1756
-
#956 Csak nem a szintemtől függ? -
#955 Az hogyan lehet, hogy én jártam itt, de nekem nem Katana volt itt, csak sima cuccok...? -
#954 A robbanósok ellen jól jön. -
#953 Én csak emberek ellen használom. Ha 3-4 emberes csoport van, akkor 1-2 headshot és már is bentebb vagyok. No meg, ha az ellennek is vna lőfegyere... -
#952 ugy alapjaiban van ertelme az ejszakanak - ability/power level duplazodik illetve a survivor pontok is konnyebben jonnek ez vegett. kevesebb zombi nem lesz viszont tobb es tobb fajta. lofegyverek meg.. fun - aranylag keves van, loszer is huss volt nincs, de a kozelharci fegyverek mellett neha jo ha ott lapul valami, nagy zajt csapnak (ejszaka tud meglepetest okozni), igazabol nincs olyan helyzet ahol KELL. mindenhol megoldhato lofegyver nelkul de a hangulathoz hozzatesz.
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.01.03. 07:57:31 -
#951 Van értelme az éjszakai rohangálókat megölni? Kevesebb lesz belőlük, ha megölöm őket? A sima zombikból egyre csak több és több van, de minimum állandó a mennyiség...
Vettem egy kétcsövű puskát, elég durva sebzése van, 1500 feletti. Van más funkciója, mint az éjjeli főszörnyet lelőni? -
#950 nem, de a pusztakezes megoldas skill fuggo
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.01.02. 22:31:56 -
#949 A hátulról settenkedve kinyírás az csak késsel működik? -
#948 Nem és egy csapás sem elég nekik. -
Prof William #947 De gondolom a nyakukat nem lehet kitekerni, mint a sima mezei zombiknak. -
#946 Coop, haverral más élmény. -
#945 Köszi. -
#944 A lőszereket hogyan kezeli a játék? Mert van 9 mm-es jenki és német pisztoly, ahol a lőszermennyiség azonos fegyver váltáskor. (Lehet, hogy ez véletlen.) A gépkarabélynál azonban két fegyver, két eltérő mennyiség van, mikor a név tökazonos... -
#943 fomenu/extras/p.s. -
#942 Első? Én egyszer tervezem csak, azért "maxolom" ki ennyire. -
#941 Minden ellen jó. Az éjszakai lények néha észrevesznek, de csak miután megtámadtam őket (400-500-as fegyverekkel érdemes megpróbálni először), egyébként sétálni lehet mellettük.
molnibalage83: Első végigjátszásom 96 óra volt. -
#940 A statisztikámat meg hol lehet megnézni? Egyszer megtaláltam, de azóta sehol... -
#939 Ezt éppen kérdezni akartam. A szupervadász ellen is jó? Ha nem, akkor kb. lényegtelen képesség. -
#938 Most kicsit kint voltam éjszaka egy sidequestnél, ahol tudtam, hogy közel van a safehouse és könnyen elérhető. Kb. 10 db zombi gyakásért kaptam majdnem 4k survivor XP-t. Hely, ez így megéri. :)
Megnéztem, hogy ki lehet nyírni azokat a dögötek, csak kb. 2000 HP-val nem a mostani fegyverekkel...
A tűzfegyvereket most is csak emberek elleni headshotra használom, így könnyebb survior XP-t szedni a kinti encountereknél.
Az viszont durva, hogy a sidequestek mennyire jók, a főszállal 15%-nál sem vagyok, mikor van vagy 20 óra a játéban benne. -
Prof William #937 Az álcázás éjszaka is működik az éjjeli rémségekkel szemben?
Mindig csak nappal próbáltam ki. -
#936 Ha éjszaka halsz meg, nem von le XP-t, így nincs kockázat. Az éjszakai rettegés hangulata hatalmas. Nem muszáj harcolnod, el is bújhatsz éjjel. Az éjjeli kinn létért szép XP-t kapsz, annál többet minél aktívabb voltál. Idővel azokat a dögöket is meg lehet ölni, addig meg csak rettegj, nézd a szép eget és várj. -
sata75 #935 Túl kell élni. Egy régebbi gameplay videóban az egyik fejlesztő mondta, hogy ő azért imádja a játékot és szeret rajta dolgozni(persze marketingduma...) mert nem az az elsődleges cél. hogy kiirtsunk minden zombit, hanem, hogy túlélj minden helyzetet amibe kerülsz.
De mondom, próbáld ki a camuflaget:) Csak a hosszára kell ráérezni, hogy meddig tart. Simán elmégy bárki mellett, mint Rickék a TWD-ben... De ha nem akarsz elmenni mellette akkor meg takedown.
-
Madi92 #934 Hát nem kell velük kekeckedni, elég nehezen vesznek észre, szinte az orruk elől is meg lehet lógni, ha figyel kicsit az ember. -
#933 A játék elején még robbantgattam tartályokkal a nagy csoportokat, de most már semmiféle ilyet nem szeretek, mert a gyorsan futó mocskok csak úgy áradnak. Éjszak nem a gyenge zombik okozzák a bajt, hanem azok a szinte halhatatlan szuperizék. -
sata75 #932 Ez az xp vesztés nekem is feltünt. Úgy gondolom, hogy ha sűrűn halsz rövid időn belül akkor már nem von xpt a rendszer, de ezt lehet cak én érzem így.
