573
Wolfenstein.
-
Skyline #292 Inkább legyen valaki elégedetlen majom, mintsem egy birka aki mindent eltűr és némán kussol. -
Skyline #291 Nem patch kell ide hanem a hulladék Id motorokat elfelejteni Carmackal együtt...
Kabaré.... -
#290 Egy problémám van a játékkal, hogy hiába jó a gépem, eleinte hatalmas akadozások, betölti a pályát, videót, utána semmi baja. :) -
Ironman2 #289 egy olyan országban ahol balkáni bérek vannak,nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust hogy 1-2 terrás vinyót vegyen -
Ironman2 #288 akkor ne olvass fórumot! -
#287 -
#286 Nekem eddig nincs különösebb bajom vele néha Castle érzésem volt persze jó értelemben, az előző Wolf-hoz képest mindenképp hatalmas a változás.
A texturák meg néhol nagyon lowok vagy szokásosan később töltődnek be, de ez van nem zavart megszoktam már rég.
ez meglepett nem hittem volna hogy ilyet látok ez Wolfi játékban:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #285 Még egy kis texture popup:
-
#284 Hali!
Van itt olyan aki előrendelte a játékot és kapott Doom 4 beta kulcsot? És netalán esetleg nem is kell annyira neki? :D -
#283 én egy szóval nem mondtam hogy nem mondhatod el a kritikákat, de könyörgöm... 30 perc után mondasz valami irreális baromságot... szerinted ez így normális? miért nem mondasz véleményt ha kijátszottad? ??
nem értem miért kell feleslegesen negatív horderejű kritikával illetni valamit amit igazából teljes mértékben meg sem tapasztaltál, mert 30 kemény percet játszottál vele:D érted? ez a bajom -
#282 Felesleges kritikák? Nem nem azok, a fórum továbbra is arra való, hogy az ember elmondhassa a véleményét függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív .. -
KaOz #281 nem vagyok alreg? miért gondolod? -
#280 szabad de felesleges, mert
1: jön peccs
2 Van már 80 megás vagy nagyobb net a világon
3: vannak már 1-2 terrás vinyók
felesleges kritikák... -
#279 Te valami alreg vagy ugye? -
#278 Mind a két dolog (méret és a textúrabetöltés) jogos kritika. Szabad miatta sírni. -
#277 tessék köszönöm szépen... végig kell játszani utána megbeszéljük :) és bocs a dührohamért és a gyíkságért -
KaOz #276 Toljátok végig, én is most nyomatom és a végén megbeszéljük -
KaOz #275 Kicsit osztom a véleményed.
Ahogyan kijön egy játék, azonnal van valamilyen (ki tudja min nevelkedett forma) akinek nem lehet megfelelni és rögtön telebombázza a fórumot, hogy neki mi nem tetszik benne. Tipikus mai hozzáállás.
Ha unalmas nem kell nyomatnod a gammát.
Amúgy szerintem neked egy játék sem olyan jó mint a trailer alapján.
Bocs de ez kikívánkozott. -
#274 :DDDDD ez vicces volt, de most már röhöghetünk mert direkt idegesíteni akartalak... nevessünk és legyünk barátok inkább -
#273 Sok volt a Budapest TV ? -
#272 :) negatív az aurád -
#271 Akkor tűnj el innen, menjél nézzed a tévét .. -
#270 semmi se jó senkinek... 40 giga jaj... eltűnik a textúra jaj... unalmas 30 perc után jaj... ez egy szar jaj csak a sírás folyik mindenhonnan és az idegeimre megy :D -
#269 semmi, csak elegem van abból, hogy ennyire elégedetlen majmok az emberek :D
ennyi az egész -
#268 Egyszerűen csak egy szellemi fogyatékos .. -
#267 Mi a fasz bajod van? Megjött a havi? -
#266 akkor dugd fel magadnak a véleményeddel együtt, -
#265 xD -
#264 Azért mert ez egy fórum ahol véleményt nyilváníthatok .. veréb és igen egy unalmas, szar csőlövölde .. -
mester1987 #263 Látom jól elszórakoztok a KIS VILÁGOTOKBAN :))) -
#262 egy gyökér vagy.. 30 perc alatt megállapítani hogy unalmas.... idióta -
#261 kussolj már te nyomorult a negatív energiádat meg hagyd el a faszba... neked unalmas oké, de rohadtul leszarom minek kell beírni? tartsd meg magadnak.. -
#260 A "Herrn Doktor Nein" filmesplakátról nem tud valaki egy jó minőségű linket? Még mindig a travel guideon röhögök. :) -
#259 Attól mert egy unintelligens gyökér vagy ne hogy már én legyen a hülye, közel sincs olyan jó mint a trailerek alapján tűnt .. de nyugodtam fricskázzál csak rá te észlény .. -
#258 :) -
#257 amúgy ez vicces akart lenni, de inkább sértő lett :( -
#256 kussolj már könyörgöm az ilyen kommentek basszák el a kedvemet :DD undorító a sok negatív köpködés már szarjatok a szátokba és nyeljétek le léci az ilyen jellegű hozzászólásokat -
#255 30 percet játszottam vele, de már unalmas :-(( -
csicskakapitany #254 -
TomDantes #253 Azon izéltek hogy mekkora helyet foglal meg 43 giga sok letölteni? Mármint a steam-ről sok letölteni ügye? Nem ám holmi warez-huszárkodás ez ügye? Mert akkor lófaszt az illető seggébe.