Wolfenstein: The New Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a buzogány végén van, csak nagyobba 😄
Viszont az tényleg hangulatfokozó, hogy a fedezékek apríthatóak, a Brothers In Arms: Hell's Highway-be voltak ilyenek.
Amúyg egy kérdés; mi annak a neve amivel lerombolják a hidat és a végén az épületet, arra a bunkó-ra gondolok, amiket ki kell engedni a gátnál a vízbõl, de ötletem sincs mi is az.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha nem is teljesen sikerült visszaadniuk az alternatív világot, csak különbözõ pontjait, még akkor is egy egyedülálló darab. Már az átvezetõk játékmeneten kívül is képernyõ elé szegezõek. Kevés ilyen eredeti darab van még a piacon azt hiszem, bár még több tartalmat láttam volna benne, de ez is egy fejlõdés, fõleg a sztori és a tálalás szempontjából is.
Én azt mondom tudnak egyes csapatok, ha akarnak és nem agyatlan és buta lerágott csontot adnak el...egy teljes értékû filmet azért ebbõl megnéznék. Már nagyon a játékmenet le se köt egy videójátékban, mert repetitívek is kiismerhetõek (persze az is tény, hogy nem 10 játék van a múltam mögött).
Egy szó, mint száz; valahol itt kezdõdik egy Wolfenstein, fõleg ezekkel a pihentagyú német mentalitást ahogy beiktatták, úgy ámblokk az elejétõl a végéig, arra nincs is szó 😊
Csak így tovább Wolfenstein - DOOM - Quake - RAGE (mint eredeti id gyerekei) én azt mondom.
GOOBY, pls
De egyébként meg nyilvánvaló, hogy max technikai segítség nyújtásról van szó (Quake 4, Wolfenstein 2009), hiszen ezeknél a munka oroszlánrészét a Raven Soft végezte - akik egyébként az ID SOft-tal együttmûködve dolgoznak a 90-es évek eleje óta.
Ez viszont egy teljesen "új" csapat munkája.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ööö, a technikai támogatást leszámítva elõzõ két Wolfi játékhoz volt?
Most annyit változtak a dolgok, hogy most mát a motorjához se lesz ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ja, és Blazkowicz továbbra is nagyon nagy badass.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Directx, Microsoft.NET4.51 stb. faszságok orrvérzésig frissítve!
Évek óta nem szórakoztam ilyen jól!
Egyébként Carmacknak már nem sok köze volt ehhez a játékhoz, ahogy a volt csapatának, az ID Softnak se.
A játékot nem szídom, tényleg bejön, sokkal jobban szórakozok mint a COD-okkal, fps-ek között rendesen felüdülés mostanság. De ezt a grafmotort nyugodt szívvel el lehet ásni Carmack-al együtt, ha a saját csapata nem képes a saját motorját rendesen optimalizálni bugmentesíteni, mit várnak más csapatoktól?
Tényleg vicc kategória hogy az amúgy teljesen átlagos (és sokszor átlagon aluli) látvány mellett néha érthetetlen módon kb 10 fps-re zuhan az amúgy atomstabil 60-ról a sebesség. A legnagyobb tereken iszonyatos harcban full stabil 60...Aztán jön mondjuk egy 2 négyzetméteres szoba, ugyan olyan mint elötte a többi. Amint átlépem a küszöböt puff 10 fps. Vicc de tényleg...
nem tudom hogy a framework oldotta-e meg, de gyönyörûen fut full hd-ban, mmajdnem maxon.
És egyébként tetszik is a játék, kb. erre számítottam.
GOOBY, pls
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az meg, hogy szebb látvány egy Unreal játék, szvsz ez eléggé nonszensz. A Rage baromi gyönyörûen nézett ki, bár voltak benne iszonyatosan fosul megcsinált textúrák, de az összhatás így is elvitte a hátán egészet. Ugyanez a helyzet a Wolfensteinnel. Ilyen füst, por és robbanáseffekteket maximum a Crysisban lehet látni, sehol sincs ehhez képest az Unreal motor. De említhetném a karakterek arcát, a mimikát, a mozgásanimációt, ezek is mind remekül sikerültek.
Egyébként most értem a játék végére (kb 15 óra lehetett a játékidõ), és hát rég szórakoztam ilyen jól😊 Iszonyatosan fílinges ez a 60-as évekbeli cyber-náci környezet, amit csináltak, és bár a AI néha elég fura dolgokat mûvel, azért néhol kellõen megizzasztott a cucc. Sok fegyver visszaköszön a régebbi részekbõl, de persze vannak újak is - illetve sok helyen olvastam, hogy konzolos az irányítása, én ilyet nem tapasztaltam.
A 2009-es résznél sokkal jobban sikerült, amolyan vérbeli Wolfos hangulata van az egésznek, szóval fasza game😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha találkoztam is ilyennel (nemigen), akkor is a játéknak jóval szebb látványa volt kisebb gépigény mellett...😊
A nyelvi fájlok elfoglalták a játék 3/4-ét.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom azért nem, mert játékélmény szempontjából tökéletesen lényegtelen, hogy leesik egy lámpa vagy nem. Nem ettõl lesz jó egy játék. A Rage sem a megatexture (és a fizika hiánya) miatt bukott meg, hanem mert kibaszottul monoton lett egy idõ után, amellett, hogy amikor akció volt, akkor viszont baromi jól mûködött. Az IdTech 5-re épülõ Wolfban a Rage legtöbb hibáját kijavították, és ha továbbra is az zavar, hogy nem törik egy-két tereptárgy, vagy bele van rajzolva az asztal textúrájába néhány tányér, és emiatt nem tudja valaki élvezni, azt nagyon tudom sajnálni.
szerintem
Nem ertem ezek miert nem szurja a legtobb ember szemet, ennyire gagyi megoldasokat meg egy indie jatekban sem lehet latni.
szerintem
:-)))))))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Új konzolokon elvileg hasít a játék 1080p/60fps. Miután "hagyományosabb" játékokról egyre másra azt olvasni, hogy bõven nincs meg az 1080p és lehet örülni a 30fps-nek is.