1756
-
Zozzancs #275 beszarok... közel ugyan olyangépünk van a procim kicsit rosszabb, viszont nekem 8gb memóriám van és játszhatatlan :D mi a fasz ez? ugyan az a videó karim mint ami neked van, 8gb ram és egy 4 magos amd.... mégis, élvezhetetlen ha kiérek a városba
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2015.01.29. 10:50:26 -
#274 Én is SSD-re pakoltam, Core i5 760, 4x1 GB DDR3 és AMD HD6850 mellett és "játszható". -
#273 Nekem I5 3570 proci, 4 GB memória, R9 270-es videókártyával nagyon szépen fut (bőven 30-40 FPS felett). Persze a látótávolságot a feléig lehúztam, de minden más be van kapcsolva. Viszont nekem SSD-ről fut a játék, elképzelhető hogy ez nagyban hatással van a futási sebességre? Mert nekem nemigen akadozik, pedig csak 4GB memóriám van. Esetleg akinek akad megpróbálhatja egy SSD-vel... -
#272 Egyszer biztos jó játék lesz ebből,de számomra a mostani állapotában totál élvezhetetlen. Most kellett megtalálnom a gyógyszert és hipp-hopp este is lett ahol megzabáltak mert mire sikerült a két támadóm közül kiverekedni magamat addigra stamina,nuku életerő nuku,kedv a játékhoz szintén nuku. Ezeket nem lehet megölni? Nekem szépen fut,de a vinyó az teker állandó jelleggel és emiatt akkora akadozások vannak mint ide a Dead Island 2. Már jó öreg a merevlemez és betudom annak. -
#271 Na belőttem jóra. Ambient szarokat mind a 3-at ki kell lőni, árnyékot médiumra, minden egyéb maradhat és stabil 30 fps, ott is ahol eddig 19-20 volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.29. 09:45:49 -
#270 Rohadt idegesítő, amikor megragad egy zombi és átvált diavetítésbe. Mire visszaszerzem az irányítást, már megcsócsálta a fél életemet. -
#269 Nálam szerencsére teljesen jól megy, AA kilőve, motion blur szintén ( nem szeretem ) árnyékok mediumon, és a view distance a minimumon ( én nem veszek észre semmi különbséget a látótávolságban) - minden más bekapcsolva, illetve maxon. Így teljesen simán megy.
i7 4770, 16g ram, GTX 770 4gig.
Remélem, a peccsel nem rontják el, mert arra is volt már példa :D -
#268 Nem találom mire gondolsz, ez is ini buhera? -
Ironman2 #267 Már tesztelik a patchet:
http://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/604941528469334634/#p1 -
#266 Lehet mire megjön a patch végigjátszod. Egyébként azt nem próbáltad amit én írtam sokkal jobb megoldás ,mint árnyékok nélkül egybefos valamit nézni. -
#265 TESZT:
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.28. 23:51:54 -
#264 Azt sajnos már nem birja el :( -
#263 Na ez nekem megoldotta, köszi! Most már nem 22 fps, hanem 50fps...patchig meg kibirom árnyék nélkül :D Néha így 100fps felé is megy egy pillre, az a komoly :D -
#262 Egyébként az az Asus ROG csak elbírna egy Fraps-ot vagy Bandicamot, nem? :) -
#261 Igaz, de már századjára kezdtük újra ezt a részt és leakartuk győzni HULK-ot!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.28. 23:44:34 -
#260 "Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol."
Hát ja. -
#259 Gazsihoz. A másik két ház nem lényeg. Azok csak azért vannak, merthogy végigkopogod, mert nem tudod melyikben lakik. :) -
#258 Mármint Gazsihoz, mert a másik két házba nem lehet a tetőn bejutni? -
#257 Vicces ez a játék. Nézzétek meg a videókat amiket csináltam.
Max beállítások.
Az első részben vagy egy hatalmas BUG. Ráüt a roncskocsira és felrobban :D :D :D Ezen sírtunk a röhögéstől!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.28. 23:39:01 -
#256 Írja, hogy a tetőn menj be!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A patak túloldalán sziklákon fel tudsz mászni az állványzatra és ott átmászni a háza fölé. -
#255 Az nem azért van, mert ő béna, hanem a nokedlik miatt, akik csak az intézőt ismerisűk...tapasztalat -
#254 Gazsinak kellene csokit meg kazettát vinnem de egyszerűen nem tudok bejutni egyik épületbe sem, minden ajtó zárva, és a lockpicket sem ajánlja fel. mi a trükk? -
#253 Nekem akkor akadt meg erősen, mikor a fazon kinyitotta a külvilágba vezető ajtót, na ott vagy 10mp-ig csak fekete képernyő volt majd diavetítősen előadta az ajtónyitó számot de utána megjavult. Ja, a razer cortexet is ajánlom a játék futtatása előtt nyomatni egy boostot, hogy kipucolja a memóriát és leálljtsa a szükségtelen háttrében futó szolgáltatásokat, simább lesz tőle a játék.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 21:42:43 -
#252 Nálam, mikor lementem a földszintre a quartermasterhez, közölte a gép, hogy nem igazán akarsz te ezzel játszani. Konkrétan behalt minden 1 percre kb. -
#251 Na belőttem jóra. Ambient szarokat mind a 3-at ki kell lőni, árnyékot meg fóliázást médiumra, minden egyéb maradhat és stabil 30 fps, ott is ahol eddig 19-20 volt. -
#250 Annyira nem pocsék, de azért visszaraktam én is... Majd javítják és normálisan fut , vagy nem, annyira nem vagyok ráizgulva ...:) -
#249 Mindig elmosolyodom az ilyen windows ablakokban klikkelgetős embereken még ha ez egy tutorial is, nem igaz hogy nem ismerik a commander programokat pedig sok időt spórolhatnának meg vele, egyiknek sem láttam eddig a tálcáján mondjuk egy Total Commander-t.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.01.28. 20:49:04 -
#248 Borzalmasan néz ki, ja :D Inkább kikapcsoltan a film graint és az Nvidia Depth of Field-et, Shadow maradt Mediumon és élvezhetően játszható már a játék. -
#247 Na de kilő minden árnyékot, mert akkor úgy azért elég pocsék lehet? -
#246 Igen, de hogy néz ki....
-
#245 Nekem nincs ilyen performance fájlom :/ Az hogy lehet? -
#244 Az az árnyék valami kikapcsolás jót tett neki, most pörög rendesen . -
Ironman2 #243 -
#242 A korábban linkelt AMD 15.x-es béta drivert próbálta már valaki? Segített a játékon? -
Ironman2 #241 Nem voltam ott,azért kösz -
#240 Idézet a magyarítás topikból:
"Erre még nem mondanék semmit, sok szöveg van, de ebből sok olyan, ami akár 20-30x is szerepel. " -
Ironman2 #239 Gondoltam hogy te fogod magyarítani.Amúgy mikorra várható,mert akkor nem is folytatom? -
#238 Hoppá :-)
Ugyan ő és ű egyelőre nincs, de szerintem az is megoldható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#237 amúgy lehet hogy nem sokban másabb mint a dead island de azzal alig játszottam ne mfogott meg,ezzel pedig már jópár órát.ez eléggé bejön:) -
#236 kis segítség kellene van az a küldi hogy csóka kiküld a fegyverért a partra de ott nincs sehol (gunslinger) neve a küldinek nem jövök rá ot ahol mutatja nincs nyomom a q betűt akkor se találom