1756
-
#836 Nincs. Amikor elkezded, annyi van kiírva a képernyőre, hogy "This is how you died" :DDD
Persze magadnak kitalálhatsz célokat, legutóbb odáig jutottam, hogy egy kétemeletes házat totál beerődítettem alul, kintről kötelekkel lehetett bemászni az emeletre, 95% zombie-proof volt.. De amikor elkezdtem faanyagot gyűjteni egy kerítésrendszerhez körbevettek tizenöten, eltört a bézbóz ütőm, így a kalapáccsal kellett emberkednem, és egy ilyen földön kúszós geciláda megharapott, két napra rá jött is az elkerülhetetlen.. Kimentem a ház elé, 40 fokos láz, alig láttam, kilőttem egy tárat a pisztolyból, jöttek annyian mint az állat :DD Ellőttem a maradék ammot, aztán magamra gyújtottam a hordát egy molotovval.. -
#835 De azért gondolom van valami cél, amit el kell érni? :) -
#834 Röviden elmondom milyen szintű a survival aspektus:
Menekülsz, mert kerget 15 zombi, nincs semmi terved, csak futsz.. Egyre többen lesznek, rájössz, hogy el kéne rejtőzni. Puszta kézzel bevered egy ház ablakát, beugrassz a nappaliba. Észreveszed, hogy összevágtad a tenyered, durván vérzel: Berohansz a hálóba, magadra zárod az ajtót, közben hallod, ahogy már dörömbölnek az ablakokon, a nappaliba már beesett több hulla is. A hálószoba szekrényben találsz egy polót, cafatokra téped. Szerencsédre innen nyílik a fürdő, ahol találsz fertőtlenítőt, amivel megtisztítod a sebet, fertőtleníted a rongyokat amiket épp találtál, majd bekötöd magad. Kijössz a fürdőből, feldobsz egy lepedőt az ablakra, hogy ne lássanak be, lefekszel aludni, hátha továbbvonul a horda reggelre.. Nem jön be, az éjszaka közepén csörömpölésre ébredsz, ömlenek be az ablakon, hirtelen nincs hova menekülni, magadra zárod a budit.. Hallod, ahogy 15-20 zombi püföli az ajtót, esélyed sincs kijutni, úgy döntesz, megiszod azt a liter hipót, amit a szekrényben találtál, hogy legalább ne élőhalottként végezd... Game Over..
:DDD
Ilyen egy peches run. ;D -
#833 Régen nem volt poligonhuszár, de mára részben azzá váltam a felhozatal meg az, hogy a gépem is bírja. :)
Amit látok rajta, az alapján megér egy próbát. UFO XCOM retro kinézete van. -
#832 Project Zomboid, ha nem kapsz agyfaszt az olckúl garfikától.. -
#831 Még mindig kicsit drága ez. Milyen survivor és craft/loot (és/vagy poszapokaliptkus) elemeket tartalnazó történet alapú játékot ajánlanátok ehelyett, amíg ez olcsóbb nem lesz?
A Metro 2033-az végitoltam, nagyon nem tetszett az összkép. Az atomszféra jó volt, de itt kb. véget is ért a tudása. A The Last of Us nagyon bejött, pedig csak longplayen láttam és a This War of Mine életem egyik legjobb játékélménye volt.
Ez alapján mi lenne számomra ideális?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.04. 21:29:55 -
#830 -
#829 -
#828 Vedd fel a ládádban vannak, ha megvetted. -
simonl #827 Sziasztok, megvásároltam pár +fegyvert és +outfit -et Steam -en.
Hogy a viharba lehet ezeket a játékon belül aktiválni?
Előre is köszönöm a türelmes válaszokat -
#826 Amit olvasgattam a magyarítások topikba.. szerintem ne várd.. -
sata75 #825 Valaki tud esetleg valami bővebb infót a 80%-on álló kijelzőn kívül? -
#824 -
Zozo76 #823 reis nem bozak -
Zozo76 #822 megvettem a jatekot (ultimate edition, xo), tenyleg marha jo, de mi a save game menete? pontosan hogy ment a jatek? azt hittem eleg egyet aludni valamelyik safe house-ban. pont kuldi alatt voltam, az antenna toronyt kell megmaszni de mar esteledett, mondom nem szarakodok mar vele, kilockoltam a legkozelebbi safe house-t, es aludtam egyet. erre visszatoltes utan a kuldi elejere rakott, ahol arra a pontra ahol megkaptam a kuldetest bozaktol vagy kitol. vagy menjek vissza a toronyhazba es hasznaljam a liftet minden esetben? -
#821 -
#820 -
#819 Téma lezárva. -
#818 felejtsed mar a win10 -et doglodo feny topicba, koze nincs hozza - kozod nincs hozza ki mit hasznal - itt legyen vege a temanak, nem kell lovagolni rajta - nem erdekel senkit, hogy te megmondtad es jobban tudod. SENKIT. -
#817 csak nézd meg a win10 telepítés után, hogy mit lehet engedélyezni. és amit nem lehet letiltani, azt meg nem is látod.
