1506
Urban Games: Train Fever
-
#106 Preorder a Steamen-szeptember 4.-ig 22€ -
precise #105 megnézem majd, de ez a verzió tényleg csak az engine tesztelésre való, egyfajta jelző van pl... -
#104 Ha majd nagy és összefüggő hálózatod lesz, akkor megfigyelnéd, hogy mennyire hajlamoska eltévedni a vonatok? -
precise #103 Leginkább az engine-t teszteljük, de ami benne van abban van potenciál, bizakodó vagyok. -
#102 véleményt várunk,főleg ttd összehasonlítás érdekel :) -
#101 Béta elérésed van? -
precise #100 -
Austin Bailey #99 -
#98 megjött a bétakód ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... emailre arról, hogy én nem kapok
-
#97 Jogos
"After long and intensive development, we are very happy to announce that we are ready to run a closed beta test between July 14 and July 24."
Nem tudom mért zavarodtam össze... -
Borg #96 Félek hogy ez a béta csak még lejjebb rombolná a játékról kialakult amúgy sem túl pozitív képemet... -
#95 nem csak a jelentkezés indult el?
bárki jelentkezhet?
jó lenne bekerülni :S -
Austin Bailey #94 az nagyon fasza, hogy az épületek hozzáidomulnak az utak által bezárt szögekhez. Én ezt már évek óta vártam. Kár hogy egyébként a játék elnagyoltnak tűnik. Pl az út tök szar ahhoz képest, hogy a vasutat hogy kidolgozták. -
#93 Ezeket csak én nem láttam?
-
#92 Elindult a Closed Beta.
Bétához a gépigény:
Graphics card: Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD 5670 with at least 512 MB VRAM
CPU: Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM
System: Windows XP, Vista, 7 or 8
Mouse: Mouse with wheel
link
-
#91 Na akkor az jó már várós. -
#90 Olyasmi lesz igen. Csak itt nem a vállalatirányításon van a hangsúly, hanem a forgalomszervezésen. -
#89 Nekem idáig bejön a játék,de lenne kérdésem hogy most ez olyan lesz mint a RAILROAD.TYCOON sorozat hogy ahogy változik az évek úgy kapunk eszközöket? -
Austin Bailey #88 nem baaj, ha jó lesz, akkor megéri. A CiM 2-t is hogy összecsapták pedig lehetet volna jó is, -
#87 Jaja lesz ebből karácsony is, aztán csak majd rimánkodunk a peccsekért...
(Mondjuk én évekkel ezelőtt is jártam a fejlesztő oldalán, azóta várom) -
Austin Bailey #86 ja most látpm, hogy írja a honlapon, hogy a lámpákat később mutatják be. -
Austin Bailey #85 ez jól néz ki, bár az nem derül ki, hogy honnan tudják a vonatok, hogy melyik sinen merre kell menni, ebből kifolyólag tehát mi értelme van a nyílt vonali visszafogó váltó akármicsoda beépítésének. -
-
#83 Új hír. -
Ironman2 #82 Harmadik negyedévben jön! -
Austin Bailey #81 csak nem akar jönni ez a játék. Én meg közben Locomotion-t tolok. Letöltöttem hozzá Elektrickát meg Berner Oberland Bahnos vonatokat. -
#80 Új hír.
Sok újdonságot nem lehet belőle megtudni. Ez inkább a modellezéshez valamelyest értőknek szól. -
#79 na bocsi :D
-
#78 nem (bár unokatesom ott dolgozik), de jön ma visszafelé Kassáról valami különvonat amit nohab visz. De ez kicsit off :D -
Austin Bailey #77 miért, te svájcban laksz? -
#76 este 7kor jön a városomba a nohab, megyek is majd ki fotózni -
Austin Bailey #75 svácban volt nohab? -
bruna #74 Új képek és járművek az oldalon : Train-Fever -
Austin Bailey #73 villamosból már megint csak 2 vágányost lehet építeni? a CiM2-n kívül eddig mindenhol így volt. -
Borg #72 Ha hozza... eddig egyetlen videón képen stb sem hozta... -
#71 hát ha hozza a ttd színvonalát nekem már megérte:) -
Borg #70 Hát... engem nem annyira győzött meg egyelőre. -
bruna #69 Új Videó ! : Train-Fever Vehicles in action -
Austin Bailey #68 Nem szeretem a mozdonyvezető szimulátorokat :( -
#67 A váltóknál néha azért agyfaszt lehet kapni :)