1756
-
#1156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a 'helyes' befejezést választod - amelyet nehezebb felfogni és megtenni - akkor nem lesz semmiféle összecsapás, legfeljebb gondolati szinten...az 'önfejű' befejezés inkább harcos, de felesleges. :) -
Ez az alap sztori, a Followingnak azt hallottam hogy a vége nagyon parás és furcsa, két befejezése van, a többit nem spoilerezem el de már nagyon várom a végső összecsapást!!! -
Prof William #1154 A Following egy új játék véget ad hozzá vagy a Rais-os vég marad az játék igazi vége? -
#1153 Az korrekt, köszi. -
#1152 Hát ha mindent meg akarsz csinálni akkor 30+ szerintem, én csak a storyt csináltam, meg a mellék küldetéseket így 15-20 óra. Szóval el lehet vele lenni egy darabig. -
#1151 Már megvan a Following, csak sajnos ügyesen elveszítettem a profilomat, úgyhogy kezdhettem előről az egész játékot :S
Most már lassan utolérem magam (9-es Survivor szint jelenleg) és belevághatok a Followingba végre :D
A kérdésem, kábé mennyi játékidőt lehet kipréselni belőle? A fő játékhoz képest mennyire rövid? -
#1150 A játék maga jó, sőt, csak a vége olyan amilyen. -
simonl #1149 Akkor ne vegyem meg 20 EUR -ért? Most komolyan... -
#1148 Üdv! Tesztelgettem a külső nézetet, nem lenne rossz egy hivatalos megoldás erre!
-
#1147 Following vége. Ez most mi a túró volt, de most tényleg? -
#1146 Sziasztok. Valaki tapasztalt hasonlot már napok óta nálam bugos a following DLC hogy belépek és nem pontos haladási százalékomat írja ki? Coop keresőben pedig mindig olyan játékosokat látok akik sokkal előrébb járnak a játékban. Én olyan 20% körül vagyok és ilyen 40-80% játékosokat látok csak.
Sima Dying Lightban nem volt ilyen problémám. -
kuktabuk #1145 Jó estét skacok valaki megtudná mondani hogy lehetne egy régebbi mentésre vissza menni.Segitséget előre is köszönöm. -
TomStorm #1144 Hát ez a Hunter Walker nagyon kellett még nekem:D
Nem elég,hogy vért izzadok Hardon még egy másik játékos aki zombi vadászik rám:o -
Andule #1143 A nekifutás sokat számít, lehet csak annyi hiányzik -
Andule #1142 A játék elejéről van szó és ekkor ez sztem baromi visszahúzó erő. Skillek nélkül nagyon gyorsan kopnak a cuccok, irreálisan gyorsan, de onnantól h megvan a rugdosós instakill meg már elég ritkán kell fegyvert használni.
Kezdéskor nem is tudsz tucatszám molotovot gyártani így aztán eléggé meggondolja az ember kire hajítja el és vicces mikor egy ember ellenfél a 2ik palacknak a tüzében is ott táncol még h "gyere b+, leváglak!"
Azért fura mert ez pont az elején a legnagyobb szívás mikor a hangulattal még marasztalni kéne a játékost és ez a koncepció már a DI-nél is rossz volt.
