573

Wolfenstein.
  • mester1987
    Wolfenstein: előbbre hozott premier és gyűjtői kiadás
  • mester1987
    Soundtrack :P

• wedge31
    Wolfenstein: The New Order - On a Train to Berlin - Gameplay.

• Csokis
    8 minutes gameplay!
  • mester1987
    Helyes!!!
  • grebber
    Na akkor jóval több mint az átlag mai lövöldék.
    Olyan 12-14 óra max ra lehet számítani!
  • wedge31
    Húszórás kampány az új Wolfensteinben.

-THIS GAME IS 60 FPS on all systems [oldgen/nextgen, PS4 confirmed 1080p60]
    -Only SP, 15h+ campaign
    -Made by Riddick/Darkness 1 devs, large focus on characters/story
    -Continuation of the storyline from first Wolfenstein3D
    -Hard-hitting sober storyline + crazy 90s gameplay
    -Tech tree unlocks with the use of in-game challenges, viable stealth, non-regenerative health
    -BJ can dual-wield snipers
    -Gibs. Like "brains being thrown out from skulls" gibs.
    -Nazi's have landed on the Moon
    -Fuck the Moon
  • mester1987
    E-mailben kérdeztem őket kb. 1 hónapja kiváncsiságból, most küldtek e-mailt, de ez is csakis behatárolás, nem fix.
  • pikman
    Te se szeretsz vissza olvasni, #154
  • mester1987
    Úgy néz ki a megjelenés Május 24.

"The release date was recently set to 20/5/2014 for the US, and 23/5/2014 for Europe. More information on what the game is about can be found on the official website at http://www.wolfenstein.com/"
  • Csokis
    Elvileg új képek!
  • Shep
    Nekem az a bajom vele ,hogy nagyon olyan árkádnak tűnik, az előző rész stílusa nekem jobban bejött azzal a némileg nyílt világgal.
  • wedge31
    Hát ez az, hogy még a leggyengébb játékból is össze lehet rakni egy ütös trailert, sőt még egy demót is...

Remélhetöleg ez esetben nem így van.
  • broman191
    Számomra a környezet változatossága az, amire nem számítottam ilyen színvonalon, ahány új videó, annyi új pálya, a többitől lényegesen eltérő, egyedi érzéssel és játékélménnyel...remélem hogy ezt az összképet nem csak a túl jól összeollózott trailerek keltik bennem, hanem majd a teljes játék is hasonlóan fog elkápráztatni a tizenakárhány órájával... Igaz akkor is felkeltené a figyelmemet a játék, hogyha minden pálya ismétlődő szürke csőshooter fílinget árasztana, mivel a shooter élmény az ellenfelek vértaccsanásaival, végtagszakadásaival és hasonló apró részletekkel annyira a helyén valónak tűnik, hogy már pusztán minden egyes ellenfél leszedése külön élvezet lehet...az első F.E.A.R. élményei jutnak eszembe hirtelen...kevés játék tud igazán élvezetes shooter élményt átadni, de az eddig látottak alapján a Wolfenstein esélyesen köztük lesz, évek elteltével is, örökzöld darabként... :)
  • Maxtreme
    Komolyan mondom az elején úgy álltam hozzá hogy oks, majd egyszer jó lesz ez, de most látva a jobbnál jobb trailereket, már egyre jobban várom.
    Reméljük nem csak a bemutatók a jók, hanem maga a játék is ütősre sikeredik. :)
  • broman191
  • Cucmey
    General Deathshead és Frau Engel... :D Komolyak lesznek. :D

Német katonákat meg szar lesz ölni de összességében durva lesz ebben biztos vagyok :)
  • mester1987
    Hangulata: egy szó, mint száz; beteg :D
  • wedge31
    Wolfenstein - 'BOOM BOOM' Gameplay Trailer

és kaptunk egy megjelenési dátumot is ami május 23 lesz.
  • mester1987
    Találtam a tavalyi QuakeCon-ról egy új részletet a játékból, akit esetleg érdekel. Az egyszer biztos, hogy nem 30 FPS-el fut a masinán. Érdemes 1080p-ben nézni.

• mester1987
    Wolfenstein: The New Order Inspired By “Inglourious Basterds and District 9″

Read full story >>
  • W B
    Pár kép. - Helikoptert még nem láttam, ezért linkeltem be.
  • grebber
    Szerintem ez ezermillió éves már és sokkal jobb minőségben volt!
  • mester1987
  • mester1987
    A keletiek olyat még csinálhatnak, mondjuk a ruszkik vagy a kínaiak.
  • broman191
    Amerikai fejlesztői háttérrel kik is lennének a tipikus ellenségek...megnéznék egy olyan történetű shooter-t, ahol végre Amerika az ellenség, akármilyen korszakban...NSA guys are you watching this?! :D
  • Drazse23
    Hát igen, a nácikat és a ruszkikat bármikor el lehet adni ellenségnek.

Elég ha megnézzük az elmúlt mondjuk 10-15 év FPS és más háborús játékait. Ahol valimelyen nagy konfliktusban (II VH, Hidegháború vagy egy jövő beli háború) harcoltunk ott java részt velük találkozhattunk. Előfordult, hogy szerepeltek terroristák, muszlimok, kínaiak, stb., de a nácik és a szovjetek/oroszok mindig előjönnek.
  • mester1987
    EPIC Wallpaper
  • mester1987
  • mester1987
  • mester1987
  • mester1987
  • mester1987
  • Shep
    Szerintem jó dolog a multitextúra, fix 60 fps, durva látvány, és nem kell hozzá erőmű sem. Nekem anno a c2d-n is jól futott maxon a Rage.
  • mester1987
    Nekem 2 magoson (3 Ghz-es) még el-el ment, de a 3 magoson (3.3 Ghz) már jobban :)
  • DarkSector
    Örültem volna egy 10-15 ilyen baszottcsúnya fps-nek 2007-ben.
  • wedge31
    Meglátjuk, mert azota i5-ös procim van de tény, hogy a kétmagoson ritka rosszul ment.
  • Maxtreme
    ergo szarul kezeli a nagy tereket.
  • mester1987
    Kurva erős proci kell neki úgy tudom, mert a töltésen kívül is folyamatosan tölti a textúrákat és bebeszaggat ha nincs egy erősebb 4 vagy mostmár egy 6 magosod...kiindulva a Rage-ből.
  • DarkSector
    FPS-re céloztam amúgy, Gears egy Exclusive játék amúgy is, a Wolfika meg egy multiplatform, ebbe nem ölnek annyi pízt.

Oks, MoH, tőccsed csak le még1x, és nézd össze megint, hogy hol részletesebb a grafika. :)
    Meg fogsz lepődi, akkor szép volt a MOH, de az elnagyolt ehhez képest.