1756
-
Meridius #155 Ez a játék nem elég hogy ronda, még szarul is fut. -
#154 A második pályán viszont 15 fps...what ??? :D -
#153 nekem totál szarul fut ez a szemét darab, nagyon felidegesítettem most magam.... én hülye meg megvettem.... hihetetlen -
Ironman2 #152 Nálam tökéletesen fut high beállításon is! -
#151 CSutka lowon éppenhogy megyeget! -
Ironman2 #150 A quick Duraibility tweak. I didn't remove durability entirely, i just slowed the decay down somewhat.
Just drop this Data folder inside your Documents/DyingLight/out/ folder
http://www75.zippyshare.com/v/IPx10Kpx/file.html -
#149 Ezt a hülye grain effektet nem lehet kikapcsolni? -
#148 Nem megy 60fps felé!
-
#147 Na, látom ugyanaz a baja, mint a Dead Islandnek és a Riptide-nak (ott is egy külön progit kellett futtatni a háttérben, hogy normálisan fusson).
Tele van már vele a Steam fórum, nem igaz, hogy ezt a csodálatos Chrome engine-t nem tudják optimalizálni. -
#146 Vannak olyan ajtók amik elméletileg nyithatók, de mégsem nyílnak. Ezeket gondolom be kéne törni, de nem mutatja. Megnéztem a skill-eket is de nem látok ilyen lehetőséget. Sikerült valakinek ilyen helyre bejutnia? -
#145 semmit nem segít, próbáltam : ) -
Nekrofil #144 nCore fórumról:
1 MAG CPU javítása:
1) Játék közben lépjél ki asztalra. (Ctrl+alt+del vagy Win gomb vagy Alt+TAB)
2) Feladat kezelőt indítsad el.
3) Keresd meg a játék exe fájlát és katt rá jobb egérrel.
4) Az affinitás beállításban pedig az utolsó magot kapcsoljátok ki.
5) Még nem próbáltam de elvileg működik. -
#143 Na mindjárt meglesem hogy megy 4GB-os R9 290en :) -
Ironman2 #142 Ja,pont ott álltam mellette.D Ez a parkour dolog egész jó,bár nem egy Mirrors Edge -
#141 az egyik szobában a hűtőben :) -
#140 Multiban én is benne vagyok, kíváncsi vagyok hogyan fut HD6850-en.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.01.27. 15:36:57 -
Ironman2 #139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hol a fenébe van az alkohol a 13.szinten? már mindent bejártam,ládákat kinyitogattam,gauss megvan,de alkoholt nem találom
-
Ironman2 #138 Ez nagyon ott van! Hozza a Dead Island hangulatát rendesen! -
#137 3-4 patch és megoldják :) -
#136 Persze, 4-en játszható. -
Ironman2 #135 Nocsak,ebbe is be tudnak csatlakozni mások? -
#134 hát én is leszedtem a demot de még ne mmertem elindítani,úgynézki ezek se tudnak normálisan játékot csinálni már.pedig a dead island-el semmi gond nem volt.szomorú -
#133 masterra....! Nub vagy pedig tolhattuk volna együtt... -
#132 Nem gond, én is csak péntek környékén kapom meg a kulcsomat, addig még van idejük javítani ezen. :D -
#131 "Sok helyen írják, hogy az előzetes verzióhoz képest valahogy a Techland-nek sikerült elb***nia a Multithread-et, szóval a játék csak 1 magot használ, ami miatt magasra tett látótávnál, nyílt helyeken simán megfekszik az FPS függetlenül attól, hogy egy HD7850-ed vagy SLI-ben 2db GTX980-ad van.
Az egyéb opciók állítgatásának nem sok köze van a teljesítményhez, feltéve, hogy egy közepes erősségű (GTX 760/R9 280) kártya van legalább a gépben." -
#130 R9 270, 8gb ram 4 magos proci, az elején jól fut maxon, kilépek a városba játszhatatlan, far cry 4 úgy futott mint egy álom maxon.... na mind1 már megse lepődök -
#129 sot, prolouge utan egybol johet a coop moka is. Mivel a Dead island volt elobb, akkor azt mondanam, tiszta dead island, ugrabugraval es nem forditva :)
Sot talan picit kifogtak a mirrors edge vitorlajabol is a szelet, eleg ugyesen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.27. 13:26:51 -
#128 Az már nem chrome engine-es lesz hanem UE4. -
#127 Feltetelezem, igy fog egy az egyben kinezni a dead island 2 is. Ami nem baj, mert igen pofas. Bar a unity utan a karakterek arcmimikaja kritikan aluli. De az osszkep nagyon jo.
Viszont mi lesz akkor a dead island 2-ben? Gondolom kevesebb ugribugri, de itt is csapkodhat az ember amennyit akar. Szoval mintha egy kiegeszito lenne mar, csak ehhez kb szerintem. Persze coop moka stb-t, nem szamitva. Na es a gondolom nagyobb teruletet, jarmu hasznalattal es kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.27. 13:10:39 -
#126 AA off, minden max, kiveve a shadow map, mert akkor villogtak tavolabb a fak, 1920x1080-ban teljesen jol fut ati-7970.
Az elso fel ora mashol jatszodik, utana azert lassabb lesz, mikor a varosban rohangalunk csak.
40-70 fps kozott van, osszeseggeben jobban fut, mint az unity nalam, bar az 1.4-es patch utan kb egyforman jol.
-
#125 Szerintrm lecseng ez,aztán jöhet a Hellraid kampány. -
Ironman2 #124 Az tök jó akkor.Amúgy én jobban várom a Hellraidet,arról semmi hír mostanában? -
#123 Akkor ez még a Unitytől is szarabbul fut? Hát az azért kemény. -
#122 "I5-2400 + R9-280X: 15 FPS on max, 25-35 on min"
Akkor ez még rosszabb is lesz mint a Ryse.Azért 1280- ba lowon csak meglesz a 15-20 fpsem -
#121 Olyan kép nincs ahol azt mutatják mennyi az 5% és mennyi a 100? -
#120 Nálam i5 és 560GTX mellett az ajánlott beállításokkal szép és élvezhető. -
#119 A látótávolság hatása az fps értékre. -
#118 Ahogy olvasom az nfohumpon mocskos szarul fut 970-en is.Akkor ezek is elfelejtettek optimalizálni a Dead Island után ami kenőkésen is flottul futott.
Hihetelen hogy pc-n minden játékb az otvar fércmunka optimalizálásról szól. -
#117 Kíváncsi vagyok, hogy mennyi szöveg van benne. -
#116 Nekem csak 30.án küldik a kulcsot...most kaptam a levelet....Loool...
Na mind1, láttam egy boltot ahol szépek a virágok :D