1756
-
#1116 Na, milyen a kieg? -
#1115 Ö..ö szerintem nem, hogy jelöli a térképen? -
#1114 Megcsináltad a fősztori gátas áramvisszaállítós küldetését? Ha nem, akkor adott a válasz, csak utána aktiválhatóak ezek a menedékek, mivel előtte nem jutnak áramhoz. :) -
#1113 Hogy tudom visszakapcsolni az áramot?
A toronynál a házban és a toronyban is visszakapcsolva,még is azt mutatja,hogy kapcsoljam vissza a toronyban! Hol?
A második képen a pincében a biztosítékok betekerve,még is azt mutatja hogy az emeleten kapcsoljam be! Hol?
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.02.15. 20:08:14 -
#1112 Nálam a jelenlegi félautomata shoti 6000 felett sebez, szinte csalás. Mondjuk a legend szintekkel lőfegyverre rakni a +50%-os sebzés bónuszokat folyamatosan elég durva végeredménnyel jár...egy volatile is repül rögtön ha telibe találom, más lőfegyverrel fejre szinte minden más nagyobb ellenfél max. 2-3 lövés. -
Action #1111 Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy nem tudtok eldobni semmit csak a fegyvert? (se gránát,se molotov, se grappling hook...)
Az alapjátékban semmi gondom nem volt,de amióta fent van a kieg azóta ezt csinálja.
Próbáltam más gombhoz rendelni,volt reinstall,de semmi. Nem találtam rá megoldást neten sem.
Ötlet esetleg? -
#1110 Még játék elején találtam. Szerencse volt. -
#1109 Jaaaaa, nekem még nem olyan erős. -
#1108 Ezért kell 2 lövés. Nekem a hunting shotgun 2666-ot sebez. -
#1107 Hát de a fején a sisak, levédi a lövést. -
#1106 Fejbelövöd 2 alkalommal hunting shotival és kész is -
#1105 Amikor az egyik raktárban vannak kis kölykök és becsalják a Demolishert, hogy, hogy lehet győzni? Gyakorlatilag megsebezni sem tudtam. -
Egyik kedvenc küldetésem. -
#1103 Értem, kösz. -
#1102 Minden extra a sofőr skill növelésével nyílik meg, kivétel bizonyos level akárhanyas alkatrész fejlesztések, azok beszerezhetőek hamarabb is a boltosoknál/lootolva - az aktuális sofőr skillednél magasabb szintű megoldás is. Bár én az alkatrészek többségénél előbb szereztem meg erre-arra kolbászolva a katonai kísérleti fejlesztést, ami sofőr skilltől függetlenül beszerelhető és a 'level x-y' megoldások felett áll mindenféle szempontból.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.14. 21:21:18 -
#1101 Hogy, vagy kinél tudok a kocsira fegyvert, meg egyéb cuccokat pakolni? -
sata75 #1100 na csak sikerült feltölteni...
szóval csináltam egy rövid videót, nem profi de remélem segít. -
sata75 #1099 mégsem:)
Utoljára szerkesztette: sata75, 2016.02.14. 20:59:21 -
#1098 Köszi... -
#1097 A főküldetés célja, amelyet minden egyéb küldetés elvégzésével tudsz tovább lendíteni. Magyarán ne foglalkozz a kiírással, nem konkrét küldetés. Segíts mindenkienk, akinek csak tudsz és növekedni fog a Children bizalmi szinted. Tehát élvezd a játékot, csináld amit csinálni szeretnél, keresztbe tenni nem tudsz a fő cél elérésének... :) -
#1096 Ezt értem csak azt nem hogy "folytassam a nap gyermeinek a segítését,támogatását" ez mi?
Nem mutatja a térképen!
-
#1095 csinald a side questeket, hive irtas/harvest/race hanyagolhato, azon kivul minden mehet -
#1094 Segítsetek már,most mit is kellene csinálnom?
Köszi!
-
jocking #1093 Felmerült még egy kérdés. A fősztori teljesítése után van rá lehetőség, hogy visszajussak a városba? Lehet majd ugyanúgy teleportolni a város és a vidék között, mint ahogy a két városrész között lehet(ett)?
