1756
  • molnibalage83
    Hogyan? A létránál van használat, de azokon amit felmásztam baszik bármire is megfoni az acél gerendákat...
  • PeeTeR
    meg jo, hogy nincs.. szinthez van kotve minden. qrva nagy kihivas lenne ha vizcsovel/fogoval/fadarabbal egy utes utan hullananak.

oszt miert ne lehetne? - elarulom, lehet :O
  • molnibalage83
    Ráadásul a rádió toronynál az áram felkapcsolása után sincs safe hely. Vagy ott nem is kellene lennie?

Az is kicsit vicces, hogy az épületekben van világítás, mert az közművek úgy ahogy működek. Az utácn meg kis manók felmásztak és tönkretettek minden lámpát?

Értem én, hogy játék mechanika, de valahol elképesztő, hogy mennyire inkonzisztens maga a környezet és a játék helyenként... Döntési lehetőséggel sem találkoztam eddig sehol..

Vannak olyan játékok, ahol választás nélkül is jó a történet, de itt egyelőre és Zskatógria külödíjért kiáltok... :(
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.31. 15:15:34
  • molnibalage83
    5-6 szinten nincs nagyon ilyen...

A játék irányítása helyenként agybaj... Felmentem a rádió toronyra, de lefelé semmibe sem lehet belekapaszokodni. Oszt why...?
  • Szabi #912
    1000 vagy afölötti sebzéses fegyverrel két ütés :D
  • molnibalage83
    Ezeket a nagy kalapcsáos állatokat ki lehet nyírni valahogy? Az egyik már perceket töltött el áramban és n+1-szer rúgtam neki a szöges falnak. Csak nem akar megdögleni...
  • Szabi #910
    a Végítélet című zs kat filmben pl. egész Angliát lezárták, hogy ne terjedjen tovább a vírus :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.31. 12:25:15
  • molnibalage83
    Édes istenem a játék autosave rendszere olyan kikúrt szar, hogy arra szavak alig vannak.. :(
  • lalakov
    Ok, de ki vállalja a felelősséget, hogy akár egy túlélő is kijöjjön, aki netán fertőzött? Sajnos a valóságban tényleg küldenének be helikoptert, mert mindig van benn valakinek valakije, akit bármi áron ki kell hozni. :(
  • molnibalage83
    OFF

Törökország a legerősebb európai NATO állam. Nem kell oda küldenie senkinek semmit... A légierejük és a hadsereg együttesen cirka 300-350 db helikopterrel rendelkezik..

ON
  • tutituti
    Egy harmadik világbéli város (bár Törökországot írja a wiki) amiben kitört egy járvány amitől a halottak feltámadnak,akkor van egy sanda gyanúm hogy egy ország se fog odaküldeni egy helikoptert sem hogy a civileket kimentsék,mivel ki tudja hogy ki hordozó és ki nem.Ki próbál becsempészni a vírusból hogy aztán a tiszta területeken elengedje.
    Szerintem persze
  • molnibalage83
    Tudom, hogy ez csak játék, de ha jól értem csak ebben a városban vannak zombik, mindenhol máshol megy az élet tovább a világon. Akkor hol itt a probléma...? Miért nem evakuálják a túlélőket? Van egy csodás eszköz, amit úgy hívnak, hogy helikopter. A játék idejében lassan 60 éves találmány... Aztán nincs az a haderő, ami ne darálná be 3 másodperc alatt a zombikat...

