573
Wolfenstein.
-
#252 Könyörgöm mi az istent rinyáltok húúúú úristen 43 giga wáóó 2014-van hahó :D amikor 2-3 terrás vinyók vannak a világon ti 43 giga miatt rinyáltok nem hogy örülnétek hogy van tartalom ti elkényeztetett orángután képződmények :D HA KEVÉS AZ A BAJ, HA SOK AZ A BAJ ez a rinyálás kikészít :D -
Ironman2 #251 Easter Egg-Wolfenstein 3D -
#250 akkor a 43 gigát le se töltsem? :) -
steweee #249 na akkor megnyugvással veszem, hogy szarokfosok bele, ki se próbálom. pedig nagoyn érdekelt eddig a pillanatig. ha egy RAGE maximum kiadása kijött 16GB ból, fullos sztorival, akkor ez hogy lesz a soxorosa ? a komplett második világháború is benne van talán ?
-
#248 Spoiler? -
Fradi88 #247 Valaki végigvitte már?
Wyatt meg Fergus idővonala között mi a különbség?Történetben meg játékmenetben mennyire más a kettő? -
#246 Azért van fizika hiszen bonthatóak a falak a fedezékek ,vágható ami vágható stb.Szóval ha minimális is de jelen van pár helyen. -
#245 Sajnos semmit nem fejlodott ez az engine. Ugyanolyan bun ronda texturak, minden statikus, harom vonalbol all minden, 0 fizika...
Mintha 10 evet ugrottunk volna vissza az idoben, nehol tobbet.
Persze aki ezen tullendol maris jobb osszekepet fest az egesz :) -
silenthunter13 #244 RTCW a mai napig fent van gépen, ezt is kipróbálom, menni fog biztos, RAGE- el semmi gondom nem volt. Ma feltettem a legújabb NV DRIVERT, DIREKT ERRE írták ( elindítottam vele a STALKER CS COMPLETE modot ezzel is eszméletlen, pedig egy régi 9500 GT- m van ) -
#243 GAME ON WOLFENSTEIN különkiadás.
Ingyenes! -
csicskakapitany #242 Így fest a Wolfenstein - The new order Xbox One-on
Hát nem lett sokkal szebb..... -
#241 "Mein name ist Bauer, Jürgen Bauer ..."
Hatalmas! :D -
#240 Mi itt az újdonság? Rage-nél is ez volt :) -
mester1987 #239 Gondok a Pc-s Wolfenstein: The New Orderrel (nem mondjátok?) -
#238 valaki nyomhatna értékelést vagy valamit, hogy milyen a játék!? -
mester1987 #237 -
#236 megvettem, nem akartam 3 napig torrentezni....
a gyereknek meg felrakom crack-el...
:-))))
tényleg, látott valaki only crack-et valahol? -
#235 Húúú... nagyon fostam hogy szarul fog menni, de nem. Eszméletlenül szépen fut :D -
#234 Wolfenstein: The New Order technical issues: the problems detailed, plus a few fixes -
#233 45 perc volt a felinstallálása. -
#232 Mi van? -
#231 Hát ha olyasmi lesz mint az első választásom következménye sanszosnak tartom hogy egyetlen jelenet lesz másképpen ami a lol faktortvkimeríti.
De majd pcn a második végigjátszás után kiderül. -
#230 20 perce telepít és már a felénél járok lol -
#229 Na megjött az én példányom is. -
mester1987 #228 Szerinted személyi számítógép? -
SaGa Jr #227 Állítólag a játék elején az egyik döntéstől függően megváltozik a játék további része (lényegében olyan mintha lenne egy alternatív változata az eseményeknek de egyszerre csak az egyiket lehet kipörgetni), így legalább kétszer érdemes végigvinni hogy teljes képet kapj. -
#226 Ez szerintem PC. -
TomStorm #225 45Gb-ba ilyen texturák vannak?Vagy ez Last.gen video? -
#224 Ez inkább ps2-es szint... durva O.o -
#223 Nem voltam felspanolva ennyire... nos... Dark Souls 2 óta :D
-
#222 akkor hasznaltan megvevos lesz ;) -
#221 Zéró. -
#220 ebben a gammaban nincs multi ugye ? -
#219 Nem is akárhogy, minden irányba működik, nagyon jól használható. -
TomStorm #218 Hát SSD-re felejtős nekem 45GB,ami rajta van annak maradnia kell.HDD-re meg 90GB már nem is fér el most nézem lol
Szerintem én várok még kicsit még BB beindul:D
Nem akarok letörölni semmit -
#217 Oldalra hajolni... mint a régi játékokban. Fedezékek mögül ki tudsz nézni. -
#216 Kihajolni. -
#215 Azt a büdös, nem semmi mérete van. -
TomStorm #214 Mi az,hogy lean-elni? -
#213 Van benne FoV csúszka és lehet lean-elni is.