3555
-
Szanaszét fogja magát örülgetni...hehe 
-
Coolfire #52 Ájronmen majd a földhöz csapkodja a seggét örömében.:) -
Coolfire #51 Én nem örülök neki annyira..már a 3-hoz sincs ötletük.. -
Sirályság!!!! -
király -
Coolfire #48 -
Coolfire #47 
-
Ironman2 #46 Na eljött a nagy nap! Már csak órák,vagy percek kérdése a bejelentés!!!
figyeljétek a sims4.com-ot!
http://thesims4.com/en_US/home -
Plata #45 Na ezt elég nehezen tudom elképzelni hogy házat terveztek vele. -
Ironman2 #44 Gondolom te is azok közé tartozol akik csak Barbie-ként tartják nyilván a Sims játékot,és nem látják benne a kretivítást. (vagy nem is tudják hogy van benne olyan is) Elmondom neked hogy komplett házakat is terveztek már a Sims3-al! -
Ironman2 #43 Köszönjük az értelmes hozzászólásaidat.Ez most olyan mintha átmennék a Diablo3 topikba,és beirnám hogy ilyen szemétért nem fizetek,mert én azt idióta értelmetlen játéknak tartom -
Plata #42 Van nagyon sok eredeti dobozos játékom,még a Diablo3-at is megvettem,vagy a Gothic CC-t pedig megvolt külön mind a 3 rész is,de ilyen szemétért nem fizetek. -
Ironman2 #41 Én megvettem,és fizettem már cuccokért is! -
Plata #40 Szerintem tévedsz,sok embert ismerek akinek megvan a játék,gyerekeinek kellett és leszedte.Nem ismerek olyat akinek eredetiben meglenne.
Ha a gyerekeknek kell valamelyik része én is inkább letöltöm,de ezért a szutyokért nem adok pénzt,azért adjak egy vacak kiegért több ezret ki hogy van benne 10 új ruha meg 10 új tárgy? -
Ironman2 #39 És azok is megveszik az alapot inkább -
Plata #38 Én egyetértek veled hogy hülye aki megveszi ezeket,de tegyük fel 10 millió megvette,de hány millió akinek több esze volt és letöltötte inkább? -
Ironman2 #37 Aktív lett a Sims 4 domain!
http://simsvip.com/2013/05/03/the-sims-4-domain-now-active/ -
Ironman2 #36 3 nap múlva nagy bejelentésre készülz az EA Sims részlege!!:
http://simsvip.com/2013/05/03/ea-to-make-big-announcement-for-the-sims/
Lehet nem is kell várnunk az E3-ig? -
ldavid #35 halló? gyakorlatilag istent kell benne játszani, innentől értelmetlen a kérdés -
Ironman2 #34 Rétegjáték! Másik 10 millió szerencsétlen meg Battlefieldezik,a harmadik tízmillió szerencsétlen meg WOW-ozik,többi szerencsétlen meg tankozik!
Szóval mindegyik játéknak meg van a rajongótábora -
7 milliárdból van 10 millió szerencsétlen az szvsz elég jó arány. -
Plata #32 Inkább online,nem hiszem hogy ilyen szar grafikával akarnák kiadni a következő játékukat.Olyan mintha a fészbúkról szalajtották volna. -
Ironman2 #31 Igen.A 3.részből adtak el már kb 10 millió darabot -
syberia2 #30 ez a játék komolyan érdekel valakit? -
Ironman2 #29 na ja! remélem nem csak abból fog állni hogy ide-oda sétálgassunk,meg beszélgessünk,meg cseteljünk,mert arra ott van a Second Life.Az NPC-k szivatása az nagyon király húzás lenne -
rim123 #28 hú jóllehet majd trollkodni online :D -
ldavid #27 vajon meglépnek egyszer egy élethűbb grafikát, ehelyett a színes helyett? esetleg egy külön játékot is el tudnék képzelni, a nép tuti harapna rá -
Ironman2 #26 2 lehetőség van,vagy feltámasztják újra a Sims Online-t,(lehet azért szüntették meg a Socialt),vagy ez már tényleg a Sims4.Hamarosan kiderül! -
Ironman2 #25 2 éves képek állítólag! SimsVip-en irják -
Coolfire #24 A Simsnek buborékmenüje volt mindig,már csak ezért is kételkedem ezekben a képekben. -
Ironman2 #23 Arra én is kiváncsi lennék.De lesznek ugyanúgy nem játszható karakterek is:
-
Coolfire #22 És kik a szürkék?
-
Ironman2 #21 Gondolom a kékek a társak majd akikkel online játszhatunk.Érdekes lesz majd buliba menni.DDD -
Ironman2 #20 Engem már tuti meggyőztek a képek hogy a Sims4-ből valók.
-
Sims 3 Gold kiadás lesz ? :DD -
Coolfire #18 
Én nem látok négyest..
-
Ironman2 #17 Ezt a képet már közöltem egyszer,de itt is a 2 plumbob látható,ahogy a nagy kék lenyomja a kicsi zöldet,és egy négyes számot formálnak közben.A szobor a Sims3 Egyetem kiegészítőben található az Egyetemvárosban:
-
Ironman2 #16 hmmm,ez már a töltőképernyője lehet vajon?
-
Ironman2 #15 Amúgy beszélték azt is hogy folyamatos online kapcsolat kell neki,mint a Sim Citynek! -
Ironman2 #14 Érdekes dolgok derülnek ki a Sims4-es korai projectről. (már ha nem törölték az egészet azóta!)