Wolfenstein: The New Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szerintem én várok még kicsit még BB beindul😄
Nem akarok letörölni semmit
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Polygon – 9
Metro – 9
Ausgamers – 8.7
Gamespot – 8
GameInformer – 8
Shack News – 8
USGamer – 4/5
Time – 4/5
Gamesradar – 4/5
IGN – 7.8
Destructoid – 7.5
Eurogamer – 6
VideoGamer – 6
Joystiq – 3/5
Next PC upgrade: 2022
It took me about 11 hours to complete the story on the medium difficulty, which left me at 47 percent completion overall.
És 80%-ot adtak
Full ugyanaz mint amiket én csináltam és mondtam!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A medve nem játék.
Mellesleg ez a fegyver másodlagos funkciója a "vágás" sajna elég hamar tölteni kell "fali aljzatból"<#eplus2>#eplus2>
Játék közben nem ennyire feltûnõ ahogy itt bemutatják szóval szerintem no para.Játék közben ha megfog titeket nem fogjátok észrevenni.
Vagy ha egyszer ,de acsikat akarsz maxolni.
A végsõ harc itt is mint pár játéknál sokkal könnyebb volt mint menet közben pár pályaszakasz/ellenség legyõzése!
80%-ot megérdemel a játék szerintem!
<#banplz>#banplz>
WOLFENSTEIN IS BACK$
ezzel viszont érdemes lehet felkészülni vagy csak letölteni:Nvidia GeForce 337.81 Beta Driver Released, Ideal Driver For Wolfenstein: The New Order
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Read full story >>>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.