3500
-
Gólya #215 a pénz tudod...nagy úr
ha több van, több kell - megállás nincs:) -
#214 Nem tudom, hogy hová sietnek egyébként mikor nincs is a Simsnek igazából rá veszélyes konkurenciája...ráérnének szépen és jól elkészíteni a játékot, kiegészítőket. Persze tudjuk, hogy az ea vezetése dirigál, adja ki, hogy mikorra legyenek készen az adott résszel, termékkel. -
Gólya #213 én inkább abban bíznék, hogy bugmentes játékot kapunk...
na jó, lehet napszúrást kaptam és félrebeszélek
de azért tényleg milyen szemétség már az ea-tól...kiadják a szedett-vetett vackot (mert abban az állapotában játéknak nem nevezném), lenyúlja érte a pénzt és akkor a másik ingyen és bérmentve kínlódik, míg helyreteszi a hülyeségeiket - ők meg röhögnek a markukba...nem is kicsit pofátlan társaság -
#212 Hát ja, mint anno a 2. részhez is csak nagyon elenyésző frissítés kellett, már ha a 3. részhez mérjük. -
#211 Reméljük azért a 4. részben csak nem lesz majd akkora bug halmaz...mondom reméljük...DDDD -
Ironman2 #210 bizzunk benne hogy nem kellenek javító modok hozzá! -
#209 No, már a mysims.hu is foglalkozik vele:
"Bár már lehetett korábban sejteni, Twallan, az NRaas modok készítője hivatalosan is bejelentette, hogy nem fog foglalkozni a Sims 4-gyel. Bízzunk benne, hogy lesz valaki, aki átveszi a szerepét a közösségben. A Sims 3-hoz továbbra is készíti a modokat és frissíti a régieket, úgyhogy egyelőre nem kell aggódnunk." -
Ironman2 #208 -
#207 Támogatom Ironman2-t HG-nak! -
Ironman2 #206 kösz! -
#205 Én egyértelműen téged támogatlak topik gazdájának! -
#201 -
Ironman2 #197 köszi! -
tigerclaw #196 szinte teljesen ismeretlenként (bár olvasni olvasok szorgalmasan) még egy plusz szavazat Ironman-re:) -
Ironman2 #195 Sok személy van az Sg-n akinek rengeteg topikja van.Én személyem szerint nemtitok hogy már pályáztam a Sims4 topikra,ezt már hangoztattam is egyszer a 3-ban.Ez senkit se zavar amúgy,sőt a Sims közösség örömmel is fogadja ahogy látod! Te már bebizonyítottad hogy nem vagy a közösség tagja,szégyenletesen viselkedtél a Sims 3 topikokban,megsértetted a fórumozókat,úgyhogy megmondtam már egyszer neked hogy téma lezárva,térjünk át a Sims4-re -
Ironman2 #193 Kösziii! -
IXEMGabeo #192 Ironman ment rád egy szavazat -
#191 Szerintem sem erős gépre gyúrnak! -
Ironman2 #190 Az lesz benne a legjobb hogy visszatántorognak azok akik a 3 miatt kiábrándultak az egészből.Gondolom ezt is akarják elérni.Apropó! Az online miatt nem hiszem hogy túl erős grafikát fognak belerakni -
#189 Szerintem sem ilyen lesz...hanem olyan sim 4-es. -
Ironman2 #188 1 hónap múlva visznek az E3-ra trailert szerintem.Sőt a bennfentesek már láthatnak játékmenet vidót is zárt ajtók mögött,remélem valamelyik felveszi telefonnal:)) -
Coolfire #187 Megjöttél?:)
Ez már a jövő.Azért megnéznék egy trailert.:) -
Ironman2 #186 Ez tényleg jól néz ki,de szerintem nem ilyen lesz. -
Ironman2 #185 1 évvel ezelött jelenteték be a Sims3-at,evvel nem fognak 1 évet várni,szerintem február-márciusra várható -
Ironman2 #184 Nem titkos összetevő,csak igy lehet szerkeszteni a topikot,mert alapból az le van tiltva.Igy csak kérhetjük hogy rakjanak be képet,meg ezt-azt! -
Coolfire #183 Tavaly 415 volt..remélem nem lesz több az idén sem.
Na most már befejeztem,mert a leendő hg. seggberúg minket.:) -
Gólya #182 ismerős...:)))
-
Coolfire #181 Meg,mert most néztem,és ezeket is gyakorolták.Picsába jobban izgulok mint ők.. -
Gólya #180 szégyelld magad te alávaló, te...(most mondjam, hogy akkor miért nem kisszéket csináltál?)
meglesz a mai is szépen, nyugi...:)
majd júl. végén, amikor meglesznek a pontok is... -
#179 -
Coolfire #178 Jobban járnék a költségen terén.:)No,de ne offoljunk.Majd ha túl lesznek mindenen,virtuálisan berúgunk.:)) -
Coolfire #177 Elvileg a magyartanáruk javítja,az meg szereti őket.:)
Viszont a mai naptól nagyon görcsöltek.Ettől féltnek a legjobban.
A többi már sima ügy,igaz emelten a biosz-kémiához hozzá sem tudnák szólni.:D -
Gólya #176 aha...persze...mondta Móricka...
ha nem lenne ilyen meleg, még el is hinném... -
Coolfire #175 Még nekem is..be lehet menni még a szóbeli előtt megnézni.Úgyis összeszedik az ötösöket,ha nem kitagadom őket.:D -
Gólya #174 csak pont az összehasonlításnál benne van a javító bal vagy jobb lábbal kelése is...
nyilván vannak alapvető kritériumok, de a fene megette, ha épp rajta van az illetőn az ötperces...
anno én is "hasonlítottam" :) - hálás téma minden buktatójával együtt -
Gólya #173 meg aztán meg is lehet nézni a javítottat...legalábbis nálunk még így volt - még a szóbeli előtt -
#172 Nekem tetszik a 4 logója! -
Coolfire #171 A Sims logó a legjobb szerintem ezek közül.. -
#170 Az írta, hogy a sims 3-at továbbra is frissíteni fogja, de a 4-el nem akar foglalkozni. -
Coolfire #169 Ejhh..azt hittem ezek már Sims 4 képek..