3504
-
Ironman2 #428 DDDDDD.ez valami fergeteges volt! -
Ironman2 #427 Ja,és ilyet rögtön az alapba berakni!!!! Ne kelljen már könyörögni érte évekig,meg petíciókat gyüjteni!!
-
Ironman2 #426 Amúgy a nehézségállítást felvetették már a hivatalos fórumon is:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/679069.page -
Ironman2 #425 Úgy értem hogy legyen miért küzdeni,és sikereket elérni,hogy mindenki a nulláról kezdje.Pl valami szigorúbb rendszer is legyen benne,hogyha link vagy a munkában akkor fennálljon annak lehetősége hogy kirúgjanak.Igaz a kettőben már volt ilyen,de ott egy rossz válasz miatt rúgtak ki,ami tök értelmetlen.DD Ebből a szempontból is könnyü a 3.rész! -
Roccio #424 és ha be lehet állítani a nehézségi szintet? -
#423 Én nem akarok nehézségeket. Ha ilyen lesz, tuti nem játszom vele. Egyfelől a való életemben épp elég nehézség van, másfelől pedig tuti, hogy nem lenne hozzá türelmem. -
Ironman2 #422 Sims2 a végén már olyan lett mint most a 3.Nem nagyon kellett foglalkozni a szükségletekkel,mert maguktól csinálták.Igaz a 2-ben sok volt a rinya is ezek miatt.Én még hiányolom az eseményablakot,nem úgy hogy odaugrik a kép ha valami történik -
#421 De ez így volt jó. Több "idő" jutott másra. Szerintem z 1.-ben, 2.-ban annyiből állt a játék, hogy próbáltad egyensúlyban tartani a szükségleteket. Játssz egy kicsi hosszabban a Sims 1-el! Nehéz lesz. -
Ironman2 #420 Lehetne jó nehéz,igazi életszimulátor,na annak lesz majd igazán jelentősége!! Sztem túl könnyü lett a 3,semmi kihívás nincs benne,csak gagyi feladatok! -
Ironman2 #419 Azt viszont berakhatnák a 4-be hogy a hütő üres legyen,és a kaját mi szerezzük bele,nem úgy mint a 3-ban hogy terülj-terülj hütőcském van!! DD -
Ironman2 #418 Hát ahogy a logóban néznek azok a fejek,el lehet képzelni hogy ilyen karakterek maradnak a játékban.Tiszta Sims2! Remélem nem ugyanazt fogják újra lemajmolni! A Sims3 után most nagy lett a mérce! -
#417 Előbb-utóbb a cc tartalmakkal majd ki fogjuk a pvc kinézeteket küszöbölni. Éppen úgy mint a 3. részben történik.:))) -
#416 Erre a műanyag, vagy gumiszerű skinre szerintem nehéz lesz pl realisztikus hajat tenni. Úgy néznek ki ezek, mint a játékfigurák, amiket lehet kapni a boltban. -
#415 Hallgathatjuk a játék hangjait majd még eleget.DDDD -
#414 Kezdek megbarátkozni a karakterek kinézetével is :D -
Ironman2 #413 Mostmár ilyen benyögések után mutathatnának végre valamit! -
Ironman2 #412 Rachel Franklin megmondta a tutit!
https://twitter.com/SimGuruRachel/statuses/343134772249378816
"elmentem a sims4 audio felvételére,és meghallgattam a simlish nyelvet.idáig ez a legjobb hangzás az összes sims játék közül!"
na ja! hisszük ha halljuk!! -
Ironman2 #411 Azért érdekess hogy itt van junius,még nulla infó,csak egy nyamvadt logo,de már jövőre megjelenik a játék. -
#410 Hát szerintem ezek feszt olyanok, mint a 3-asok. Hogy is reménykedhettünk minimális realizmusban... -
#409 lehet, mert annyit nem játszottam vele, hogy megunjam -
#408 Nem csak a kamerakezelést, az egész játék unalmas lett. A szexszel akarták eladni. -
#407 én az 1-et néztem
a kamerakezelést baszták el
ha a játékmenet fontos és a grafika nem, akkor játszom a 2-vel, és az nem egy bughalom mint a 3 -
#406 -
#405 és ez nem másfél év múlva fog megjelenni, hanem szeptemberben
írja a sims-t a rockstar -
#404 és itt van a gta V ami kissé olyan mint a sims, főleg ha az első viedót nézitek
link -
#403 nem, nem ismerem azt a játékot. -
#402 xbox one
nem őskövület pc-kre kell fejleszteni
a 3 sem fut őskövület pc-ken, kell neki 4-8 giga ram
ha nem tudnak graf motort írni, és nem tudnak, akkor venni kell egyet -
#401 ez is szép játék lesz
Last of Us
-
Ironman2 #400 na megyek pihenni egyet.csá,majd leszek később! -
Ironman2 #399 ja igen! -
Ironman2 #398 Jövő nyár elött tuti hogy nem fog jönni,talán még összehoznak tavaszra egy Sims3 kieget,az már nekik úgyis rutinosan megy -
Coolfire #397 Az 576 is márc. 1-re írja.:) -
Ironman2 #396 Már van olyan online bolt,nem is egy ami jövő márciusra irta ki a játékot,ami szerintem, nagy ostobaság,most nem keresem ki a cikket,de a Beyondsimsen irták már. -
Coolfire #395 Én ezalatt a 13 év alatt hozzászoktam a buborékmenühöz.Nincs ellenemre az újítás-ideje is lenne-de ez baszta a retinámat.:) -
Ironman2 #394 Ha már igérték hogy visszatérnek a gyökerekhez... -
Ironman2 #393 Nekünk mindegy,csak tényleg játszható legyen,és érdekes.SZerintem is legyen nagy újítás benne,mert attól lesz izgalmas,nem kell koppintani az előző részeket,és főleg nem a kiegeket! -
Coolfire #392 A dzsátubról már töröltették volna.Remélem ez csak valami kamu.. -
Ironman2 #391 DDDDD -
Ironman2 #390 Menükezelése eléggé furcsa,tiszta olyan mintha a fészbúkról hozták át volna az ötletet -
Coolfire #389 Nem tudom honnan szedték,mert van amivel még nem is találkoztam.Itt jól el lehet dugni az EA elől..