Wolfenstein: The New Order

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Gondolom teli van tömörítetlen 1080p-s videóval...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Megatexture.

Frank99
az apjuk izéjét.

1,1 óra telepítés után még 7 óra letöltés a steamen... 300-400 k között ingadozva, amúgy 640 k-val jön minden, kivéve ezt..
köszike...

majd éjjel lehúzom, amúgy is dolgoznom kell...

amúgy nem hiszem el, hogy lehetne jobban összetolni a cuccot.
Mi a búbánat 44 GIGA??????????????????????????????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pont az Unreal Engine? Az amelyik szintén az orrod elõtt rajzolja ki a textúrákat (és szintén tele van a játék low textúrákkal)?
Szerintem kissé eltúlozza mindenki a Rage motorjának hibáit. Az említett címnél a javítások rendbe tették a játékot, és szerintem ez most lesz lesz másként.

Most fel lehetne sorolni több más játékmotort is, mindegyik van jellegzetes hibája, amit képtelenek rendesen megcsinálni. A CryEngine-nel képesek a legszebb játékokra, de úgy zabálja az erõforrást, hogy nincs olyan gép, ami rendesen, 60FPS-sel elvigye; Frostbite? Ami fizikában nagyon erõs, de a hatására mûanyagszerûek a tereptárgyak (meg kb minden), és szintén zabálja a vasat. Esetleg a több, mint 10 éves Source?

"mindent maxolva 1080p-ben sttabil 60fps-el megyek. Aztán belépek egy szobába, 10fps. Egy lépés hátra és visszaugrik 60-ra. És nincs ott semmi ami máshol ne lenne..." - hány ilyennel találkoztunk már ezerféle játékban. Javítani fogják, de egyelõre 1 napos a játék, nem csoda, hogy az X millióféle konfigurációjú gépeken, 8000 ezer féle videokártyával, nem klappol minden.
Nálam tükörsimán fut a Wolfenstein, szinte alig-alig popupol, és egyébként meg egy nagyon fasza akciójáték. Elhiszem, hogy valakinek problémái vannak a futtatásával, de türelem, még nagyon friss játékról van szó.
CalebJoe
Terminator 2 a játékban<#vigyor>

Unreal Engine 3.5 is tud ilyen szépet, persze csak ha jó kézbe kerül...csak akkor.
A statikussággal nincs baj egész szépen rottyannak a falak, a vakolat a dobozok (persze nem a legjobb de nem full statikus minden).
A gond az hogy egy egész jó játék lenne (a COD-ok sé BF primitív elõre scriptes csõpályás SP kampányainál mindenképp jobb), erre beleerõltetik Carmack úr szemetét, ami tetszik nem tetszik hiába jól skálázható meg alacsony gépigényû. RONDA.Popupol. És teljesen érthetetlen módon hajigálja az FPS-t.... Végig a legnagyobb csatában is mindent maxolva 1080p-ben sttabil 60fps-el megyek. Aztán belépek egy szobába, 10fps. Egy lépés hátra és visszaugrik 60-ra. És nincs ott semmi ami máshol ne lenne...
Viszont egy kitolást még így is megkap mert elég élvezetes (mint említettem a COD-oknál számomra sokkal élvezetesebb).
Csak tényleg kár hogy azt a majmot (miközben hosszú hosszú évek óta nem mutatott fel semmit, csak egy túlhype-olt megmondóember) és a motorját kellett betenni ez alá. Komolyan még az Unreal Engine is szebbre többre képes alacsonyabb gépigény mellett...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Bõven elég ez az egy is, elég hulladékká teszi így is, de ezekrõl az agyongiccselt effektekrõl már nem is beszélek, mert ez úgy is a divat...1 szó, mint száz, megint nem jött össze, de majd csak összehoz valamit augusztusban ebbõl a Tango Gameworks is.
Törölt felhasználó
Nekem elég szarul fut, nyílt téren kb. feleannyi fps-em van mint a Battlefield 4 single-ben.(DX11) Pedig ég és föld a kettõ játék látványban..

