3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    DDDDDD.ez valami fergeteges volt!
  • Ironman2
    Ja,és ilyet rögtön az alapba berakni!!!! Ne kelljen már könyörögni érte évekig,meg petíciókat gyüjteni!!

• Ironman2
    Amúgy a nehézségállítást felvetették már a hivatalos fórumon is:

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/679069.page
  • Ironman2
    Úgy értem hogy legyen miért küzdeni,és sikereket elérni,hogy mindenki a nulláról kezdje.Pl valami szigorúbb rendszer is legyen benne,hogyha link vagy a munkában akkor fennálljon annak lehetősége hogy kirúgjanak.Igaz a kettőben már volt ilyen,de ott egy rossz válasz miatt rúgtak ki,ami tök értelmetlen.DD Ebből a szempontból is könnyü a 3.rész!
  • Roccio
    és ha be lehet állítani a nehézségi szintet?
  • Svenson
    Én nem akarok nehézségeket. Ha ilyen lesz, tuti nem játszom vele. Egyfelől a való életemben épp elég nehézség van, másfelől pedig tuti, hogy nem lenne hozzá türelmem.
  • Ironman2
    Sims2 a végén már olyan lett mint most a 3.Nem nagyon kellett foglalkozni a szükségletekkel,mert maguktól csinálták.Igaz a 2-ben sok volt a rinya is ezek miatt.Én még hiányolom az eseményablakot,nem úgy hogy odaugrik a kép ha valami történik
  • lucifer9393
    De ez így volt jó. Több "idő" jutott másra. Szerintem z 1.-ben, 2.-ban annyiből állt a játék, hogy próbáltad egyensúlyban tartani a szükségleteket. Játssz egy kicsi hosszabban a Sims 1-el! Nehéz lesz.
  • Ironman2
    Lehetne jó nehéz,igazi életszimulátor,na annak lesz majd igazán jelentősége!! Sztem túl könnyü lett a 3,semmi kihívás nincs benne,csak gagyi feladatok!
  • Ironman2
    Azt viszont berakhatnák a 4-be hogy a hütő üres legyen,és a kaját mi szerezzük bele,nem úgy mint a 3-ban hogy terülj-terülj hütőcském van!! DD
  • Ironman2
    Hát ahogy a logóban néznek azok a fejek,el lehet képzelni hogy ilyen karakterek maradnak a játékban.Tiszta Sims2! Remélem nem ugyanazt fogják újra lemajmolni! A Sims3 után most nagy lett a mérce!
  • Joschka
    Előbb-utóbb a cc tartalmakkal majd ki fogjuk a pvc kinézeteket küszöbölni. Éppen úgy mint a 3. részben történik.:)))
  • rage
    Erre a műanyag, vagy gumiszerű skinre szerintem nehéz lesz pl realisztikus hajat tenni. Úgy néznek ki ezek, mint a játékfigurák, amiket lehet kapni a boltban.
  • Joschka
    Hallgathatjuk a játék hangjait majd még eleget.DDDD
  • lucifer9393
    Kezdek megbarátkozni a karakterek kinézetével is :D
  • Ironman2
    Mostmár ilyen benyögések után mutathatnának végre valamit!
  • Ironman2
    Rachel Franklin megmondta a tutit!

https://twitter.com/SimGuruRachel/statuses/343134772249378816

"elmentem a sims4 audio felvételére,és meghallgattam a simlish nyelvet.idáig ez a legjobb hangzás az összes sims játék közül!"

na ja! hisszük ha halljuk!!
  • Ironman2
    Azért érdekess hogy itt van junius,még nulla infó,csak egy nyamvadt logo,de már jövőre megjelenik a játék.
  • whitequeen73
    Hát szerintem ezek feszt olyanok, mint a 3-asok. Hogy is reménykedhettünk minimális realizmusban...
  • Mike
    lehet, mert annyit nem játszottam vele, hogy megunjam
  • lucifer9393
    Nem csak a kamerakezelést, az egész játék unalmas lett. A szexszel akarták eladni.
  • Mike
    én az 1-et néztem
    a kamerakezelést baszták el

ha a játékmenet fontos és a grafika nem, akkor játszom a 2-vel, és az nem egy bughalom mint a 3
  • Mike
  • Mike
    és ez nem másfél év múlva fog megjelenni, hanem szeptemberben

írja a sims-t a rockstar
  • Mike
    és itt van a gta V ami kissé olyan mint a sims, főleg ha az első viedót nézitek

link
  • Svenson
    nem, nem ismerem azt a játékot.
  • Mike
    xbox one

nem őskövület pc-kre kell fejleszteni

a 3 sem fut őskövület pc-ken, kell neki 4-8 giga ram

ha nem tudnak graf motort írni, és nem tudnak, akkor venni kell egyet
  • Mike
    ez is szép játék lesz

Last of Us

• Ironman2
    na megyek pihenni egyet.csá,majd leszek később!
  • Ironman2
    ja igen!
  • Ironman2
    Jövő nyár elött tuti hogy nem fog jönni,talán még összehoznak tavaszra egy Sims3 kieget,az már nekik úgyis rutinosan megy
  • Coolfire
    Az 576 is márc. 1-re írja.:)
  • Ironman2
    Már van olyan online bolt,nem is egy ami jövő márciusra irta ki a játékot,ami szerintem, nagy ostobaság,most nem keresem ki a cikket,de a Beyondsimsen irták már.
  • Coolfire
    Én ezalatt a 13 év alatt hozzászoktam a buborékmenühöz.Nincs ellenemre az újítás-ideje is lenne-de ez baszta a retinámat.:)
  • Ironman2
    Ha már igérték hogy visszatérnek a gyökerekhez...
  • Ironman2
    Nekünk mindegy,csak tényleg játszható legyen,és érdekes.SZerintem is legyen nagy újítás benne,mert attól lesz izgalmas,nem kell koppintani az előző részeket,és főleg nem a kiegeket!
  • Coolfire
    A dzsátubról már töröltették volna.Remélem ez csak valami kamu..
  • Ironman2
    DDDDD
  • Ironman2
    Menükezelése eléggé furcsa,tiszta olyan mintha a fészbúkról hozták át volna az ötletet
  • Coolfire
    Nem tudom honnan szedték,mert van amivel még nem is találkoztam.Itt jól el lehet dugni az EA elől..