Wolfenstein: The New Order

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Ezzel teljesen egyet értek.....

Fpocok
bazz :DDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Nem én, ez partizán akció volt...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Basszus ki szavazott erre a bannerre, te tetted be wedge?

Martinez01
:D szerintem a modik simán bezárnák és törölnék a topikot, ha ez lenne a banner :D

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Cucmey
Én is küldök egy banner képet! :)

DarkSector
Oks nemgond, kiteheted ettõl még, a széle szebben lett most megcsinálva hogy õszinte legyek mint amit elõször alkottál, annak nemtudom hogy sikerült olyanra a peremét, de az nagyon gáz volt. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Martinez01
Lusta voltam :D

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DarkSector
a katonát nem lehet szebben összemosni a robottal? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Martinez01

DarkSector

DarkSector
Ha 780x350 akkor pont jó.

DarkSector
Szokás szerint, viszont nem csak egy sima kép. :) Egyedi.

Fpocok
Szerintem jó lett, de mintha kicsit nagy lenne, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tutituti
kicsit túlzsúfolt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Én is magamnak dobtam 1-et a kollekciómba gyors. :D

Wolfenstein New Order:

DarkSector
kicsike de jó, húzd szét ha tudod 780-ra mert az a normál méret, a magasság meg amennyire kijön, mert így kicsike lesz a banner. :)

Martinez01

Igaából monoton lett, de RPG-sítve van, fel lehet fedezni a falvakat kincs után meg elhagyott információkért. A kincsekért persze fejleszhetsz, mert elég drágák alapból...
RPG? 2008-ban?! WTF?! Errõl mért nem tudok?

Motoroj
Legalább: Links

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

DarkSector
Összvissz hány rész volt eddig? 3-4?

Röviden és tömören mindig a nácik orra alá törtük a borsot, hogy ne tudjanak még nagyobb hatalomra törni. Volt már a Wolfenstein-ben paranormális jelzõ, alternatív univerzum, titkos kísérletek, katakombák, túszmentõ akció...stb...stb...stb...lényeg, hogy az utolsó Wolfenstein nem hozta a 2001-es szintet, bár a harc minõségi (pl. mitn a Quake 4, Soldier of Fortune vagy Rage).
DarkSector
hogy õszinte legyek a 2d régi résztõl nekem kimaradt a sorozat, vagyis nem vágom mi volt eddig. :D

A képen jól fest, dehát nextgen lesz elvárható vagy nem?

A fegyverek azok jók. Ötletesek. Ahogy a képeken látom ez már egy külön NAZI birodalom lesz.
DarkSector
Jó helyen vannak az ûrben.

Az ott a halálcsillag?

Azok már voltak az utóbbi részben.

benõmenõ
Elsõ kép:
Már nem csak robotnácik, de ûrnácik is lesznek?
Akkor már a zombinácikat se hagyják ki <#banplz>
wedge31
Igy legalább a németeknél is tudják majd forgalmazni a játékot...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Cucmey
A házakon miért nem horogkeresztek lógnak? Így ez nem túl autentikus...

Végülis minek erõltessék.
zorrobomber
Tetszetõs..

Azért, amiért a Vasember 3-ban a dagadt páncél egy wh40k-s termniator armor koppintás.

Egyébként nekem nagyon bejön grafikalilag, bár ez a gonosz ûr/robotnáci téma sosem fogott meg. És a trailerbe sem illik Jimmy Hendrix.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Akkor a Wolfenstein világában annyi német szuper kísérlet volt mi dugába dõlt, hogy a sok sikertelenségbõl mégis sikerült lerohanni a világot? Már mint a sok sikertelenség pár jó elemét összegyúrták és bevált? (Tesla puska pl. jól bevált.)
Továbbá mért tûnik pár "robot" olyannak, mintha Vasember páncélját kopiznák? Illetve egyik képen a robot mért hasonlít annyi xenomorphra? (alien)

jaja
Robot alien offolt....

Prince23
Hm, akkor a Zenimax miatt van ez...

Jó lett az is, csak nem várt technikai malõrök voltak :D
tutituti
úgyúgy :D
Hát a Rage inkább olyan volt mint egy félresikerült benchmark grafika szempontjából.
Itt már azért mit nézni.

Rayden02
Azért ez már jobban tûnik mint a Rage,grafikailag egy picit letisztultabb!
Bár az is lehet hogy abban a játékban túl sok volt a homok szín!<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tutituti
ejha!
Nem silány annyi szent

Durva az a plazmaágyú vagy antimachinenazi-elektrosokk vagy mi az :D
Rayden02
Az elsõ képek:

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

A Bethesda meg a Zenimax/id-vel vannak pártba biztos :)
A MachineGames tagjai mondjuk a Starbreeze-bõl van ahogy olvastam, de a Wolfenstein mindig az id/Raven kezében volt mivel õk tõlük származik.
Prince23
A Wolfensteinért nem az Activision felelt? hogy került a Bethesdához?

Cucmey
Elsõre elég furcsa ez a koncepció de nekem az uccsó Wolf is nagyon bejött. Még mindig fenn van a gépemen. :)

grebber
Jó ez az engine fõleg ha még pofoznak rajta!

Next PC upgrade: 2022

s1lkforrent
Élelmes magyar pistike levadássza torrentrõl, és az életre költendõ pénzét játék helyett vasra(PC fejlesztés, pót box csak warezre) költi el.<#idiota>

Az meg hogy terjed az idTech5, nos nem végtelen kiválósága miatt a függetlenek körében(már csak azért sem, mert a Bethesda nem adja ki külsõsöknek), hanem a Zenimax úgy erõlteti most azt, mint az EA a DICE Frostbyte-ját, minden jövõbeli core játékuk azt használja majd.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate