1756
  • kasa85
    Hát igen :( Viszont kéne egy 30FPS re fixáló progi az meg szüntetné az FPS ingadozást.Sokan azt veszik észre mennyire akad,és belassul a game.Amikor 30FPS kábé fél perc hozzá szokom,de 60 az igazi :) Na mindegy jó ez így,de zavar,hogy nem oldották meg normálisan pedig szépen fut,és még szép.Sweetfx használok HDR,Bloom ezeket rá erőltettem el tűnt a világos túl világos pályák nagyon szép a game.
  • Shep
    Igazából én nem bánom ha a PC-s a legszebb :)
  • lalakov
    Tegnap vagy tízszer próbáltam belépni máshoz, de nem ment.
  • Ra1n
    Egy fossányomott youtube videó alapján? :) Oké.:)
    Gyere át nyugodtan itt perpillanat adott mindhárom hw és tekintsd meg élőben.:)
    Ps4-en nevetségesen alacson y a látótáv és az élsimítás bizony az alig távolabbi cuccokon már látványosan gyengébb.:)
  • Ironman2
    Amikor inditasz kampányt,megnyomod a C betüt,online opcióknál,és ott lehet beállítani hogy legyen,vagy ne legyen zombi invázió,és éjjel legyen-e vagy nappal.Ha nem privátra rakod a játékodat,akkor asszem bárki bejöhet a játékba.A zombi invázió,akkor is érvényes ha egyedül kószálsz
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 13:16:38
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Szerintem kis initurkálással korrigálható. Amúgy az még hagyján, hogy eltörik, de a csávó 3 mozdulattal meg is javítja! :DDD
  • lac coo
    Es akkor mi az a zombi invazio , amir lejjebb irt valaki. ? :)
  • Shep
    Ja, akkor jó :)
  • Ironman2
    Ezt megcsináltátok amúgy? Már irták itt a topikba is!!

Performance fix:

http://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/613948093895488171/#p4
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.28. 13:08:10
  • grebber
    De teljesen más mert Ra1n megmondta nem érted

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.28. 12:58:24
  • Shep
    Hát nem tudom de ez alapján a video alapján tök egyformának tűnik a pc és a ps4 a boxos meg recésebb kicsit.
  • Ra1n
    Melyik része igaz? Az AC optimalizálatlansága a pc-t kiemelve? Tán konzolon nem volt szar, sőt még szarabb? De. vagy az a rész aminél a pc fullos látványra húzott telesítményét méri a ps4-el miközben nextgnenen a látótáv minimumon van, és a többi beállítás is csak medium talán? Vagy a dx11-es ostobaság meg a 2 mag használat? (miközben számtalan fórumon bizonyították hogy el van cseszve a multithr és 1etlen magot használ a játék--> majd patchelik és kész) ?:)

Valóban. Baromira igaz. Szokásos Abu szint. Hazugság és sarkítás az egész.
  • alma2
    Csak egy nagy benga allattal talalkozam eddig, aki csapkodott, talan baltaval. arrebb csaltam 2 metert, ahol egy palack volt, bele is csapott es darabokra hulott az emberke. Ez nagyon jo, hogy az ellenfelekre is hatnak a targyak robbanasok stb es ok is ki tudjak ezt valtani.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.01.28. 12:36:13
  • Shep
    Na igen és a Witcher 3 még meg sem jelent, ott mi lesz, te jó ég!
  • Shep
    Na jól van akkor úgy látom nem csak engem zavar ez a hülyeség.
  • kill3r21
    Attól még igazat ír :)
  • lalakov
    Annyi fegyvert lehet találni, hogy szerintem ez nem gond. Viszont, hogy csak párszor lehet javítani, az érdekes lesz.
  • lalakov
    Még azt a nagy benga állatot is? Tegnap vagy fél órát *optam eggyel mire kifeküdt a lapátomtól.

