1756
  • kasa85
    XD.Én a Fov miatt szédülök csutkára raktam,de lehet visszább veszek,mert úgy látok mint a hal :D
    Van taktika a csápos vérszívó szkennelős jószágok ki írtására,vagy elmenekülni?Ahogy láttam Yutyubon volt egy csóka aki le rázta tetőkön ugrálva gondolom nem tud jól mászni viszont rohadt gyorsan fut.Mikor elsőnek láttam magam alá piszkoltam elég kemény volt mikor dobott egy csókot a csápos szájával.Na meg az ugrabugra futó zombik a halálom ketten rám jönnek na ott Game Over pár csapás,és alulról szagolom az ibolyát.
  • Myselor
    én mondjuk a sötét miatt 1-2x haltam meg ,amúgy a többi alkalom inkább challengben történt xd bár nem mondom elég nehéz néha a játék de legtöbbször kellemes kikapcsolódás csak a sok ugrabugra,amit szeretek de komoly elszédülök xd
  • Myselor
    survivor 12 szint.és a quartermastertől vettem át:)
  • kasa85
    Kis Spoiler: Este nagyon sz@ratós a játék.Azokat a csápos szájú vérszívókat,hogy lehet ki nyírni?Egy mocskos dög 2 ütéssel ki fektetett.Ráadásul a kis mini térkép jelzi,hogy van a közelben,és szkennel egy területet bele megyek jaj nekem.Este nincs az az isten,hogy ki menjek a szabadba.Nem is a sötét miatt nem vagyok mazoista,hogy százszor meghaljak.Viszont nagyon látványos a játék este távolban látok egy várost tisztára ki van világítva gondolom ott nincs zombi invázió.A hidat is fel robbantották talán meg állították a fertőzést.Ami nem tetszik a játékban a segítségre szoruló emberek.Egy zombi molesztálja szegényt én le csapom erre meg köszöni el sprintel.Gondoltam követem,és meg nézem mit csinál.A marha okos fejével bele rohan egy zombi hordába ahol a sav köpő,és sima zombik vagy húszan el kezdik püfölni.A csóka kis kalapáccsal püföli őket.Vagy ezret rá vernek a palira semmi meg sem döglik.Nem értem az ilyen világvége zombis játékban miért nincsenek civilek.Tök jó lenne mikor megyek a távolban látnák egy családot sprintelni el kapnák a zombik,és ki beleznék szó szerint,ha 18+ a játék.Nagyon sokat emelne a játék hangulatán.A felüljárón látni dulakodást vannak tetemek,de nem sok.Vissza térve a kibelezésre az is jó lenne,hogy meg harapnák,és át változna emelné ismételten a hangulatot.A Dead Island pont emiatt nem tetszett túl sablonos volt mindenki a menedékházban sziesztázott ritkán volt mikor ki mentek,de ott sem emlékszem ki belezésre.Belezés hiánya miatt 10 ből 8.5 felet adok rá na meg az elrontott FPS ingadozás miatt :)
  • lostprophet
    Skill, fel kell oldani, aztán Spike-tól átvehető.
  • scomcomputers
    Azt hol lehet megszerezni ?
  • Myselor
    jó ez a játék 50%nál tartok a storynál.csak egy idő után elszédülök xd sokmindent megcsináltam már .jó ez a grapling hook :D
  • kasa85
    Értem fél frissítési köszi.Viszont játszottam a beállításokkal.Vegyétek ki a pályán a vertikális szinkront abba marad a szaggatás,és sokkal sokkal jobb lesz nincs fps esés.Csutkára van minden látóhatár FOV minden,és 35,40,50 között ingadozik.A menedékházban érdemes vissza kapcsolni a képfrissítést,mert töredezik a kép,és meg lesz a fix 60 fps.Viszont még egyet ki próbáltam ki kapcsoltam játékban a vertikális szinkront,és rá erőltettem az Nvidia vezérlőpultjában.Sokkal játszhatóbb meg van a fix 30 FPS menedék helyeken fel kúszik 60 ra az FPS mutató,de ritkábban mint a játék beli képfrissítéssel :)
  • Shady313
    Nem rohanok ki a világból, csak hirtelen nem tudtam összerakni, ha már úgyis válaszolsz (és segítesz, az idődet szánod rá), akkor mi a logikus abban, hogy kapok még egy b+-et is

