573
Wolfenstein.
-
#372 Meg lehet fulladni. -
sztar007 #371 Azért az durva hogy 2014-ben kiadnak egy olyan játékot amibe nem fogy a víz alatt a levegőnk. Meg se lehet fulladni. Erre odafigyelhettek volna... -
mester1987 #370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami a buzogány végén van, csak nagyobba :D
-
mester1987 #369 Jaja, de ő arra gondol, hogy minden tereptárgy mozdulatlan meg emellé vannak olyan érdekességek is, hogy rajzolt tárgyak, pl. toll...sajan ez a RAGE-ben is látszott, ez a motor sajátossága, akárcsak a 2D-s hínár.
Viszont az tényleg hangulatfokozó, hogy a fedezékek apríthatóak, a Brothers In Arms: Hell's Highway-be voltak ilyenek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúyg egy kérdés; mi annak a neve amivel lerombolják a hidat és a végén az épületet, arra a bunkó-ra gondolok, amiket ki kell engedni a gátnál a vízből, de ötletem sincs mi is az.
-
TomDantes #368 Hát egy CoD-hoz képest mindenképp, minden tekintetben. De ha fizika, a Half-Life 2? régi játék. Igazából mai napig abszolút kedvenc FPS-em, de ott szinte minden tárgyat lőhettünk mozgathattunk. De jó hát nem olyan nagy hiba ez, csak lehetne jobb fizika, meg kevesebb grafikai probléma, ez egy kicsit ront az összképen. De ezzel együtt is jó lett. -
#367 Hát azért például egy CoDhoz képest sokkal több van benne. Ugye szét tudják lőni a fedezéket például. -
TomDantes #366 Egyetértek, de lehetne szebb, és lehetne bővebb a fizika...azért 2014-ben jó lenne ha tárgyakba ha belelövök ne álljanak statikusan a helyükön. De annyira nem rovom fel hibának, mert sok minden mással kárpótol a játék. Rég játszottam ilyen hangulatos FPS-el. és a retro...amikor iskolásként, a win 95-ös akkori csúcs gépeken nyomtuk a régi játékokat... -
#365 Nagyon jo es nehez gamma (nyilvan nem normalon ;) es mediumban is buzerant szep es gyors ;) (3eves gepem van)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azert holdon egy folyoson 100% doomos erzesem volt, mintha abban maszkalnek egy gepekkel teli folyoson BFG-vel a kezemben, ott rohogtem is rajta (meg hogy nemelyik gepen elso wolfensteint jatszik vki)) -
mester1987 #364 Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem eléggé eredeti az egész. A retro elemeket teljesen sikerült visszaadni, mint a régi részben, tényleg igazi retro feelingje van. Ettől eltekintve hatalamas elismerés, ahogy összeollóztak filmekből elég hitelesen visszaadva.
Ha nem is teljesen sikerült visszaadniuk az alternatív világot, csak különböző pontjait, még akkor is egy egyedülálló darab. Már az átvezetők játékmeneten kívül is képernyő elé szegezőek. Kevés ilyen eredeti darab van még a piacon azt hiszem, bár még több tartalmat láttam volna benne, de ez is egy fejlődés, főleg a sztori és a tálalás szempontjából is.
Én azt mondom tudnak egyes csapatok, ha akarnak és nem agyatlan és buta lerágott csontot adnak el...egy teljes értékű filmet azért ebből megnéznék. Már nagyon a játékmenet le se köt egy videójátékban, mert repetitívek is kiismerhetőek (persze az is tény, hogy nem 10 játék van a múltam mögött).
Egy szó, mint száz; valahol itt kezdődik egy Wolfenstein, főleg ezekkel a pihentagyú német mentalitást ahogy beiktatták, úgy ámblokk az elejétől a végéig, arra nincs is szó :)
Csak így tovább Wolfenstein - DOOM - Quake - RAGE (mint eredeti id gyerekei) én azt mondom. -
#363 akik már mind a két szálat végignyomták, kérdezném, hogy a pályák eltérnek bárhol is egymástól? Érdemes végigjátszani a két különböző szálat, vagy kb. ugyanaz mindegyik? -
kanduhr #362 A Rage-ről volt szó, amit ők csináltak. A Return to Castle Wolfenstein-t egyébként az ID Soft készítette, bár nem egyedül, a Gray Matter-rel együtt. (hogy Carmack részt vett benne vagy nem, az lényegtelen)
De egyébként meg nyilvánvaló, hogy max technikai segítség nyújtásról van szó (Quake 4, Wolfenstein 2009), hiszen ezeknél a munka oroszlánrészét a Raven Soft végezte - akik egyébként az ID SOft-tal együttműködve dolgoznak a 90-es évek eleje óta.
