3504
-
#348 Nocsak, már van topik is.
Ironman +1 -
#347 Nekem nem jön be. Túl rajzfilmzerű... -
Ironman2 #346 Azért aranyosabbak mint a sims3-as karakterek! -
Ironman2 #345 2 új concept art a készülő játékból:
-
#344 Hát amíg nincsen semmi hivatalos Maxis/EA kép-fotó-videó, addig az ilyesmit nem fogom készpénznek venni, az tuti! -
Coolfire #343 Nem,egymás mellett van a két betű,és csipás voltam.:) -
#342 Autokorrekt Bem? :D vagy nem telefonról vagy? Az én nem-jeim is mindig Bemnek javítja a teló :D -
Coolfire #341 Ez rohadt gagyi.Bem létezik,hogy ilyen tré lesz.:) -
Ironman2 #340 A Sims.Mixei.Ru oldala talált egy korai concept videót az akkor még Sims4 (Olympus)néven futó projectről:
http://sims.mixei.ru/the-sims-4/konczept-video-the-sims-4-olympus.html -
Ironman2 #339 -
Ironman2 #338 Május 23-án élő videochatben megtudjuk az első konkrét információkat a játékról.Link ha lesz,akkor berakom bannerba! -
Ironman2 #337 majd meglássuk! ne is legyen igazam! -
#336 Iron, ezt te sem gondolhatod komolyan... ez egy okostelefonos verza, vagy ps 2. -
#335 A 2. képen rendezői jobboldalt ülő szőke-lila () csaj haja olyan, mint a hivatalos képen mindkettő lányé. -
Ironman2 #334 Engem a #20-ban lévő képek már akkor simán meggyőztek hogy a Sims4-ből valók,szóval nagy különbség nem hiszem hogy lesz.Gondolom az irányítást is úgy fogják elkészíteni hogy simán portolható legyen minden konzolra -
#333 elkezdik csigázni a népet, irreális vágyakat kelteni, aztán kihoznak vmi a vágyakhoz képest szart -
Ironman2 #332 SimguruLindsay a saját tweetjén 3 időpontot tett közzé:május23,Június18,Július9
na majd meglássuk mire derül fény akkor.Közben a sims4.com-on meg sorra oldják fel a titkos üzenetet ami simlish nyelven iródott.A játék készítőinek neve iródik ki szép lassan:
Szerintem már jobban járnánk ha képeket közölnének,vagy legalábbis infókat,mert még korai stádiumban lehet a játék. -
Ironman2 #331 Hát igen! Kijönnek majd az első screenshotok,tuti hogy jópárezer comment lesz a hivatalos fórumon.A harmadik rész után,nagyok lettek az elvárások! Főleg hogy azt igérték visszatérnek a gyökerekhez! -
#330 Nagyon unatkozhattak :D Az nem is számít, hogy Daniel szeme zöld volt -
#329 ez jó volt :D -
#328 hmm miért nem jelzett a fórum hogy vannak uj hozzászolások? gyanus volt hogy semmi, erre van egy jópár, igaz, semmi érdemli info. -
#327 és mennyi ilyen van -
#326 hehe :)
-
#325 jó, nekem 8 -
Aragorn831109 #324 Miért ne érdekelné? Amíg nincs TS4 addig marad a TS3. :) -
#323 nem mondtam, hogy nem jön, csak már senkit nem fog érdekelni -
Ironman2 #322 még 2 kiegészítő jön idén a Sims3-hoz,és 1 stuff is -
#321 egy dolog lesz, ahogy jön az e3 és bemutató, onnantól a régi senkit sem fog már érdekelni
de már ideje volt az új résznek, rengeteg kieg készült a 3-hoz -
#320 Amikor a sims 3 megjelent akkor is voltak elvárásaim a grafika terén ehhez képest csinálták az ótvar buborékfejeket -
#319 ja, jó lenne vmi szinvonalas modern grafika végre
meg kicsit 2 feeling -
#318 hol van az még, még meggondolhatja magát 10x, de legalább addig sem nyaggatják -
#317 -
#316 de azok a hajak, azok a hajak.............. kísértenek éjszakánként... >_< -
#315 Reméljük hamarosan több lesz a kép meg videó...Mert erről a képről nyugodtan el mondható: Ez szinte semmi információ még!:) -
#314 Ezek eléggé baltával faragott karakterek, de nem biztos, hogy a játékban is ilyen lesz. Vagy nem tudom. Manapság azért már nem itt tartunk. Legalább nézhetnének úgy ki, mint az új Tomb Raiderben Lara, csak kicsiben. -
#313 hát nézz a fejlécre, és döntsd el... -
#312 Remélhetőleg jó lesz a simek grafikája, és nem a 3-as fosadék -
#311 Hát rosszul tudták, akárhol is olvastad...:) -
Bal0924 #310 Az interneten nagyon hülyén emelnek ki szövegeket... Csak azt emelték ki hogy "majd folyamatos net kapcsolat" azt nem emelték ki hogy "nem kell"...
Nemtom ki csinálja a cikkek kiemelését, de a Durva anyáttttt...
Csak gyorsan átfutottam a cikket és már kapcsoltam is ki a gépet, így csak annyi marad meg bennem hogy net és hogy kell majd. -
#309 A #263 hozzászólásban is el olvasható, többek között, hogy OFFLINE módú lesz a Sims 4 játék.