1756
-
#436 elég kemény volt az a rész én is kiakadtam,nekem nagyon bejön a story és crane szinkronja nagyon elvan találva.iszonyú jó a karakter -
Gary #435 Várható forgatókönyv klisék vannak a sztoriban, ami nem hiba, de most kifakadtam és b@sszák meg!!!
Nektek milyen volt a fészekben?! :Đ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na, és hanyadik próbálkozásra sikerült?
Rahim és robbantása...
Vazz, elrohantam vonatokhoz, megkapom az éles bombát és futás, aztán megint... meg mégy vagy 5-ször, mert van ám második emelet is, utána meg ki is kell találni! Ugye, Ti sem jegyeztétek meg az utat? :Đ Ja, közben persze beesteledett!
Mindegy, sikerült! Persze a kölyök nem válaszol, vissza hozzá és...
Na, ez most sok volt! Lehetett rá számítani, de...
A sikeres robbantással fölpörgettek utána meg kapom a hideg zuhanyt! Eh!
Ettől függetlenül, eddig ez a küldetés tetszett a legjobban!
A Camouflage nagyon jó, csak a dögök így sem szeretik ha nekik szaladsz, és megcsapkodnak! :Đ
-
#434 te nagyon elvagy hallod,fokozodd még a hangulatodat filmekkel.azt elkezded a játékot.:D nagyon komolyan tolod hehe -
#433 Jó feladat volt az. Vagy ötször meghaltam mire rájöttem, hogy másképp kéne megcsinálnom, mert sötétben ez nem fog összejönni nekem. Az a jó a játékban, hogy van más megoldási lehetőség is. -
kasa85 #432 Kis Spoiler :) !Teljes mértékben egyet értek este jobb :) Én már annyira ki égtem,hogy nagyon ritkán ijedek meg,de akkor kegyetlenül káromkodom :D Nem kellemes mikor megy a lájtos zene aztán mikor be alszom hirtelen rá b@sznak a zongorára azt be nyomnak egy véres rothadó arcot :D Ami nagyon jó a Fear.Filmekben a Kör Kínai vagy Japán egyre megy változata,de az Amerikai is jó.Na meg ami a legfosatósabb este egyedül az Átok.Nem kellemes azt végig álmodni már jártam úgy szóval eléggé ki égtem ezek miatt sajnos.Azt mondom míg ennyire érzed a dolgokat óvatosan vele.Olyan mint az ölés.Filmben egyes filmben jó mutatják sokaknak egyből a hányás,vagy a szédülés a velejárója.Aztán rá szokik,és kiég valahogy így képzelem el a dolgot.Ha ilyen lenne én Atombombával jönnék persze civilek nélkül csak zombik,vámpírok,pedofilok ellen :) Viszont most megint fel dobom a hangulatot ma délután Rec 1 majd kettő,és mehet a játék.A képzelő erőm is be rozsdásodott filmekkel dobom fel jobban csúszik a játék :) Persze anélkül is menne,de valamivel fel rázom egy kicsit olyan világvége hangulatom van,és lesz :D Na vissza térve a játékhoz majd le írod merre tartasz én már lehet a 30% nál.Van egy ipse aki embereket szadiz fejez le meg ilyenek le akart lőni ott tartok. -
#431 hát igen,most vagyok túl egy elég fosatós részen így késő éjszaka sőt már hajnal elég para volt.sokszor a hátam mögé néztem igazából is xd elég félős vagyok de nagyon jó a játék és hát ja,ilyenkor több időm van nyugiban játszani :D -