Ez viszont egy teljesen "új" csapat munkája. -
sztar007 #361 Nekem játék közbe, megáll a kép néhol 2-3mp-re. Gondolom azért mivel az egész játékba nincs betöltés ezzel oldották meg. Hogy lehetne csökkenteni mert másnál gameplayba nem láttam ilyet. -
Inquisitor #360 "Egyébként Carmacknak már nem sok köze volt ehhez a játékhoz, ahogy a volt csapatának, az ID Softnak se."
Ööö, a technikai támogatást leszámítva előző két Wolfi játékhoz volt?
Most annyit változtak a dolgok, hogy most mát a motorjához se lesz ... -
Inquisitor #359 Azt hiszem eseted nem egyedi, mivel mindenkinek 14.4 drivert ajánlották és van akinek az CF-ben is csak egyik kártya megy. Talán két darab HD7950-e volt? -
#358 Hát ennyi belefér :) -
#357 A lövöldözős résznél szerintem sincs gond, de pl ennél a résznél ugyanezt csinálta nálam. -
#356 Ja, mert én ilyen igénytelen vagyok, de neked sem túl, jó mert te meg a csodát várod ami sosem fog eljönni :D -
Skyline #355 Jó neked a látvány is szép.:) -
#354 Nem értek egyet az AI résszel, szerintem bőven jó, hiábi persze vannak de a megszokott fps AI-hoz képest igen is jó. -
#353 Nekem 13 óra volt a végigjátszás és abban max egyetértek, hogy nagyon jól sikerült az új Wolfenstein egy apró hibával, de azt írjuk a gépem számlájára...
Ja, és Blazkowicz továbbra is nagyon nagy badass. -
TóthG77 #352 Szasztok! AMD 6990-es videókarim van. A 14.2 beta1.3 driverrel tök jól futna a játék, de itt-ott fehérek a textúrák. CLEAN UNINSTALL után felrakom a legújabb 14.4 WHQL drivert. A fehér textúrák eltűntek, viszont EGYMAGOSNAK ismeri fel a kib***ott videókártyámat. Találkozott már valaki hasonlóval?
Directx, Microsoft.NET4.51 stb. faszságok orrvérzésig frissítve! -
#351 Nálam 8.4 lett
Évek óta nem szórakoztam ilyen jól! -
kanduhr #350 Azért ezen az "átlagos grafikán" kicsit fenn akadt a szemem:)
Egyébként Carmacknak már nem sok köze volt ehhez a játékhoz, ahogy a volt csapatának, az ID Softnak se. -
Skyline #349 Az Idtech motorra különösen jellemző a probléma nem kell ferdíteni. Ugyan ez volt a Rage-nél, és ennél is.
A játékot nem szídom, tényleg bejön, sokkal jobban szórakozok mint a COD-okkal, fps-ek között rendesen felüdülés mostanság. De ezt a grafmotort nyugodt szívvel el lehet ásni Carmack-al együtt, ha a saját csapata nem képes a saját motorját rendesen optimalizálni bugmentesíteni, mit várnak más csapatoktól?
Tényleg vicc kategória hogy az amúgy teljesen átlagos (és sokszor átlagon aluli) látvány mellett néha érthetetlen módon kb 10 fps-re zuhan az amúgy atomstabil 60-ról a sebesség. A legnagyobb tereken iszonyatos harcban full stabil 60...Aztán jön mondjuk egy 2 négyzetméteres szoba, ugyan olyan mint elötte a többi. Amint átlépem a küszöböt puff 10 fps. Vicc de tényleg...
-
#348 nekem tegnap még nagyon rosszul futott, most újraraktam a net framework 4.5.1-et, és fullon úgy fut mint az álom, semmi röccenés, minimális textura betöltés.
nem tudom hogy a framework oldotta-e meg, de gyönyörűen fut full hd-ban, mmajdnem maxon.
