1756
-
#315 A videókból ítélve, akkor termelődik amikor nagyon ki vagyok fáradva, hmm, ezt eddig még nem volt időm észrevenni. -
#314 Jó lett:) -
Csináltam még egy videót mert ez nagyon jó játék! -
#312 Csináltam 10 pecnyi futkározást Shadowplay-el, 1080p@60. Használj Action!-t AMD-vel, még jobb is a minősége mint ennek:
-
#311 Javítva -
#310 VEdd fel jobb minőségbe :) Ennyit nem butít a tube :) -
#309 A Regen Health skillt bekapcsolta valaki? Rosszul értelmezem, hogy regenerálódnia kéne az életemnek? -
#308 Performance test
GPU and CPU teszt
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.29. 23:07:16 -
#307 Lőfegyvert hol lehet venni? -
#306 Akkor valamit rosszul csináltál, mert én kikapcsoltam ez alapján. -
#305 Sziasztok. Elkészült a saját Dying Light videóm. Csekkoljátok le!Szerintem elég vicces lett. Minőség nem a legjobb hiába töltöm fel full HDbe lebutítja ez a csodálatos Youtube.
-
ricsa008 #304 na ez hogy ez mind megvan mégsem kapcsol ki még reggel megcsináltam a videó alapján -
#303 Még annyit sem kell, #182-ben ott vannak a szerkesztett fájlok. -
#302 Wedge már leírta.
1. Data0.pak-ot megnyitod WinRAR-ral.
2. Kicsomagolod belőle valahova a "varlist_noise.scr" fájlt (data/scripts) mappában van.
3. Megnyitod Notepad-dal.
4. Módosítod a "( VarFloat("f_noise", 0.15)" sort " ( VarFloat("f_noise", 0.00)"-ra
5. Elmented
6. Bemásolod a módosított fájlt a következő mappába (mivel ez alapból nem létezik, létrehozod a megfelelő mappákat):
"C:\Felhasználók (vagy Users)\<FELHASZNÁLÓNEVED>\Dokumentumok\DyingLight\out\Data\scripts\"
Ennél egyszerűbben én sem tudom leírni.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.01.29. 21:00:33 -
#301 Ameddig így akadozgatva eltoltam pár percet a játékkal. Végre kell benne egy kicsit agyalni is. Szóval "szerencsére" ilyen szempontból "erősebb" mint a Dead Island összes. -
ricsa008 #300 A filmgrain effect-et vagy mit nem tudom kikapcsolni és rohadtul idegesitó hogy mintha 3d-s filmet néznék
-
#299 Pontosan mi nem megy? -
ricsa008 #298 oks azt majd megpróbálom ... már csak az effekt dologra kell rájönnöm ... -
#297 A mentésre Indítsd rendszergazdaként a megoldás. -
zsoca6 #296 gyorsutazás van a játékba mert nem találkoztam vele, vagy mindig rohangálni kell ?
Utoljára szerkesztette: zsoca6, 2015.01.29. 19:20:53 -
Party Hard #295 Üdvözlet.
Most kezdtem a játékot.
Van valami ötletetek az optimalizálásra?
Gépem adataiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ProckóAMDFx7500 r7
16 gb RAM
GraFikus Amd radeonR7 M2600DX
Ennyi csak elég.
Esetleg valami tipp a játékhoz?
Eléggé esélytelenek az erőssebb ellenfelek -
ricsa008 #294 Wedge és ha nekem az istenért nem akar összejönni mi a fenét csináljak ? sőt most utólag menteni sem akart :( -
#293 már sikerült de azért köszi:) durva mennyit számít.teljesen fix lett a játék :) -
#292 Nem kell szerkeszteni ott a kész fájl csak bemásolod és kész.
#182 -
#291 Gyakorololni lehet csak újra spawn-oló npc-ken. -
#290 A zombis mod az only multi! -
Zozzancs #289 vajon mikor jön patch? :/ -
#288 Ja, hogy az. Akkor megvan, lehet single playerben is tolni, igaz? -
#287 Ha elrendelted van a főmenüben egy be the zombi opció -
#286 Pontosan hol van ez a zombi mód? -
#285 Ma kipróbáltam a zombi módot, nagyon hangulatos, a zombi ugyan úgy fejlődik vannak skilljei szóval beszarás durva... -
#284 Karórára nézés jó lenne. Térkép? -
#283 Notepad? Konkrétan nem értem, mire gondolsz. A .pak fájlokat pl. WinRAR-ral ki tudod bontani, az .scr fájlokat pedig csak simán megnyitod Notepad-dal és tudod módosítani. -
#282 TC F3/F4 -
#281 és mivel kell ezt az scr fájlokat kibontani?ha valaki tudná megköszönném -
Ra1n #280 Hogy a viharvert f*szba kell megnzni a játékban hogy hány óra van? Tényleg amikor ennyire fontos az idő meg hogy figyeljünk rá mikor esteledik nem lehet ránézni arra a kurva karórára????? -
#279 valid -
#278 Mert egy optimalizálatlan nagy rakás guanó a game. -
Barnus #277 Mindenképp az SSD miatt van. Eredetileg én is a sima adat vinyómra raktam a játékot, de már az ébredéskor is folyamatosan töltött a vinyó, egyfolytában akadozott a játék. Rögtön léptem is ki és másoltam át az SSD-re a játékot. Máris akadásmentes lett. Legalábbis az eleje. Sajnos a zombi elkap, valami event van, stb részeknél nekem is leesik 30 fps-ről diavetítésre pár secre, aztán halad tovább. -
#276 A cheat engine file-t hova kell pakolni, tudja valaki?