kasa85 #430 Sajnos úgy tudom felejtős azon a kártyán.Minimum egy erősebb kártyán megy sajnos az már régi darab.Tudom jó meg minden,de közel több giga Vramot eszik amennyiben nem tudod mi a Vram videókártya Vramja amin be puszil 3GB ot 1920x1080 felbontáson.Ki számolod minimum egy másfél gigás kéne GTX580 kábé.Szerettem azt a kártyát nekem az első atis kártyám ami Amd Radeon lett felsőbb kategóriásoknál persze pár évvel vissza tekintve,de sajnos régi darab.Szerezz be egy GTX580 olcsón kapsz,vagy HD6950 kártyát.50 ezer alatt vannak jó lesz pár évig :) -
kasa85 #429 Igen azért vagyok azzal a résszel,hogy kell a fejlődés.Gondoltam le írom mi ami fura,de elfogadom :) Kell a fejlődés,életerő,és vásárlás.Máskülönben nem lenen élvezetes nem lenne miért többet hentelni.Hát jah furcsa szemszögből látom a dolgokat :D Látom te is szereted a késő estét én csak este játszom meg élek nem tudom miért talán én is zombulok :) Elven testeket néztem kicsit meg indított miért tapostam vagy százt zombit agyon Na félre az érzésekkel mentem vascsővel kloffolni a fejek XD -
#428 egyébként érdekes dolgokon gondolkodsz jókat nevettem miközben olvastam xd -
#427 hát most na,ki hogy élvezi,amúgy én is nagyon jól elvagyok vele.nincs semmi kifogásom,nagyon szórakoztató az egész szerintem :D -
kasa85 #426 Hát jah élvezem.Mások hentelnek én meg hullákat számolok
Este? Juj na az paráztatós főleg a radaros jószágok miatt :) Sejtettem nem lesz pénz náluk,de pénz minek.Szerintem egy ilyen világban nem lenne értéke az számítana mindenki fel legyen fegyverkezve,és védjék egymást.Igaz kell a profit meg ilyenek,de olyan irreális árakat kérnek egy kalapácsért,hogy csak néztem.Taposhatnám a hullákat mint Pistabácsi a szöllöt,hogy legyen rá pénzem :D Na mindegy tudom ez a játék kedvéért van legyen fejlődés meg ilyenek.Lehet tévedek ezzel a látásmóddal,de úgy érzem mindennek a jelentősége elvész csak a túlélés számít erre meg minden eszköz ami van a zombik ellen fordítjuk.Ilyet menj le lentebb olvastam a nagyinak csokit hozni XDX Na ilyet tiszta Zombilend ott meg a tvinkit vagy mit kereset a kopasz csóka.Azt a srác a végén szét lövi sörétessel véletlen :D Kicsit emelem a hangulatot Zombis filmeket nézek most a Haláli hullák hajnala filmet néztem meg.Na olyan zombik lennének nem lenne gond :D Amúgy van a játékban egy pár nagydarab állat kalapáccsal.Na azt meg kérdezem,hogy alakult át?Meg sav köpő még talán a csápos csókák bele férnek.Mivel a fejlövés halálos,miért adnak ki hangot mikor levegő kell hozzá,és a tüdő már nem működik a szívleállás miatt.Na igen itt lenne a kérdés minek zombis film,és játék ? :D Szerintem bele fér sz izlésünkbe kicsit túl reálisnak nézek mindent :) -
#425 Hali, van vmi módszer/hack/mod hogy a dx10.1-es kártyámon elindítsam(HD4850)? -
#424 nagyon élvezed a játékot látom xd amúgy nem ovlt nála sok,nem érdemes megölni annyira őket nem ad sok xpt annyira :D bár éjszaka minden elég jó xp-t ad -