És egyébként tetszik is a játék, kb. erre számítottam. -
#347 Ok, hogy valakinél ennyire szar, de ez minden játékra igaz. Daylight pl. sokaknak el sem indul, ez legalább fut :D Ráadásul ilyen elrettentő példákat a játékok 90%-ból lehet hozni. Arról meg nem beszélek ,hogy az itt hőbörgők nagy része tuti csak lovagol a témán de igazából a játék nem is érdekli, vagy ha igen akkor még nem ért le neki a 40 giga a torrentről és így csapja el az időt, mert furcsamód a játékról alig esik szó, pedig igen jól sikerült, csak a köpködés megy. -
#346 Nekem nagyon bejött a 2009-es rész azt meg is vettem, ennél az még azért kérdöjeles... -
#345 Ja igen, AI, hát simán hátba kerültek, meg elsunnyogtak, és ilyesmit elég régen nem láttam már fps-ben, nyilván vannak bénaságai de messze nem egy COD szintű valami. -
#344 Nézd meg lejjebb a terminátoros képet. Valakinél ennyire szar. -
kanduhr #343 Attól függ melyik/mikori játékot nézzük. Az új Bioshock pl nálam elég szarul fut, vagy a Bulletstorm, de a Borderlandstól kezdve, Gears of War, Singularity ésatöbbi, mind hemzseg a tipikus Unreal-os gyermekbetegségektől - ott miért is nézik el az emberek ezeket?
Az meg, hogy szebb látvány egy Unreal játék, szvsz ez eléggé nonszensz. A Rage baromi gyönyörűen nézett ki, bár voltak benne iszonyatosan fosul megcsinált textúrák, de az összhatás így is elvitte a hátán egészet. Ugyanez a helyzet a Wolfensteinnel. Ilyen füst, por és robbanáseffekteket maximum a Crysisban lehet látni, sehol sincs ehhez képest az Unreal motor. De említhetném a karakterek arcát, a mimikát, a mozgásanimációt, ezek is mind remekül sikerültek.
Egyébként most értem a játék végére (kb 15 óra lehetett a játékidő), és hát rég szórakoztam ilyen jól:) Iszonyatosan fílinges ez a 60-as évekbeli cyber-náci környezet, amit csináltak, és bár a AI néha elég fura dolgokat művel, azért néhol kellően megizzasztott a cucc. Sok fegyver visszaköszön a régebbi részekből, de persze vannak újak is - illetve sok helyen olvastam, hogy konzolos az irányítása, én ilyet nem tapasztaltam.
A 2009-es résznél sokkal jobban sikerült, amolyan vérbeli Wolfos hangulata van az egésznek, szóval fasza game:) -
#342 Hát ez a játék teljesen rendben van, igazi régi vágású, pörgős, hangulatos fps, látványal semmi gond nincsen, pár textúra kissé elnagyolt de az összkép nagyon rendben van, ahogy a Rage-nél is rendben volt. A sok nyavalygást a textúra utántöltés miatt dolgot sem értem, mert annyira minimális, hogy fel sem tűnik. -
#341 Vilmos Tell? :D -
#340 Vilmos Leszek.
-
#339 én még épp hogy csak belenéztem de szerintem hangulatos,fél év múlva majd beszerzem PS4-re... -
Skyline #338 "Pont az Unreal Engine? Az amelyik szintén az orrod előtt rajzolja ki a textúrákat (és szintén tele van a játék low textúrákkal)?"
Ha találkoztam is ilyennel (nemigen), akkor is a játéknak jóval szebb látványa volt kisebb gépigény mellett...:) -
#337 Titanfall Effect.
A nyelvi fájlok elfoglalták a játék 3/4-ét. -
kanduhr #336 Ennyi. Két napja csak a hiszti megy. -
mester1987 #335 Nekem csak a RAGE-ben tűnt fel először aztán itt is, nem mintha lekötné a figyelmem :) -
kanduhr #334 "Nem ertem ezek miert nem szurja a legtobb ember szemet"
Gondolom azért nem, mert játékélmény szempontjából tökéletesen lényegtelen, hogy leesik egy lámpa vagy nem. Nem ettől lesz jó egy játék. A Rage sem a megatexture (és a fizika hiánya) miatt bukott meg, hanem mert kibaszottul monoton lett egy idő után, amellett, hogy amikor akció volt, akkor viszont baromi jól működött. Az IdTech 5-re épülő Wolfban a Rage legtöbb hibáját kijavították, és ha továbbra is az zavar, hogy nem törik egy-két tereptárgy, vagy bele van rajzolva az asztal textúrájába néhány tányér, és emiatt nem tudja valaki élvezni, azt nagyon tudom sajnálni. -
#333 Játszatok inkább a hibák felsorolása helyett, vagy ha ennyire rossz a játék is akkor keressetek valami mást!