121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Egy borderlandsnak tűnik, csak cellshaded helyett kicsit prevgen grafikával. Mondjuk én már attól felhördütem hogy a holdon lobog a zászló és van hang
  • TDC Geronimo
    Neki nem jött be biztos, de én sokkal több pozitív véleményt olvastam alpha után, mint negatívat.
  • Tatyla
    ahhoz képest hogy alfa teljesen jó nem sok mindent lehet még csinálni meg max level 8-ig lehet fejlődni de szerintem már a béta is teljesen más lesz egy hónap múlva nem beszélve a véglegesről...
  • Tatyla
    Destiny alfa képek:

• Totti5
    Miért? mi van az alfába?
  • shaddam
    Hát toltam az alfát. Erősen túlhypeolt a játék
  • Jinchuu
    Fák, én még nem kaptam meghivót, azért remélem jut nekem is. :P
  • Jinchuu
    Fincsiii :D
  • TDC Geronimo
    Mindjart hazaerek es lovom is be haverral az alphat :)
  • a.carkey
    Pár kép az Alphaból!
  • Totti5
    Nagyon bejön! E3 után reményteljes hogy fasza lesz benne a single és a jó a story!
  • a.carkey
  • warass
    Most olvason a Suda51 PS4 exklu, a Let It Die is f2p lesz..."Fasza"
  • n000rbi

Lehet a gownyóc is sírómotorral készül :D
  • Moby
    Ez mifasz? santamonica és cryengine?
  • n000rbi
    Okosabbak ugyan nem leszünk ettől, de:

• kirol
    Persze, eddig tökéletes volt és most is az. Csak megijedtem, hogy mi baja lett az új konzolnak, de másik kábellel tökéletes a hang.
  • shaddam
    A beállítás jó? Bírja a házimozid a dts-t pl?
  • Jinchuu
    Szerintem csak hdmi kábelt adnak hozzá.
  • kirol
    A PS4-hez az optikai kábel az alaptartozék?
    Nem emlékszek rá, hogy hozzá adták e, vagy vettem. Azért fontos, mert kb. 8 órát ha ment és már nem ad le hangot. Világít, de nincs hang.
  • Jinchuu
    "akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
    hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ..."

Na várjunk, nem coop-ról volt szó?
    Annak szerintem sincs semmi értelme, ha egy addig csak single játékmenetre kihegyezett gameban pl. az általad is emlitett bioshock totálisan feleslegesen pénzt és időt pazarolva beleeröltetnek egy multi deathmatch hülyeséget, mikor azt a pénzt és időt fordithatták volna a single tökéletesitésére.

Én kifejezetten a coop témába irtam amit irtam, ha az alapjáték jó akkor az másik emberrel lehet még jobb is. pl. assassins unity eddig csak single volt, most is az lesz, de lesznek benne választható küldik amiket lehet többen is tolni ami szerintem jó dolog már ha normálisan megcsinálják.

A destiny pont azért lehet jó, mert bármilyen beállitottságú ember el tud vele játszani feltéve, hogy minden egyes része a helyén lesz, single, coop, pvp stb. Ha te magányos harcos vagy akkor magányosan rambózol mindenfele és maximum csak mászkálás közben botlasz bele másik kalandorba, ha a csapatalapú témát kedveled ott a strike meg a raid, ha pedig ölni szeretnél más játékost akkor go to pvp
    Mindez mint irtam akkor fog müködni ha minden egyes része faszán össze van rakva és nem érzi az ember hogy az egyik rész jobb mint a másik.
    Innentől kedve viszont fejlesztőkön múlik mit hoznak ki belőle.
    Szóval szerintem a coop mint olyan jó dolog. :)
  • zzeN
    Hihi
  • a.carkey
  • arty
    "multira optimalizált? az mi?"

az azt jelenti, hogy egy üres szarkupac, ami azért haverokkal, coopban elmegy, sőt FUN (pl borderlands - elénézést a rajongóitól, akik szingliben is imádták, nekem ~1 óra egy életre elég volt belőle steam free weekendben, ahogyan az egész műfajból is (SZINGLIKÉNT JÁTSZVA!))

"ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is"

akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
    hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ...

"maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar."

amióta nem költenek kétszer annyit az ilyen játékokra - és nem csak pénzre gondolok, hanem szingli és multi ikszperiensz belövésére, emberórát, fejlesztési időt nézve. megírják az egyikre és a másik módban a játék olyan lesz amilyen....

nem állítom, hogy nincsenek kivételek és az sem 100% h a destiny nem lesz az (de h 90% feletti, az sztem borítékolható :D )
  • warass
    Bloodborne gémpléj(ecske):

• Kongy
    Na végre befejeztem már a Watch Dogs-ot így a szigorlatok közepette :D Az Act V egy nagy AGYFASZ volt, de szó szerint nagybetűvel. Aki játszott a játékkal tudja miért. Összességében nem volt rossz, de hihetetlenül önismétlő, és minimális fantázia szorult bele. Amit viszont megfogadtam az az, hogy Day One nem veszek Ubisoft játékot soha többet. Miért? Mert teljes árat nem fogok fizetni ennek a "kisujjamat se mozdítom, de dől a lé" bandának... Majd ha Prince of Persiát csináltok talán, de az AC-t én meg nem veszem, lehet benne akárhány fős coop, Far Cry 4 dettó... :)
  • Jinchuu
    multira optimalizált? az mi? mert ha olyan mint a single-re optimalizált akkor igen bevállalom
    ha a game szar fos akkor teljesen mind1 hogy mire van "optimalizálva", ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is
    ha a "néhány óra" azt jelenti, hogy haverral le tudom tolni az egész kampányt pl. a borderban akkor főleg, take my money
    Nem is értem mi a baj ezzel.... vagy melyik gameről is van szó konkrétan, mert maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar.
  • arty
    engem az első videok után nagyonis érdekelt, de ... :)
  • arty
    tehát a néhány óráért, amit a haverral tudod tolni, bevállalod a szar, multira optimalizált "szinglit" :))))

jó kompromisszum! :DD
  • Jinchuu
    Toltam egy reget hátha kapok ebböl az alpha dologbol, holnap kiderül. :D
  • Kongy
    Engem olyan szinten hidegen hagy ez a Destiny, hogy az fáj :D
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    nem akarok mindenbebelekotonek tunni, de ez eleg gaz :)
  • TDC Geronimo
  • Jinchuu
    Ha haverok, psn ismerősök nem érnek rá akkor tolom egyedül, ilyen egyszerü. Nem vagy rákényszeritve (pl. destiny), ami meg csak többjátékos azt nyilván azért veszed meg mert többjátékos játékot akarsz játszani. Far Cry 4-et se fogom ugy tolni mint a kepen, de az ACu-t se random emberekkel, de ha van haver akivel szivesen mászkálok akkor azért örülök, hogy meg tudom tenni ezekben a játékokban.
  • shaddam
  • Kandurex
    Értem én,...

...adott egy este,

...játszani szeretnél,

....viszont haverok nem arra várnak állandóan, hogy játszattok egy jót így sanszosan nem fogsz kikapcsolódni, és ez a baj, hogy a multiszar köré próbálnak mindent erőltetni. Régebben ez fordítva volt.

Ami egyébként üzletileg nagyon jó dolog, többször lehúzható összeg, a fejlesztési időt a töredékére csökkenti, hisz minek bajlódni a történettel, fejezetekkel, látvánnyal stb. a studiók és kiadók álma.

Csak épp nem a játékosoknak.
  • TDC Geronimo
    Én szeretem a multit meg a coopot és mi haverokkal külön örülünk neki, hogy szinte mindenben van már coop lehetőség. Destiny is ezért tetszett már elejétől fogva, mert mmos kicsit.
  • Kandurex
    Tényleg? Linkelj akkor valamit belőle. Mert ez eddig egy középszar lövöldénél többet nem láttam belőle.

Egyébként az istenszara multi amit itt előpróbálnak adni, szinte borítékolhatóan tömény shit. Ahány videót láttam különböző játékokból minden esetbe úgy volt előadva, mint egy fél scriptelt single fasza hangulattal. Na EZ az ami nem lesz. Talán akkor van esély hozni a hangulatot, ha folyamatosan egy bevált csapattal tolja az ember, akik adják a beleélést vagy stílust. De kurva ritka, sanszosan inkább az ostoba játékélményt megölő huszárok tömegei.
  • TDC Geronimo
    Destinyből tegnap jött egy rakat alpha anyag. Visszavonom, amit múltkor írtam, mert azokon a videókon nagyon jónak tűnik. Az art gyönyörű meg a helyszínek is. 6v6 pvp is tetszett meg a HUB town is. Remélem küldenek alpha kódot most hétvégére.