PII 955BE @3.8 + R9 270x
Shep
Szerintem meg nagyon is jó ez a motor, csak a pop-up-ot kellene megoldani (Rage-ben a patchek után nekem már szinte teljesen eltûnt), mert egyébként rohadt jól skálázható, alacsony a gépigénye és ennek ellenére igen jól fest, bár a Rage szerintem szebb volt, mint a Wolfi igaz ez utóbbit még jóformán csak képeken láttam úgyhogy még változhat a véleményem. Mondjuk, hogy a statikusság itt mennyire van jelen azt nem tudom de az volt a Rage-ben az egyetlen feltûnõen nagy hiányosság. Bár, mintha itt videokból rémlene, falbontás, meg vakolat lehullás stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Nálam nem akadozott vagy fagyott a rage se és itt se az a baj.
Ami hazavágja a grafot az a brutál texture popup.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szerintem mehet a levesbe ez a motor, PC-s játékipar szempontjából tutira, pedig még RAGE még jól ment akkori átlagkonfigon is fagyás meg minden szar nélkül.
Elméletben ugyan az a motor hajtja, mint a Rage-et, ha az elcsattog a gépemen, akkor talán ez is.

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

grebber
Az id Tech 5 mûködik is, meg nem is

A lesajnált már régen a kiadásuk elõtt elavultnak titulált konzolokon semmi probléma.
Nesze nektek csak a pc csicskák<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Mondjuk egyenlõre úgysincs 50 giga szabad helyem😊 de jó lenne tudni, hogy álljak-e neki egyáltalán takarítani...

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Hali!

Szerintem nem kell neki DX11-es kártya, mivel nem DirectX-et kezel, de ne vedd biztosra. De nem hinném, hogy DX9-es kártyával se futna el, ha megvan a megfelelõ háttér.
Hello Skacok!

Nézegettem ennek a játéknak a követelményeit, de nem tudom eldönteni, hogy most az én gépemen elindul-e egyáltalán. A procim épp elég c2duo E8400, memó 4gb ez is elmegy, de a vga ati hd 4850 512mb, ami csak directx 10-es, erre meg azt írják, hogy directx 11 kell neki, bár a minimum követelménynél olyat láttam egy oldalon, hogy vga min. : nvidia gpu esetén geforce gts 250 (ami szintén csak directx10), amd (ati) esetén radeon hd 6670 1gb (ami viszont directx 11). Akkó most mivan? Kell neki directx 11-es kártya vagy nem?

Nem olyan rossz ez a játék. A legtöbb mai FPS kimondottan csak multi-ra van, normális single része nincs. Vagy egyáltalán nincs vagy olyan rövid, hogy egy lágytojást tovább tart elkészíteni mint kijátszani. Itt egy FPS, ami kicsit hosszabb, kimondottan a single rész a lényeg, változatos. Igaz, lehetne sokkal szebb, de legalább nem nagy a gépigény. És jó hangulatos, kellemes akciódús FPS.

bakvarnyu
A probléma azzal van ,hogy simán le tudnák ezt õk vinni 5-10 gigára is csak basznak rá,pont emiatt,hogy "úgyis terrás vinyók vannak minek veszõdjünk vele".

Fpocok
Nem takartam ki semmit. Egyszerûen nem mûködik (állítólag) egyik overlay sem. Én ACTION-t használok és kéne mutatni FPS számot, de csak ez van. A többivel is hasonló gondok vannak (felvevés megy, csak nem látom a számot).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem a motor a szar, de sajnos ilyen elõfordul. Megjelenéskor szinte egyik játék sem hibamentes, én is szerencsésnek mondhatom magam, hogy a 6770-es kártyával ennyire jól viszi.
Shep
Olyan magas, vagy olyan alacsony az fps, hogy ki kell takarni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Picit várj, és nem fog szaggatni. 😊 Ez egy ilyen motor. Szar.

A medve nem játék.

PhantomAss
leszedtem a játékot, de sajnos annyira szaggat hogy meg kell várnom hozzá a peccset
(pedig a rage maxon fut fullhd-ban, azzal nincs semmi probléma)
ezt meg teljesen levettem a lehetõ legalacsonyabb grafikára, felraktam a legújabb nvidia drivert, de még így is kb 5fps, diavetítés...
(gtx 560ti, i2500k~4ghz)
nem tudom mi lehet a gond, na mindegy...
amúgy nekem teszik

GOOBY, pls

A vinyó szinte a legolcsóbb része a PC-nek. Elhiszem ha valakinek nem telik rá, van akinek ételre és számlákra se telik nálunk. De ha van egy jobb PC-d, és ez a kifogás hogy erre már nem telik...na ne etess már ilyenekkel.

