3500
-
Plata #38 Én egyetértek veled hogy hülye aki megveszi ezeket,de tegyük fel 10 millió megvette,de hány millió akinek több esze volt és letöltötte inkább? -
Ironman2 #37 Aktív lett a Sims 4 domain!
http://simsvip.com/2013/05/03/the-sims-4-domain-now-active/ -
Ironman2 #36 3 nap múlva nagy bejelentésre készülz az EA Sims részlege!!:
http://simsvip.com/2013/05/03/ea-to-make-big-announcement-for-the-sims/
Lehet nem is kell várnunk az E3-ig? -
ldavid #35 halló? gyakorlatilag istent kell benne játszani, innentől értelmetlen a kérdés -
Ironman2 #34 Rétegjáték! Másik 10 millió szerencsétlen meg Battlefieldezik,a harmadik tízmillió szerencsétlen meg WOW-ozik,többi szerencsétlen meg tankozik!
Szóval mindegyik játéknak meg van a rajongótábora -
#33 7 milliárdból van 10 millió szerencsétlen az szvsz elég jó arány. -
Plata #32 Inkább online,nem hiszem hogy ilyen szar grafikával akarnák kiadni a következő játékukat.Olyan mintha a fészbúkról szalajtották volna. -
Ironman2 #31 Igen.A 3.részből adtak el már kb 10 millió darabot -
syberia2 #30 ez a játék komolyan érdekel valakit? -
Ironman2 #29 na ja! remélem nem csak abból fog állni hogy ide-oda sétálgassunk,meg beszélgessünk,meg cseteljünk,mert arra ott van a Second Life.Az NPC-k szivatása az nagyon király húzás lenne -
rim123 #28 hú jóllehet majd trollkodni online :D -
ldavid #27 vajon meglépnek egyszer egy élethűbb grafikát, ehelyett a színes helyett? esetleg egy külön játékot is el tudnék képzelni, a nép tuti harapna rá -
Ironman2 #26 2 lehetőség van,vagy feltámasztják újra a Sims Online-t,(lehet azért szüntették meg a Socialt),vagy ez már tényleg a Sims4.Hamarosan kiderül! -
Ironman2 #25 2 éves képek állítólag! SimsVip-en irják -
Coolfire #24 A Simsnek buborékmenüje volt mindig,már csak ezért is kételkedem ezekben a képekben. -
Ironman2 #23 Arra én is kiváncsi lennék.De lesznek ugyanúgy nem játszható karakterek is:
-
Coolfire #22 És kik a szürkék? -
Ironman2 #21 Gondolom a kékek a társak majd akikkel online játszhatunk.Érdekes lesz majd buliba menni.DDD -
Ironman2 #20 Engem már tuti meggyőztek a képek hogy a Sims4-ből valók.
-
#19 Sims 3 Gold kiadás lesz ? :DD -
Coolfire #18
Én nem látok négyest.. -
Ironman2 #17 Ezt a képet már közöltem egyszer,de itt is a 2 plumbob látható,ahogy a nagy kék lenyomja a kicsi zöldet,és egy négyes számot formálnak közben.A szobor a Sims3 Egyetem kiegészítőben található az Egyetemvárosban:
-
Ironman2 #16 hmmm,ez már a töltőképernyője lehet vajon?
-
Ironman2 #15 Amúgy beszélték azt is hogy folyamatos online kapcsolat kell neki,mint a Sim Citynek! -
Ironman2 #14 Érdekes dolgok derülnek ki a Sims4-es korai projectről. (már ha nem törölték az egészet azóta!) -
Ironman2 #13 Sims 3 topik is 2 évvel a megjelenés elött nyílt 2007-ben! Meg lehet nézni! Akkor még csak pletyi szinten volt az egész! -
DANIELTRUCKER #12 A 2 szerintem is jobb volt. Bár én sokat toltam a 3-mal is, de valahogy nem jött át. A kettőben valahogy családiasabb volt a légköre a játéknak, a háromban meg mindenfelé kell figyelni egy egész városon belül. Viszont az építési módokat a 2-ben a 3 után nagyon nehéz újra megszokni. Sokszor visszasírtam a bútorok 45°-os forgatását. Összességében a 3 se lett rossz csak valamibe a kettő jobb volt. Ha a 4-et a 2 és a 3 összegyúrásával alkotnák meg akkor szerintem egy egész jó kis gamet kapnánk.
Egyébként kíváncsian várom a 4. részt, mert érdekel mit lehet még kihozni ebből a sorozatból.
Üdv:DANIELTRUCKER -
ldavid #11 ez miért újdonság az SG-n?
amúgy a 3 szerintem szar volt, egy órát ha játszottam vele, de a 2 az tetszett
#3 de mi az a szobor és miért utalás? -
karajjj #10 ha jól értem, még be sem jelentették, de már topikot kellett neki nyitni? :D -
#9 ez egy milyen hihetetlen nagy biznisz! Lehúzni egy halom rókabőrt egy játékról és irdatlan mennyiségű pénzt bezsebelni. Anno amikor a 2 megjelent és félévente okádta ki magából az EA a kiegészítőeket, összeszámoltam, hogyha én megakarom venni a boltban, akkor 80 000 Ft-ot kell fizetnem. A Sims 3 mostanra ugyanitt tart. Szóval egy embernek a teljes kollekciót megvéve (ha mondjuk az 1-et és a kiegészítőit arányosan akkori árakban nézve mondjuk olyan 40 000 Ft, a 3 és kiegészítői meg 100 000-nél jár le merném fogadni) akkor most tartunk cirka 220 000 Ft-nál, és akkor jön a 4, amiben már nem tudom milyen újdonságot lehet még beletenni, de az is lesz egy 80 - 100 ezer Ft. Szóval ember legyen a talpán aki mindezt kifizeti... -
#8 Hát a 3. résznél érdekesebb legyen.:)) -
Ironman2 #7 -
Ironman2 #6 Én az új résztől elvárom hogy visszatérjenek a humorhoz,a folyamatos akadásmentes interakciókhoz,és több kölcsönhatást a környezettel.Döntéseink befolyásolják a simek jövőbeni alakulását,és ne legyen olyan mint a 3-ban hogy naponta lehessen állást találni,és gyorsan meggazdagodni.Na meg bugmentes játékot szeretnénk! -
Ironman2 #5 Idén még tuti nem jelenik meg a 4. része,mivel jön 2 nagyobb kieg a 3-hoz (Szigetvilág,és Időutazás) Ősszel meg egy Mozis cuccok korong is! Ezek már hivatalosak! -
Plata #4 Hát elég sok kieget kiadtak már hozzá,ideje hogy előjöjjenek egy újjal amihez majd a sok hülye megint megveszi ugyanazokat. -
Ironman2 #3 Sims3-ban már van utalás a 4.részre,egy kis szobrocska:
-
#2 "Ti mit vártok el az új résztől?"
Azt, hogy ne jelentsék be. -
Ironman2 #1 Június 10-én lesz az E3-n az EA Press Conference.Hatalmas meglepetéseket tartogatnak.Vajon bejelentik a 4-et? Sok pletyi arról szólt idáig hogy 2014-ben jön.Ti mit vártok el az új résztől?
http://simsvip.com/2013/04/23/eas-e3-2013-press-conference-61013/