1756
  • simonl #1076
    Sziasztok, szép jó reggelt.
    Nem tudtok valami írásos vagy videós tutorialt a craft -oláshoz és fegyverválasztáshoz?
    Valami egyszerű, szájbarágósat.
    Köszi
  • xido
    segítsetek tisztán látni srácok...

http://cdgalaxis.hu/PC/22846/dying-light-the-following-enhanced-edition.html

ez itt a teljes jelenlegi tartalommal rendelkező,amiben van felújított alapjáték,following kieg.és az összes dlc,igaz?
    mert a steam lapon óránként visítanak a kommentek,hogy aki megveszi,az csak a felújított alapot kapja meg,mellé még a kieg.et meg kell venni...steam 50ért szivatna,amit mi itthon polcon megkapunk röhögve,vagy csak a régi tulajok nincsenek rendesen tájékoztatva?
  • PeeTeR
  • ricsa008
    Nincs valami trükk a Hz problémára ? ...
  • PeeTeR
    semmi eddig, kocsikkal sokat tokoltunk, senki nem panaszkodott meg
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.11. 21:41:09
  • Shep
    Viszonylag hamar fel lehet oldani. Futás közben kell a rúgás gombot megnyomni, de ezt leírja a skillnél.

Más nem tapasztalt a Following kiegben érdekes textúra hibákat? Egyes autók oldala átlátszik, néha felvillannak textúrák a semmiből, kicsit közeledve eltűnnek.
  • simonl #1070
    Sziasztok, az a nekifutásból rúgás az melyik gomb? ill. Mikor kapom meg mint képességet?

Köszi
  • Andule
    Köszi :)
  • Szabi #1068
    persze, ez a lényege :D
  • Andule
    Érdeklődöm a fullos verzió iránt de lenne egy kérdésem, miszerint a sztori módot is lehet nyomni coop-ban mint a dead island esetén, ugye?
  • lalakov
    Jó játékot! :)
    Én várok egy akcióra. :(
  • Szabi #1065
    brazil paypal kell hozzá

viszont zseeeniáális lett a dlc, wháá
  • lalakov
    Próbáltam Nuvvem-ről megvenni a The Following-ot, de nem ment. :(
  • Doom 4
    Üdv! Egy ismerősömnek olyan gondja van, hogy a játék fut faszán, de az egér késik. Kb. 1 mp késése van. Valaki tapasztalt ilyet?
  • Voltan
    Ó, b*zmeg, a ninja outfit :):):)
    Az új frissítések után a ninjaruhában már nem adnak hangot a léptek :D
    Ez eddig nem volt így, ha jól emlékszem
  • Voltan
    Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de nálatok nem tűnt el pár hang játék közben?
    GOndolok itt most konkrétan a lépéseink hangjára (pl. nagyon jól lehetett hallani a bádog tetőkön futás közben.) vagy a leugrás hangja?

Nálam ezem a mostani frissítés óta eltűntek...
  • simonl #1060
    Köszönöm gyors válaszod
  • PeeTeR
    akkor alapbol megkapod az "Enhanced Edition" -t, ez mindenkinek jar akinek meg van az alapjatek. akinel ott az SP jon a "The Following" illetve a tobbi DLC.

kepen

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.09. 16:33:47
  • simonl #1058
    Sziasztok, kicsit megtévesztő a Steam, ezért itt kérek segítséget: szóval nekem megvan a Steam -es alapjáték SP (Season Pass) nélkül.
    Akkor nekem most a Dying Light: Following -ot kell csak megvennem és megkapom a felújított játékélményt?

Köszi a választ srácok....
  • PeeTeR
    szabi este hat korul lesz, szerintem marci is felnez, jovok en is, maris meg vagyunk negyen mint mindig... sot lehet sly is benez :D
  • kigyi
    Igen úgy tudom játszani SP-t vettem még a megjelenés után így nem kellett megvennem most ezt.
  • Szabi #1055
    mármint a kérdés arra vonatkozott, hogy az eredeti steam-es dying light-oddal úgy tudod játszani a following-ot, hogy nem vetted meg ? :D
  • kigyi
    Jó lett méltó folytatása az alapjátéknak, de kell hozzá több ember egyedül már unalmas lenne.
  • jetblack
    Jó ez a DLC csak coopban jobb lenne :D
  • sata75
    lehet kinyírták a zombik...?
  • Szabi #1051
    na ? :D
  • kigyi
    Indítod a játékot -> play és ott kiválasztod, most jött le megyek is kipróbálom :)
  • xido
    egész pontosan úgy szólt..ha alapjátékod és dlc-id vannak ÉS megveszed a followingot/vagy season passod volt,akkor az enhanced edition lesz ingyen a tiéd...
  • lalakov
    Azt se vettem meg. Csak elővételben vettem a játékot.
  • lalakov
    Nem láttam hol lenne a belépő a The Following-hoz, így gondolom az alapjáték nevét változtatták meg "Dying Light: The Following - Enhanced Edition-re" és ehhez meg kell venni a The Following-ot. Bár ez így félrevezető, mert aki most veszi, az megkapja azt is.
    Akinek megvan a DLC is, megírná hogyan kell belépni az új pályára?
  • kigyi
    Ha van SP-od akkor megkapod nem kell megvenni külön. Abban benne van.
  • lalakov
    Jó kérdés. Nálam ezt írja az áruházi oldal: "Dying Light: The Following - Enhanced Edition már a Steam könyvtáradban van", ami azért érdekes, mert nem vettem meg a The Following-ot. Persze minden kiderül ha elindítom, csak még dolgozik rajta.
  • kigyi
    Azt nem tudom, de csak most látom, hogy van belőle hivatalos demo :)
  • xido
    most kicsit meg vagyok keveredve ettől az adatlaptól...

http://store.steampowered.com/app/239140/

ha ez állítólag tartalmazza az összes eddigi dlc-t az alapjátékkal együtt..akkor miért került a lapra külön a dlc megrendelhetősége?..vagy én értelmezek rosszul valamit?
  • kigyi
    Nálam az még több mint 1 óra mire lejön, pedig már megy egy ideje.
  • jetblack
    Plusz 7.4GB a frissítés és már most szedhető le
  • Voltan
    Remélem, a teljesítménye nem lesz rosszabb... Láttunk már ilyet :(
    Mindenesetre ma megveszem a Followingot :)
  • tutituti
    Patch 1.10.0 release notes

Features:
    Legend system:
    - New skill tree unlocked after maxing one of the base skill trees
    - Nightmare difficulty level
    - Bounties system
    New weapons: firearms, melee, crossbow
    New parkour moves animations added
    Improved human enemy AI
    Improved Volatile AI
    New NPC models
    Enhanced facial expressions
    Post process effect customization - sepia, black&white, poster + other effects
    Audio upgrades
    Valve Anti Cheat support added
    Select community created maps added into the game
    #DrinkForDLC content:
    - New quest in Old Town
    - Water balloon item for more powerful electricity effect on zombies
    - Two new water challenges
    Support for Dying Light: The Following Expansion Pack

Fixes:
    Various stability improvements, including co-op
    Various balance tweaks: player development, economy and weapons / crafting balance
    Improved fighting against human enemies and virals

Developer Tools & Steam Workshop:

Due to changes in Dying Light: The Following – Enhanced Edition, Steam Workshop content and Dying Light Developer Tools will temporarily be disabled. An update is being prepared and will be launched shortly.
    Steam link róla

Trailer:

• PeeTeR

• Szabi #1037
    ááá dehogy. .sose volt még ilyen..