3500
-
#78 Á, nem adom nekik az adataimat; majd Ti osztjátok az infót! ;) -
#77 http://thesims.com/hu_HU/thesims4 -
#76 Botox kezelést kaptak....ja kérem, Kaliforniából jönnek ezek is ám! -
#75 Meg rendes mezőgazdaság, állattenyésztés és üzletes rész is!:))) -
#74 Meg kell várni a részleteket előbb, és nem rögtön a lovat zokogtatni. -
#73 Az jó lenne :) -
#72 Remélem íves falak, kerítések, ablakok, plafonok lesznek végre benne.:)) -
#71 Hát hogy kb 6 síkból van összerakva a fejük... -
#70 -
#69 Hát ezek a vonalzós grimaszok... -
#68 Nyugi, még semmit sem láttunk!!!!:))) -
#67 Én optimista vagyok.:)) -
#66 Annyira reménykedtem pedig ugrásszerűen jobb grafikában... -
#65 Hát én is cc párti vagyok/leszek.
Szerintem ez még nagyon alfa verzió lehet... -
#64 Igen, ezzel nekem is nagy kő esett le a szívemről :)
...Mindenesetre az az egy biztos, hogy (a 2-vel ellentétben, a 3-hoz hasonlóan) itt is CC-párti leszek... mi az a tűkörsima műanyagsisak-haj?! -
#63 Jobb, hogy marad az offline mód! -
Aragorn831109 #62 A SimCity-vel meglépték és annak is csúnya vége lett. :D -
Gólya #61 egyébként beszélgettünk itthon és arra jutottunk, hogy ha az ea (vagy a Maxis) most nem lépi meg az online lehetőséget, nagyon le fognak csúszni és nem biztos, hogy vissza tudják tornázni magukat a többiek közé... -
#60 Én örülök neki!:))) -
Aragorn831109 #59 A Maxis ma hivatalosan bejelentette, hogy 2014-ben érkezik The Sims™ 4 PC-re és MAC-re.
A Sims sorozatot rajongók millióinak szenvedélye és kreativitása táplálja a világ minden táján. Töretlen elkötelezettségük a sorozat felé azt eredményezi, hogy a The Sims Studio csapata kreatív tüzeket lobbant lángra, hogy folyamatosan javítsa és fejlessze a világ egyik legsikeresebb szimulációs játékát, amely eddig több mint 150 millió példányban kelt el világszerte.
A Sims 4 a Simek szívét lelkét ünnepli, így a játékosok egy mélyebb kapcsolatot alakíthatnak ki a legkifejezőbb, meglepő és bájos Simekkel, akikkel valaha tapasztalatot szereztek az egyjátékos módu, offline világban. A Sims 4 arra ösztönzi a játékosokat, hogy egyénivé varázsolják világukat az új és intuitív eszközökkel, miközben adott számukra a lehetőség, hogy alkotásaikat könnyedén megosszák barátaikkal és a többi rajongóval.
Azt mondják, a szem a lélek tükre, most had mondjuk azt, hogy ezek a szemek a jövő tükrei. Alig várjuk, hogy még többet mutathassunk belőle.
- The Sims Team
Az eredeti hírt elolvashatjátok a SimsVIP oldalán.
forrás: mysims.hu -
Gólya #58 és erre vajon mit mond majd a Ramsay? -
Aragorn831109 #57 Mivel bejelentették hivatalosan, ezért igen. :)
http://www.ea.com/news/maxis-unveils-the-sims-4 -
Coolfire #56 Igen..hivatalosan bejelentette a Maxis.:)
Én sem örülök neki,elhiheted.De a pénz az nagy úr.. -
Gólya #55 eléggé "hármas" fejek...biztos, hogy lesz négyes? -
Aragorn831109 #54 http://www.beyondsims.com/47226/the-sims-4-vip-conference-call/ -
#53 Szanaszét fogja magát örülgetni...hehe -
Coolfire #52 Ájronmen majd a földhöz csapkodja a seggét örömében.:) -
Coolfire #51 Én nem örülök neki annyira..már a 3-hoz sincs ötletük.. -
#50 Sirályság!!!! -
#49 király -
Coolfire #48 -
Coolfire #47 -
Ironman2 #46 Na eljött a nagy nap! Már csak órák,vagy percek kérdése a bejelentés!!!
figyeljétek a sims4.com-ot!
http://thesims4.com/en_US/home -
Plata #45 Na ezt elég nehezen tudom elképzelni hogy házat terveztek vele. -
Ironman2 #44 Gondolom te is azok közé tartozol akik csak Barbie-ként tartják nyilván a Sims játékot,és nem látják benne a kretivítást. (vagy nem is tudják hogy van benne olyan is) Elmondom neked hogy komplett házakat is terveztek már a Sims3-al! -
Ironman2 #43 Köszönjük az értelmes hozzászólásaidat.Ez most olyan mintha átmennék a Diablo3 topikba,és beirnám hogy ilyen szemétért nem fizetek,mert én azt idióta értelmetlen játéknak tartom -
Plata #42 Van nagyon sok eredeti dobozos játékom,még a Diablo3-at is megvettem,vagy a Gothic CC-t pedig megvolt külön mind a 3 rész is,de ilyen szemétért nem fizetek. -
Ironman2 #41 Én megvettem,és fizettem már cuccokért is! -
Plata #40 Szerintem tévedsz,sok embert ismerek akinek megvan a játék,gyerekeinek kellett és leszedte.Nem ismerek olyat akinek eredetiben meglenne.
Ha a gyerekeknek kell valamelyik része én is inkább letöltöm,de ezért a szutyokért nem adok pénzt,azért adjak egy vacak kiegért több ezret ki hogy van benne 10 új ruha meg 10 új tárgy? -
Ironman2 #39 És azok is megveszik az alapot inkább