minden fejlesztést kukáznak és nekiállnak a lehetetlennek megfelelni Ráadásul azoknak akiknek nem lehet.Vagy mit gondolnak mire számítanak tényleg érthetetlen számomra...
  • Harlekin
    Na de viszont az is szerencse,hogy vannak olyanok aki tudják élvezni az éppen mindig aktuálisat megveszik,használják.És nem 10+ millió az aki zsigerből megjelenés előtt fikázik meg se veszi ki se próbálja.Valóban 1 fejlesztőnek egy befektetőnek erre van szüksége ez az igazi ösztönző erő...
  • lwb
    Azért van fejlődés, mert az emberek mindig jobbat akarnak. Ez viszi előbbre a világot. Ha minden pont jó úgy, ahogy most van, akkor mi a fenének fejlesszen bárki is bármi újat?

Szerencsére vannak még olyanok, akik nyomják a stúdiókat, hogy igenis érdemes kreatívnak lenni.
  • Harlekin
    A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz.
    Valóban és ezért a mai napig is csak a Galaxy Invadert tolunk az Atari 2600-on.Szimplán tudni kell a realitás talaján maradni és nem mindig mindenkor a lehetetlent kívánni.Mert hazugság azt mondani,hogy nincs fejlődés és a tendencia nem jó,de ez nem a mindig elégedetlen zsigerből fikázok érdeme,mert ha így lenne akkor rég semmi nem lenne ebből az iparágból mivel mindig a lehetetlent kívánják ami teljesíthetetlen...
  • Totti5
    Számtalan kiváló studió dölt be, zárt be tünt el az előző generációban mert a játékaikat leszarták a népek és belerokkantak, vagy ki lettek rúgva páros lábbal... még mindig minőségi és kreatív játék egy AC, ami nem véletlen sikeres. Amiből elmegy 10+ millió az nem a véletlen műve hanem amiatt mert jó játékok, valamiben olyan kiemelkedőt nyújtanak ami ekkkora tömegeket meg tud mozgatni.
  • Totti5
    Kevés kontent? 300 autó, 17 pálya ( + több féle nyomvonalak ) Ha ez kevés akkor mi a normális?

Ha nem tudod akkor miért írod? nem véletlen kérdeztem rá...

TPSbe mi szebb PCn mint az Uncharted 3, Last of Us, Gears of War 3?
    Sport játékban mi szebb PCn mint a Fight Night Champ, EA UFC, Top Spin 4 nextgen Fifa, Madden stb?
    FPSben van PCn Crysis ( ami már nem igaz, mert mutliplat, de nyilván PCn a szebb hisz csak prevgenen van ), konzolon van Killzone: Shadow Fall , Halo 4.
  • lwb
    Ezzel a hozzáállással még mindig Galaxy Invadert tolnánk az Atari 2600-on. Az ÉPÍTŐ kritika jó, mert az viszi előbbre a játékipart. A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz. Nem ösztönzi a gyártókat arra, hogy fejlesszenek, ha a vásárlók mindennek egyformán örülnek, mindent bekajálnak.

Nyilván, mint itt mindenkit, engem is érdekel, hogy milyen játékok jönnek ki, ha nem érdekelne, nem írnék róla.
  • lwb
    Fogalmam sincs, nem játszok autós játékokkal. Egyébként nem stíluson belül értettem, hanem általában, hogy van ezeknél szebb pc-n. A Forza egyébként OK, csak kevés benne a kontent. :(
  • Totti5
    Telefon le tud merülni:) 4-5 hekkelés után várni kell amíg feltöltődik, bár ez sem jó, mert ilyenkor meg be kellene dugni a konnektorba, hisz az lenne a reális.
  • heady
    Es meg a telefon sem merul le, terero is van mindig, no meg a kocsikban is kifogyhatatlan az uzemanyag. Maglyara vele!
  • Harlekin
    Soha nem a játékokkal van a baj,hanem az emberekkel,mert NEM JÁTÉKKÉNT tekintik a dolgokat,hanem a valóságnak...Bele lehetne 1 millió dologba kötni,de van értelme!?
    Használni kell és kiélvezni amit nyújt nem azon agyalni,hogy ez szar teszem azt,mert csak 1 gombot kell nyomni.

UI:

Kedves ismeretlen!
    Jöhet ismét 1 mínusz mint tegnap amiért,mertem másként vélekedni mint TE!Semmi gond...
    1 dolgot kívánok neked,hogy életedben ez legyen a legnagyobb öröm,hogy a másként vélekedőnek mínuszt osztogass!Látod vagyok olyan jó fej,hogy még jókívánsággal illetlek
  • Totti5
    Játék nem pedig valóság szimulátor..........
  • Totti5
    Melyik autós játék szebb pcn?
  • TDC Geronimo
    Nem próbáltad akkor az alphat gondolom.
  • Ulthane
    Ja, marha életszerű, hogy egy gombnyomással felülírja...
  • lwb
    A vas hozott veszteséget, az most is az hoz. De a licenszdíjak, amit minden kiadó fizet az eladásokból + a store-on online értékesített tartalmakból az őket megillető jutalék vastagon nyereségessé tette mindkét nagy gyártót, nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években.

"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"

Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there :)).

"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""

Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt.

"ac4-et hasonlítassz, előző genben miért nem mondjuk (...)"

Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam őket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re.
  • Thaddeus
    Skillekről/perkekről nem találtam semmi leírást - senki nem fényképezi le azt a rohadt oldalt.
  • TDC Geronimo
    Destiny B-roll videó E3ról. Alpha után beta egyre várósabb

• heady
    Jatszottal 3 percnel tobbet a jatekkal? Mert kurvara nem hekkelget a csavo minden lampat... Hozzaferese van a cTOShez, a Dedsec mar megcsinalta elotte a hekkelest. Ilyen szituaciokban o csak felulirja az automatikat egy gombnyomassal.