1756
  • Prof William
    Csak képzelődök vagy az Old Town-ban (Sector 0) tényleg több a viral (rohangáló adreanlinhuszár zombi)? Még jó hogy lehet utazni a 2 városrész között.

Ha eljutottam ide akkor a sztori hányadánál tartok?
  • Voltan
    :D:D:D:D:D
  • Prof William
    Sejtem, csak újra be akarom szerezni mielőtt mennék a következő területre. (Sector 0)

Lehet hogy átkutatom párszor a lebombázott híd végén álló rendőrautókat, vagy megnézek 1-2 árust. Hátha még jobbat(színben) is sikerül venni. Bár -szerintem- csak élő célpontok ellen éri meg használni, de azok ellen valami brutális.
  • PeeTeR
    lesz meg boven
  • Prof William
    Igen pont ez volt a baj. Ugyanis felvettem jó sokat és aztán meg eladtam őket csak azt nem néztem hogy közé keveredett az enyém is.
  • PeeTeR
    lesz meg tenni valo :)
    police rilfle meg annyi lesz, hogy mar felvenni se fogod (meg csak azert sem, hogy eladjad) - szaraaaaaasig lesz minden vele :D
  • Prof William
    Most tartok ott hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kijutottam a Pit-ből és végeztem némi manikűrözést Rais-on.

A főküldetésből még mennyi van hátra? Remélem még viszonylag sok.

+ véletlenül eladtam a Police Rilfe-et. Hol tudnék minél gyorsabban szerezni/venni egyet?
  • sata75
    azért a "nyugodtan" kicsit erős volt:))
  • lalakov
    Nem, a játék végén sem. Nyugodtan maradj kinn. :)
  • hemmis
    egy idő után éjszaka is levon survivor pontot sikertelen survivor esetén ?
  • Gary
    Szigorúan csak a Dying Light világában mertem gondolkodni! :Đ
  • Prof William
    Tegnap benéztem egy sötét helyre. Teljesen töksötét lett, úgyhogy felkapcsoltam a lámpát. Erre teremben lévő kb 20 zombi azonnal odanézett. Kdierült hogy bementem közéjük.

Tisztára mint egy horrorfilmben. :)
  • MerlinW
    Ha kell metro, 10 éven belül ne számíts rá:)
  • Gary
    Támogatom, de legyen benne metró is! :Đ

Éjszaka a szimpla zombik a lámpád fényét is észreveszik, míg a Volatile-ok oda se bagóznak rá, viszont ha ezek nem érnek el, akkor leköpnek... :Đ
  • Prof William
    Akkor már jöjjön inkább egy Dying Light Budapest!

Amúgy a lőfegyver(gépfegyver) este jó még. Kimész a Safe Zone ből és felmászol alami nagyobb autó tetejére a zóna közelében.

Aztán onnan szépen lehet ölni a zombikat + spec fertőzötteket dupla pontért. Ha valamelyik futkosó meg fel akarna mászni, akkor egy fejtaposás megoldja a dolgot. Ha meg elfogy lőszer, vagy túl nagy a gáz, akkor meg spuri vissza a zónába.
    Voitale-vel még nem találkoztam így de egész sok Viralt + Runnert (azok akik csak éjszaka gyorsak) szedtem le így dupla pontért. + Mivel amikor észrevesznek az üldözésnek számít, így egész sok üldözésből is kisikerült lőnöm magamat, ami szintén extrapont.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.04.15. 10:40:51
  • Szabi #741
    na akkor neki is lehet állni átrakni a Deák teret CS-ből :DD
  • Fpocok
    HOOOOLY FUUUCKIN SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gary
    Persze, nem mindegyiket lehet elégetni kettőből. Amelyik valami főellenség szerepét tölti be, azokra több kell. A mezei, utcán randalírozók ellen tökéletes.
    Lövöldözni jobbára csak élőkre lődöztem. Természetesen kipróbáltam a fegyvereket, de nem túl szerencsés zajt csapni, főleg sötétedés után! :Đ
    Mivel, nem igazán használtam a lőfegyvereket, így nem tudom, hogy attól a fickótól szedtem-e el a rendőrségi gépfegyvert vagy már korábban begyűjtöttem egyet. Szerintem, csak a küldetés miatt lesz ott, mert én előtte és utána is körbejártam a helyet, de mintha csak akkor kellett volna kiiktatni. Egyébként is lehet találni. Talán a hídon, a rendőrségi autókból, amiket nehéz föltörni...
  • Prof William
    Ha már demolisher. Azokat a nagydarab kalácsos-overallos jómunkásembereket hiába dobálom molotovval mert bár szépen befeketednek de csak nem akarnak megpusztulni. Őket általában valami távolsági fegyverrel szedem le.

Most olvasom hogy Pact of Rais küldetésben ha lezúzom a benzinkút tetejéről lövöldöző géppuskás fickót, akkor egy rendőrségi gépfegyvert lehet szerezni, ami jobb mint a legtöbb gépfegyver. A fickó eltűnik ha véget ér ez melléküldetés vagy még később meg lehet ott találni? Mert ha igen akkor majd elnézek újra arra.
  • Gary
    Ez így van, gyakorlatilag, a dobozokkal együtt pottyannak a földre :Đ

A molotovot megspékeled gyúlékony folyadékkal (gyorsan a molotov előtt vagy után dobod), a Demolisher is megfexik 1-1db-tól. :Đ
  • Fpocok
    Időt nem tudom... meg hát attól is függ, milyen meesze van.
    A gránát nekem jobban bejön, de a molotov sem rossz.
  • Prof William
    Még viszonylag rövid ideje játszok (12% sztori) de nagyon tetszik. Eddig a molotov a legjobb fegyver. Akár egy darab is elintéz egy nagyobb csoport zombit + a drop-ok megszerzése nagyon könnyűvé vált így. Ha már ott vannak a fosztogatók 1-2 molotov megoldja a problémát.

Amúgy mennyi idő alatt érnek oda a fosztogatók? Volt hogy saját szememmel láttam ahogy ledobják és olyan 1-2 percen belül ott voltam és szerencsére még senki sem nyúlt hozzájuk. De ha ennél több időt vesz igénybe, akkor már ott osztozkodnak.
  • hemmis
    hát minden esetre köszi
  • Voltan
    LOOOOL :D:D:D:D
  • Fpocok
    Meghalsz, bűnhődj.
    Ne csalj.
  • PeeTeR
    gondolom survivor pontra gondolsz - nem
  • lalakov
    Mivel a játék magától ment, így nem.
    Próbálj éjjel meghalni, akkor nem von le XP-t. :)
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.04.11. 11:42:33
  • hemmis
    sziasztok nem valami jó az angolom így megkérdezném hogy ha a játék közben meghalok vissza lehet -e menni az előző mentéshez hogy ne veszítsek pontot?
  • macleody
    Hátesztkőcsinyányie? :)
  • PeeTeR
    sima dark machete
  • lalakov
    Ez valami mérgező penge?
  • Szabi #725
    draw me like one of your french girls..
  • PeeTeR
    csekkoljatok a huncut kis modellemet..

• RiCSi1234
    Hát de most ilyet csinálni, amúgy marha jó. :DD