121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#10665 Akármennyire is idegesítő pewdiepie rohadtul meggazdagodott abból, hogy vinnyog játékok közben. -
#10664 Ez jó 12 évesre sikerült. Gratulálok. A "cúnyabáci elijeszti az online játékaimtól az embereket", meg van barátnője a szemétnek (foreveralone!), ergo az egy kurva. Egyébként most mentek szét, insider info, csak neked, csak most.
Nekem a Risen review-ja b.szta a csőröm, de alapvetően bírom AJ-t. Az ízlésünk nem feltétlen találkozik, de legalább megmondja, ha valami sz.r lett. Akkor is, ha előtte ő is felült a hypenak. És nem annyira k.va idegesítő, mint a let's playes pewdiepie, de megnéz konzoljátékokat is, nem úgy, mint totalbiscuit. -
#10663 AJ review-ja mondjuk pont egyike a kevés pozitívnak. Pont a sok fikázónak válaszol, hogy messze nem olyan rossz a játék, mint amilyennek sokan mondjak. A 7/10 nála nem rossz eredmény. -
#10662 Házigazda letilthatná. Ha akarná.
És ha lenne :P -
heady #10661 -
#10660 ez így most elég mindfuck/paradoxon :D -
heady #10659 +1 -
#10658 Ez a minuszolás annyira óvodás dolog. Nem értem egyes oldalakon miért vezetik be. Ide is teljesen felesleges. Soha nem adok senkinek se mínuszt se pluszt.... -
#10657 Szertintem egyet fogsz. -
#10656 szerintem igen jól látja a játékokat, hiteles JÁTÉKOS. -
TomStorm #10655 jah:) -
TomStorm #10654 Nyár végére lehet ez 130e.ft alatt is akár ha most 135K.Az sz.tem korrekt ár -
#10653 jó ár érte. -
TomStorm #10652 Na de nézzünk kicsit más témát.
The Last of Us: Remastered PS4 bundle EU:429 euro
-
TomStorm #10651 És jönnek a minuszok.Hát szórjátok csak majd ezentúl én is mindenkinek minuszt adok a sok + helyett amit már adtam.De megértem ha így szeretitek ezt a szakállas majmot és kajáljátok a dumáját!:)) -
TomStorm #10650 Nézz meg párat.Nekem már nem egy online játékomat alulértékelte az elfogadhatatlan stílusában és elijeszti a népet attól is ami jó.Flegma,arrogáns paraszt stílusban a kurvájával együtt akit már nem egyszer aláztam be PVP-n:D
Online is úgy viselkedik mint egy 15 éves mind2.
De sokaknak tetszik,már hívták riportot is adni!Jól megy ám neki,tudja etetni a népet a kamuval is -
heady #10649 Most kivancsisagbol megnezek meg tole parat, hogy vajon mas jatekok kapcsan is egyetertek-e vele. -
heady #10648 Elso video amit megneztem tole... Nem magyarazkodok en, csak leirtam a velemenyemet. -
TomStorm #10647 Évek óta figyelem ezt a köcsögöt nem kell megmagyarázni itt nektek semmit,köszi -
#10646 Igen, így van, de én nem akartam szóvá tenni, hogy 10 másodperc alapján fikázzák le az embert, aki amúgy teljesen korrekt véleménnyel van a játékról. Nem fikázza, de nem is ajnározza, azt teszi vele, amit megérdemel. -
heady #10645 Vegigneztetek legalabb a videot? Mert ahol megerdemli a jatek(Chicago kidolgozottsaga, remek multi, cover system, fun gunplay stb) ott nagyon dicseri. A review osszessegeben teljesen korrekt, es egyetertek vele. Tulhyepolt, de osszessegeben szorakoztato jatek, aminek a hibait a masodik resz remelhetoleg kijavitja. -
#10644 Pont azt mondja amit hallani akar a nép, ebből van bevétele. Pénzért bármit, ettől nem lesz sohasem hiteles. Eljátszotta hogy mennyire szar, hörgött, morgott, kiakadt. Azt persze nem mondta hogy akkor milyennek kellett volna lennie egy imitált tűzfal feltörésnek. -
TomStorm #10643 Ezt a hülye idiótát ne már megint.És ismét klikkeltem a fogyatékosra nem hiszem el -
#10642 Igen, az kellett volna hogy autómatán feltörjön mindent és még írja is ki hogy tedd le a kontrollett. 1*1 szinten, nehogy a playert kizökkentse a lövöldözésből 1-1 minigame. -
#10641 Na kb én is így éreztem magam a Watch Dogsos hekkelés közben.. -
#10640 RPGnek mindig jó a zenéje:), de amúgy ma már annyi energiát fordítanak ezekre is FPStől az RPGig hogy mindenben igényes és minőségi.
Egyik kedvencem Two Worlds 2 main theme -
#10639 Dragon Age-nek sosem volt rossz a zenéje :)
-
#10638 Örülök, hogy ez nem csúszott át jövőre. Ezzel azt hiszem elleszek egy darabig. 2 után igazi felüdülés, amit eddig láttam belőle. 30 perces E3as gameplay prezentáció is jó volt. Végre kaptak EAtől most időt fejlesztésre nem úgy, mint a második résznél... Majdnem 4 éve kalapálják már ezt. -
#10637 Tetszetős! -
#10636 -
#10635 Lehet venni hozzá olyan "tokot" ami belecsatlakozik a teló alján és komplett kontroller lesz joystickal meg gombokkal. -
#10634 régi klasszikus okádék irányítással már nem olyan jó ám :(
pl carmageddon - jó volt, de vitán ezerszer szívesebben toltam volna. viszont ott aligha 1-2-3 euróba került volna :( -
#10633 Valóban elég szar, hogy régi klasszikusokkal lehet játszani a mobilodon :( És nem kell hozzá PSP-t venni :O -
#10632 tehát mégtöbb tapigagyi közül választhatsz? :D
30 szar nem ér semmivel se többet, mint 20 szar. -
#10631 Számszerüsítve? Hány %al több játék van ios-ra mint andoidra. Hol van erről pontos felmérés. S ez mégis mit jelent?
SW kotor nem egy 10 órás játék, kötve hiszem hogy van ember aki 4 colon tapizva a képernyőt örömmel játszik egy RPG-t, ami nem arra lett kitalálva. -
#10630 Android-ra nincs annyi játék mint iOS-re. :) Pl én nagyon elvoltam a Star Wars KotOR-al iOS-en, az irányítás is teljesen jó volt, még a viszonylag kis képernyő ellenére is. Mondjuk ezt a játékot anno PC-n is imádtam. -
#10629 Kipróbáltam sok mindent alkalmadtán amit mások hypoltak éppen, vagy ami éppen megtetszett volna, mert csak mobilra adtak ki belőle játákot pl Csillagkapu, aztán feladtam. -
#10628 Én erre 5 perc alatt rájöttem, neked mi tartott 3 hónapig? :D -
#10627 Tapigémingből én gyorsan kiábrándultam. 1 éve és 4 hónapja van Xperia Z-m, s a géming olyan 3 hónapig tartott, amig végigpróbálgattam mindent és konstatáltam hogy a tapigéming az angry birds-re és klónjaira nagyon jó, minden másra ami azstali konzolról, PCről és handheldről jön arra meg alkalmatlan. -
#10626 Nemtudom.