1756
  • PeeTeR

• beef
    Köszi, rájöttem. Ha steames meghívást csinálok akkor nem működik, csak akkor ha mindkét játékos elindította a játék folytatását és azon belül kapcsolódott a másikhoz.
  • PeeTeR
    a masik jatekosnak is hasznalnia kell es megy
  • beef
    Valaki próbálta már a magyarítással coop-ban? Mert induláskor közli, hogy "A játék adatfájljai módosítva lettek..."
    Innentől kezdve nem hajlandó kapcsolódni senkihez, hibába van a másik játékosnak is ugyanaz az a fordítás bemásolva.
  • PeeTeR

meg csak egy teljes oldalt sem kellett volna atnyalaznod
  • simonl #1031
    Sziasztok, ha jó látom február 9-én jelenik meg a The Following Enhanced Edition, ami az ismertető szerint az alapjáték felújított és kibővített változata.
    Szóval aki a fenti extrákat élvezni szeretné akkor újra meg kell venni a játékot?
    Letölthetőek lesznek ezek az extrák külön is?
    Tudtok valami infót?

• PeeTeR

• molnibalage83
    Nekem asszem 80% komplettség lett a vége. Ez gondolom a megtalált szobrokra és jegyeztekre vonatkozik. Egy idő után nem néztem be a házakba, mert minek. Hegyekben állt a cucc...

Rais pisztolyát a végén párszor elsütöttem, hogy lássam a hatást, de valahogy nem láttam. Egy rohangáló óriás hátába két tárat beleengedve sem dögölt meg.

Viszont a végén 4 db éjszakai rohangálót kinyírtam. Kifele jövet a proftól ott gyűltak éjszaka a népek. Bevágtam egy rakás gránátot és pusztultak rendesen.

Összességében nagyon egyszer játszós a DL. Soha többé nem fogom elővenni szerintem.
  • Madi92
    Szép a néni.
  • lalakov
  • Szabi #1026
    az ilyen leírásokat érdemes először gugliba beírni.. vagy egyből jutyúb :D

hegedűvel se rossz :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.10. 00:23:31
  • lalakov
    Old Townban van egy karantén, ahol komolyzene szól. Nem tudjátok mi az?
  • gabo91
    Felkészültem én is a nagy harcra.... :S

törtenét 75%-nál volt mikor elmentem a laborba, onnan már csak Rais volt hátra.... érdekesen számolja a % -ot azért....
    86% a main missions
  • molnibalage83
    Elég semmilyen volt a vége...
  • Szabi #1022
    :DD
  • gabo91
    javítva, nem látszódtak a képek
  • PeeTeR
  • gabo91
    Péntek délután meló végeztével várva a buszt, már nagyban az esti, hétvégi zombivadászaton járnak gondolataim...
    Majd felszállok a buszra, közben besötétedik...
    good night good hunt ;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Zombi biztos busz, egy újabb menedék :D

Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.01.08. 18:59:25
  • molnibalage83
    Ja, én mindig a continue-t használtam, ezért ezt soha nem néztem meg.
  • PeeTeR
    "Play Champing" a mentett jatekallasok mellett reszletezi az aktualisan kivalasztott mentes allasat
  • molnibalage83
    Ez melyik menüban van?
  • PeeTeR

a STORY mutatja a foszalat, a COMPLETION minden mast.. side questek, gyujtheto dolgok, challengek, quarantine zone, etc

#1014 elvileg Harran mellett de szeparacio miatt nem hiszem, hogy egybefuggoen bejarhato lesz. gondolom ugy oldjak meg mint most is van, fast travel valamelyik masik helyszinrol
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.01.08. 10:44:46
  • Prof William
    Ez az új terület Harran közelében lesz? Vagy már valahol máshol?
  • molnibalage83
    Akkor a DLC questek miatt mozog. Nekem semmi DLC nincs.
  • Szabi #1012
    passz, majd ránézek ha hazaérek.. de nekem megvan az összes dlc, így vannak plusz feladatok is :D
  • molnibalage83
    Furcsa lehet, mert nekem 81% úgy, hogy a rádió állomást most csináltam meg. Konzekvensen nem mozgott soha mikor side questeket csináltam. Lehet, hogy mitóta te végigtoltad valami patch változtathatott ezen. Mondom, baromi gyakran figyeltem. SOHA nem mozgott felfelé sidequest miatt. Azért volt gyakori, mert sokszor kiléptem olvasni a FAQ-t vagy egy-két videót megnézni mikor néha nem találtam meg eldugott bejáratokat. Akkor esc + alt tab volt. Mindig láttam a 0%-ot. 10+ óra játékidő alatt sem ment előre...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.08. 09:05:22
  • Szabi #1010
    oké, szerencsére én nem játszok a játékkal, így nincs róla tapasztalatom, az meg hogy stáblista után is csak 80%nál járok biztos az én hibám.. :D
  • molnibalage83
    Hát nálam 0%-ot mozgott előre, amikor daráltam sorba a side questeket... Hidd el, elégszer csekkoltam 38%-on állt eszméletlen sokáig úgy, hogy vagy 10 questet letoltam.
  • Szabi #1008
    nem
  • sata75
    Nekem mind2 végigjátszás 95-96%-os volt. Pedig a főszálat végigvittem és nincs már q sehol semmilyen.
  • molnibalage83
    A főszált mutatja a %.
  • gabo91
    38óránál vagyok, 1450 dögöt trancsíroztam szét, 55halálozás (ebből kb 25 olyan faszság miatt hogy leestem... a hídnál szoptam nagyon sokat, mikor másztam fel a csöveken bent a pillérben. meg a rádiótoronynál felmászás is szivatott rendesen.)
    Elején óvatosan mentem megfontoltan csapkodva nekifutásból fejberúg majd széttrancsíroz, itt az óvárosban csak a trollok szivatnak, meg a bomba szerűek bent az épületekben... (imádtam a toronyrobbantásost kb 6x haltam meg csak abban a küldiben a buta robbantósok miatt.)
    65% körül vagyok most.

