3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Joschka
    Hát amíg nincsen semmi hivatalos Maxis/EA kép-fotó-videó, addig az ilyesmit nem fogom készpénznek venni, az tuti!
  • Coolfire
    Nem,egymás mellett van a két betű,és csipás voltam.:)
  • lucifer9393
    Autokorrekt Bem? :D vagy nem telefonról vagy? Az én nem-jeim is mindig Bemnek javítja a teló :D
  • Coolfire
    Ez rohadt gagyi.Bem létezik,hogy ilyen tré lesz.:)
  • Ironman2
    A Sims.Mixei.Ru oldala talált egy korai concept videót az akkor még Sims4 (Olympus)néven futó projectről:

http://sims.mixei.ru/the-sims-4/konczept-video-the-sims-4-olympus.html
  • Ironman2
  • Ironman2
    Május 23-án élő videochatben megtudjuk az első konkrét információkat a játékról.Link ha lesz,akkor berakom bannerba!
  • Ironman2
    majd meglássuk! ne is legyen igazam!
  • lucifer9393
    Iron, ezt te sem gondolhatod komolyan... ez egy okostelefonos verza, vagy ps 2.
  • whitequeen73
    A 2. képen rendezői jobboldalt ülő szőke-lila () csaj haja olyan, mint a hivatalos képen mindkettő lányé.
  • Ironman2
    Engem a #20-ban lévő képek már akkor simán meggyőztek hogy a Sims4-ből valók,szóval nagy különbség nem hiszem hogy lesz.Gondolom az irányítást is úgy fogják elkészíteni hogy simán portolható legyen minden konzolra
  • Mike
    elkezdik csigázni a népet, irreális vágyakat kelteni, aztán kihoznak vmi a vágyakhoz képest szart
  • Ironman2
    SimguruLindsay a saját tweetjén 3 időpontot tett közzé:május23,Június18,Július9

na majd meglássuk mire derül fény akkor.Közben a sims4.com-on meg sorra oldják fel a titkos üzenetet ami simlish nyelven iródott.A játék készítőinek neve iródik ki szép lassan:

Szerintem már jobban járnánk ha képeket közölnének,vagy legalábbis infókat,mert még korai stádiumban lehet a játék.
  • Ironman2
    Hát igen! Kijönnek majd az első screenshotok,tuti hogy jópárezer comment lesz a hivatalos fórumon.A harmadik rész után,nagyok lettek az elvárások! Főleg hogy azt igérték visszatérnek a gyökerekhez!
  • lucifer9393
    Nagyon unatkozhattak :D Az nem is számít, hogy Daniel szeme zöld volt
  • lucifer9393
    ez jó volt :D
  • akyyy
    hmm miért nem jelzett a fórum hogy vannak uj hozzászolások? gyanus volt hogy semmi, erre van egy jópár, igaz, semmi érdemli info.
  • Mike
    és mennyi ilyen van
  • whitequeen73
    hehe :)
  • Mike
    jó, nekem 8
  • Aragorn831109
    Miért ne érdekelné? Amíg nincs TS4 addig marad a TS3. :)
  • Mike
    nem mondtam, hogy nem jön, csak már senkit nem fog érdekelni
  • Ironman2
    még 2 kiegészítő jön idén a Sims3-hoz,és 1 stuff is
  • Mike
    egy dolog lesz, ahogy jön az e3 és bemutató, onnantól a régi senkit sem fog már érdekelni

de már ideje volt az új résznek, rengeteg kieg készült a 3-hoz
  • Mike
    Amikor a sims 3 megjelent akkor is voltak elvárásaim a grafika terén ehhez képest csinálták az ótvar buborékfejeket
  • Mike
    ja, jó lenne vmi szinvonalas modern grafika végre
    meg kicsit 2 feeling
  • Mike
    hol van az még, még meggondolhatja magát 10x, de legalább addig sem nyaggatják
  • Joschka
  • whitequeen73
    de azok a hajak, azok a hajak.............. kísértenek éjszakánként... >_<
  • Joschka
    Reméljük hamarosan több lesz a kép meg videó...Mert erről a képről nyugodtan el mondható: Ez szinte semmi információ még!:)
  • rage
    Ezek eléggé baltával faragott karakterek, de nem biztos, hogy a játékban is ilyen lesz. Vagy nem tudom. Manapság azért már nem itt tartunk. Legalább nézhetnének úgy ki, mint az új Tomb Raiderben Lara, csak kicsiben.
  • whitequeen73
    hát nézz a fejlécre, és döntsd el...
  • Mike
    Remélhetőleg jó lesz a simek grafikája, és nem a 3-as fosadék
  • Joschka
    Hát rosszul tudták, akárhol is olvastad...:)
  • Bal0924
    Az interneten nagyon hülyén emelnek ki szövegeket... Csak azt emelték ki hogy "majd folyamatos net kapcsolat" azt nem emelték ki hogy "nem kell"...

Nemtom ki csinálja a cikkek kiemelését, de a Durva anyáttttt...
    Csak gyorsan átfutottam a cikket és már kapcsoltam is ki a gépet, így csak annyi marad meg bennem hogy net és hogy kell majd.
  • Joschka
    A #263 hozzászólásban is el olvasható, többek között, hogy OFFLINE módú lesz a Sims 4 játék.
  • Coolfire
    "The Sims 4 will be playable in a single player offline mode and the core of the game is intended to be played offline, although it will have an online component to interact with friends. The game will not require a constant internet connection."
  • Austin Bailey
    nem kell hozzá, azt ígérték, de máshogy is el lehet rontani egy játékot
  • Bal0924
    Valahol azt olvastam hogy folyamatos net kell majd hozzá...
    De remélem igazad van. És ahol azt olvastam az csak elírás...(vagy rosszul olvastam, elég fáradt voltam mikor azt a cikket olvastam..)
  • Coolfire
    Nem lesz az.Offline lesz,ezt direkt hangsúlyozták.