573

Wolfenstein.
-
Summer Sale, még nem hivatalos -
ez valami nagy steam-es akció lesz? :) -
Köszönöm az infókat! :) -
Ha nem szeretnél várni 6,5€-ért megkapod -
45 nap múlva
-
Köszi az infót, tervezem is, hogy beszerezzem majd egy jó kis Steam akció során! :) -
Old Blood a ez előzmény/folytatás, az sem rossz, bár történetileg nem veszi fel a versenyt az Order-rel, viszont a hangulat hasonlóan jó. -
Sziasztok!
Végigjátszottam a játékot, tetszett nagyon. Bár szerintem, túl brutális, és talán lehetett volna hosszabb is. Tény hogy 1x még simán újrajátszható... Nem bántam meg, hogy megvettem. -
endorphinz #524 Ez sokat segített, köszi szépen
-
Árnyvadász #523 A FOV (látószög) értékét tedd fel 100-ra, de lehet nagyobb is akár. Hiába kapcsoltam be a V-Sync-et, az nem oldotta meg a "hullámázását a képnek". 90-es FOV-al játszottam a játékkal egyébként. Ahogy megemeltem 100-ra, azonnal abbahagyta és tökéletesen futott. Egy fórumon találtam rá erre a megoldásra.Talán nálad is segít. Ha nem, akkor nézd meg fórumokon van e még valami ami segíthet. -
endorphinz #522 Sziasztok!
A játékbeli "hullámzás"-ra van orvosság?
(tehát ha mész vagy nézelődsz akkor 1-1 része a képernyőnek hullámzik, képfrissítési hibának tűnik) -
Evoluti0N #521 Egy elég fura problémám van. Nem tudom, hogy más találkozott-e ilyesmivel. Amikor ment a játék, akkor a mentés ikon ott van végtelenségig. Ha ki akarok lépni a játékból, akkor csak task manageren keresztül tudok. Ha meghalok, vagy kilépek belőle és később el akarom indítani, akkor a főmenünél nem megy tovább. Csak a gép újraindítása után tudom ismét betölteni a mentést.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.12.10. 12:52:50 -
steweee #520 volt már ilyen korábban más játékoknálk is, de címet már nem tudnék mondani. hát mittomén, beállítottam torrentra és leszedte pikk pakk így is. max bosszantó hogy foglalja a vinyón a helyet.
mielőtt valami jogvédő felhördülne, kb. 4 vincseszternyi játékom van letöltve, amit soha nem is fogok elindítani idő híján. munka, sport, magánélet, alvás. néha néha játék, de szinte fel sem tűnik hogy már egy éve nem játszom,, netezek minden nap és el is viszi az időt amit rá tudok fordítani
évekkel ezelőtt én is prüszköltem az olyna játékokra (mon djuk úgy 8 éve) amik silányabb beltartalom, lineáris sztori stb. pl mass effect, habár az nagyon bejött, de főleg rpg-k terén az egyszerűsödés. aztán meg ki a fenének van ideje meg energiája játszani és fejben tartani hol járok ? olyan játék kell, márha játszok egyáltalán, amit bármikor előveszek és folytatom, és olyan egyszerű mint a bot, hogy iyílenkor tudjam hogy mit csináltam meg hol jártam.... :) -
Tele van pakolva felesleges fájlokkal azért ekkora... egyfajta warezvédelem hogy minél kevesebben warezolják le... arra játszanak hogy így hátha jobban megveszik ne kelljen vesződni a letöltéssel. Nem mindenkinek olyan gyors a nete, így nyerhetnek pár vásárlót. Ismerek olyat aki pont a nagy méret miatt inkább megvette. -
RED BULL F #518 Nem mondom, hogy fű de mekkora rajongója lennék a Machine Games féle Wolfenstein-nek. A The New Order számomra csak egy szódával elmegy élmény volt, nekem ez az új, alternatív jövő irányvonal egyáltalán nem jött be, a vége felé már untam is, de azért tiszteletből végigvittem, na meg azért kíváncsi is voltam rá, milyen lett.
A The Old Blood-nak már nagyobb reményekkel indultam neki, mert masszív RTCW hangulata volt a kiadott anyagoknak és azt kell mondjam, ezzel a húzásával meglepett a fejlesztőcsapat. A futurisztikus kinézetű fegyverek nekem még mindig nem tetszenek, illetve a lopakodást is hanyagolhatnák, mert egyszerűen nem illik ebbe a játékba, de maga a játékmenet, az ismerős pályafelépítés és úgy az egész sokkal jobban magával ragadott, mint a TNO. Bár a zombis rész szerintem is suta lett egy kicsit, végül is engem meggyőzött a The Old Blood. Jó úton haladnak a fejlesztők, hát ha hozzájuk vágják később még néhány klasszikus ID játék fejlesztésének lehetőségét is.
