1756
-
#996 Én már azt sem használom nagyon régóta. Nincs rá szükség. 300-400 sebzés körül egy suhintással vágom a fejeket. Inkább tartogatom az alkoholt a medikitre. Mondjuk a Khorek machete-t kétszer gyártottam le és kétszer vesztettem el valahogy. Elég sok alkoholomba került... Aztán rászoktam a metőautós fosztogatásra... Egy nap alatt 12-15 db-ot simán össze lehet lootolni.
Most a játék végén nekiduráltam magam és gyűjtöttem alágkat, nem akartom, hogy szopjak, a sebzéscsökkentő potion hatása valami brutális. -
Prof William #995 Én is gy éreztem. Ki akar azzal tökölni, hogy először hozzájuk vágja a folyadékot, aztán meg valami gyúlékonyat.
A Molotov koktél tökéletesen megfelel a gyújtogatásra. -
#994 A főmenu extras rész alatt. -
#993 Hol lehet ezeket megnézni? Vagy ennyire vak vagyok :D
#987: 2csapással leterítettem :D pislogni sem bírt :D
Nyugi én is voltam már úgy hogy pofán rúgnám őket :) "Being A Hero" 3-at vagy 15x próbáltam mire meglett.... és mindig utána hallgatni a gyerek faszságait mire újra tudod kezdeni... na ott nekem is elfogyott a türelmem :D -
#992 Én egyik folyadékot sem próbáltam még ki. Egyszrűen fel nem tételeztem, hogy van olyan helyzet, ahol van időm ilyen helyzettel szórakozni. -
Gary #991 Csak én játszottam a tűzzel? :Đ
#496 -
#990 Én is csak ellenük használtam kivéve egyszer. A nagy fellökős szikladobáló monsza ellen próbáltam, de szemből fentről fejlövésekből is kibírt 10+at... Az a furcsa, hogy pisztollyal mintha egszerűbb lenne a headshot, mint polcie vagy military rifle-val.
Az éjszakai szuperszörny meg két telitalálatot simán levett, utána nem erőltettem... -
Prof William #989 Én lőfegyvert -az esetek nagy részében- emberi ellenfelek ellen használtam. Pár lövéstől megfekszenek és nem kell közelharcba keveredni velük.
-
#988 a fejlövés kiterít téged, de őket is :D -
#987 Na most jött el a kedvem megint, hogy pofánrúgjam a kedves fejlesztőket. A Fan zone nevű questben levő ellen engem van, hogy egy lövéssel kinyír, de ő meg két tár police rife-t kibír. Az összes spróolt XP-t meg fogja enni, mire kinyírom... -
#986 Há most nincs fent, de elvileg csak fel kell iratkozni a modra és magától letölti. -
#985 Ezeket hogy lehet installálni és futtatni? Sorry, de életemben nem használtam a Steam Workshopot,,, -
#984 mar az elso beszelgetes a safe house -ban megvett kilora, pedig sokat nem lattam meg az egeszbol :D -
letöltés -
#982 Tegnap megnéztem a statomat. 70 feletti elhalálozás.
Kb. 8-10 sidequest nincs megcsinálva, és ebből csak egy slumos. Meg sem találtam aki adja. A főszál kb. 2/3-nál vagyok. Minden hülyesége ellenére jó alkotás ez. -
#981 Ha menekülni akarsz én nem agility XP-t szerezni, akkor igen. De mindenhova el lehet jutni csályka nélkül is. Csak melós. Viszont kapsz XP-t érte. -
#980 Nálam fordítva van...
AC hangulata van az óvárosnak, de a Slum jobban bejött...
Ott 1-2 emeletes szarokon ugrálgattál, volt értelme fejleszteni a mozgást, itt meg kb csak a csáklya a lényeg.
Slumban még úgy éreztem, hogy este akkor alvás van :) itt kb éjszaka sincs para, mert olyan szinten nőnek a fegyverek sebzései. Mire lekopik egy fegyver már 50-100-al nagyobb sebzésű lesz. 12-13 szintig még volt értelme fejlődni, onnantól már tökmindegy mire teszem.
-
sata75 #979 Úgy egyébként mindem tiszteletem a fordítóké, de amit ezzel csináltak hát az elszomorító. Amit nem a gugli fordítóval csináltak annak nagyrésze német...
Lehangoló:( -
#978 Igen, minden mellékszál elfogyott. Én YT videóban olyan láttam, hogy ahol és 15 felett vonltam mindenből, ott a játékos x/7/10 volt. -
#977 Hamar átmentél. Megcsináltál minden mellékküldetést az első helyszínen? 22-es vagyok és még mindig ott vagyok(22/16/24). -
#976 Egyik AC-vel sem játszottam soha.
Ha valaha játszok eggyel is, akkor az a velencés lenne, de őszintén szólva nem vonz, mert a videókból és leírásból játékmechanikailag és más szempontból is olyanok olvastam, hogy inkább nem próbálom ki. Van egy rakás más játék és dolog amire inkább rászánom az időt.
DL is úgy jött be, hogy a Fallout 1-en besokalltam és mivel végre akciós volt DL (-66%), ennyiért már a hülyének is megérte. -
#975 assassin's land.. :D -
#974 Az óváros iszonyat jól néz ki. A slum stílusától kezdem már kicsit megcsömörleni. Na meg itt aztán tényleg lehet tolni a parkourt. -
#973 Hát azért "vicces" már megint... Az old town optpostnál szépen kinyírok mindenkit...