kasa85 #423 XD jó be cumizta akkor :D Remélem én is bele futok ebbe had tetézzem a világvége hangulatot.Jobb mint a vígjáték helyenként csak figyelni kell a karaktereket.Mennyi pénz volt a agyon csapott zombinál ? Remélem sok XP ad egy megölése.El hiszem,hogy öt per mikor én egy sima zombit kétszeri szív infarktussal csapkodtam egy földre került zombrexet.Tapostam,rúgtam,vágtam mindig föl kelt.Futottam olyanba is aki lángolt,és az istenért nem akart meghalni jött mintha semmi sem történt volna azt hittem a szemem káprázik.Jó mellbe rúgtam vagy 10 szer semmi stabilan jött.Baltával rá csaptam vagy ötvenet semmi.Sejtettem valami nem klappol le léptem a sziklákon át,de jött utána csak annyit halottam dijg dojg le esett a nyomorék :D Azt nagy horkantás megint jött.Na extra sprint kifulladásig.Na ide már nem követett.Az élő karaktereket bírom egy pecás akkora darab volt,hogy szteroid reklámban lehetne villogtatni :D Soha nem láttam akkora vállat pedig edzőteremben láttam pár érdekességet.Kicsit el vannak nagyolva pár karaktereknél a testalkatok.A hullákat nézve van alig pár napos fent a felüljárókon barlangban meg vagy pár hónapos rothadó testek.Na fel tettem a kérdést vajon mikor tört ki a járvány?A hullákat nézve egy hetesre tippeltem az égő roncsok miatt bár lehet olaj folyás is ami be lobbantotta egy zárlatos vezeték.Vagy benzin folyás.Vissza térve a tömeges egy hetes hullákra feltételezem akkor volt pánik mivel elég sokat láttam egymás tetején.Vannak benne ellentmondások.Vissza térve a szteroidos emberkékre érdekes,hogy nincs étel,vagy kevés van.Erre ott egy nagy darab állat aminek össze kellett volna esni.Aki tudja mi történt,és mikor le tudja spoilerben írni el olvasnám érdekelne előre is köszi :) -
#422 amúgy ja ,tényleg olyan hallod :"D -
#421 ÉS a csávó a Filmkiller :D -
#420 én is elvoltam vele egy darabig xd de már a kampóval könnyű lenne ,hehe :D -
#419 A faszinál aki egy videűkazit akart meg csokit a mamának, na én ott kaptam sokkot, alig jöttem rá hogy kell a háztetőre jutni :D -
#418 aha 5percig kb xd max kicsit túlzok,amúgy az volt egy ház földszintjén volt.és menekültem épp erre hallom ott morog lenézek meg is látott de ne mfutott fel utánam,majd reggel lett és kb lebénült majd agyon vertem xd nem volt nagy kaland.amúgy komolyat lehet kritelni néha a nagy kalapácsos dögökre is volt hgoy 1 kés dobásból meghalt xd -
kasa85 #417 5 percig ? :D Az kemény.Gondolom este végig követted mint én amit lejjebb írtam megmentet illetőt aki halhatatlan lett,és mindenkit meg kalapált kalapáccsal.Szakadtam a röhögéstől mikor bele ment a tömegbe azt vagy húszan püfölték ő meg kalapáccsal mint a százas szöget a falba úgy kloffolta a zombi fejeket XDX Vanak búgos részek csak egy kicsit interaktívabban kell követni a lényeket.Mikor néztem nem egy olyan volt sprintelt egy akadályba meg botlott azt végig radírozta a betont,hát szakadtam.Na meg a kedvencem a tetős zombik.Fent a tetőről akar le jönni,de úgy jön le,hogy pattogva erkélyről erkélyig azt elém le placcs szedhetem is ki a zsebből a pénzt.Akármennyire zombis meg világvége hangulata van haláli hullák hajnala,és Zombilaend hangulata van :D Amúgy tényleg,hogy lehet le mászni magaslatról?Ahol kapaszkodtam föl ott akarok le menni,de nem engedi le esek mint egy darab kaka :D Valami stílusosabb lemászás van?