Engem az zavar, hogy nincs életcsíkjuk. Nehezebb mint a DI, mert lassabban lehet kinyírni őket, viszont könnyebb, mert itt van esély csoportok ellen, míg ott nem volt. Én ölöm őket az új területeken, aztán már csak átugrálok a fejük felett (skill). Nem tudom ki halt már meg közületek(sikerült magasból leesnem), de ha jól láttam nem pénzt vont le, hanem Survival xp pontot. :(
  • Ra1n
    Abu ostoba irritáló, hazug cikkeit jó mélyre dugd fel.:)
  • Ra1n
    Eltörik a vascső...A legalja okádék szar rendszer amit kitaláltak. A kedvencem amikor egy tűzoltóbalta 3-4 csapás után kakukk.....
    Remélem mielőbb valami modder csapat megoldja.
  • grebber
    A szoftveres fejlődés hiánya új szélsőséget teremt PC-n
  • wedge31
    Haladj a storyval és ne tökölj a gagyi fegyokkal mert késöbb már élvezetes és sokkal gyorsabb lesz szecskázni a zombikat a jobb fegyverekkel.
  • grebber
    Dead Island-ok is azok egyedül.Mindegyik haverokért ordít mert a velük való ökörködés ,folyamatos dumálás poénkodás miatt már nyoma sincs az unalomnak.
    DI + Riptide-et is haverokkal vittem végig xbox 360-on frankó volt nagyon.
    Sajnos ezt már nem tudjuk 360-ra warezolni pedig ezt is végigturtuk volna a trionkkal
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.28. 12:09:19
  • lac coo
    Volt az is, de semmi extra...
    Meg ha sokan is voltak felmasztam valahova, megvartam mig a java odajon, atugottam oket aztan ennyi.
    Irtani nem igen lehet oket, mert ahoz keves a vascso, sokaig kell egyet utni, meg hamar tonkre is megy a fegyver....
    Szerintem hisszabb tavon uncsi lesz.
  • Shep
    Egyébként én nem látok semmi extrát ebben a játékban. DI városban, meg tudsz a háztetőkön ugrabugrálni de minden más ugyanaz, csak pepitában. Ráadásul itt is eltörik semmi perc alatt a vascső, és a legutolsó szar zombit is fél napig kell ütni mire megfekszik. A DR sem volt egy nagy játék de ott legalább a daráldát úgy, ahogy lehetett élvezni de itt még ez se nagyon van.
  • Shep
    Sokat akarsz, még ha SLI lenne azt mondanám ok, de hát így :D
  • SötétBarom
    Hehe. Majd ha lement a nap.. ;D
  • KaOz
    Az elején a házban egészen jól elvoltam, utána kimentem és számomra gyakorlatilag megállt a játék.
    I5 4570 8gb msi 650ti boost 2gb
    Levettem low-ra és döcögök. 1024x768. Élvezetes. :D
    Az fps-t hogyan lehet kiíratni?
  • lac coo
    Nekem igy elsore kicsit konnyunek latszik, teljesen mindegy hany zombi van, altalaban siman lehet menni a teton, vagy kenyelmesen elszaladok kozottuk .....
  • Ozzyehh
    igen, pontosan minden másnak is kellene :D ez csak azt bizonyítja, hogy leszarják az optimalizációt...
  • kill3r21
    Én nem várok sokat, de egy 80-100ezres videókártyán uram bocsáss , fusson már legalább folyamatos 30framel :)
  • SötétBarom
    Szupcsi. Tehát ha valami fut maxon, akkor minden másnak is kell? :DD FC3 még egy 6950-en is kurva jól futott, a 4 meg gyakorlatilag ugyan az.
    Az meg, hogy szerinted mi szebb, teljesen irreleváns.

Az tény, hogy nem fut jól, de ne várj csodát.
  • Fpocok
  • Ozzyehh
    ne haragudj, de az olyan hozzászólások basznak fel agyilag mint a tied.... tavaly vettem majdnem 50 ért a 270-em és a far cry 4 fullon ment 1080p-ben úgy mint egy álom... milyen érdekes, ez meg szaggat amint kiérek az utcára, pedig szerintem a farcry 4 szebb volt
  • kill3r21
    Nálam nem javít 1 fps-t sem :) Várunk tovább :)
  • Shep
    3-4 driver és 4-5 patch után majd megoldódik a probléma. Úgyhogy talán májusra játszható lesz mindenkinél :)
  • kill3r21
    Jó nekik :D Mármint akik a táblázatot csinálták :D
  • SötétBarom
    Érdekes, hogy a 690 veri a 780Ti-t..
  • SötétBarom
    Egy medium range kártya nyilván nem fog futtatni zsír új dolgokat maxon 1080p-ben..