Az éjszakai rohanás meg a legkirályabb:) Két feltétele van: lvl 9 camuflage illetve lvl12 takedown. Onnantól nincs ellenfél csak ha te akarod:)
Ja és használj robbanó dobócsillagot, lvl 4 talán. Alacsony szinten god mode.
-
Madi92 #931 Mert nincs tökéletes játék. Valamire rákoncentráltak, az meglett más területen meg nem, ez ilyen. -
#930 A növekvő számú zomi a szintem miatt van, vagy a sok alvás miatt? Éjszaka nem mozgok, öngyilkosság.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy egyes esetekben meghaláskor miért nem vesztek XP-t. Nem, nem challange módban vagyok. -
#929 Félreértés ne essék, tetszik a játék és baromira addiktív, de egyes húzások benne olyan furcsák. Olyan szintű mozgási szabadásg van, amit eddig minden játéktól elvártam volna. A környezet is részben végre törik már. A város kidolgozottsága és a grafika 5*.
Csak azt nem értem, hogy egyes területeken miért olyan igénytelen. -
#928 Oké nem vitatkozom, de ha bajod van a játékkal a fejlesztőknek írj. Ha a játékbeli megoldásokra van kérdésed, akkor itt válaszolnak rá sztem. Senki nem tudja neked megmondani, miért így készült a játék csak a fejlesztők. Nekem egyébként tetszik, pont azért, mert menekülni kell néha és taktikázni, különben bedarálnak. És pont leszarom hogy miért kell biztosítékot csavarni a védett házba. Ez egy játék és kikapcsol... PeAcE! -
#927 Nagyon régóta nem repülök már...
A DCS fórumon meg semmiféle sírás nem volt. Az a játék továbbra is egy összegányolt vacak. Az 1.5 ígéretes kezdése után megint ott van, ahol eddig. Sehol... -
#926 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Balázs ne keress értelmet ebben a nem létező világban, mert nincs! Ha nem tetszik így a rendszer menjél Falcon-ozni! Beleolvastam a fórumba és csak a sírásodtól agyfaxt kaptam, mint anno a dcs fórumon...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2016.01.02. 13:17:22 -
#925 Vagy nem.
Azért vannak további vicces dolgok ebben. Egy fickót kiszabadítok és miközben kísérem vissza a folyamatos szkriptelt pofázása miatt szépen ránkeseteledett. Hiába megyek be safehousba az a hülye nem követ. Meg is halt Nick és én is. A torony előtt sanszosan szkirptelve egy nagy kalapácsos fasz álldogált Nicket meg szépen kinyírta az éjjeli szörny... -
sata75 #924 Mindíg van szemét alatta ahová leugorhatsz;) -
#923 akkor a Bozakot ne is próbáld.. :)) -
#922 Lassabban mássz lefelé. Nem olyan vészes az. ;-) -
#921 Helyenként agyfaszt kapok az irányítástól... A rádió tornyokról lefelé mászásnál csak akkor nem kap el semmit az ember, ha éppen akar... -
#920 A weapon durability-t alig néhány ponttal lehet feltoránzni a socketekkel. Van ennek értelme? Vagy a socket belő pontok sokkal többet számítanak, mint a + durability pontszám? Minőségi ellenállást is növelik? -
#919 Ez a videót láttam, de még a poén is félremegy. Egy csomó házban ég a villany, néhány biztosíték cserével helyre is raksz mindent egy csomó helyen (hűtő és ventilátorok is működnek.).Tehát a gridben van kraft. Akkor miért nincs közvilágítás? A kis manók egyesével kiszerelték a világító testeket mindehol? :)
Félreértés ne essék, tetszik a játék, de minimális több ráfordítással mennyire értelmesebb és jobban magyarázható környezet lehetne. Valahol képtelen vagyok megérteni azt, hogy egy játék egyes részén az igényesség, a másik részén meg a teljes igénytelenség látszik. A játékfejlesztés talán olyan, mint a repbiztonságnál emlegetett példa.
"Adj egy csepp bort egy pohár szennyvízhez, az eredmény szennyvíz. Adj egy csepp szennyvizet egy pohár borhoz. Az eredmény szennyvíz."
Ez egyébként nem egyedi, bár a Witcher III-+nál nem ilyen szinten és irányban van. Van egy fantasztikus loot és craft rendszer abban....
...aminek az égvilágon semmi értelme, mert olyan nyersanyag bőség van és szokás szerint a pénznek sincs értelme.
Tehát minek csinálnak olyat sok erőforrás pazarlássak, aminek nincs értelme és miért nem fordítanak egy kis idő arra, hogy valaminek legyen értelme? Soha nem fogom ezeket megérteni.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.31. 17:24:20 -
#918 ugyan ugy lehet ereszkedni ahogy felfele kepeszteni
aram:
-
#917 naja, főként cooperatív játék, egyedül sokkal nehezebb, de ez így is van jól.. kisfegyóval sokat kell csapkodni őket, vagy sok gyengébb zombit kell csapkodni hogy lehessen jobb fegyvered, érdemes bepróbálkozni a túlélők megmentésével és a ledobált cuccok begyűjtésévél is, elég hatékonyan lehet fejlődni
lefelé jövetelnél meg általában ahogy feljutottál úgy le is jutsz, de szinte mindenhol van csúszó kötél is, gyakran hasznos tud lenni :D