Tegnap már lett lőfegyverem is, szal este sincs különösebb para immár. -
ttt1 #1141 Én egyenlőre az ugord át a szakadékot tutorialnal elakadtam. hiába nyomom a space-t hossza, 1 nem ugrik 2 ha a legszélén nyomom meg már beadja a tutorial szöveget leokézom és le is esik a csávó ..:) -
TomStorm #1140 Szerezz puskát,pisztolyt meg molotov koktélt gyártani könnyű. -
#1139 Legalább ösztönöz a játék az újabb fegyverek kipróbálására, bár én általában valami fejlekaszabolós megoldásnál kötöttem ki folyamatosan, csak a pengés fegyver volt más, teledobálva 'king' modokkal és persze a kötelező 'angel sword' főmoddal. A Following alatt így 2 melee fegyvert fogyasztottam el, szerintem teljesen vállalható az elhasználódás mértéke. Fura is, hogy a lőfegyvereknél semmi ilyesmit nem vezettek be, pedig minő gyönyör volt egy harc közepén beakadó automata fegyver a Far Cry 2-ben is anno...a 3. részre el is lett felejtve, a casual gamer-nek túl mazó az ilyesmi... -
#1138 akkor jatszal DI -et -
Andule #1137 Ez a fegyvertönkremenési hülyeség ez konstans? Fixen 3-4-5* ... tudom csak javítani a cuccot és dobhatom el? Minek moddolni akkor? Ennél még a DI rendszere is jobb volt pedig az is zavaró volt -
#1136 Survival lvl 12
TomStorm: oké, akkor innentől szándékos trollkodás amit csinálsz és jutalmazva lesz.. -
#1135 Srácok azt a kötelet amivel tudom magam húzni az épületek között mikor kapom meg? Most vagyok 60%-nál a játékban de eddig nincs meg. -
#1134 de lehet, menjel sirni anyucihoz :C -
#1133 Ott van a The Following kezdő menüjében is minden belépéskor hogy milyen nehézségen kezded/folytatod a játékot... -
TomStorm #1132 Nem lehet -
#1131 ha fingod sincs rola, legalabb ne irjad ennyire biztosan.. az senkit nem erdekel, hogy nem tudod ezert kerdez az ember, de amikor hasznalhato valaszt kapsz ami valos is legalabb ne kontrazzal ra, hogy "Nincs".
DE VAN. barmikor barmire allithatod. a jatek meg fel is hivja a figyelmed, hogy COOP eseteben ne felejtsd el Nightmare -re allitani XP farmolashoz. s mi meglepo vissza is lehet allitani Normal -ra. -
TomStorm #1130 Nincs -
#1129 Menet közben is ott van az opciókban és állítható ha jól emlékszem... -
TomStorm #1128 Nehézségi szintet már nem lehet visszavenni játékban? -
Ez is egy jó küldetés, szerettem.
Lassan nekikezdek a followingnak is, csak előtte végig viszem a simát.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.19. 19:42:06 -
FartingSquirrel #1126 Értem már. Köszi. -
#1125 Nincs meg a kiegészítés, csak félreérthetően át lett nevezve azoknak, akinek már megvolt az alapjáték. Aki most veszi meg az viszont megkapja azt is. -
FartingSquirrel #1124 Sziasztok!
Kérnék egy kis felvilágosítást.
Megvettem nemrég a DL-t két kiegészítővel együtt, és most látom, hogy a könyvtáramban van a The Following - EE, ami tudtommal csak Season Pass-szel vagy a Following megvásárlásával lehet a tied. Én nem vettem meg egyiket sem. Ami érdekes, hogy Steamen már nem is találom az alapjátékot, csak a TF-et és TF - EE-t (+ a kiegeket)... Most akkor hogy van az, hogy megvan nekem a TF - EE, de a sima alapjátékot már nem találom? (Már nem mintha gond lenne, ha megvan, csak nem értem, hogy most mi van. Talán bugos a Steam? Vagy én értem rosszul ezt a cikket?)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.19. 02:17:40 -
#1123 Köszi..megvan már...megvan végre....szerintem sokkal jobb lett mint az alapjáték,azt nem tudtam végig "tolni",meguntam.ez viszont bejön!
-
#1122 A buggy sofőrködésben igazán benne van a bugi, az új fegyverek és lehetőségek is tetszenek és a vidéki setting is hangulatos...csak a vége mindfuck. :)
#1115: Küldetés lesz egy bizonyos szintű Children népszerűségi szint után, hogy pontosan mikor, nem tudom. Én előtte foglaltam el a gáthoz közeli menedéket és mondta a játék nincs áram, éppen a gátas küldetés miatt mentem arra, így nálam időben nagyon összejött a dolog, a küldetést elvégezve hamar volt is áramom... :)
-
#1121 ezt mar hallotuk toled nem egyszer, akkor bye -
#1120 Hát nagy dolgokat ne várj de tovább megy a történet, de gyanítom nem olyan formában amit te szeretnél.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.16. 16:28:01 -
#1119 Csak mivel leszedtem az eredetit és nincs 12 lvl mentésem... Szerintem nálam ez ki fog maradni főleg, ha a bugyuta fősztorit nem egészíti ki. Az alapjáték lezárása egy vicc volt sajnos. A fősztori komplexitása is egy A4-es lap terjedemével vetekedett... -
sata75 #1118 +1 -
#1117 Jo.