3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Coolfire
    Van fent 4 v. 5
  • Ironman2
    Ja most vettem észre,felül van a többi video is amit Lucifer hiányolt az elöbb
  • Coolfire
    Csak ilyet találtam..
    Nem bírtam berakni a vimeoról a vidiket.Elég tré lesz ha így fog kinézni...
  • Ironman2
    nana,az a TG logó nem idevaló!!
  • Coolfire
    Az egy kicsit korai még.:)
  • Coolfire
    De ugye komolyan nem így fog kinézni?

Nem tudtam berakni ide a videókat..
  • Ironman2
    Akkor nyissál neki wirágboltit! DD
  • Coolfire
    Nem,már szaporodnak az ilyen "letöltőoldalak".
  • Ironman2
    jun18,és jul 9-én megint okosabbak leszünk valamivel!
  • Ironman2
    szeretnéd csak!
  • Coolfire
    Már lehet bétát letölteni..
  • Ironman2
    A topik első oldalán láthatóak a képek belőle
  • Coolfire
    Egy kupac szar lesz..kreativitás=0
    Majd ha látok egy ingame videot v. trailert,lehet,hogy megváltozik a véleményem.De már nem tudnak mit kitalálni,az expansionok pedig kellenek az apró miatt.:)
    Jöhetne már valami infomorzsa.
  • lucifer9393
    Most nézem, eltávolították az a koncept videót, ami itt van pár hsz-szel előrébb. Tényleg lehetett jelentősége akkor.
  • Ironman2
    na meg azért is,mert multiplayer lesz benne.a kis kék ikonok lesznek majd a barátok akikkel együtt játszhatunk,ez már annyira egyértelmü hogy a logóban is egy zöld szín van (az vagyunk mi),a többi meg kék
  • lucifer9393
    Volt szerecséd ehhez a játékhoz? Próbált elrugaszkodni a gyerekes, rajzfilmszerű világtól, de megbukott. A koncepció jó lett volna, kicsit éretebb, felnőtesebb Sims játék, de unalmas volt. Lehetett benne viszont szexelni, de még önkielégíteni is Alapból tartalmazta a mosást és porszívózást, el lehetett menni egy bárba újabb szingliket megismerni. Szaporodni nem lehetett, és volt sztorija a játéknak. Kb. 2 játéknap után monoton lett, amit a mai napig sajnálok...
  • lucifer9393
    De a grafika mellett arra is törekednek, hogy minnél több gépen játszható legyen. Szóval szerintem megint olyan "felhasználóbarát" grafikát fognak neki összetákolni, amivel mondjuk egy "régebbi" (idézőjelben, mert nem tudom mi a régi - az én 2010-es gyártású Macbookom is megizzasztja már ez is ) gép is megbírkózik. Ne számíts Crysisra, meg final fantasyra. Több mint valószínű, hogy amit Iron linkelt concept art a játékból van. Volt már róla videó is, szintén ilyen karakterekkel, és a banner figuráinak is olyan a stílusa. Remélhetőleg még egy évig tökéletesedik.
  • Mike
    meg legyenek végre ujjai, lábujjai, koszolódhatna is a sim, meg hasonlók. nem kéne megragadni 10 évvel ezelötti szinten

persze az ea-tól nem várok semmit
  • Ironman2
    Ilyenre azért ne számítsunk,szerintem meg inkább a játékmenetre menjenek rá,az animációkra,az arcmimikára,a kéz,és lábmozdulatokra,a poénos beszólásokra,vagy visszaszólásokra.Az arcmimikának nyitottak már amúgy facebook,meg Twitter oldalt,bárki feltölthet oda arckifejezéseket,és a legjobbakat fogják belevinni a játékba gondolom.