ne conteozzál már, de nekem ugyan mindegy. Egy szoftver -amennyiben lehet- nehogy már bármit kijátszon rólam, ha meg megengedem, vajon mit visz ki?
FŐLEG hogyha nem tiltod le, akkor enged? Nézd meg a vezérlőpultban.
Azt engedsz meg, amit akarsz, rád van bízva. Milyen király, mikor INGYEN lehet olyan oprencered, amiért még tavaly fizetni kellett. A mikulás előbb megajándékoz, de csak higgyjetek... -
EFRM #816 wow nagyon nice, nem rosszak ezek a techlandesek -
#815 Az miért lehet, hogy a mentett állás betöltésekor - mostanában szinte mindig - viral-ok, gyors zombik kezdenek el támadni, nagy számban, látszólag teljesen ok nélkül, értsd nem volt élesebb zaj, vagy ilyesmi...
Volt másnál ilyen? -
mate23 #814 brozakot és folloingot hogy lehet megszerezni letölteni vagy külön kiegészítő CD? -
#813 az ilyeneket inkább valamelyik conteos topikba kéne.. -
#812 sorry
lehet félrement. a lényegen nem változtat. TÚL sok mindent megengedünk azoknak, akiknek nem kellene.... erről szólt. -
#811 wat... ezt nem nekem akartad - ha megis akkor meg csak hogy ne legyel pain kulon ssd -n van win10 csak boot sec allitas es van/nincs - de csak hogy jol erezd magad
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.08.25. 20:03:48 -
#810 egy kicsit olvasgatni kellene, hogy mennyi helyen nem tetszik, ami a win10 körül folyik, pl. Oroszország, Svájc..... Mielőtt lehurrogtok.... Ami microsoft és ingyenes, az eleve gyanús.
de csak pakolgassatok fel mindenféle ki nem forrott szart, csak mert annyira ráértek..... -
#809 -
mate23 #808 már fel raktam játékokból kidobált engem jópár dolgot ki próbáltam de nem nagyon ment:( -
#807 fel kell rakni win10 -et -
mate23 #806 nekem win 7 van de hogy lehet bejutni? -
#805 win10 alatt nem jo -
mate23 #804 akkor hogy? -
#803 nem -
mate23 #802 brozak hoz nem poszteren keresztül kell bejutni? -
kasa85 #801 Szaggat a játék,de van rá mód!
Indítsd el a játékot!
Alt-Tabbolj ki,és iditsd el a feladat kezelőt!A tab bal jobb nyíl Caps Lock felett!
Jobb klik a DyingLightGame.exe-n!
Válasz az*Affinitás beállítása*pontot majd vedd ki a pipát a*Processzor 0*előt és utána tedd is vissza (a játék ettől kifagy a háttérben,de ne aggódj emiatt)
Ha az*Affinitás-ablak*bezárult,jobb klikk és indítsd el újra,és engedlyezd megint.A játék ismét futni fog.
Kész vag!Most kevésbé fut szaruk a játék!
Windows 8.1 alatt beállítások!
Windows 8.1 alatt nem fagy ki a játék!
Ctrol+Alt+Del*Feladat kezelő*Több részlet*Részletek fül*DyingLightGame.exe*jobb egér klikk*Affinitás beállítása*0.Processzot pipa ki*utána pipa vissza!
Asztalon le tobott játék íkonra katt,és voálá szaggatás mentesen megy a Game !!!!!
-
mate23 #800 hogyan kell bejutni brozakhoz?
-
#799 mi meg értelmezhető hibajelzést -
#798 Talán mert csak te szeretsz szívni egy kezdő op. rendszerrel.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.08.20. 22:15:58 -
mate23 #797 jó de nem kaptam valasztrá!