De nyugi, ha szíven üt, akkor nem is válaszolok

Na de elég az OFF-ból.
  • scomcomputers
    "Továbbá megnéztem a szövegbázist is, nem csekély mennyiségű szövegről van szó.."- hát bizony lesz vele meló, de ha a próféta nekifekszik akkor megoldja hamar.....
    Remélem nem szívtad mellre.....
  • Shady313
    Köszönöm a választ, a párommal nagyon várjuk, szeretnénk kicsit kockulni és anno tetszett nekünk a Dead Island is. Videók és pár perc játék alapján biztosan ez is fog :)
  • lostprophet
    Bele fog telni egy kis időbe.
  • Shady313
    Hát azé b+ köszönöm a választ (gondolom így köszöntél), a képet ugyan láttam, azonban nagy hirtelen semmilyen _egyértelmű_ információt nem találtam arról (lostprophet oldalán sem), hogy valaki ténylegesen ráfeküdt volna. Továbbá megnéztem a szövegbázist is, nem csekély mennyiségű szövegről van szó, azonban mégis kíváncsi lennék egy várható időintervallumra a fordítás elkészítéséhez. Remélem nem baj. Ha mégis akkor elnézését kérem mindenkinek, hogy idemertem pofátlankodni. :)
    Utoljára szerkesztette: Shady313, 2015.01.31. 17:12:30
  • CalebJoe
    10 perc játékból szűrted le hogy unalmas a játékmenet meg lassúak a zombik, akkor majd rájössz később mik jönnek a játékban na meg éjjel, egyből nem lesz unalmas azt garantálom.
  • bundaskenyerrrr
    lehetne még. a FarCry4 50%-al jobban megy a DL-nél. jobban van optimalizálva. de most már nekem a DL is játszható.
    Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2015.01.31. 17:05:14
  • JaSoN HuNTeR #381
    Van még ezen mit optimalizálni!
  • bundaskenyerrrr
    én kb. még csak 10 percet játszottam vele. nappal van még a game-ba. most egyelőre interneten próbálom megtanulni az alapokat.
    hogy kell craftolni..stb patch előtt nem tudtam vele játszani, mert akadt. most jól megy. ma nekiállok.
  • bundaskenyerrrr
    nekem sincs erős gépem. amd 8120(8 magos). 4 gb ram. és gtx660ti vga. low grafikán most a patch miatt élvezhető lett a sebesség.
  • wedge31
    Játszál csak éjszaka ha a nehézséget hiányolod.
  • bundaskenyerrrr
    20 fps t dobott rajt a patch. jó munkát végeztek a fejlesztők ezzel a patch-el, de a játékmenet kissé unalmas. jó lenne egy kissé gyorsabbak lennének a zombik. akkor jó kis játék lenne.
  • Shep
    Ambientek mind ki, árnyék közepes és nem ár a látótávot is lehúzni, játék közben úgysem fogod azt figyelni ,hogy 100 vagy csak 25m-re látod-e meg a távolban a hordót.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.31. 16:52:50
  • grebber
    Nincs help ez ilyen törődj bele!
  • JaSoN HuNTeR #374
    Asus Rog-on jól megy de ezen a konfingomon elég ramatyul megy :

ASUS M5A78L LE, Bulldozer FX-6300 3.5GHZ, Corsair 8GB 1866mhz,Sapphire Radeon 270x OC 2GB

20-80 FPS között.

1.2.1 patch fent van.

help!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.31. 16:44:13
  • scomcomputers
    Hát azé b+ egy kicsit visszaolvashatnál...
  • Shady313
    Sziasztok!

