1756
-
simonl #1076 Sziasztok, szép jó reggelt.
Nem tudtok valami írásos vagy videós tutorialt a craft -oláshoz és fegyverválasztáshoz?
Valami egyszerű, szájbarágósat.
Köszi
-
xido #1075 segítsetek tisztán látni srácok...
http://cdgalaxis.hu/PC/22846/dying-light-the-following-enhanced-edition.html
ez itt a teljes jelenlegi tartalommal rendelkező,amiben van felújított alapjáték,following kieg.és az összes dlc,igaz?
mert a steam lapon óránként visítanak a kommentek,hogy aki megveszi,az csak a felújított alapot kapja meg,mellé még a kieg.et meg kell venni...steam 50ért szivatna,amit mi itthon polcon megkapunk röhögve,vagy csak a régi tulajok nincsenek rendesen tájékoztatva? -
#1074 -
ricsa008 #1073 Nincs valami trükk a Hz problémára ? ... -
#1072 semmi eddig, kocsikkal sokat tokoltunk, senki nem panaszkodott meg
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.11. 21:41:09 -
#1071 Viszonylag hamar fel lehet oldani. Futás közben kell a rúgás gombot megnyomni, de ezt leírja a skillnél.
Más nem tapasztalt a Following kiegben érdekes textúra hibákat? Egyes autók oldala átlátszik, néha felvillannak textúrák a semmiből, kicsit közeledve eltűnnek. -
simonl #1070 Sziasztok, az a nekifutásból rúgás az melyik gomb? ill. Mikor kapom meg mint képességet?
Köszi -
Andule #1069 Köszi :) -
#1068 persze, ez a lényege :D -
Andule #1067 Érdeklődöm a fullos verzió iránt de lenne egy kérdésem, miszerint a sztori módot is lehet nyomni coop-ban mint a dead island esetén, ugye?
-
#1066 Jó játékot! :)
Én várok egy akcióra. :( -
#1065 brazil paypal kell hozzá
viszont zseeeniáális lett a dlc, wháá -
#1064 Próbáltam Nuvvem-ről megvenni a The Following-ot, de nem ment. :( -
#1063 Üdv! Egy ismerősömnek olyan gondja van, hogy a játék fut faszán, de az egér késik. Kb. 1 mp késése van. Valaki tapasztalt ilyet? -
#1062 Ó, b*zmeg, a ninja outfit :):):)
Az új frissítések után a ninjaruhában már nem adnak hangot a léptek :D
Ez eddig nem volt így, ha jól emlékszem -
#1061 Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de nálatok nem tűnt el pár hang játék közben?
GOndolok itt most konkrétan a lépéseink hangjára (pl. nagyon jól lehetett hallani a bádog tetőkön futás közben.) vagy a leugrás hangja?
Nálam ezem a mostani frissítés óta eltűntek... -
simonl #1060 Köszönöm gyors válaszod -
#1059 akkor alapbol megkapod az "Enhanced Edition" -t, ez mindenkinek jar akinek meg van az alapjatek. akinel ott az SP jon a "The Following" illetve a tobbi DLC.
kepen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.09. 16:33:47 -
simonl #1058 Sziasztok, kicsit megtévesztő a Steam, ezért itt kérek segítséget: szóval nekem megvan a Steam -es alapjáték SP (Season Pass) nélkül.
Akkor nekem most a Dying Light: Following -ot kell csak megvennem és megkapom a felújított játékélményt?
Köszi a választ srácok.... -
#1057 szabi este hat korul lesz, szerintem marci is felnez, jovok en is, maris meg vagyunk negyen mint mindig... sot lehet sly is benez :D -
#1056 Igen úgy tudom játszani SP-t vettem még a megjelenés után így nem kellett megvennem most ezt. -
#1055 mármint a kérdés arra vonatkozott, hogy az eredeti steam-es dying light-oddal úgy tudod játszani a following-ot, hogy nem vetted meg ? :D -
#1054 Jó lett méltó folytatása az alapjátéknak, de kell hozzá több ember egyedül már unalmas lenne. -
#1053 Jó ez a DLC csak coopban jobb lenne :D -
sata75 #1052 lehet kinyírták a zombik...? -
#1051 na ? :D -
#1050 Indítod a játékot -> play és ott kiválasztod, most jött le megyek is kipróbálom :) -
xido #1049 egész pontosan úgy szólt..ha alapjátékod és dlc-id vannak ÉS megveszed a followingot/vagy season passod volt,akkor az enhanced edition lesz ingyen a tiéd... -
#1048 Azt se vettem meg. Csak elővételben vettem a játékot. -
#1047 Nem láttam hol lenne a belépő a The Following-hoz, így gondolom az alapjáték nevét változtatták meg "Dying Light: The Following - Enhanced Edition-re" és ehhez meg kell venni a The Following-ot. Bár ez így félrevezető, mert aki most veszi, az megkapja azt is.
Akinek megvan a DLC is, megírná hogyan kell belépni az új pályára? -
#1046 Ha van SP-od akkor megkapod nem kell megvenni külön. Abban benne van. -
#1045 Jó kérdés. Nálam ezt írja az áruházi oldal: "Dying Light: The Following - Enhanced Edition már a Steam könyvtáradban van", ami azért érdekes, mert nem vettem meg a The Following-ot. Persze minden kiderül ha elindítom, csak még dolgozik rajta. -
#1044 Azt nem tudom, de csak most látom, hogy van belőle hivatalos demo :) -
xido #1043 most kicsit meg vagyok keveredve ettől az adatlaptól...
http://store.steampowered.com/app/239140/
ha ez állítólag tartalmazza az összes eddigi dlc-t az alapjátékkal együtt..akkor miért került a lapra külön a dlc megrendelhetősége?..vagy én értelmezek rosszul valamit? -
#1042 Nálam az még több mint 1 óra mire lejön, pedig már megy egy ideje. -
#1041 Plusz 7.4GB a frissítés és már most szedhető le -
#1040 Remélem, a teljesítménye nem lesz rosszabb... Láttunk már ilyet :(
Mindenesetre ma megveszem a Followingot :) -
#1039 Patch 1.10.0 release notes
Features:
Legend system:
- New skill tree unlocked after maxing one of the base skill trees
- Nightmare difficulty level
- Bounties system
New weapons: firearms, melee, crossbow
New parkour moves animations added
Improved human enemy AI
Improved Volatile AI
New NPC models
Enhanced facial expressions
Post process effect customization - sepia, black&white, poster + other effects
Audio upgrades
Valve Anti Cheat support added
Select community created maps added into the game
#DrinkForDLC content:
- New quest in Old Town
- Water balloon item for more powerful electricity effect on zombies
- Two new water challenges
Support for Dying Light: The Following Expansion Pack
Fixes:
Various stability improvements, including co-op
Various balance tweaks: player development, economy and weapons / crafting balance
Improved fighting against human enemies and virals
Developer Tools & Steam Workshop:
Due to changes in Dying Light: The Following – Enhanced Edition, Steam Workshop content and Dying Light Developer Tools will temporarily be disabled. An update is being prepared and will be launched shortly.
Steam link róla
Trailer:
-
-
#1037 ááá dehogy. .sose volt még ilyen..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!