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.05.18. 16:47:33 -
Nem tudom mi ennyi benne, mert még 5 óra sincsen az egész, igaz van benne challenge-es bohóckodás. -
steweee #516 ez tényleg csak a kieg ? mi a f*sz*m ekkora a mérete ? azt hittem alapjáték + kieg együtt ennyi.... -
A quake3as rakétavető kulcstartó mennyire epic :D -
Te nem segíteni akartál, hanem lekicsinyelted az embert. ÉS A KÉRDÉS ANNYI? HOGY HOGY VAN AZ ERŐS LÉZER MÓD?????? -
mivan ?
te normális vagy?
Hogy beszélsz már valakivel aki segíteni akar?
Nagyképű válasz meg normális ember válaszoljon...
Ember, gondolkozzál már el egy kicsit mielőtt ilyen hsz-t írsz!
Bár ha 10 éves vagy akkor nem szóltam..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.07. 13:25:45 -
Sokkal szarabbul megy, mint az előző rész, pedig azóta új VGA is van. Szinte biztos vagyok, hogy a törés miatt. Oh well, majd megveszem steamre akcióban. -
Ez elég nagyképű válasz volt, és nem is a kérdésre válaszoltál. De , hogy reagáljak. A havert első nekifutásra elintéztem, és a doktor energiapajzsa a léghajókkal sem okozott sok gondot. De a leniti műhely szerű helység már igen! Ugyanis marha nagy a sebzése a hülye mechájának, ráadásul a készítőknek hála, mindenhonnan süvít ki a láng a gázcsövekből. Ezért lenne fontos minnél rövidebb idő alatt minnél nagyobb sebzést bevinni. Az meg szintén a készítők hibája, hogy normális nagy rakétavető, ami sebezne rendesen nincs a játékban. Mert az automata puskára feltett valami az csak puskagránát kategória. Ezért kéne a lézerfegyver extra erős lövési módja. Ezt is kérdeztem. Valami értelmes ember válaszolhatna. Köszönöm
-
a léghajókat amelyek ellátják árammal már kilőtted? Vagy még csak a robotot akarod kinyírni amit a haverod agya irányít?
Dobj pár gránátot... -
Part one / van még egy part two is / felén vagyok túl és eddig van négy órám a játékban, ennyit az 1-2 órás végigjátszásról... -
ROBBO43 #508 ha valakit érdekel fent van az ncorén tört verzioban 34 giga!Wolfenstein.The.Old.Blood-CODEX
Utoljára szerkesztette: ROBBO43, 2015.05.05. 11:52:00 -
Sziasztok. Az alapjáték végén vagyok, és a doktort nem bírom megölni. Még hozá azért, mert a lézerfegyveren nem tudom sehogy sem előhívni azt a nagyon erős lövés üzemmódot,ahol egyszerre kiad minden töltést. Látom én videókban, hogy olyankor távcső van, meg öt piros pont betelik stb. Milyen gomb kombinációra jön az elő? -
Digitálisan a mai napon, dobozosan május 15-én. -
ROBBO43 #505 nem tudjátok mikor jeleni mega kegészitö elöre köszi! -
Ez jó hír. -
Írták az egyik tesztben, hogy 6-8 óra. -
35GB lesz a kieg, az alap játék meg volt 45GB, ezek után komolyan kételkedek benne, hogy ez csak 1-2 órás lesz. -
GTX970 borzalmas teljesítményére a játékban van valami megoldás, vagy örüljek, hogy csak warez, és nem vettem valami hibás mocskot? -
Hát akkor ez vicc kategória, még az 5 jurós DLC ár talán nem lenne érte sok. -
lol
50 euró volt a teljes játék, annak 12 óra volt a kampánya plusz alternatív pályák. 1-2 óra? HAHA... nyomott ár? lol -
Az igen, akkor ez dlc lesz és nem kieg de akkor még az 5 rúgó is sok érte. -
Mintha neked válaszoltak volna:
"A The Old Blood természetesen nem nyújt majd akkora kalandot mint a The New Order... legalábbis a játékidőt tekintve biztosan nem. Maximum 1-2 óra alatt letudhatjuk az egészet, cserébe viszont igen nyomott áron kapjuk majd meg a projektet. A csomag május 5-től digitális formában, 15-től pedig dobozos változatban is elérhető lesz. "
A 20 euro az már igen nyomott ár lol. Mondjuk a teljes game 50 eurohoz képest ja amúgy meg 5 eurot se adnék még ha 20 órás lenne se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.20. 22:10:56 -
Arról tudni már ,hogy a kampány milyen hosszú lesz? -
Új infók a Wolfenstein: The Old Bloodról -
Az alapjáték ára mozoghatna már lefele... -
hunbalee #493 Ötven percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood