3500
-
Coolfire #122 Bazzeg hülyét csinálsz belőlem ezzel a visszavonással..:) -
Ironman2 #121 Akkor leszek én a hg a topikban ha megfelel nektek.Támogassatok egy hozzászólással! köszönöm! -
Coolfire #120 -
Ironman2 #119 Lassan felszabadul az összes.DDD -
Coolfire #118 Várjál még te azzal..ott a 27 Maxis szerver.. -
Ironman2 #117 Nem merték megkockáztatni a folyamatos online kapcsolatot -
Ironman2 #116 De legalább jó sok infoáradat lesz idén,mert már 2 játékról is informálnak,akkor ezek szerint más csapat csinálja azt -
Coolfire #115 Akkor jól emlékeztem.:) -
Coolfire #113 Ebből megint kotyvasztás lesz.. -
Ironman2 #112 Nekem már az is jó lenne ha folyamatosan gondolkoznak,és nem állnak meg perceket csipőre tett kézzel,plusz nem nyavalyognának minden szarért,több lenne az interakció egymással (ezt irták is!),meg verekedéskor pl igazi pofonokat láthatnánk.DDDD -
Coolfire #111 Valamelyiket hamarabb megkaptad nem?Egyébként nem mindig kritérium az 500 hsz. szerintem ebben az esetben kivételt tennének,ha megindokolnád.:) -
Ironman2 #110 Majd hamarosan megtudjuk,bár most szívesen öregednék 1 évet.DDD Addig még lesznek kiegek a háromhoz is! -
Ironman2 #109 "Amit még tudni lehet: A fejlesztők a Sims 4-gyel szeretnének visszatérni a széria gyökeréhez és visszahozni azt a fajta hangulatot, ami ott uralkodott"
akkor ez egyfajta beismerés hogy szar lett a Sims3 -
Coolfire #108 Remélem nem annyiban merül ki majd,mint a simport,ajándékküldés,és üzifal..hanem sokkal több. -
Ironman2 #107 Nem fogom megkapni,mert minimum 500 hozzászólás kell,és kellenek támogatások is.Ráér az még! -
Coolfire #106 Lövésem sincs,hogy mivel tudnának meglepni.... -
Ironman2 #105 Amúgy lesz benne online is,sőt szerintem teljesen más játékélmény lesz majd úgy játszani vele,mint singlében -
Coolfire #104 Valami jó dizájnt remélem kiötlünk neki.Kérd meg a hg. jogot,mielőtt teleszemetelik.Ha nem kapod meg,akkor majd én.Mégiscsak 12 csillagos vagyok. -
Ironman2 #103 Ezeknek most jó nagyot kell dobni az egészen,ne hasonlítson már a 3-ra semmiképpen se!!!! Alapból betehetnék az időjárást is,nehogy már ugyanazok az expansionok legyenek mint idáig!! -
Ironman2 #102 -
Coolfire #101 -
Ironman2 #100 forintban szerintem 13 ezer körül,vagy ha sikerül megint lealkudni az árat a magyaroknak mint a Sim City-nél,akkor olyan barátságos 9000 lesz -
Coolfire #99 Nem fog.:)
És konkrétan mire is gondolsz? -
Coolfire #98 Nono!
Azért nem kell rögtön az a pre-order.
Mit gondolsz Origin exclusive-ban mennyi lesz?:) -
Ironman2 #97 Azért banner,meg háttérkép lesz! Annyira nem fogom kidiszíteni mint a 3-as topikot! -
Ironman2 #96 Még nagyon korai a találgatás.E3-ra viszont visznek ki már videót az biztos! pont 1 hónap mulva lesz! ja,nekem tuti vétel lesz,már lehet idén előrendelem.DDD -
Ironman2 #95 Csak a mysimset olvastam.Kedvelem őket! -
Ironman2 #94 JA,úgy rohantam be a bejárati ajtón azthitték részeg vagyok! -
Coolfire #93 Fogadjunk,most mindent összeolvasol,amit sims 4-re kidob a kugli.Egyszerűbb a mysims,Galaxya már minden elérhető infót kitett.:))
Video meg még nincs.:) -
Coolfire #92 Megjöttél?
Bejött a női megérzésem,ahogy a tied is,mikor megnyitottad a topikot.;-)
Pedig úgy örültem volna az online DRM-nek. -
Ironman2 #91 Ezek tiszta olyan fejek mint a Medievalban -
Ironman2 #88 Ezek már a Sims4-es karakterek? DDDD -
#87 Mi lenne ha ez a topik maradna ilyen szép letisztult? -
Coolfire #85 "- A Sims 4 nem igényel állandó Internetkapcsolatot."
Ennek sem örülök.. -
#84 Játék infók:
SimGuruHydra válaszolt néhány olyan kérdésre, mely sokakat foglalkoztat.
- A Sims 4 Simei lesznek „a legkifejezőbb, legelbűvölőbb és legtöbb meglepetést okozó Simek” a sorozat történetében.
- A Sims 4-ben sokkal több hangsúlyt kap, hogy egyszerű eszközök segítségével egyedire szabhassuk a környezetünket.
- Lesznek mókás és szociális játékelemek azoknak, akik online játszanának (bővebb infót később osztanak meg), de a játék alapjában véve offline játékra lett tervezve.
- A Sims 4 nem igényel állandó Internetkapcsolatot.
- Az új játékon olyanok dolgoznak, akik már a kezdetektől: Robi Kauker, Lyndsay Pearson és Kevin Gibson, illetve Ray Mazza és Samantha Miceli a Sims 2-től. A többieket később mutatják majd be.
- Az, hogy a megjelentetett képen csak a szemek látszanak, a sajtóbejelentőben olvasható „a szem a lélek tükre” dologra utal.
- A rendszerkövetelményt nem hozzák még nyilvánosságra, azonban igyekeznek minél szélesebb körben játszhatóvá tenni.
- Továbbra is foglalkoznak a Sims 3-mal, fejlesztenek tartalmakat hozzá.
(mysims.hu) -
#83 Én sem arra gondoltam...hanem ami a 2.-részben volt/van! Mert az valami eszméletlen falrengető!!!!...DDDDD -
#82 Csak ne altesti ;) -
#81 Ütős humor az legyen benne!!!!! -
#80 Újabb infók:
A hivatalos oldalon is elkészült a Sims 4 szekció.
Amit még tudni lehet: A fejlesztők a Sims 4-gyel szeretnének visszatérni a széria gyökeréhez és visszahozni azt a fajta hangulatot, ami ott uralkodott. A hangsúly a Simeken lesz és azon,hogyan hatnak egymás életére. Nagy változás várható a családkészítőben, valamint a vásárlás és építés módban. Természetesen a kreációkat továbbra is lehetőségünk lesz megosztani egymással.
(mysims.com) -
#79 Én sem, csak tudattam, hogy gyarapodtak az oldalon a cirkafirkák.:))