The Sims4 faces project
  • Ironman2
    Ez még csak egy korai concept art,nem is biztos hogy ilyen lesz a kinézete,de minden infot ami jönni fog a Sims4-ről,megosztom a topikban,még ha gagyinak tűnik,vagy nemhivatalos akkor is
  • Mike
    licenszeljenek engine-t ha nem tudnak írni jót
  • Mike
    xbox one-n jól fusson, meg a mostani normal pc-ken, aminknek a számítása kapacitása már az egeket verdesi a 10 évvel ezelőtti szinthez képest

csak nem böszme programokat kellene írni, ahol 600 mega egy mentés, mert elutaztam egyszer Kinába
  • Mike
    hehe, fordítva

Molyneaux féle Milo
  • Mike
    és ok, nincs olyan elvárásom mint a Milo féle Molyneaux

• Mike
    vagy tudják mit, legyen olyan, mint a Mars need mom

ja hát rá kell költeni pár milliócskát a milliárdos bevételből, meg kell vele kicsit dolgozni, az igaz
  • Mike
    ja és mozogjon a haja, meg minden

normális modern grafikát akarok, ma már ezek a gépek sok mindenre alkalmasak

nem 2000 van még mindig
  • Mike
    ez mondjuk kevésbé mű

• Mike
    én meg mondjuk ilyen szintűt

vagy ilyet
  • Svenson
    Nem sokban különbözik a simstől így ránézésre. De pl. a fiam szokta mondani, hogy a focis játékaiban sokkal jobb arcokat lehet gyártani. És tényleg. Tök jó hajak vannak pl.
  • Mike
    látom maradunk a gagyinál

ok, akkor majd valaki más fejleszt vmi sims szerű játékot

ea meg mehet le a wc-n
  • Mike
    Éppen ideje lesz lecserélni a fos 3-mast egy stabilan működő újra
    persze ha instabil szart csinálnak megint, akkor nem fogok sims-ezni
    akkor remélem jön vki, és ír vmi normális programot, ami jó lesz, és a pénzéhes ea feldughatja magának azt a sok szart amit 10 év alatt magából kiokádott
  • Joschka
    Hát a sims játékokhoz nem kell a "célkereszt"....az nem oda való. Mivel a játék életszimulátor és nem egy lövöldözős....úgyhogy ezt jobb nem keverni, elveszne az a maradék simses feeling is.:)
  • akyyy
    marketing. nekem már a 3 is jó játék, hétvégével, normális munkával, stb. bár azért jobban lehetne munkahelyen dolgozni, de eza jövö zenéje, meg van olyan kieg ami ezt pótolja :D

ami nekem hiányzik az egy normális FPS nézet, irányitással. most is van nézet, de csak nézet.

pedig az lenne a király, ha lenne "célkereszt", és amire ráirányitod azt használja, mint egy fps-ben, s igy lehetne irányitani a Simeket :D
  • Coolfire
    Egyszer beindul a promózás,még a csapból is az fog folyni.Csak azt nem értem,hogy mire jó ez a nagy titkolózás.
  • Ironman2

Gondolom majd lesz egy saját Press conference megint ahol bemutatják.Szoktak évente tartani ők is,mint minden játékkiadó,sőt jönnek még kiállítások bőven az idén.
  • Coolfire
    Megcsókolják a golyóim.Ha nincs promó sem belőle,hogy a brébe akarják jövőre kiadni?Ehh..nagyon takony lett a Maxis is..de inkább az EA.
  • Ironman2
    Na nem lesz a Sims4 az E3-n idén! Ez szomorú hir,gondolom még nagyon korai fázisban lehet a játék hogy bármit is mutassanak róla.

http://simsvip.com/2013/06/03/confirmed-no-sims-4-appearance-e3/
  • Ironman2
    Én meg attól tartok hogy a kreativítás felé csökkentenek,pont ami miatt a sims3-at megszerettük.Gondolom most a szereplőkön lesz inkább a hangsúly,végül is ez adja a simsnek a lényegét,nemcsak a házépítés,meg a dekorálás.
  • lucifer9393
    De még conceptnek is nagyon mese-szerű. Remélhetőleg a véglegesben egy kicsit elrugaszkodnak már ettől a mesés témától, visszalépés lenne a hármashoz képest. Abban azért lehet valósághű embereket létrehozni. Én speciel azt szeretném, ha kb. a Singles 2 szintjét elérnék a karakterek, kicsit persze felturbózva, a singles 2 még anno 2005-ben jelent meg, mégis még mai szemmel is nézve, helyén vannak a karakterek.
  • Coolfire
    Majd a-remények szerint-az E3-on kiderül,milyen is valójában.Még nem hozta az EA nyilvánosságra a játékok listáját,ha jól tudom.