Nem értem, hogy miért ilyen bugyuta alaptörténete van egy ilyen egész jó játékmechanikájú játéknak...
  • tutituti
  • kasa85
    Köszi megnyugodtam elég tré lenne,ha végig egy zombit csináltam ki azt is vért izzadva.
    Liheg,köpködnek,órás debella,fingalteli zombik feladják a leckét :D
  • lalakov
    Ez csak az elején van így, később egyszerűbb lesz. ;-)
  • kasa85
    Köszi :)
    Futós zombi ellen jó lesz a páros láb fejberugás.
    Csak tudnám miért olyan gyenge a vascsövek 30 ütéssel is egy batunígger csaj feláll nyöszörögve.
    Kétszer picsán rúgom,de még akkor is.
    Látom itt nagyon kell a speckó felszerelés.
    Spoiler.
    Bár olyan lenne mikor a toronyban első küldetésben fel mentem egy emeletet ahol minden tiszta vér volt egy nyomi meg bent feküdt,és ordítótta help miközben a telefonomat le raktam.
    Sprint volt meg kaptam a első csövemet azt oda érve láttam az ajtót ahol a jajgató bent volt molesztálta na volt ott ütök ám,de hirtelen :D
    Kurva jó volt láttam reccsent a bordája,és össze esett.
    Na később nagy csalódásomra még bográccsal sem tudom agyon verni őket.
    Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.12.24. 02:05:34
  • tutituti
    csulás elmegy,az éjszakai ge*iket kerüld el,mert lehet sok xp-t ad,de mocsok egy fajta.
    Meg a hazmat ruhás gázpalackos aki megtréfál amikor mögéd szuszog és felrobban.
    A fejberúgó skillt old fel mihamarabb,amikor páros lábbal fejbe rúgja a zombit.az nagyon hasznos.
  • kasa85
    Köszi skacok :)
    Tudom nem séta szimulátor csak szokatlan volt :)
    A lényeg akkor tető,futás,gyomron rugás,nappal menni,csulázó zombi kikerülése stb :)
  • tutituti
    ez nem full contact játék,itt trükközz inkább meg használd a feloldott képességeket.
    inkább legyél sunyi dög,és ha láttad a yamakasi-t akkor kerüld az utcán battyogást,a tetőkön biztonságossabb.
    A helyi hülyéket ne segítsd,csak azokat akik beszorultak egy házba és kiabálnak (az a minimapon látszik is,ott kap egy jelet)
    Aki már rohan feléd és nem zombó rúgd csak hasba,ha nagy bajban vagy akkor ez a rúgás sokat segít,lesz időd regenrálódni.
    Egy idő után már nem is fog elfogyni mert sok skill növeli.akkorra meg már lesz egy csomó jó fegyvered.
    Szerzetes ne legyél,lehet nincs dying light,de a papnövendék fiúk se hamvas lányok :D
  • grebber
    Te vagy a béna. Ez nem séta szimulátor.
  • kasa85
    Sziasztok skacok lenne egy fontos kérdésem.
    Kigyütt a játék már régen,de most álltam neki a Magyar fordítás miatt.

Csak két fokozat van.
    Normál,és nehéz.
    Könnyű nincs benne ami érdekes.
    A legnagyobb ami fel basz,hogy vannak ezek a futó zombik.
    Álladóan elkaptak,és megerőszakolnak.
    Vannak olyanok is sima vascsővel ütöm a emigránsokat,és erre harmincadik ütésnél is feláll persze karakterünk három ütésből szívrohamot kap úgy liheg.
    Fasza kommandós,mert még egy kőműves is 3x lazán eltolja a teli rakott betonos talicskát.
    A másik még vannak pánkok az utcán.
    Gondoltam ki menekítek két embert.
    Erre nem agyon ver az egyik.
    Most őszintén én vagyok a béna,vagy alapból ilyen szar?
    Kurva jó játék,de ezek annyira felbasznak,hogy lehet elmegyek szerzetesnek többet ne legyek gépközelében :D
    Előre is köszönöm a segítséget :) !

Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.12.23. 11:59:19
  • PeeTeR
  • Vincentcloud
    Tegnap 3k-ért volt alap nuuvemen
  • grebber
    Ami most tetszik 50 év múlva is fog. A grafika nem minden.
    Most is ugyanúgy játszok a 2003-2005-ös játékokkal.
  • xido
    az idő meg sajnos ketyeg,lehet addigra megváltozik az ember ízlése és értékrendje és már hiába lesz nagyon olcsó,nem fog érdekelni a téma..vagy a grafikája miatt húzza majd a száját az akkori vásárló...
    most jön a karácsonyi akciózás,szerintem az alapjáték lemegy legalább 4k magasságába,amiért már az is bezsákolja,aki már unja a zombi témát...
  • jetblack
    Én érzem hogy ez engem évek múlva is le fog kötni. Az meg hogy a steam accountodon van több mint 1000 játék nem ezt támasztja alá.
  • grebber
    Én meg azt nézem hogy 5 év múlva is le fog kötni ,meg nem sietek sehova. + az olcsóbbnál a több nem jobb.
    Szerencsére kiölették (saját maguk) az emberekből (legalábbis belőlem 100%) hogy én bármit is megvegyek 1500ft felett ami játék.
  • jetblack
    Én mondhatni drágán vettem 18 font ( játék+season pass(brazil sráctól. Köszi Szabi :D)) de nem azt nézem hanem azt hogy órákra lekötött és mennyire hangulatos volt amikor Szabival és Péterrel este kezdtünk ökörködni 33 óra után már bánom hogy nem anno a GAME24-en vettem elő a játékot
  • tutituti
    A riptide már kicsit nekem kevés lett.Az első még újdonság erejével hatott.A következő rész már nem volt az igazi nekem.
    talán egyszer a DI3 ha elkészül egyáltalán(bár nekem a The Division ami most újat fog adni,hiába na,lecsengőben a zombimánia ami lassan tényleg sok)

Én nem így látom.Kicsit demagóg szöveg,de én se ingyen dolgozom.Ha elvégzem a munkám akkor fizessenek meg érte.Ezért adok érte sokszor teljes árat.

