1756
-
#356 Na nekem a patch javított pár fps-t , de így is van hogy 20 alá megy, tehát marad az árnyék nélküli verzió :D -
#354 Na ez jó, ezt kipróbálom. Amúgy most úgy jártam ,hogy elmentem antennát mászni a töröknek erre szépen rám esteledett, úgy döntöttem kivárom a reggelt, bár ahogy nézem elég sokáig fog tartani :) -
#353 Azt csinálom de nekem a kés jobban adja a sebzést :) -
#352 Kést dobni érdemes, instant kill egy sima zombinál, nekem is van mindig kettö belöle ha tömegre dobsz galvanizáló lögyöt utána behajitod a elektromosan tuningolt bicskát majd a biztonság kedvéért még ráküldesz két molotovot is az a igazi látványosság.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.01.30. 23:03:30 -
#351 Nem tudom fix helyen vannak-e a dolgok de én már 3-4-es szinten is 50-70-et sebző vasakkal ütöttem az ellent, úgy hogy semmit nem vettem boltból. Egy sima waterpipe is nagyobbat üt, mint a kés, így nem tudom mit csinálsz:) Fedezz fel, gyűjtögess és csináld a főküldiket. -
#350 Éjszaka elég fostatós azért, főleg, hogy semmit nem látni :) Amúgy hol lehet valami normális fegyvert vagy alaprajzot találni, mert legjobb fegyverem jelenleg a kés de az sem ér túl sokat? -
#349 Szerencsére minden sarkon van safehouse:) Első dolgod legyen aktiválni őket. -
#348 Basszus, most értem el azt a részt, amikor már nem a küldetések állása lépteti az időt, hanem már van óra az inventory jobb felső sarkában. De basszus, kurva gyorsan tellik az idő. :O Nem nagyon lehet téblábolni, mert pikk-pakk éjszaka lesz. :S -
#347 Azért 50+ millió karakternyi kód tud csodákat művelni :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.30. 22:05:07 -
#346 Én pont most néztem be az egyikbe de mikor megláttam ,hogy rohannak felém, mint az állat én is elkezdtem rohanni kifelé :D -
#345 Hát, ha 3-4 a nyakadba ugrik az nem egy egyszerű szitú de majd meglátod. -
#344 Azokkal még elvagyok, akkor benézek. :)
És ha többen vannak?
Még mindig nem sikerült előidéznem magamnál az élet újratermelődést, pedig videón láttam hogy működik. :( -
#343 Az első kettöben föleg a messziröl rohanos örjöngös zombi volt sok / egyébbként ezt a tipust egy az egyben a DI-ból vették át /
Persze, hogy meglehet csak jóval nehezebb mint nappal. -
#342 Találtam egyet. Milyen zombik vannak bent?
Az éjszakai lényeket ki lehet nyírni? Állandóan megölnek. :( -
kasa85 #341 Köszi :)
Na ez egyértelmű lett volna igaz nem nagyon néztem még a térképet csak a kis térképet ami menet közben megy követtem.
lalakov
Köszi meglesem remélem lesz bele zsozsóm,hogy vegyek várom már a következő küldetést :) -
#340 Én is csak egy karabélyt szereztem eddig 13 tölténnyel, azóta sem találtam hozzá. -
#339 Akkor erről ennyit. -
#338 Mondjuk az 5x MB-os patchtől én sem várnék csodákat. -
#337 Vazze, ezek a karanténok nagyon elborult helyek eddig kettöt teljesitettem és egyik se volt könnyü.