Pedig egy nagyon jó játékot hagynál ki. Nekem nincs túl jó videokártyám, de nagyon faszán fut, gyönyörûen néz ki, a játékmenet pedig baromi jól el lett találva és a hangulata is nagyon jó. Évek óta az egyik legjobb single player játék amivel játszottam, pedig még csak 2 órát toltam vele - és még csak most írta ki a fõcímet😊
Kandurex
...hát, a 295 db + 1 hozzászólás jól mutatja a játékminõségét és a hozzá való érdeklõdést...azt hiszem ez engem nem fog érdekelni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akinek gányul fut és kész esetleg kompromisszumot kötni:

Wolfenstein - The New Order RePack By XLASER NASWARI+ZOHAIB

Sound quality / Video quality (100%).
Video replaced in PS3
replaced Textures of PS3
Game Version 1.0.0.1
wedge31
Szûk két óra után a rövid véleményem, a játék összeségében jó, de a graf motor szar /én már a rage alatt is köpködtem/.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
PEW PEW PEW

Inkább legyen valaki elégedetlen majom, mintsem egy birka aki mindent eltûr és némán kussol.

Nem patch kell ide hanem a hulladék Id motorokat elfelejteni Carmackal együtt...
Kabaré....

a.carkey
Egy problémám van a játékkal, hogy hiába jó a gépem, eleinte hatalmas akadozások, betölti a pályát, videót, utána semmi baja. 😊

A medve nem játék.

egy olyan országban ahol balkáni bérek vannak,nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust hogy 1-2 terrás vinyót vegyen

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

akkor ne olvass fórumot!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok

CalebJoe
Nekem eddig nincs különösebb bajom vele néha Castle érzésem volt persze jó értelemben, az elõzõ Wolf-hoz képest mindenképp hatalmas a változás.

A texturák meg néhol nagyon lowok vagy szokásosan késõbb töltõdnek be, de ez van nem zavart megszoktam már rég.

ez meglepett nem hittem volna hogy ilyet látok ez Wolfi játékban😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egy kis texture popup:

Doom 4
Hali!

Van itt olyan aki elõrendelte a játékot és kapott Doom 4 beta kulcsot? És netalán esetleg nem is kell annyira neki? 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ozzyehh
én egy szóval nem mondtam hogy nem mondhatod el a kritikákat, de könyörgöm... 30 perc után mondasz valami irreális baromságot... szerinted ez így normális? miért nem mondasz véleményt ha kijátszottad? ??
nem értem miért kell feleslegesen negatív horderejû kritikával illetni valamit amit igazából teljes mértékben meg sem tapasztaltál, mert 30 kemény percet játszottál vele😄 érted? ez a bajom

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

V43 1105
Felesleges kritikák? Nem nem azok, a fórum továbbra is arra való, hogy az ember elmondhassa a véleményét függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nem vagyok alreg? miért gondolod?
Ozzyehh
szabad de felesleges, mert
1: jön peccs
2 Van már 80 megás vagy nagyobb net a világon
3: vannak már 1-2 terrás vinyók

felesleges kritikák...

V43 1105
Te valami alreg vagy ugye?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Mind a két dolog (méret és a textúrabetöltés) jogos kritika. Szabad miatta sírni.

Ozzyehh
tessék köszönöm szépen... végig kell játszani utána megbeszéljük 😊 és bocs a dührohamért és a gyíkságért

Toljátok végig, én is most nyomatom és a végén megbeszéljük
Kicsit osztom a véleményed.
Ahogyan kijön egy játék, azonnal van valamilyen (ki tudja min nevelkedett forma) akinek nem lehet megfelelni és rögtön telebombázza a fórumot, hogy neki mi nem tetszik benne. Tipikus mai hozzáállás.
Ha unalmas nem kell nyomatnod a gammát.
Amúgy szerintem neked egy játék sem olyan jó mint a trailer alapján.
Bocs de ez kikívánkozott.
Ozzyehh
😄DDDD ez vicces volt, de most már röhöghetünk mert direkt idegesíteni akartalak... nevessünk és legyünk barátok inkább

V43 1105
Sok volt a Budapest TV ?