3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Svenson
    Nocsak, már van topik is.

Ironman +1
  • lucifer9393
    Nekem nem jön be. Túl rajzfilmzerű...
  • Ironman2
    Azért aranyosabbak mint a sims3-as karakterek!
  • Ironman2
    2 új concept art a készülő játékból:

• Joschka
    Hát amíg nincsen semmi hivatalos Maxis/EA kép-fotó-videó, addig az ilyesmit nem fogom készpénznek venni, az tuti!
  • Coolfire
    Nem,egymás mellett van a két betű,és csipás voltam.:)
  • lucifer9393
    Autokorrekt Bem? :D vagy nem telefonról vagy? Az én nem-jeim is mindig Bemnek javítja a teló :D
  • Coolfire
    Ez rohadt gagyi.Bem létezik,hogy ilyen tré lesz.:)
  • Ironman2
    A Sims.Mixei.Ru oldala talált egy korai concept videót az akkor még Sims4 (Olympus)néven futó projectről:

http://sims.mixei.ru/the-sims-4/konczept-video-the-sims-4-olympus.html
  • Ironman2
  • Ironman2
    Május 23-án élő videochatben megtudjuk az első konkrét információkat a játékról.Link ha lesz,akkor berakom bannerba!
  • Ironman2
    majd meglássuk! ne is legyen igazam!
  • lucifer9393
    Iron, ezt te sem gondolhatod komolyan... ez egy okostelefonos verza, vagy ps 2.
  • whitequeen73
    A 2. képen rendezői jobboldalt ülő szőke-lila () csaj haja olyan, mint a hivatalos képen mindkettő lányé.
  • Ironman2
    Engem a #20-ban lévő képek már akkor simán meggyőztek hogy a Sims4-ből valók,szóval nagy különbség nem hiszem hogy lesz.Gondolom az irányítást is úgy fogják elkészíteni hogy simán portolható legyen minden konzolra
  • Mike
    elkezdik csigázni a népet, irreális vágyakat kelteni, aztán kihoznak vmi a vágyakhoz képest szart
  • Ironman2
    SimguruLindsay a saját tweetjén 3 időpontot tett közzé:május23,Június18,Július9

na majd meglássuk mire derül fény akkor.Közben a sims4.com-on meg sorra oldják fel a titkos üzenetet ami simlish nyelven iródott.A játék készítőinek neve iródik ki szép lassan:

Szerintem már jobban járnánk ha képeket közölnének,vagy legalábbis infókat,mert még korai stádiumban lehet a játék.
  • Ironman2
    Hát igen! Kijönnek majd az első screenshotok,tuti hogy jópárezer comment lesz a hivatalos fórumon.A harmadik rész után,nagyok lettek az elvárások! Főleg hogy azt igérték visszatérnek a gyökerekhez!
  • lucifer9393
    Nagyon unatkozhattak :D Az nem is számít, hogy Daniel szeme zöld volt
  • lucifer9393
    ez jó volt :D
  • akyyy
    hmm miért nem jelzett a fórum hogy vannak uj hozzászolások? gyanus volt hogy semmi, erre van egy jópár, igaz, semmi érdemli info.
  • Mike
    és mennyi ilyen van
  • whitequeen73
    hehe :)
  • Mike
    jó, nekem 8
  • Aragorn831109
    Miért ne érdekelné? Amíg nincs TS4 addig marad a TS3. :)
  • Mike
    nem mondtam, hogy nem jön, csak már senkit nem fog érdekelni
  • Ironman2
    még 2 kiegészítő jön idén a Sims3-hoz,és 1 stuff is
  • Mike
    egy dolog lesz, ahogy jön az e3 és bemutató, onnantól a régi senkit sem fog már érdekelni

de már ideje volt az új résznek, rengeteg kieg készült a 3-hoz
  • Mike
    Amikor a sims 3 megjelent akkor is voltak elvárásaim a grafika terén ehhez képest csinálták az ótvar buborékfejeket
  • Mike
    ja, jó lenne vmi szinvonalas modern grafika végre
    meg kicsit 2 feeling
  • Mike
    hol van az még, még meggondolhatja magát 10x, de legalább addig sem nyaggatják
  • Joschka
  • whitequeen73
    de azok a hajak, azok a hajak.............. kísértenek éjszakánként... >_<
  • Joschka
    Reméljük hamarosan több lesz a kép meg videó...Mert erről a képről nyugodtan el mondható: Ez szinte semmi információ még!:)
  • rage
    Ezek eléggé baltával faragott karakterek, de nem biztos, hogy a játékban is ilyen lesz. Vagy nem tudom. Manapság azért már nem itt tartunk. Legalább nézhetnének úgy ki, mint az új Tomb Raiderben Lara, csak kicsiben.
  • whitequeen73
    hát nézz a fejlécre, és döntsd el...
  • Mike
    Remélhetőleg jó lesz a simek grafikája, és nem a 3-as fosadék
  • Joschka
    Hát rosszul tudták, akárhol is olvastad...:)
  • Bal0924
    Az interneten nagyon hülyén emelnek ki szövegeket... Csak azt emelték ki hogy "majd folyamatos net kapcsolat" azt nem emelték ki hogy "nem kell"...

Nemtom ki csinálja a cikkek kiemelését, de a Durva anyáttttt...
    Csak gyorsan átfutottam a cikket és már kapcsoltam is ki a gépet, így csak annyi marad meg bennem hogy net és hogy kell majd.
  • Joschka
    A #263 hozzászólásban is el olvasható, többek között, hogy OFFLINE módú lesz a Sims 4 játék.