Játék vége az mit takar itt %-ban? 100 környéke? szeretem mikor írják !-ban aztán 30-40-nél vége van :D
  • molnibalage83
    Mármint komoly sztori DLC. A kis kiegészítések nem érdekelnek. Ez jópofának tűnik, csak a játék alaphelyzetét köpi szemen. A város azért hihető sztori játék szinten, mert hegyek és víz veszi körbe, ezért lezárható. A vidék hatalmas nyílt területén levő zombik, hát izé...
  • Szabi #1003
    nem, több dlc is van már, de ez az ígéretek szerint akkora lesz hogy új játéknak is kiadhatnák akár :D
  • molnibalage83
    Ez az első ilyen DLC?
  • PeeTeR
  • molnibalage83
    Ez valami DLC?
  • PeeTeR
  • molnibalage83
    Alacsony szintűként az XP aratáshoz én is inkább azt használtam kombinálva előre lehelyezett gáztartályokkal. Összecsődítettem egy helyre a zombikat aztán bevágtam a koktélt. Aztán BUMMMMM...
    Aztán mikor jöttek a gyorsan futók, akkor spuri.

Az elején nagyon kell az XP és a fegyerek szarok, máshogy nem ment. Hard szinten tolom.

Utána nagyon sokág minden zajt kerültem, mert idegesítő volt, ahogy minden 3-4 gyorsan rohangáló a nyakadva esik. Néha azért előny, mikor az Óvárosban lootolni akarsz mentőt, akkor kell hozzá álca, de akkor is iknább tetőn levő magányos zombit keresek.

Rendőrautókban egy ideig sok shotgun lőszert találtam, de most már ezzel sem vackolok, mert baromi idegtépő n+1 very hard lockpicket tolni. Pedig embereknél jó, mert egy lövés, egy kill.

A nagy rohangáló monsztából kettőt nyírtam ki, de inkább nem vesződök azzal sem. XP nem kell és képtelen vagyok megérteni, hogy mikor üt meg háttal állva is. Mondjuk olyan fegyverem van, hogy power attackkel egy ütéssel leesett a páncél. Aztán háttal állva telepumálom fegyvereket dobálva. Bombákat szinte egyáltalán nem használtam, mert zajos. Emberek ellen hajigáltam tetőről shrapnelt, mert lőfegyver használat nélkül volt ölthető lőfegyveres csóka.

Most asszem 19/17/22 szintű vagyok. Látható, hogy mikor jó fegyverek voltak már, akkor hagytam a fenébe sokszor menekülést és lopadkodást és inkább gyakram mindenkit a vérbe.

Az összes sidequestet megcsináltam eddig elvileg, minden leszórt quartermasternek vihető dolgot elvittem és így vagyok 19 szintű survivor. 79-szer haltam meg eddig. Ebből vagy 20-szor az irányítás miatt és vagy 10-szer úgy, hogy befordulok a sarkon és arcomba robban a bombakét működő zombi...

Éjszaka gyakorlatialg alig mozogtam, a leghosszabb üldözés 38 sec volt. Minden éjszakai questet úgy időzítek, hogy 19-20 óra felé ott legyek és megvárom az éjszakát, akkor csak visszafelé kell a menedékházba menni. A nyomortelepen csináltam azt, mikor megvolt a max. álca skill, hogy leöltem egy zombit, és álcávza egy csomót, az elég sok XP-t adott este.

A játék elején még az segít, ha figyeled a szállító gépet és azonnal rohansz felé, hogy még Rais emberei előtt odaérj. Eszméletenül gyorsan lehet survivor XP-t szerezni így.
  • Prof William
    Később már én is úgy vagdostam a zombi fejeket mint a pitypangot, de kezdetben nagyon jó volt a molotov. Nagyon hamar ki lehetett vele irtani egész hordákat.