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.02.14. 15:03:51 -
Zozo76 #1092 akkor nem is hiba volt, mert emlekszem hogy ejjel jottem ki a barlangbol, osontam a legkozelebbi safe-hauseba. szoval akkor ejjel mentem mar be, azert nem voltak ott. -
#1091 azota kicsit durvult a helyzet -
#1090 A DLC-s barlangot nem láttam még, de az alapjátékban az nem vészes, csak tudni kell mikor lehet odamenni. ;-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nappal ott bújnak el a fény elől, de éjjel tök üres, mivel kinn vannak a városban. -
#1089 Ja, azok a fészkek durvák, vélhetően ezeket coopra találták ki, mert egyedül elég esélytelen. -
Zozo76 #1088 az alapjatekban is volt egy olyan feladat (mellek-kuldetes) hogy egy barlangba kellett bemenni. na ott allandoan megdoglottem, folyamatosan jottek a szemetek. hagytam a francba. aztan a jatek vege fele csak visszamentem de akkor is megdoglottem parszor. aztan egyszercsak valami hiba miatt vagy nem tudom nem voltak bent dogok, tok ures volt a barlang, osszeszedtem amit kell, aztan a kijarat elott meg visszafordultam es bekiabaltam a barlang melyere hogy: "a kurva anyatokat gecik" aztan kijottem es megvolt a feladat! :) -
#1087 Hogy legyen a fanyalgóknak is kihívás :D -
jocking #1086 Már mindegy, közben kiderült, hogy ez nem is főmisszió, úgyhogy hagytam a fenébe. Azt mondjuk nem értem, hogy mi a tökömért raknak "very hard" besorolású küldit az első helyre, ahova 5 perce érkeztél meg. Na mind1. -
#1085 Érdekelne, hogy ez tartalmaz season pass-t? vagy csak alapjáték+ the following? -
sata75 #1084 álcázás, meg még az álcázás is jó. esetleg az álcázást használd még:)
de komolyan én mind úgy csinálom, nem ölöm meg csak azt akit kell. persze kell egy jó fegyver hogy ha mégis muszáj akkor 3-4 ütésből öld a volatileket, de szigorúan csak egyet. óvatosan de nem tökölve. ha megölsz egy ilyen fészek akármit ott rögtön megint be kell kenned magad vele hogy nehogy lejárjon az időd. ha lehet már eleve úgy kell bemenne, hogy álcázva legyél. nekem ez a taktika kiválóan bevált,nem okoz nagy gondot. -
jocking #1083 Sikerült beszerezni az új kieget, de egyelőre vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban.
Ennek a legfőbb oka az, hogy már rögtön a sztori elején egy teljesíthetetlen feladatot b@sz hozzám a játék. Név szerint: "Down the Rabbit Hole". Egy volatile fészket kéne kitakarítani, de egyszerűen esélytelen. Hiába vannak jó, modolt kézi fegyvereim (300 dmg feletti mind), hiába próbálkozok bármilyen taktikával (uv-flare/lámpa, molotov, lőfegyverek, álcázás úgy, hogy bekenem magam a dzsuvájukkal) a vége mindig az, hogy ezek a kikúrt dögök nem akarnak az istennek se elfogyni. Már nem is számolom, hányszor nyírtak ki, akárhányszor visszatölt a játék a legközelebbi vadászlesre és visszamegyek, mindig ugyanannyi, ha nem több jön szembe....
Nincs valami olyan taktika ellenük, ami esetleg működik is? Esetleg trainer? Már rohadtul unom, hogy az eddig begyűjtött legjobb cuccaimat egy szaros misszióra kell elhasználnom, miközben nem tudok előrejutni a rohadt sztoriban... -
#1082 Most vettem meg az enchanced editiont , Gyertek játszani! Steam: mateo019 -
simonl #1081 Köszönöm mester -
#1080 DYING LIGHT: THE FOLLOWING - ENHANCED EDITION ehhez a verzióhoz nem kell az alapjáték ugye? Tartalmazza az alapjátékot?
Milyen DLCket tartalmaz?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.13. 09:53:48 -
sata75 #1079 Mi nem megy? Mert szerintem elég egyszerű és érthető a kraftolási rendszer.
video
guide -
#1078 Minden benne van, le van írva az információs részben.
Szerintem csak a régi tulajok nincsenek tájékoztatva. Ez a névváltás Steamen nem szerencsés. -
#1077 Nem jön be oldal.