Válasz 'MerlinW' üzenetére (#398)
Köszi ki próbálom.Viszont láttam olyan póznákat amit lehet aktiválni egy kis adóvevővel fel villan a kék UV fény.Gondolom ez blokkolja őket.Volt az a rész mikor le dobják a csomagokat.Gondolom vírus van benne kis tartályban amit injekciós masinával bele lőnek a véráramba.Na ott dobáltam az UV bombát,vagy minek hívják.A zombik nem reagáltak rá azt hittem hozzá férek a le dobott ládához,de nem jól megkloffoltak hátulról .Igen a fejlődés fontos viszont nagyon lassan fejlődöm.Meg látok egynél több zombit kerülőt teszek inkább.Lehet párat meg kellene kloffolnom,és rugdosnom,hogy nőjön az XP pont,ha abban számolja.Ja most olvasom UV lámpa gondolom azt is venni kell.UV gránátom van,de fentebb írtam nem sokat ért a sima zombik ellen. -
#416 na örülök hogy sikerült:) -
#415 hehe xd,én nekem volt olyan éjszakám hogy a hídon a busz tetejéről vertem a zombikat xd jól elvoltam fejlődtem is egyet,volt nekem is ilyen meghúzódós is hogy csak vártam :D aztán bátran rohangálok amúgy xd egyszer elkapott egy olyan buzi de amúgy nem gáz :D meg volt hogy nem volt kedvem hozzá és aludtam xd -
#414 Nem az volt a gond hanem én teljesen lentről próbáltam, mert az oszlopról mentem be, de nem úgy kell hanem a szikláról kell beugrani és akkor egyből az első szinten kezdek. -
#413 Ha jól emlékszem bal oldalon vannak a gerendák az első szintre, hátul a második szintre, létra a harmadikra és kábelköteg a negyedikre. -
#412 Aha jó, megvan. -
#411 pedig ott van azvan egy kábelvezető amire feltudsz így szemben kapaszkodni,onnan van egy ilyen lerácsolt létrás szar teteje balra fent,ott mellette van egy platform én azt kaptam el :) -
#410 Tudom, azt észrevettem ,hogy lehet lopakodni meg jelzi a látómezejüket, mint a Commandosban. -
#409 Hát kész feladom. Nem tudok sehova mászni. A kábelvezetők le vannak rácsozva, a felvezető létra le van lakatolva leverni nem tudom mivel bent nem lehet fegyvert használni, lényegében nem tudok felmászni csak a legalsó vízszintes tartókra, de onnan nem lehet sehova menni. Hogy tiszta legyen ez az a torony amit elektromos kerítés vesz körbe és fent ott áll Alexij vagy kicsoda. -
#408 Pedig tök egyszerű lopakodva eljutni A-ból B-be. Figyeled a térképet és kerülgeted (nem futva) a "radarokat". Van is egy mellékküldetés a játék elején (lvl3-4 körül) amit éjszaka kell csinálni, 3 biztosítékdobozt kell meghekkelni elég nagy területen. Jó kis izgi, lopakodós küldi volt. -
#407 Mindig keresd a sárga-fekete festésű részeket. -
#406 Az úgy komoly :D Ja amúgy az első éjszakát sikeresen túléltem, igaz behúzódtam egy sarokba és csak vártam, de hát kit érdekel, ez a túlélés :) -
#405 Én se tudtam felmászni a másodikra, meghalltam és adott egy harmadikat :D -
#404 én nekem úgy sikerült.elég szarul van megoldva.én is kiakadtam rajta,vagy 5x meghaltam xd -
#403 Na megnézem, köszi, mert én ugráltam már mindenfele, még az oldaltámaszokon is próbáltam mászni :) -
#402 Amikor elakadsz, akkor szemben van a nagy széles kábelköteg arra ugorj fel magasra ott meg tudja fogni ! -
#401 hát elég szopatós én is meghaltam vagy 5x mire rájöttem,csak random próbálj mászni valamire,nem lesz létra,se olyan kijelölt mászós rész,csak elkapsz valamit ami magasságban van.én nekem úgy sikerült:) -
#400 Hogy lehet a második antennára felmászni? -
#399 mondjuk gépfegyverrel még nem próbáltam xd pedig már van olyanom is.majd adok nekik :DD amúgy szerintem sokkal jobb mint a dead island,bár annak is várom a 2 részét:) -
#398 UV lámpával és erős fegyverrel esetleg valami robbanóssal nem olyan nehéz, de érdemes fejlődni hozzájuk. -
#397 az is jó lehet xd amúgy én futni szoktam,.és be a safe zoneba :D 1et megöltem már mikor reggeledett ott maradt egy nyomi,akkor kb megbénulnak,egyhelyben állt.hát 5percig csapkodtam jó mondjuk ez még az eleje felé volt de akkor is.szívós egy dögök :D