573

Wolfenstein.
  • hunbalee
    Húsz percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood
  • hunbalee
    Wolfenstein: The Old Blood megjelenés - jön a New Order előzményjátéka!
  • goalkeeper
    Sziasztok,az lenne a gondom,hogy én Ps3-on játszom és elakadtam 7 résznél mikor beszélnem kell a nővel(talk to anya) megnézem a videót és az után nem mozog a karakter vagyis bármit nyomok a karon nem csinál semmit.Tudna valaki segíteni?Üdv
  • Ozzyehh
    oké köszi:)
  • grebber
    A pc már csak ilyen.

Végig kell probálni minden létező variációt és valamelyik csak jó lesz.
    Minden szart feltelepíteni ami a game mappájába található.
    Driverek cserélgetése próbálgatása.
  • Ozzyehh
    valakinek valami tipp? a repülőn fagy meg a cut scene nél :/
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.08.19. 09:04:25
  • Ozzyehh
    Srácok indítanáma játékot és megfagy valami ötlet? olvastam hogy az amd karikat nem bírja r9 270-em van:/
  • totyak
    Pont erre a részre gondoltam, köszönöm. Csak nem értettem mit beszélnek és azt hittem valami komolyabb dolog is történt.
  • Shep
    Jön a helikopter, vagy repülő vagy milyen hang vagyis, szerintem ... :)
  • Fpocok
    Nem tudom pontosan mire gondolsz...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de miután kinyírtuk a tudóst, a többiek elmenekülnek a helikopterrel, te meg ott fekszel félholtam és kéred a légitámadást (azt hazudod, hogy mindenki eljött onnan, beleértve téged is)... és aztán nem tudjuk, mi lesz. gondolom folytatásban majd.
  • igazMAGYAR
  • totyak
    Valaki leírná nekem pontosan, hogy mi történt a játék végén, mert megmondom őszintén nem teljesen értettem. Persze szigorúan csak spoilerben. Elég lesz a legvégső történés az epic battle után. Köszönöm
  • Fpocok
    Állítólag jobb lett.
  • mester1987
    Wolfenstein: The New Order Update Released

- Added driver version detection for supported AMD and NVIDIA GPUs
    - Added independent VO volume control
    - Added audio device selection in Audio Options menu
    - Bug fix to prevent anisotropic filtering being disabled every time the player dies
    - Enabling multisampling antialiasing through the in-game console will no longer break skin shaders and reflections
    - Fix for invalid screen resolutions being set after driver updates or swapping monitors
    - "Ultra" settings updated to use lower values for VT Cache and Shadow Buffer size (original values can still be accessed through ‘Custom’ settings)
  • mester1987
    A választási pont után azt hiszem, 1-1 más küldetést vagy mellékág plusz lesz. Én is csak videóból néztem bele.
  • Prof William
    Végül is csak annyi különbség hogy kit öl meg a doki? De attól még ugyanúgy a jövőben játszódik? Mert akkor max az átvezető videókban lehet némi különbség.
  • Fpocok
    Nincs nagy jelentősége. Kétféle ajtó, zárnyitási módszert kapsz és elvileg van olyan pálya, amit emiatt máshonnan kezdünk.
  • grebber
    Annyira érdektelen a game hogy kb senki nem nézte meg a másikat, de kb ilyen más az átvezető video szint lehet.
  • kill3r21
    Tényleg srácok mi a külömbség a két timeline között?
  • Fpocok
    Szerintem nem tudjuk. Nézz neten videót arról a részről. Ha ott megy és nálad nem, akkor valami gond van a verzióddal. Próbáld meg újra felrakni.
  • nike02156
    Sziasztok,az lenne a gondom,hogy én Ps3-on játszom és elakadtam 7 kaptárban hogy az elején megnézem a videot és az után nem mozog a karakter vagyis bármit nyomok a karon nem csinál semmiz.Tudna valaki segíteni?Előre is köszi a segítséget
  • zorrobomber
    Ha igaziból harcolsz, akkor is egy billentyűzeten nyomkodod az e gombot, hogy felvedd a lőszert?
  • nike02156
    Sziasztok,az lenne a gondom,hogy én Ps3-on játszom és elakadtam 7 kaptárban hogy az elején megnézem a videot és az után nem mozog a karakter vagyis bármit nyomok a karon nem csinál semmiz.Tudna valaki segíteni?Előre is köszi a segítséget
  • Roger6
    Na baszki, pont most találtam meg: m_sensitivity "x"
  • Roger6
    Valaki tudja, hogy konzolból hogy lehet az egér érzékenységét állítani?
  • nike02156
  • sanya200
    Szeritem jó ez igy ha igaziból harcolsz ott se szeded automatikusan az ammo-t a földre se kell nézni ha átmész rajta akkor is bedobja.HP-t meg azért kell kézzel mert túl tudod tölteni de én ott szoktam hagyni ha 100 vagyok és ha lesérülök jó lesz tartalékba.Még mindig jobb mint hogy nyomsz lődözés közbe bármikor egy hp gombot.Csak ez a textúra hiba ne lenne,a rage-be is volt de az se mai nem igaz hogy azóta nem tudták megoldani.
  • sanya200
    Nekem az lenne a kérdésem hogy a max settings-hez mennyi ram kell?4 gb-ot írnak ajánlottnak.Meg is van maxon tolom de csak 1280*1024-be és elfogy a ram egyszerűen.Kidobott a játék mert nincs elég ram a winfos szerint.De érdekes mikor az elején játszottam nem dobált ki meg semmi meg olyan óránként egyszer bedobja a fos ablakot hogy nincs elég szabad memória.Megnéztem a feladatkezelőbe akkor pont 1,3gb-ot evett szóval nem értem ha csak ennyi akkor hova fogy el a többi memória?
  • nyirog
    na erre én is kiíváncsi lennék, mert amit youtube-on néztem videót a játék végéről a másik idővonallal kapcsolatban abból az jött le h nem sok különbség van...
  • ladislaoca
    Sziasztok!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy érdemes újra végigjátszani a játékot?
    Az elején van választási lehetőség hogy kit áldozzunk fel!
    Ha a másikat választom akkor más a történet, vagy más pályák is vannak benne?
  • ropi88
    sziasztok!

amikor elindítom a játéknak a setup.exe-t akkor azt írja ki, hogy "The source file is corrupted" miért van ez?
    köszönöm!
  • DarkSector
    Vagy letóltam.....a gatyám? .D
  • DarkSector
    :D
  • Frank99
    kivittem, kitoltam, kihúztam, kipergettem....

egy vicc.....

végigjátszottam. esetleg....
    de ez a menő, bakker, nem tudod????
  • Shep
    És milyen méz lett belőle? :)
  • Zenszkij
    kipergettem a játékot, hosszú évek óta az első fps amit letoltam, nekem végig ilyen Half Life 2 érzésem volt, nagyon jó
  • frensys23
    Rendben, nagyon szépen köszönöm! :-)
  • Fpocok
    Azt ne üsd, amit ő üt. Azt megcsinálja. Te menj rá a többire, amiken van még piros ikon.
  • frensys23
    Na jó, de amit épp ver az ember, azt verem én is, és az se jön le egész amíg meg nem égünk, egész addíg lövi a tüzet...akkor fél óra kéne az összeshez kb.vagy csak én csinálok valamit rosszul :D de köszi, akkor magyarul végig kell menni az összesen.
  • Fpocok
    Mindegyik ágy fölött van egy ilyen, mindegyiket el kell ütni, hogy ne löjjön tüzet. Piros kocka jelzi, amit még nem vertél le.