1756
-
Meridius #195 50 ezres videókártyámon 20 fps, tiszta 2007. -
#194 -
#193 Az mi az a zobiinvazio, es hol lehet kapcsolni ? :) -
Ironman2 #192 Hú vazze,én meg azt hittem hogy háttérgrafika az egész város,innen a tornyházból nézve.Hát egy nagy frászt! Ez a hatalmas város szabadon bejárható a küldetések közben.Én mondjuk kikapcsoltam a zombiinváziót,éjjelre,és nappalra is,de kiváncsi lennék milyen az!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 02:53:06 -
Ironman2 #191 Új ATI béta driver:
http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-15-x-download.html -
#190 Ja-ja, este nagyon jó, pont azon vagyok túl én is. :) Mondjuk nekem nem kell lámpa, anélkül is elbaszom, észrevesznek. :P -
#189 OFF/WAREZ TOPIC -
#188 Jaja az fasza feeling :) Jó cucc ez, de én várok pár napot, még kiadnak valami javitás, nem köll 60fps, de 30al menjen már mindenhol :D -
#187 Ami kurvára bejön, hogy TÉNYLEG kukk sötét van. A lámpát égve hagyni meg meglehetősen szuicid. Ha kiszúrtak, akkor lehet pánikszerűen menekülni mint az állat.. :D -
#186 én még nem tartok ott de gondolkodtam rajta hogy ott nagyon beleszek majd szarva xd alig várom,majd kiesek a székből max :DD -
#185 Az első éjszakai hazaszaladás megadta számomra az Amnesia óta hiányzó rettegést.. :DD Jó cucc ez.. -
#184 Hát én nem tudom, nekem nagyon szarul fut.,..40-50fps szépen, de néha elkezd 20-25 fpsel menni ami nagyon zavaró...
Tök jó a játék de nekem ez nagyon lehúzza
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.28. 01:05:03 -
kasa85 #183 Nos igen 30FPS nyílt terepen,hol 60 FPS.Nem csodálom miért panaszkodnak.A lényeg tud valaki Windows 8.1 X64 re FPS korlátozó programot?Fixen mikor megy 30FPS en a játék folyamatos nem zavaró.Viszont be esik 60 ról érezhető egy kis rángatás.A stabilizálása átmenetileg egy 30FPS re korlátozó program nincs akkor esések tömkelege marad fix meg szokja a szem 1 perc után.Átmenetileg hasznos lehet.Előre is köszönöm a segítséget :) ! -
#182 I found part of the film grain / noise shader but I'm still looking for the chromatic aberration effect.
Open DW\Data0.pak and go into the data\script folder.
Copy varlist_noise.scr to the \Out folder in the User system folder.
Should look like this:
C:\Users\USERNAME\Documents\DyingLight\out\Data\sc ripts\varlist_noise.scr
Open the scr (script) file with a text editor like notepad and change the first value ( VarFloat("f_noise", 0.15) so it instead has a value of 0.00 if you want to disable the effect.
(Can also set it to 0.5 or higher to see how it affects the game in the main menu screens, it's quite a strong effect.)
Itt a szerkesztett fájl.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.01.28. 00:02:31 -
#181 Mi az? -
#180 És nem titok, hogy kell kikapcsolni ? :))) -
#179 És leírod? :)
-
#178 Már lett megoldás a grain kikapcsolására, lényegesen szebb igy a játék. -
kasa85 #177 Nos ott ahol lentebb írtátok 27 percnél megfekteti a kártyát pontosítok ki lépek a liftből nem akad.Fix 60 FPS néha 58 ra le esik.Fentebb még a játék elején volt egy rész ahol 30FPS be zuhant,de nem volt vészes.Na ott érezni lehetett egy kis diavetítést.Érdekes azért,mert 30FPS még nem akad.Igazából nehéz le írni,de a lényeg a motor nem nagyon szereti a 30FPS t .A játék papírforma szerint jól teljesít viszont gyakorlatban a folyamatosnak vélt FPS nem épp helytálló.Na okoskodást félre téve a rendszerem Asus Formula 5,GTX 780,8GB 1600mhz ram,és Windows 8.1 X64 rendszer.Mivel stabil a játék le írom mit használok.A játék fel kínálja a C++,és DX frissítést ezt tegyétek meg.A VGA szoftver 347.09-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.Remélem jól megy majd másoknál is.Na igen a játék virágbolti.Amennyiben szaggat,és nem eredeti ezt javaslom semmit ne telepíts csak ezt,de töltsd le ez egyértelmű :) Dying.Light.Crackfix-RELOADED . Jó játékot :) -
#176 Makuladegenerációóóóóó :D -
#175 Hát nálam kint is jó lenne az fps csak éppen mikrolaggol ami nagyon zavaró. Lényegében ugyanaz, mint a Unity, csak ott már megoldódott. -
#174 amúgy ezt én is észrevettem,nekem is bassza a szemem egy picit :) -
#173 Plusz nekem valami fura a látványban, mintha 3D-s kép lenne, persze nem az, de mintha valami elcsúszott körvonala lenne mindennek, zavarja a szemem . De nem tudom leírni mi ez :) -
#172 Jah , ez valami globális gond lesz ..... -
#171 Nem csoda hiszen #131.
Reménykedjünk egy Ubisoft féle 5-6 GB-os patchben hogy hátha javítva lesz majd. -
#170 Kell alá vas az tuti, de nálam alig hasznlja a procit pl ... -
#169 27:10-nél épp látszik hogy fekteti meg az R9290-et :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#168 Ráadásul még a Q is segítség. Nem értem egyes emberek, hogy lehetnek életképesek. -
#167 ennyire nem tudtok gondolkozni komolyan,alkohol és géz.vajon hol találhatóak ezek meg?még jelzi is a map:) -
#166 lehet én ezt nem figyeltem -
#165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en meg a kurva gausst nem talalom mar 20 perce kovalygok a semmiert -
#164 Szerintem elég hülyén van optimalizálva mert semmilyen video opcióra nem reagál csak a látótávolságra arra viszont brutálisan érzékeny.
Egyébbként nem fut rosszul és maga a játék se rossz...egyelöre. -
#163 én azt mondom hogy egész jól van optimizálva sőt. a mostani játékokhoz képest nagyon is jól.a far cry4nél jobban fut nállam ez a játék,az elején kb fix 60fps volt full lowon persze nekem olyan gépem van hogy a minimumot se éri el.de még kint is szinte mindig folyamatosan néha belassul.szerintem nincs vele semmi gond és egészen tetszik a játék is.:) -
#162 bekaphatod -
#161 Most örülök, hogy itthon csúszik a megjelenés egy hónap múlva 4-5 patch után már lazán fogok vele játszani.
Addig is jó bétázást... -
#160 Azt hittem az utolsó kép a simcityből van. -
#159 Na majd megnézem újra, köszi.
Kíváncsi leszek milyen hosszú, még csak most értem a bevezető rész végére és ehhez 5 óra kellett. -
Ironman2 #158 a főmenüben van asszem a bezombi játék
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.27. 17:55:43 -
#157 Hogyan kell előcsalni azt hogy mi legyünk a zombik és belépjünk másokat szivatni? -
#156 megvetted?