..............és bespawnol egy rakás ellent... Az egyikt persze mögém, mert nem ajtón keresztül jönnek, hanem insta spawn csak úgy mindenhol. Persze insta halál...
Eredmény.
-rakás lőszer
-6k XP
Megint fejberúgós érzés a fejlesztők irányába... Az ilyen hülyeségekkel tudják az ember kedvét elvenni. Nem értem, hogy mi a fasz szükség van ilyen faszságokra. Akarnak második hullámot? Ok. Na de ilyen hülye spawnnal? Ennyire debil nem lehet egy fejlesztő. Vagy de... -
#972 14/14/16 szinten vannak a skillek. Én úgy nyírtam ki, hogy a nagy kalapáccsal felugorva knockoltam. Csak annyiszor halta meg, hogy a vége előtt kicsivel elfogyot a dura, ezért a végén az utolsó firecracker és machete volt.
Álcázás megvan, de az egyelőre nincs, hogy hátulról kill után ne oldjon le az álca.
Mikor megcsináltam a katonai bázist, utána a politkusos belhét és még összeszedtem két drop sitetot mindenki előtt az nagyon megdobta az XP-t és minden más. A katonai bázis után 15 db medikitem voltú úgy, hogy még vagy 30 db craftolható volt. Viszont a katonai tábortól csak úszva tudtam visszajönni. Lett volna más mód is? -
#971 a toronybol ahol Troy -al talalkoztal eloszor. van ott egy trader es a falon egy poszter a ket toronnyal rajta (slums -bol) ez a fast travel. ha nem igy akkor vissza a csatornakon keresztul
(skilleket passzolom..) -
#970 Mire gondolsz....? Amikor story-ban dobnak le Rais-ék?
Felkapkodtam szépen a dobókéseket, azokat belevagdaltam, a gáztartályokat meg dobd elé, nekimegy.... amikor meg kevés az élete odavágsz neki 2x
fostam én is, de szerencsére elsőre meglett.... menekülésnél 1x elpatkoltam.
Nagyából 1 helyen tartunk akkor :)
Javaslat: Álcázást tanuld meg, illetve takedown (hátulról nyakat tudsz törni) illetve van egy olyan hogy álcázás közben tudj gyilkolni (nem buksz le) meg van egy olyan hogy ha 10s-en bellül gyilkolsz újra akkor több XP-t ad....
Ha megvan akkor irány a híd.... :D bekened magad kakival, és egyesével szépen törögeted a zombik nyakát :D nagyon kemény.... utána meg szedegetheted össze a szajrét :D
Még egy javaslat: a csáklyát szerezd meg még a szegénynegyedben!!!
Óvárosból hogy lehet visszamenni?
The following-ban lesznek új skillek is majd?
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.01.03. 20:32:32 -
Madi92 #969 -
#968 Hagyon a francba az egészet, erre nincs időm és erőm...
Jó játék ez, de néha kedvem támad pofánrúgni a készítőket. Az arána harcnál a nagy debil ellen már buktam 30k XP-t, mert ahhoz, hogy kiismerd mit csinál, meg kell halni párszor... -
#967 Kihívás. Vannak könnyebbek is, ami nem megy ne erőltesd, majd visszamész később. -
#966 Játszok és fórumozok is. Érdekel más véleménye és tapasztalata. -
#965 Baromi nehezek. 15 combat skillel, double barr. shg, és 500-as sebzésű fegyverrel tudtam megcsinálni az egyiket. Csak akkor meg hova erőlködjek 2,5k pontért, mikor 50k a köv szint...? Ehhez képest a random encounterek 0 kockázattal öntik rád az XP-t. Annyi ládát szedtem össze egy quest körút alatt, hogy 39k XP-t kaptam. -
#964 mert ez igy is van
#962 - nem eloiras, hogy meg kell halni es elvesziteni a megszerzett pontot - maris van ertelme
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.01.03. 17:45:34 -
Madi92 #963 Nem izzéből, de észrevettem, hogy sok játéknál, te inkább fórumon értetlenkedsz, minthogy játszanál.. :D -
#962 Az infected area challengeknek mi a túró értelme van? Meghalok, bukta 5k SVP. A várható nyereség meg 2,5k egy HARD fokozatún úgy, hogy elég durva fegyvereim vannak... Ennek semmi értelme... -
#961 aham, ugyan ugy, csak kivitelezni nehezebb, kicsit mozgekonyabb meg gyorsabb
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.01.03. 14:45:14 -
#960 Az is meghal egyből a szöges izéktől, mint egy mezei zombi? -
#959 volatile nem fut bele magatol, kozelbe csalni rugdosni mi is ezt csinaltunk farmolasnal a torony kozepso bejaratanal, jo moka -
#958 ez esti dögöket pár helyen könnyű megölni.Ha minden igaz a toronyban is bevált az a taktika hogy a szöges hordókra kellett rácsalogatni őket vagy a csapdákhoz és egyből meghaltak te meg kaptad az xp-t. -
#957 a ládákban mindig a szintednek megfelelő "véletlenszerű" cucc van.. :-/