Wolfenstein: The New Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1,1 óra telepítés után még 7 óra letöltés a steamen... 300-400 k között ingadozva, amúgy 640 k-val jön minden, kivéve ezt..
köszike...
majd éjjel lehúzom, amúgy is dolgoznom kell...
amúgy nem hiszem el, hogy lehetne jobban összetolni a cuccot.
Mi a búbánat 44 GIGA??????????????????????????????????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szerintem kissé eltúlozza mindenki a Rage motorjának hibáit. Az említett címnél a javítások rendbe tették a játékot, és szerintem ez most lesz lesz másként.
Most fel lehetne sorolni több más játékmotort is, mindegyik van jellegzetes hibája, amit képtelenek rendesen megcsinálni. A CryEngine-nel képesek a legszebb játékokra, de úgy zabálja az erõforrást, hogy nincs olyan gép, ami rendesen, 60FPS-sel elvigye; Frostbite? Ami fizikában nagyon erõs, de a hatására mûanyagszerûek a tereptárgyak (meg kb minden), és szintén zabálja a vasat. Esetleg a több, mint 10 éves Source?
"mindent maxolva 1080p-ben sttabil 60fps-el megyek. Aztán belépek egy szobába, 10fps. Egy lépés hátra és visszaugrik 60-ra. És nincs ott semmi ami máshol ne lenne..." - hány ilyennel találkoztunk már ezerféle játékban. Javítani fogják, de egyelõre 1 napos a játék, nem csoda, hogy az X millióféle konfigurációjú gépeken, 8000 ezer féle videokártyával, nem klappol minden.
Nálam tükörsimán fut a Wolfenstein, szinte alig-alig popupol, és egyébként meg egy nagyon fasza akciójáték. Elhiszem, hogy valakinek problémái vannak a futtatásával, de türelem, még nagyon friss játékról van szó.
A gond az hogy egy egész jó játék lenne (a COD-ok sé BF primitív elõre scriptes csõpályás SP kampányainál mindenképp jobb), erre beleerõltetik Carmack úr szemetét, ami tetszik nem tetszik hiába jól skálázható meg alacsony gépigényû. RONDA.Popupol. És teljesen érthetetlen módon hajigálja az FPS-t.... Végig a legnagyobb csatában is mindent maxolva 1080p-ben sttabil 60fps-el megyek. Aztán belépek egy szobába, 10fps. Egy lépés hátra és visszaugrik 60-ra. És nincs ott semmi ami máshol ne lenne...
Viszont egy kitolást még így is megkap mert elég élvezetes (mint említettem a COD-oknál számomra sokkal élvezetesebb).
Csak tényleg kár hogy azt a majmot (miközben hosszú hosszú évek óta nem mutatott fel semmit, csak egy túlhype-olt megmondóember) és a motorját kellett betenni ez alá. Komolyan még az Unreal Engine is szebbre többre képes alacsonyabb gépigény mellett...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
PII 955BE @3.8 + R9 270x
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ami hazavágja a grafot az a brutál texture popup.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
A lesajnált már régen a kiadásuk elõtt elavultnak titulált konzolokon semmi probléma.
Nesze nektek csak a pc csicskák<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Szerintem nem kell neki DX11-es kártya, mivel nem DirectX-et kezel, de ne vedd biztosra. De nem hinném, hogy DX9-es kártyával se futna el, ha megvan a megfelelõ háttér.
Nézegettem ennek a játéknak a követelményeit, de nem tudom eldönteni, hogy most az én gépemen elindul-e egyáltalán. A procim épp elég c2duo E8400, memó 4gb ez is elmegy, de a vga ati hd 4850 512mb, ami csak directx 10-es, erre meg azt írják, hogy directx 11 kell neki, bár a minimum követelménynél olyat láttam egy oldalon, hogy vga min. : nvidia gpu esetén geforce gts 250 (ami szintén csak directx10), amd (ati) esetén radeon hd 6670 1gb (ami viszont directx 11). Akkó most mivan? Kell neki directx 11-es kártya vagy nem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(pedig a rage maxon fut fullhd-ban, azzal nincs semmi probléma)
ezt meg teljesen levettem a lehetõ legalacsonyabb grafikára, felraktam a legújabb nvidia drivert, de még így is kb 5fps, diavetítés...
(gtx 560ti, i2500k~4ghz)
nem tudom mi lehet a gond, na mindegy...
amúgy nekem teszik
GOOBY, pls
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek gányul fut és kész esetleg kompromisszumot kötni:
Wolfenstein - The New Order RePack By XLASER NASWARI+ZOHAIB
Sound quality / Video quality (100%).
Video replaced in PS3
replaced Textures of PS3
Game Version 1.0.0.1
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kabaré....
A medve nem játék.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A texturák meg néhol nagyon lowok vagy szokásosan késõbb töltõdnek be, de ez van nem zavart megszoktam már rég.
ez meglepett nem hittem volna hogy ilyet látok ez Wolfi játékban😊

Van itt olyan aki elõrendelte a játékot és kapott Doom 4 beta kulcsot? És netalán esetleg nem is kell annyira neki? 😄
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
nem értem miért kell feleslegesen negatív horderejû kritikával illetni valamit amit igazából teljes mértékben meg sem tapasztaltál, mert 30 kemény percet játszottál vele😄 érted? ez a bajom
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1: jön peccs
2 Van már 80 megás vagy nagyobb net a világon
3: vannak már 1-2 terrás vinyók
felesleges kritikák...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahogyan kijön egy játék, azonnal van valamilyen (ki tudja min nevelkedett forma) akinek nem lehet megfelelni és rögtön telebombázza a fórumot, hogy neki mi nem tetszik benne. Tipikus mai hozzáállás.
Ha unalmas nem kell nyomatnod a gammát.
Amúgy szerintem neked egy játék sem olyan jó mint a trailer alapján.
Bocs de ez kikívánkozott.