Dying Light 1 - 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a kijutás... a -2400 survivor xp-vel halálonként, nem volt mókás. Egyszer, az egyik gerendán átfutás közben lepotyogtam, rá egy gépfegyveresre! Pánikszerűen csépeltem, meg rúgtam a végeredmény a Die Hard 1 egyik klasszikusa: nekem is van gépfegyverem ho-ho-ho! :Đ
Csak ugye, a lőszerhiány! Meg a düh, hogy elvesztettem a barkácsolt cuccaimat! Ez legalább megoldódott, persze lehetett volna durvább is, ha tényleg veszik!
Az óváros nagyon tetszik, első pillantásra, tiszta Velence! Van olaszos beütése! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Lehet, hogy túl korán estem a verembe?!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Éppen a pit-ben vagyok, nekem most van más, akit utálhatok! :Đ
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ez a resze nekem sem jon be, sok feladatot megoldottam, de kb tenyleg csak bujkaltam.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez utóbbi engem olyan szinten tud irritálni, hogy a dead islandot rövid úton kukáztam....
Véleményem szerint ez eddig a legjobb zombis cucc PC-n, igaz, a Dead Rising 3-mal még nem játszottam, de az ziher, hogy a Dead Islandokat megeszi reggelire - pedig, mez culpa., én azokat is szeretem 😊
A nappal-éjszaka váltakozás meg tökéletesen sikerült, az éjjeli világ meglepően parás, a torkomban dobog a szívem végig. Az is tetszik, hogy a halott városban éjjel tényleg vaksötét van, nem csak az a szokásos félhomály+sötétkék filter megoldás 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elszomorítottatok. 😞 Nem vagyok jó a QTE-ben és nem szeretem ha egy játék idegesítően nehéz. Úgy tűnik nem fogom tudni végigjátszani. 😞 Kár, pedig most még élvezem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Később nemtudom milyen,de ahogy olvasom nem lesz könnyű dolgom.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.01. 23:07:50
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
easter egg is van benne bőven
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.02.01. 21:29:42
-Mert elémugrott egy nagydarab felpüffedt zombi és megpróbált savval leköpni!
-Ja, akkor érthető
😄😄😄😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem értem a sok fintorgót például durability ügyben. teljesen jól eltalálták sztem. nekem mindig volt még a fegyverben legalább 1 javítás amikor már azért cseréltem mert volt sokkal jobb. a minimum 3 javítással és az upgrade lehetőséggel ,pontosan beleillesztették a játékmenetbe.
A küldetések változatosak és ötletesek, és bár derp korban élünk ugye, mutatja a nyíl hogy hová fuss, néha mégis gondolkodnom kellett hogyan jutok oda 😊
Az optimalizáció tényleg nem a legjobb de a belbecs, megéri azt hogy kicsit lejjebb vegyük a grafikát hiszen a látvány úgy is gyönyörű.
Ennyit rég nem játszottam FPS-el!
A steam menü nem jön be, nem mutatja hogy adja az acsikat semmi, de közben meg méri az időt meg minden, mi lehet a gond?
Ez a lockpick nagyon hasonlít a Fallout 3-ban lévőre, nem? Simán bele tudok törni a könnyűbe is egyet és sikerül elsőre kinyitnom a legnehezebbet is.