Azért valami komolyabb fegyó jutalmat kaphatnánk a teljesitésért... -
zsoca6 #336 arra nincs valami megoldás hogy a fegyvereket ne olyan közelröl lehessen látni ? olyan mintha a hónajával tartaná föleg ha lőfegyver ! -
Gary #335 Az akadások viszont nem szűntek meg :( -
#334 -
#333 most olvasom, hogy a patch utáni 100% view distance a patch előtti 55%-nak felel meg kb
így kell optimalizálni!:D -
#332 Dollár jel jelzi a kereskedőket a térképen, több is van/lesz. -
#331 Ha van ott dollárjel akkor van ott kereskedö, ha a térképen nyomsz egy legend gombot kiírja a térképjelzéseket. -
#330 a patch nálam maximum grafikán hozott olyan 15 fps javulást így már csak ritkán esik be 40 fps alá 1440*900-as felbontáson (ennyit tud a monitorom), de mintha erősebb lenne a popup, mint korábban (néhány helyen jól láthatóan előttem rajzolja ki az árnyékot 10 méterre és a földön a kavicsokat/szemetet)
i5 4690, gtx 770 2gb, 8gb ram -
#329 Nálam már elötte is olyan gyors volt, hogy nem látni különbséget.. -
kasa85 #328 Oksa köszi az infót viszont még egy utolsó láma kérdés.A kereskedő helységét jelzi a térkép? Van egy zöld ház a térképen,de nem tudom ott találok e,ha igen el ballagok oda. -
Gary #327 Igen, kereskedőknél be lehet szerezni a kész árut. Összetevőket csak találni tudsz hozzá. -
kasa85 #326 Van ott egy ház ki szakadt alsó résszel a lemez ketté vált gugolva be lehet menni.Ott bent gugoltam jöttek a zombik,és püföltem vagy 20 darabot le gyilkoltam,de mindig újra termelődtek S. Megpróbálom amit le írtál remélem meg murdelnak eléggé necces a sok járókelő miatt.Mindegy szólok Brad Pitt-nek azt levadássza őket :D
Gary Köszi gyártok egyet csak nincs meg az összes tartozék.Bolt van ahol lehet szerezni ?Az könnyebb lehet van pár zsetonom :) -
#325 Aki játszik vele majd írja meg gyorsult-e valóban a game! -
Gary #324 Firecrackers, amit eldob.
Barkácsolásához meg, Plastic és Household Supplies kell. -
#323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A közelben van egy égő kocsi, csald oda őket és rugdosd bele őket. -
kasa85 #322 Skacok fontos lenne :) !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az a rész az elején mikor két kocsit kell be indítani.Nem tudom az aksit szedi ki vagy alkatrészt vesz ki.A lényeg teli van zombival nem tudok hozzá férni.Yutyub videóban láttam,hogy valami szerkezettel el csalja a zombikat.Valami hangot ad ki mennek oda a zombik.Ez hol lehet be szerezni,és ha akarok gyártani mi kell hozzá,és mi az Angol neve ? -
#321 Kijött az 1.2.1-es patch!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.2.1 patch notes (Windows & Linux)
• numerous performance optimizations, both general and configuration-specific, that resolve many performance problems
• compatibility fixes – related to language and regional system settings
• fixes a number of crashes in various situations
• blocked cheating by changing game’s data files
• new issue tracking mechanisms (-safemode switch, additional logs, minidumps always, full dumps on request)
• numerous audio compatibility fixes
• Bug fixing:
o resolved disappearing inventory in a save game in specific circumstances
o resolved blocked using of items after breaking reloading of shooting weapon
o removed weapon duplication glitch of throwable weapons
o limited camera field of view on cutscenes when in-game FOV set to other than default
o lowered frequency of docket availability information
KNOWN ISSUES WE ARE WORKING ON:
• performance issues of systems based on the AMD processor
• freezes when using Nvidia DoF
• unsatisfactory performance on multi-GPU systems
1.2.1 Linux specific patch notes:
• added keyboard support for unicode characters
• fixed crashes (when unplugging game PAD controller, on landing movie)
• fixed primary weapon HUD selection via mouse controller
• fixed input system performance (along with mouse wheel)
• fixed v-sync in windowed mode
• fixed fullscreen support
• fixed game process priority
• fixed water reflection
• fixed in-game menu map background
• fixed characters faces morphing (chatters)
• fixed missing (yellow) materials, i.e. sense mode, bushes, rocks
KNOWN LINUX ISSUES WE ARE WORKING ON:
• the game does not launch on some systems (i.e. Linux Mint)
• the game does not work with Radeon cards
• some rendering/OpenGL performance issues
• too intense blur effect -
#320 Megy persze. -
#319 Megy is szépen 60 framel? :) -
#318 Diagrammok megnézéséhez aztán nagyon sok nyelvismeret kell azt vagy látod vagy nem ha meg vak vagy arról nem én tehetek.
A lényeg látszik shitkupac az egész game! -
#317 Bazmeg, kantoni kínaiul nem volt? :S -
#316 Azoknak, akik drasztikus fps dropokra panaszkodnak: kapcsolják be a Kill All Zombie opciót. Nem lesz 1 darab élő zombi sem, viszont onnantól úgy fog futni, mint kés a hajban XD