Pl. ott a Elite:Dangerous,megvettem csak azért mert tetszik a koncepció,és lehet még két órát se játszottam,de úgy gondoltam hogy végre üde színfoltot hozott az űrszimulátorok világában.
    Utoljára szerkesztette: tutituti, 2015.12.20. 08:05:39
  • grebber
    Bármelyik Dead Islandba bele lehet ölni több mint 60 órát.
    Azokat végigvittem egyedül és 3-an coopba munkatársaimmal is. Hiába unalmas egyedül el lehet vele szórakozni akkor is.

Nem te ösztönzöd őket a pénzeddel egyik fejlesztőt se. Ha le akarnak húzni még 67 ezer kiegészítőt kiadnak hozzá ezt nem te döntöd el.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.20. 08:01:14
  • tutituti
    Én csak azért nem várok mert addigra a barátaim már nem játszanak vele.ez meg pont a coop-ra éleződik ki szerintem.anélkül unalmassá válik elég gyorsan,de többen vagy akár egy haverral sokkal több élményt nyújt.
    Tudom Grebber,te nem vagy nagy multi rajongó,így valszeg érthető a dolog nálad,mert így viszont felesleges.Bár nálam az is benne van hogy ha most megveszem,akkor támogatom a fejlesztőket,ami miatt lásd Following dlc készítésére ösztönzöm őket.Bár ez ritka amit a Techland csinál,de itt megérdemlik azt a tizenpár ezer forintot mert jó pár órát el lehet tölteni benne + van steam workshop és teljes modmaker.
    Mondjuk én vagyok olyan marha hogy az early alpha szopórollerre is felülök néha aztán lásd mi lesz belőle.
    Lényeg a lényeg,kb ez az az egyetlen játék ami megérdemli az árát mert az alapba bele lehet ölni jó <60 órát
  • Mike333 #885
    Akkor warezold le ha ennyire csóró vagy.. Mióta meg lett nyáron az új gépem azóta annyi játékkal jatszok, hogy néha már túl soknak érzem őket és nem tudok dönteni, hogy melyiket toljam :D A lényeg, hogy az enyém nem porosodik :)
  • grebber
    Hogyne kéne! Metro széria, AC-ek , Crysisok, Ryse zabálják a gépet max grafikán.
  • Szabi #883
    akkor viszont nem kell most csúcsgép, hogy majd három év múlva játszhass az új játékokkal
  • grebber
    Nem kell bocsánatot kérned engem nem tudsz ezzel "megbántani"
    Megbántani olyan embert lehet olyan dologgal ami ránézve igaz ,mert az magára tudja venni és duzzogni, hogy valaki a szemére veti.

Sajnos jó gép KÖTELEZŐ a max grafikához. Játékokat viszont senki nem KÖTELEZ, hogy vegyem meg aranyé ,amikor évek múlva szaré-hugyé dobálják majd. A játék ugyanaz a játék lesz 20 év múlva is ,én meg nem sietek sehova. Az idei év játékai nekem 3-5 év múlva lesznek slágerek.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 21:24:39
  • simonl #881
    De ezúton is bocsánat, semmi közöm hozzá
  • simonl #880
    Hihetetlen fazon vagy b+, van egy negyedmilliós videó kártyád és kukázod az 1000 ft -os játékokat.
    Kicsit olyan vagy - sosem felejtem el, saját szememmel láttam - aki beáll az A8 Audival a benzinkútra és tankol egy ezresért
  • grebber
    Csak linkeltem. Az én időm majd ~4 év múlva jön el ebben a gameben addigra talán már a fullos ~ 2000 alatt lesz!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 18:15:46
  • PeeTeR
    draga... (a ket ertektelen szar meg hudejo)
    (nuuvem -en 8€ sincs)
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.12.19. 17:09:14
  • grebber
    20.39$ + két ajándék értéktelen game