Valaki dolgozik a Dying Light fordításán? Ha igen, kb mennyi idő lenne mire elkészül?
  • MerlinW
    Vagy megveszed a játékot, vagy használod a google-t (patch).
  • Party Hard
    A mentés hogy müközik pontossan????
    Csak mert van egy pont amitől mintha nem mentene tovább.
    A pact whit rais q nál vagyok már megcsináltam háromszor elfoglaltam safe zone kat csináltam mellékküldetéseket, de amikor másnap leülök ugyanott tartok és semmit nem mentett
  • Gabisan666 #369
    Grappling hook ot hol lehet venni illetve craftolni kell?
  • scomcomputers
    Itt is van.....
  • lostprophet
    Ne felejtsétek el használni az Android-os vagy iOS-es minialkalmazást is, amivel felderítőket lehet kiküldeni, majd a megszerzett cuccokat a PC-s játékba lehet importálni.
  • lac coo
    Tudom .
  • lostprophet
    Ugye tudod, hogy a hangoskodás/robbantás/lövöldözés magadhoz vonzza a gonosz futkározó zombikat?
  • lac coo
    Thx, ezt kiprobalom, regi vagyam, hogy lofegyverrel tudjam apritani a jarkalokat egy ilyen jatekban :))
  • scomcomputers
    Már hogy a fenébe ne lenne!
  • lac coo
    Valami kis fegyver cheat nincs valahol ? :)

Idegesítő, hogy két zombitól tönkremegy a fegyver, már ha addig épp nem kap agyvérzést a megerőltetéstől a karakterem, olyan kondiban van :)))

Nekem a játék sebességével l nincs bajom, de ez nonszensz, számomra élvezhetetlen, hogy nem tudok mást mint futni ....Ne legyen NERF cuccom, de azért na ....
    Lassan letörlöm a fenébe .:) Órák hosszat nem fogok sunnyogni , meg várost nézni , annál még a googgle street is érdekesebb :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.31. 09:27:27
  • zsoca6
    ha nividiás vagy akkor a nividia vezérlőpultba a jatékot a fügöleges szinkronizálásnál adaptivra teszed félfrissitési gyakoriságra ! és ott a a 30 fps ennyi
  • kasa85
    Szerintem a játékban van egy hiba amit javítani kéne.A 60 FPS,és a 30FPS van korlátozva.A lényeg e kettő között rohangászik ami b@szott idegesítő.Amennyiben nem e képen lenne akkor nem 30FPS,hanem 40 re zuhanna be.Akinek kevesebbre talán a gépe gyenge mivel FulHD ben 3 GB Vramot eszik.Már kérdeztem,de nem kaptam választ olyan program kéne ami le állítja az FPS esést zuhanást.Fix 30 FPS mivel a 60 nem mindenkinek van,illetve le zuhan ezért lenne jó egy 30FPS tartós színt.Van ahol annyin megy fél percig meg lehet szokni.A 60 ról a 30 ra zuhanás eszméletlen milyen sz@r érezhető nem kicsit.Valaki tud programot a fix 30 FPS re sokaknak segítség lehet,és nem lenne panasz a rángatós effektekre.Na mindegy ez a véleményem lehet más van a háttérben nem boncolgatom csak program kell ami fixálja 30 ra,és játszható lesz sokaknak.Nem értem jött egy patch miért nem raktak átmenetileg egy FPS opciót ami korlátozza 30 ra.
  • kill3r21
    Akárhogy állítgatom, mindig ugyanolyan, még 4K-ban is, full lowon sem lesz jobb :D
    Még esetleg majd átrakom ssd-re hátha segít :)
  • Fpocok
    Megpróbáltadd lejjebb venni a grafikai beállításokat?
  • Shep
    Szar a géped, nekem stabil 30+ az ambientek kilövésével. :) (ja, patchet nem raktam fel rá)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.31. 00:02:09