573
Wolfenstein.
-
#412 Srácok.
Ez is only DX11???????????????? -
mester1987 #411 Ezt valaki próbálta, #383? -
#410 64 bit kell neki. -
W B #409 Remek. Úgy tudtam, hogy lesz valami gond az évjátéka körül. Legalább is nekem. Na majd valamikor kikockulom magam vele. -
#408 nincs...:S -
W B #407 Azért remélem van 32-es változata is a játéknak... -
#406 Legszebb fejlövés!!!!!!
-
#405 ja éertem.
nekem alapon csak 64-es fájlok vannak, ezzel nem lehet trükközgetni sajna, nem olyan mint egy compatibilitáás mód ezt nem lehet kevergteni hogy 32 biten 64 bites szoftverek menjenek, akkor senkinek nem kéne a 64 bites rendszer. :D -
W B #404 Telepítésnél volt 32-es opció szerűség. Feltettem úgy de... semmi változás. -
#403 Miért? van 32 és 64 bites exe is? -
W B #402 Tudtam, hogy kuka az egész. Bizakodtam, hogy van valami trükkje mivel megbuherálható. Ezek szerint nincs. -
#401 64bit-es oprendszerrel -
W B #400 Har!
Kérnék némi segítséget. 64-es változatot hogyan lehet futtatni? Vagy nekem felejtős? -
#399 Ez is jó. :D
-
#398 Nekem izgisebb mint egy Crysis pl vagy mostani akciós fps-ek. -
#397 Izgis?
Szerintem a 28. lerágott csont ez is. Történik valami aztán visszavágunk na bumm. Kurva egyedi mondhatom.. -
hellboy4591 #396 Igaz, végül is három részből áll a nagy leszámolás. :D -
#395 Szerintem ő az első részére gondolt. -
hellboy4591 #394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pofon egyszerű az egész, tegnap én is egy fél órát szarakodtam vele mire leterítettem. Igazából csak lőni kell a robinak a kabinját, és a lényeg hogy mozogni kell egyfolytában, a lézerstuki meg mindig legyen feltöltve. Érdemes a fal mentén körbe-körbe futni a lángcsóvákat elkerülve, majd lőni, aztán megint futás, stuki töltés, futás, lövés és így tovább... Ha van pár gránátod az is sokat segít. -
adler741 #393 Feltöltöttem a komplett zene anyagot, ha már játszani nem tudok(
http://3bq6kdfoiv.1fichier.com/
-
#392 Érdemes végéigjátszani a másik szálat, vannak eltérések a pályákban. -
Kgero1 #391 A Végén a főgonoszt hogyan lehet leteríteni? -
Bazsalusz #390 ki beszélt interneten található statisztikáról?az egy dolog hogy nem jó, de javíthatatlan is... -
#389 Történet nekem nagyon bejön izgis, és a zenék..... * * * * * -
#388 Az a zene kéne nekem ami akkor megy mikor a karakter a korházban ül a székben és jönnek a katonák!
Ha tudja valaki, kérem dobja nekem el! THX -
#387 Az interneten található statisztikák 55% általában minden második esetben igazak De persze van akinek nem jó, igen. -
Bazsalusz #386 igazad van, végül is csak az emberek kb 60%-ának nem működik rendesen. -
Ironman2 #385 Durva azért hogy ilyen gyorsan fut,mint a RAGE is! Valamit tud ez a Carmack bátyó! -
Bazsalusz #384 ráadásul ssd-n van. -
mester1987 #383 Valaki akinek még fenn van és szaggat, próbálja már ki, hogy létrehoz Az "AppData/Local"-ban egy "MachineGames" mappát abba pedig egy "Wolfenstein The New Order" mappát, pontosan így. Elvileg ezzel a játék automatikusan ide fogja menteni a gyorsítótárban levő textúrákat és gyorsabban fut.
Ha valaki kipróbálta erősítse már meg, hogy mennyivel fut jobban, inkább 3 magos CPU-n érdekelne a különbség, mert nálam ezen szaggatott, de nekem már nincs fenn, de kiváncsi lennék tényleg használ valamit vagy sem. -
#382 Nekem is ugyan olyan a kartyam ,driver is a legujabb, de nekem high bealitason nagyon jol fut. -
#381 van itt minden dugás, fej szétlövés meg ilyenek :D -
#380 nagyon kemény a Betales mint Kafers, és a blue submarine a yellow submarine helyett
olyan poénok vannak a játékban hogy sírok...
eddig ez keményen az év fps-e, durván jó játék
(és nagyon szép is, simán 2014-es színvonal) -
adler741 #379 Fájdítsátok a szívem) -
Bazsalusz #378 mi a fenét lehet csinálni hogy rendesen fusson?hasonló problémáim vannak mint a rage-nél.(athlon II x4, HD 6850, 4gb ram és legújabb ati driver)ez így sajnos élvezhetetlen
-
#377 szerintem is nagyon jó lett ez a wolfenstein ilyet még nem láttam mostanában :) -
#376 Végigjátszottam és nagyon tetszett, számomra egyenlőre az év FPS-e. -
adler741 #375 Szoval jó játék.. lol
Nekem meg pont egy hete kakeszolt be a giga R9270 vidkarim.((
-
#374 Fasza jatek volt, mostanaban nem volt szerencsem ilyen jatekhoz .:) -
sztar007 #373 Tényleg, úgy látszik nem próbáltam elég sokáig